Вход

Новини

Всеки петък и събота в Piano Live Club Deep

МИРЕЛА ВЕЛИЧКОВА | СТЕЛИЯНА ХРИСТОВА | ХРИСТИЯНА ЦВЕТКОВА | ПЕТЯ МАРИНОВА | ПЕТКО САВОВ 
300AB391-B0C9-49D7-BFEB-C38337612DA6

Певицата Петя Маринова - между майчинството, ученето и кариерата

50D9A9B6-E7C9-4676-9E7B-EE3BA651FA0CМладата изпълнителка съчетава без проблем ролята на млада майка, ученето и музикалната кариера. 

Оказва се, че великотърновката Петя Маринова от скоро е горда майка на момче, но това не и пречи да учи и да гради самостоятелна музикална кариера.

Певицата вече има доста планирани участия, освен това се е заела и да довърши образованието си, което се е наложило да прекъсне заради майчинството. Тази година гласовитата изпълнителка подготвя своето дипломиране като магистър по "Поп и джаз музика" в НБА.

 

Петя Маринова стана майка през октомври 2019 година, но явно не среща особени трудности в съчетаването на семейните задължения и музикалната кариера. Единствената разлика е, че с нейният партньор вече са родители и отдават цялото си свободно време в грижи за детето и дома. 

 

Припомняме, че Петя Маринова е най-новото лице на великотърновската музикална сцена и още с първите си участия, се превърна в любимка на мнозина меломани и любители на нощния живот. Мнозина вече и вещаят успех на музикалната поп сцена.

Изпълнителката ще пее отново във Велико Търново на 21и 28 август, в пиано бар "Дийп".

Певицата Християна Цветкова отново на сцена, след като стана майка

6F866E16-087D-4FB5-90B6-835F71FB15A4Младата великотърновска певица Християна Цветкова отново се връща на сцената, след като стана майка за първи път.

Харизматичната изпълнителка очевидно е в перфектна форма и е готова да поднови участията си. Певицата вече има планирани два концерта през лятото.

Припомняме, че Християна дебютира на музикалната сцена през 2019 година и почти веднага се превърна в любимка на местната публика. Освен с отлична визия, певицата успя да спечели немалко почитатели и със завидните си гласови възможности и специфичен тембър. В същата година певицата бе поканена да гостува в почти всички търновски клубове, а през лятото реализира и първото си клубно турне в страната.

Християна вече е горда и любяща майка на първороден син, но явно няма никакво намерение да си стои само в къщи. Очевидно е също, че певицата демонстрира и завидна физическа форма, с която може да се конкурира с доста колежки в бранша, които дори не са раждали.

Първите участия на изпълнителката ще се случат на 13 и 14 август, в най-новият пиано бар в старата столица "Deep".

ЧРД на Стелияна Христова!

53AF44BE-D213-409E-A5B2-2340A13FAFCFДнес рожден ден празнува победителката от първият сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова!

 

Популярната изпълнителка ще празнува в най-новият великотърновски пиано бар, където ще има участие, и ще пее за всички свои приятели и почитатели.

 

Гласовитата изпълнителка продължава с активна концертна дейност. и с академичното си образование. Стелияна вече се дипломира като магистър по "Ръководство и мениджмънт на музикални състави" и от близо две години има собствена музикална школа за певци. Тя носи името "Вокално студио Гласове", а младите певци вече натрупаха солиден брой призови места и награди от музикални конкурси и фестивали в Европа.

 

Тази година изпълнителката има и още един повод да празнува. През есента, Стелияна ще отбележи 10 години от дебюта си на голямата сцена. През 2011 година певицата спечели титлата "Гласът на България" и определя именно този момент за старт на професионалната си кариера.

Годишнината певицата ще отбележи със самостоятелен концерт във Велико Търново.

Савов става мениджър на най-новия търновски пиано бар

DD61E58C-8437-468F-A41E-941CC90D1BC1Популярният великотърновски музикант Петко Савов стана мениджър на най-новият пиано бар в старата столица "Deep".

 

Това се е случило по предложение на собствениците на нощния клуб и е факт от началото на юли. До момента Савов беше резидентен изпълнител в нощното заведение, а сега се е заел и със задачата да се грижи за неговата цялостна организация, програма и концепция.

 

40-годишният изпълнител обяснява, че до преди пандемията, клубът е ставал сцена на най-различни събития и обликът му е бил размит. "Гостуваха поп, рок, рап изпълнители, популярни и непопулярни, включително и аз съм свирил тук от време на време... различни управители, различни идеи. Според мен трябва да има ясен фокус и хората да знаят на какво точно място ще попаднат, къде ги каниш..."

Популярният музикант вече е променил визията и интериора на заведението, като е възстановил и акцентирал именно на концепцията пиано бар. "На фасадата на сградата вече монтирахме атрактивни и стилни клавиши, в които преминаващите се заглеждат и дори се снимат с тях, а в центъра на бара вниманието веднага ще бъде привлечено от огромен черен роял. Там са и най-хубавите места...", споделя Савов и добавя, че "в комбинация със сценичното осветление и качествения саунд, се получи един прекрасен класически пиано бар!".

 

Савов ще продължи да бъде пианист в бара, а всяка седмица на сцената ще се изявяват различни певци. "Вече си имаме нещо като собствен музикален бенд и с времето ще го увеличаваме", споделя Савов. "В момента работя с няколко изпълнители и те всички са много добре познати на местната публика. Това са обичаната от поколения търновци Мирела Величкова (с която започнах преди повече от 10 години), младата и харизматична Християна Цветкова, победителката от "Гласът на България" Стелияна Христова и разбира се новите попълнения в нашия отбор - Петя Маринова и Стефан Стоев. Продължавам да бъда отворен и за нови имена и идеи, но винаги съм поддържал тезата, че трябва да се дава сцена и работа на нашите си местни музикални артисти и ще продължа да налагам тази концепция и тук. Всеки четвъртък пък ще предлагаме DJ парти и караоке!"

 

Припомняме, че Петко Савов е сред най-популярните музиканти в старата столица и през последните десетина години участва изключително активно в клубния живот на страната. Реализирал е не една и две атрактивни музикални шоу програми и не спира да посреща и очарова почитателите на нощния живот в пиано барове, в които свири. Наскоро Савов публикува класация за най-изпълняваните песни в пиано баровете у нас, а когато във Велико Търново стане дума за пиано бар, хората често правят връзка с неговото име. Савов няколко години беше основен пианист в култовия за времето си пиано бар до Стадиона (J'adore), както и в най-стария и емблематичен за поколения търновци - Maximus, където също до скоро се занимаваше с организацията на събитията и програмата. Именно там преди години, Савов пусна за първи път и атрактивното лайв шоу с пеещи сервитьори, което имаше изключителен успех. През последните години изпълнителят непрекъснато пътува и реализира участия в едни от най-елитните пиано барове в цялата страна. Заедно с неговите певици, често са желани гости и в новооткритите търновски клубове.

 

"Прекарах последните десет години във всички подобни места. Почти няма град, в който да не съм свирил поне веднъж, и смея да кажа, че имам доста широк и реален поглед. Това предложение за мен е поредното предизвикателство, дойде неочаквано, но аз намерих смелост да го приема. Щом и още някой е преценил, че имам нужните качества и ми гласува доверие, ще опитам да се справя", казва в заключение Савов.

 

Савов представя Мирела Величкова и Стефан Стоев в Deep

F77B4BE0-0700-4159-BF8C-86803A604CD3Истинска музикална изненада ще зарадва жителите на старата столица, в края на този месец.

 

Ще видим трима много интересни великотърновски музиканти в любопитен концерт.

 

На сцената на Клуб "Дийп" ще излезе добре познатият музикант Петко Савов, който ще представи за първи път заедно Мирела Величкова и Стефан Стоев.

Те ще зарадват великотърновската публика с първият си съвместен концерт във формат трио.

Събитието ще се случи на 16 и 17 юли (петък и събота).

 

На сцената на набиращият все по-голяма популярност лайв клуб, ще прозвучат нестандартни версии на популярни български и световни хитове.
Атрактивното трио ще бъде на сцената и през август, както и през есента.

Точните дати на участията ще бъдат обявени тук и в страниците на музикантите и клуба във Фейсбук. 

Петя Маринова с дебют на сцената на Live Club Deep

2B48B88C-5F87-4909-BC57-F5FC5527AD25Младата великотърновска певица Петя Маринова ще направи своя официален дебют на пиано бар сцената у нас.

 

Талантливата изпълнителка е най-новото попълнение в екипа на популярния търновски музикант Петко Савов и дава сериозна заявка да се превърне в любимка на почитателите на нощния клубен живот.

 

Нейните премиерни участия ще се състоят в самото началото на следващия месец, в Live Club Deep.

Точните дати на концертите са 2-ри и 3-ти юли, вечерта. Петя Маринова ще излезе на сцената, заедно с младия изпълнител Стефан Стоев, а аранжиментите и съпровода ще са дело на Савов.

Организаторите на събитието обещават горещо парти, изпълнено с много любима музика и емоции.

 

Петя Маринова е родом от Велико Търново. Завършила е "Музикална педагогика" във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий", а тази година предстои да се дипломира и като магистър по "Поп и джаз музика" в Нов Български Университет.

 

Харизматичната изпълнителка няколко сезона е била част от състава на музикално - драматичен театър "Константин Кисимов", където участва в различни мюзикъли, оперети и класически концерти. През 2018 година напуска състава на Търновската оперета и започва да се занимава с поп и джаз изкуство.

Певицата обещава много участия и изненади, а Савов допълва, че младата поп дива ще бъде сред редовно гостуващите изпълнители в клуба.

Савов и любимите търновски певици на сцената на Deep Live Club

1D1A3A95-689D-45BD-9FB7-4DAB2F3B71BAПопулярният великотърновски музикант Петко Савов обяви, че се завръща на сцената на Live Club Deep, в старата столица.

 

Заедно със Савов, в обновеният нощен клуб ще се завърнат и певиците, с които той работи през последните години.

Това са победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова, младата и харизматична Християна Цветкова, както разбира се и певицата с кадифения глас - Мирела Величкова, която се е превърнала в една от живите легенди на родната пиано бар култура и емблема на нощния живот във Велико Търново.

 

Трите болярки са сред най-търсените търновски певици и без съмнение са се превърнали в любимки на местната публика. Заедно със Савов често са предпочитан музикален тандем за участия и различни частни партита и празненства. Музикантите реализират участия във всички елитни търновски клубове, а от няколко години гастролират редовно и в цялата страна.

От тази пролет ще пеят буквално всеки уикенд в “Дийп".

 

Освен музикалните вечери на изпълнителите, заведението единствено в града ще предлага отново и караоке вечери, които ще се случват в различни дни през седмицата, както и различни тематични партита, промоции и много изненади за своите гости.

Клубът е с нова концепция и вече е готов да се върне с пълна сила и блясък в нощния живот на старата.

”Live Club Deep" е готов да разчупи стереотипа и да създаде традиция на един съременен нощен пиано бар.

Със своята атмосфера и комфорт комплексът е готов да посрещне и всяко фирмено или семейно частно парти. Съчетанието от качествена музика, напитки и обслужване, са гарант за професионално обезпечаване на всяко събитие и превръщането му в незабравимо изживяване.

Савов: 10-те песни, които ще чуете в един пиано бар

B7918C73-FB03-4D9B-B978-8DC47EA18E68Песните, които звучат в един пиано бар, обхващат най-различни жанрове в музиката. В наши дни може да чуете джаз, блус, фънк, латино, денс, поп, вечните рок хитове и парчета от актуалните чартове. У нас, разбира се ще има много и от родната естрада, любимите руски и малко италиански песни също. Изобщо всичко от световната музика! 

Въпреки това, обаче е вярно твърдението на мнозина, че "по пиано баровете се свирят едни и същи песни" и техният брой не е особено голям. Разбира се, с времето модата се изменя, търсенето също.

 

Имайте в предвид например, че "старите пушки" сред музикантите имат по две три папки, с размера на "Война и мир", което прави към 400-500 песни. Има колеги със завидните 1000 в репертоара си.

 

Но в крайна сметка пиано барът, освен атрактивна, трябва да бъде и печеливша форма на забавление. И като при всеки друг успешен бизнес - търсенето определя предлагането. Логично и най-изпълняваните песни да са тези, които клиентите искат да слушат. Тези, които знаят на изуст, обичат ги, танцуват и пеят на тях, любимите им хитове. Едни ще бъдат предложени от музикантите, други ще са пожелани от клиентите, а някои вече просто са се превърнали в "пиано бар класика". За нас това са песните, които "изкарват" най-големите бакшиши.

 

Съществуват множество класации, съставени най-вече от пианисти, свирещи в пиано баровете по света. Неотдавна такава направи и колега, който едно десетилетие е работил в много от столичните пиано барове. Съвсем естествено, той е направил своя класация, базирана на опита и наблюденията му конкретно в София. 

Като човек от бранша, аз също реших да се включа с мнение по темата. Да представя моя версия за класация на песните, звучащи най-често в един български пиано бар. Дори по-скоро една компилация, разбира се отново субективно представителна и без никакви претенции да бъде нещо повече от малко по-различна или пък просто любопитна. Един плейлист, базиран на моят също близо 10 годишен опит, но основно извън столицата. Не, че не се е случвало и аз да свирна в някой столичен бар...

 


Свирил съм в почти всички търновски клубове, а през последните 5-6 години кръстосвам родните пиано барове на длъж и на шир. А те, оказа се, наистина са много! В големите и малки, и още по-малки градове. От Силистра до Кърджали, от Банско и Сандански през Несебър до Балчик, от Козлодуй до Дупница, в Казанлък и Стара Загора, Разград и Търговище, Ботевград, Етрополе, Смолян, Шумен, Ловеч, Плевен, Свищов, в Монтана... Направих си труда да проверя архивите си - повече от 50 пиано бара в 39 български града. Може да ви изненадам, но пиано бар например има в Дряново, и в Горна Оряховица, дори в с. Чифлик (Троянско) наскоро откривахме един. В Боженци също сме свирили много. Всъщност пиано бар има и в почти всеки по-луксозен хотел. Да не говорим, че във Варна, София и Пловдив са поне по няколко. И това съвсем не са всички. Някой скоро беше казал, че "пиано баровете станаха повече от тия дето пият"...

 


Едва ли има статистика за точният им брой, но пиано барове има буквално навсякъде и броят им непрекъснато расте. Поне до преди пандемията. След цяла година, без право да работят, вероятно една част от тях ще изчезнат.

И в този ред на мисли, ще добавя и това, че ако в съвременният и разнообразен нощен живот на столицата, този род забавление е "отживелица" и модата му отминава, то в т.н. "провинция" пиано баровете все още са "върхът на сладоледа"!

 

 Сега, след този дълъг и отегчителен увод, да пристъпим към песните!

Ето кои са според мен 10-те песни, които ще чуете в един български пиано бар:

Представям ги без определено класиране и рейтинг. Подредбата е по-скоро формална и да речем според последователността, в която ще ги изпълним.

 

 1. Ain't no sunshine - Bill Withers 

Или в буквален превод - няма изгрев (... когато тя си тръгне). Един хит от точно десет години, преди да съм се родил... от далечната 1971-ва. Тази песен най-вероятно ще прозвучи още в първия сет на музикантите, когато и силата на звука е все още умерена. Дори е възможно да бъде и първата за вечерта. Лека, позната, "лежерна", напълно подходяща за все още наполовина празния бар. Много често изпълнявана.

 

2. Stand by me - Ben E. King

Отново познато и наложено парче. Подходящо за времето, в което половината "резервации" все още си плащат сметките в "най-вървежната кръчма в града" и вече викат такси. Едва ли някой ще се сети да си я поръча, но веднага щом зазвучи, ще почне да си я припява. Дори и лекичко да си тактува в ритъм. Съвсем малко сме "бутнали" темпото и песента си става много подходяща за лек намек на присъстващите, че вечерта вероятно ще е приятна и ще има музика за танци по-натам.

 

3. Фалшив герой - Тодор Колев

Все пак сме в България, а и още напипваме почвата. Да загатнем небрежно, че знаем и "български неща", да не си помислят хората, че само "някакви английски" и "джаз" ще свирим. Че ще има и "за кораба" и "за хазяйката", за морето и реката край тополите ("моторите"), за прасковите, лимонадата и всичко! И даже времето ще лети... 
А иначе за песента - категорично едно прекрасно и дори "музикантско" парче, любимо на мнозина "пиано бар клиенти" и безспорно превърнало се в "пиано бар класика". При това българска!

Тази песен със сигурност ще прозвучи, ако не в началото, то със сигурност до или към края на вечерта. Много голяма е вероятността да бъде пожелана за поздрав, следователно много колеги биха си я "запазили". Но ние ще си я пуснем, пък после не пречи да повторим. Тези, които сега ще я чуят, в края на вечерта вече или ще са си тръгнали, или ще са достатъчно пияни за да не помнят каквото и да е...

 

4. Две следи - Щурците

Поредна любима българска песен, безспорен хит. Вече минава полунощ, минала е първата почивка и пробваме да поразпеем народа. Повечето места в бара вече са заети и има голяма вероятност това да е първото платено желание и съответно - първият бакшиш за нас.

Всички я знаят и с удоволствие я пеят. Разбира се, ще пеят отново с пълен кеф и при нова "поръчка", по-късно вечерта. Даже сами ще си платят да я повторим и пак ще пеят "на микрофона ако може".

 

5. Богатство - Тангра

Песента за "хазяйката" и каничката с кафе, студенсткия химн... Отново безспорен хит в родните пиано барове! Тук вече сме поне в средата на втория сет. Напълно вероятно е отново платен поздрав! 
И всички пеем, че "вместо да попита тя за наема, ще се усмихне - спахте ли добре?"
- "Спахме... "

6. Наследство (Две праскови и две череши) - Диана Експрес

Ами какво да кажа... в България сме си! Нормално хората да искат българска музика и аз лично се радвам! Разбира се, смея да кажа, че "по-вървежни" и търсени са старите класики, но се налагат и нови неща.

И явно, че в разгарящият се вече купон, това ще е повод да продължим твърдо на "още BG" и да довършим тематично серията. Иначе, песента, колкото и да е хубава, е толкова изпълнявана (по няколко пъти) всяка вечер, че вече е писнала на всички музиканти...Така, че 100% поръчка от клиентите!

 

7. Обещай ми любов - LZ и Силвия Кацарова 

Тотален роден хит! Барът вече е препълнен и хората искат "още българско"! Песента е бърза, динамична, пълна с енергия и буквално взривява обстановката. За мен тази песен е феномен. Ако до преди малко е имало някой, на който отдавна му се танцува, но не събира смелост... Наблюдавам как всеки път вдига народа. Млади, стари, всички скачат от масите! 
Абе "Бяла-та роза" на родната естрада!

 

8. Proud Mary - Tina Turner

Купонът е в разгара си. Това се случва със сигурност след полунощ... Клиентите отдавна танцуват и няма да ги оставим да седнат, до края на третата част. Песента е с много заряд и свръх популярна. Хората вероятно вече са поискали "The best", а ние отново продължаваме тематично. Пък и младата певица да "извади глас". 

 

9. Миллион альйх роз - Алла Пугачова

И като стана дума за младата певица, тук нещата стават леко сложни... "Руски език. Ужас!" Вероятно защото вече не се учи задължително в училище, знам ли... много се зорят по-младите гърли. Но колкото и да "може" Селин Дион, Кристина Агилера и Адел, с тях пари тук няма да изкара. Тайната на големия бакшиш е в руските песни. А тази е класика в жанра! 
Изобщо руската музика е много любима по нашите ширини, особено старите шлагери. Ако някой направи класация за най-изпълняваните руски песни в пиано баровете у нас - тази определено ще е в челната тройка! И всички отново пеят и танцуват, и купона още е на макс!

 

10. Любэ - Позови меня тихо по имени

В същата тази класация за руски песни, в челната тройка със сигурност ще влезе и този евъргрийн. Аз смело я слагам на първата позиция, както за класацията, така и за бакшишите! Има едно неписано правило, че не можеш да пуснеш само една песен - руските вървят най-малко по две. И ако голямата стъклена купа върху "рояла" е вече пълна, то две неща са сигурни - че "полунощ отдавна мина" и сте си поляли доста на руски!

А песента наистина е класика! Отново, обаче доста втръснала на музикантите, затова ще я чуете в късните часове на нощта и само при "поискване". Реакциите, всеки път се чудя - наздравици, викове на щастие, все едно пеем химна!? И с "Клетва" е нещо подобно...

 

В заключение ще кажа, че музикантите трудно ще планират цялата нощ. Кои песни и колко български, английски или пък руски ще звучат. Всичко, до голяма степен, е според нагласите на хората, според техните реакции и предпочитания. Не можем и да угодим на всеки, но все пак заради клиентите сме там и ни се "плаща" да ги забавляваме. Ако си "голям" музикант и не ти изнася да се съобразяваш - отиваш и свириш в някой клуб "на вход"...

 

И съвсем на финала - ако решите да дойдете на пиано бар, моля не идвайте с "официалния анцуг", най-малко от уважение към мястото и особено ако държите да сте "на пианото". Когато искате следващата песен да бъде специално за вас - това струва пари! И когато продължиш да искаш, а вече минава четири след полунощ, все пак не забравяй, че свирим и пеем на живо! А и персоналът вече гледа "лошо"...


И да! В България отдавна има пиано барове и вече има традиции...

Мирела Величкова и Савов на живо в ресторанта на хотел “Меридиан Болярски” по случай Св. Валентин

90538B23-132C-4A45-AB2A-0A143358EC1EПевицата с кадифения глас Мирела Величкова и нейният музикант Петко Савов ще реализират поредно съвместно гостуване в ресторанта на търновския хотел "Меридиан Болярски" .

Точната дата на участието е 13-и февруари (събота).

 

Гостуването е по покана на мениджърите и е по случай празника на влюбените Св. Валентин.

Участието е с начало 19:30 ч и ще продължи до 22:30 часа.

Мирела и Савов са сред редовно гостуващите музиканти в комплекса и вече потвърдиха, че ще реализират и нови участия през настоящата година.

Точните дати на новите гостувания на музикантите в комплекса, както и в другите клубове и градове в страната, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на Мирела и Савов във Facebook.

Мирела Величкова на гости в Шоуто на Шкумбата

68B3EB26-610F-41F9-9526-5C15A2A7BBAC

Стелияна Христова се дипломира като магистър!

05EFB5AD-52F7-41AB-BFF8-DF48B2DD33FFПървата победителка в "Гласът на България" Стелияна Христова използва времето на пандемия за да се дипломира като магистър.

 


В края на тази есен певицата успешно завърши ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" в специалността "Ръководство и мениджмънт на музикални състави". Нещо, с което гласовитата изпълнителка така или иначе се занимава вече професионално.
Припомняме, че Стелияна отвори собствена вокална школа за певци, а нейните възпитаници вече печелят многобройни награди и призови места от музикалните конкурси в страната.

 

Поп дивата признава, че именно покрай ситуацията с коронавируса е успяла да намери време за да довърши образованието си.

 

"Бях си взела всички изпити и бях завършила семестриално. Оставаше ми само държавният изпит, за който все не ми оставаше време да се подготвя. Но ето, че вече завърших!"


Споделя още, че заради все още влошената епидемиологична обстановка в страната, едва ли ще има официална церемония по връчване на дипломите, но пак се чувства много щастлива.

Стелияна Христова и Савов на сцената на Networx Jazz Cafe в Русе

AF2F99CF-0E7B-4DCF-89C4-2708D3633280Първата победителка в "Гласът на България" Стелияна Христова и нейният музикант Петко Савов ще гостуват в "Networx Jazz Cafe" в град Русе.

 

Точната дата на събитието е 20 ноември (петък).

 

Това е първото гостуване на музикантите в града и в този клуб, но те вече потвърдиха, че е възможно да планират и нови участия.

 

Гастролът в Русе е част от второто национално клубно турне на музикантите, в рамките на което ще обиколят повечето от най-популярните нощни клубове в цялата страна. До момента Стелияна и Савов изнесоха клубни концерти във Велико Търново, Горна Оряховица, Арбанаси, Пловдив, Павликени, Ловеч, Несебър, Поморие и Балчик.

 

Точните дати, градовете и клубовете в които Стелияна и Савов ще реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците им във Фейсбук. 

Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Live Club Deep

D235B1F2-312C-456C-87C5-7ACD0D045F18Победителката в първия сезон на най-успешното музикално риалити у нас ”Гласът на България" - Стелияна Христова и популярния великотърновски музикант и изпълнител Петко Савов обявиха нови две дати за гостуване в клуб “Дийп”, в старата столица.

Участията на атрактивното дуо се случват по покана на мениджърите на клуба и ще се случат в края на този и средата на следващия месец.
Точните дати на гостуванията са 31 октомври и 14 ноември.

Припомняме, че Стелияна и Савов са сред най-търсените и харесвани великотърновски музиканти, а участията им по традиция се радват на голям успех и интерес от страна на местната публика. 

Музикантите вече потвърдиха, че предстои да реализират и нови гостувания в “DEEP” до края на годината.

 

Информация за всички предстоящи участия ще бъдат публикувани тук ,както и в страниците на Савов и Стелияна във Facebook.

Мирела Величкова и Савов отново на сцената на “Music Pub” в Павликени

90538B23-132C-4A45-AB2A-0A143358EC1EПевицата с кадифения глас Мирела Величкова и нейният музикант Петко Савов ще реализират поредно съвместно гостуване в град Павликени.


Музикантите ще свирят и пеят заедно в местния клуб "Мюзик Пъб".

Точната дата на участието е 13-и ноември (петък).

Гостуването в този клуб е второ поредно за двамата музиканти, които потвърдиха, че е възможно да реализират и нови участия до края на годината.

Мирела и Савов са сред редовно гостуващите музиканти в града и по традиция се радват на голям интерес от страна на местната публика.

 

Точните дати на новите гостувания на музикантите в този, както и в другите клубове в страната, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на Мирела и Савов във Facebook.

Стелияна Христова и Савов отново на живо в Пловдив

AF2F99CF-0E7B-4DCF-89C4-2708D3633280Победителката в първия сезон на ”Гласът на България” Стелияна Христова и нейният музикант Петко Савов ще гостуват отново в град Пловдив.

Събитието ще се случи в средата на месеца, в популярната кафе книжарница "Доброта".

 

Музикантите са поканени да изнесат специален празничен концерт по случай специална годишнина и празненство на заведението!

Точната дата на участието е 23-и октомври (петък).

 

Припомняме, че Стелияна и Савов са сред най-търсените клубни музиканти в страната, а участията им по традиция се радват на голям интерес.

Това е второто гостуване на музикантите в града на тепетата, но те вече потвърдиха, че предстоят и нови участия до края на годината.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Стелияна и Савов ще реализират участия през 2020 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите във Фейсбук.

Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar Artistic

90538B23-132C-4A45-AB2A-0A143358EC1EПевицата с кадифения глас Мирела Величкова и нейният музикант Петко Савов ще реализират поредно съвместно гостуване в град Силистра.


Музикантите ще свирят и пеят заедно в крайдунавския град в края на тази седмица, а техен домакин отново ще бъде популярния местен пиано бар "ARTISTIC".

 

Точната дата на участието е 9-и октомври (петък).

Гостуването в този клуб е поредно за двамата музиканти, които потвърдиха, че ще реализират и нови участия до края на годината.

 

Мирела и Савов са сред редовно гостуващите музиканти и по традиция се радват на голям интерес от страна на местната публика. Дуото гостува за последен път в елитния клуб пеез пролетта.

 

Точните дати на новите гостувания на музикантите в този, както и в другите клубове в страната, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на Савов и Мирела във Facebook.

Стелияна Христова и Савов отново на живо в City Pub Велико Търново

41D7646F-DF8B-493C-A50E-E6C82DAB2B20Победителката в първия сезон на ”Гласът на България” Стелияна Христова и популярния великотърновски музикант Петко Савов, ще гостуват отново на сцената на култовата търновска бирария "Сити Пъб".

 

Събитието ще се случи в началото на следващия месец.
Точната дата на участието е 3-и октовмери, вечерта (събота).

Музикантите са поканени като специални гости в празничната вечер по случай 21 години от създаването на заведението!

 

Стелияна и Савов са сред редовно гостуващите музиканти в клуба и са се превърнали в любимци на местната публика.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Стелияна и Савов ще реализират участия през 2020 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите във Фейсбук

Мирела Величкова и Савов отново в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци

bojenci017Популярният великотърновски музикант и изпълнител Петко Савов и певицата с кадифения глас - Мирела Величкова ще гостуват отново в пиано бара на хотелски комплекс "Боженци", намиращ се в близост до едноименния курорт. 

Поредното участие на атрактивното дуо ще се случи в края на следващата седмица.

Точната дата на гастрола е 19 септември, вечерта (събота).

 

Пропомняме, че Савов и Мирела са сред редовно гостуващите музиканти в луксочния клуб и вече потвърдиха, че ще продължат съвместната си работа с комплекса  и през новата 2020 година.

 

 

Точните дати на предстоящите гостувания ще бъдат обявявани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

 

 

Пиано Бар БОЖЕНЦИ

Хотелски Комплекс "Боженци"

гр. Габрово 5349, с. Черневци, ул. "Главна" 1

За допълнителна информация и резервации: 067 193 300

Стелияна Христова и Савов с Концерт в Нощта на Самоводската Чаршия

96E20061-7BC2-49D8-A9DA-0EBDF80A211CПървата победителка в "Гласът на България" и популярният великотърновски музикант Петко Савов ще изнесат съвместен концерт в рамките на фестивала "Нощ на Самоводската чаршия и фестивал на занаятите".

 

Есенният празник ще се проведе от 18 до 23 септември във Велико Търново.

 

Концертът на Стелияна и Савов ще се състои на 19 септември, вечерта (събота).

 

Начало: 21:00 часа.

 

Освен Стелиян и Савов, по традиция в празника участие ще вземат още много творци, артисти и занаятчии от цялата страна.

 

Събитието се организира от Общинска туристическа агенция "Царевград Търнов" и Община Велико Търново.

Още статии ...

 1. Стелияна Христова и Савов на живо в Ресторант “Summer Garden” във Велико Търново
 2. Стелияна Христова и Савов на сцената на Hard Balls Bar в Балчик
 3. Честит рожден ден, Стелияна Христова!
 4. Мирела Величкова и Савов на живо във Вила Максимус
 5. Стелияна Христова и Савов на сцената на Club 8 в Поморие
 6. Стелияна Христова и Савов на сцената на Caramel Music Hall в Несебър
 7. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Music Pub в Павликени
 8. Мирела Величкова и Савов подготвят лятно турне
 9. Стелияна Христова и Савов се връщат на сцената през юни
 10. Стелияна Христова и Савов на сцената на Клуб Версай в Ловеч
 11. Савов сред най-колоритните университетски преподаватели
 12. Певицата Мирела Величкова грейна с нова фотосесия
 13. Стелияна Христова пусна собствен YouTube канал
 14. Честит рожден ден на Мирела Величкова!
 15. Стелияна Христова подкрепя кампанията за повече българска музика в ефира
 16. Савов също подкрепи кампанията за повече българска музика в ефира
 17. Мирела Величкова подкрепя кампанията за повече българска музика в ефира
 18. Певицата Християна Цветкова също отмени участията си заради коронавируса
 19. Победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова отмени участията си за неопределен период от време
 20. Пиано бар легендата Мирела Величкова също отменя клубните си изяви заради коронавируса
 21. Савов и Мирела отново на живо в Пиано Бара в Боженци
 22. Савов връща любимите търновски певици в Maximus
 23. Мирела Величкова и Савов отново на живо в култовия Maximus
 24. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 25. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на култовия MAXIMUS Piano Bar
 26. Християна Цветкова отново на живо в MAXIMUS Piano Bar
 27. Стелияна Христова и Савов на живо в Етнографски комплекс “Българка” в Арбанаси
 28. Мирела Величкова и Савов отново на живо в ресторант “АЛЕГРО” във Велико Търново
 29. Стелияна Христова на живо в RAYA GARDEN на 14 февруари
 30. Стелияна Христова и Савов на живо в Калояновата Крепост в Арбанаси
 31. Мирела Величкова и Савов на сцената на Bar ROCKA ROLLA във Велико Търново
 32. Стелияна Христова и Савов отново на живо в DEEP Live Club във Велико Търново
 33. Мирела Величкова и Савов на живо в пиано бара на х-л “Кентавър” в Дряново
 34. Стелияна Христова и Савов на сцената на “Music Pub” в Павликени
 35. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Old Capital’s Bar
 36. Християна Цветкова и Савов отново на сцената на Old Capital’s Bar
 37. Мирела Величкова и Савов на сцената на Пиано Бар “Панорама” в Ботевград
 38. Стелияна Христова и Савов на живо в ресторант “Плевенчето” в Горна Оряховица
 39. Мирела Величкова & Савов отново на живо в Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 40. Стелияна Христова на живо в комплекс “Меридиан Болярски” на 31 декември
 41. Новогодишно парти с Християна Цветкова в хотел “Момина Крепост” в Ксилифор
 42. Християна Цветкова и Савов отново на сцената на Maximus Piano Bar
 43. Стелияна Христова и Савов отново на живо в Maximus Piano Bar
 44. Пианистът Аспарух Бойлов се присъедини към екипа на Савов
 45. Стелияна Христова и Савов с концерт на 8 декември
 46. Християна Цветкова и Савов на сцената на Old Capital’s Bar
 47. Мирела Величкова - певицата с кадифения глас
 48. Стелияна Христова отваря собствена музикална школа
 49. Стелияна Христова в отлична форма след раждането
 50. Три великотърновски певици завладяват клубната сцена в страната
 51. Савов и Мирела Величкова на сцената на MUSIC PUB в Павликени
 52. Християна и Савов препълниха култовия търновски MAXIMUS
 53. Мирела Величкова и Савов отново на живо в пиано бар “Еверест” в Етрополе
 54. Савов и колегите му от “Кантилена” посрещат японски хор в Търново
 55. Стелияна Христова и Савов на живо във “Вила Гиргина” край Велико Търново
 56. Стелияна Христова и Савов сред най-търсените музиканти в страната
 57. Стелияна Христова и Савов на живо в комплекс “Раювски Хан” в Еленския Балкан
 58. Мирела Величкова & Савов отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 59. Савов и Мирела Величкова на живо в RESEN LODGE
 60. Мирела Величкова и Савов обявиха нови дати за участия в култовия MAXIMUS Piano Bar
 61. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на DEEP Live Club
 62. Християна Цветкова и Савов отново на сцената на DEEP Live Club
 63. Стелияна Христова също се обяви в защита на родното Черноморие
 64. Гласът на България Стелияна Христова и Савов ще пеят в Търново на 22 септември
 65. Гласът на България Стелияна Христова и Савов на живо в култовия MAXIMUS Piano Bar
 66. Християна Цветкова и Савов на сцената на MAXIMUS Piano Bar
 67. Гласът на България Стелияна Христова се превърна в любимка на жените на мотори
 68. Мирела Величкова, Стелияна Христова и Савов в “RAYA GARDEN” на 31 декември
 69. Мирела Величкова и Савов на живо в комплекс “Панорама” в град Елена
 70. Мирела Величкова & Савов отново на живо в Пиано Бара в Боженци
 71. Стелияна Христова и Савов отново на живо в CITY PUB във Велико Търново
 72. Гласът на България Стелияна Христова и Савов на сцената на “DEEP Live Club” във Велико Търново
 73. Савов и Християна Цветкова на сцената на “DEEP Live Club” във Велико Търново
 74. Християна Цветкова и Савов на живо в “Бордо” в Плевен
 75. Силвия Бахати и Християна Цветкова напълниха очите и ушите на търновци
 76. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Пиано Бар “ЛАЗУР” в Кюстендил
 77. Християна Цветкова се включи в кампанията за родното черноморие
 78. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на “SOHO Bar & Dinner”
 79. Михаела Филева за Стелияна Христова и Савов: Двама талантливи търновци
 80. Пиано вечери със Савов и Мирела в MAXIMUS
 81. Савов и Християна Цветкова тръгват на национално клубно турне
 82. Християна Цветкова и Савов на сцената на Piano Bar GO
 83. Християна Цветкова и Савов на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 84. Гласът на България Стелияна Христова и Християна Цветкова ще пеят за търновци в средата на лятото
 85. Християна Цветкова и Савов на сцената на Piano Live Club PLAY
 86. Победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Piano Live Club “PLAY”
 87. Гласът на България Стелияна Христова стана майка за втори път
 88. Спечели диск на Савов от томболата на “Шоуто на Слави”
 89. Тони Ангелов на живо в Бистро Картал в Габрово и през лятото
 90. Младата певица Християна Цветкова стана модел
 91. Савов и Християна Цветкова на сцената на “SOHO Bar & Dinner” във Велико Търново
 92. Християна Цветкова е новата сензация на великотърновската музикална сцена
 93. Савов и Мирела Величкова на сцената на SOHO Bar & Dinner във Велико Търново
 94. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в SOHO Bar & Dinner
 95. Гласът на България Стелияна Христова и Савов отново на сцената на “CITY PUB” във Велико Търново
 96. Савов и Християна Цветкова на сцената на “Piano Bar ARTE” във Велико Търново
 97. Савов и Мирела Величкова на сцената на Club DUBLIN в Дупница
 98. Савов ще пее отново с “Кантилена” през май
 99. Савов и Мирела Величкова на живо в ресторанта на Парк Хотел “АСЕНЕВЦИ” във Велико Търново
 100. Савов и Мирела Величкова на живо в Ресторант “Иван Асен” във Велико Търново
 101. Християна Цветкова е най-новата звезда в лейбъла на Савов
 102. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Пиано Бара в Боженци
 103. Тони Ангелов отново ще пее в Бистро “КАРТАЛ” в Габрово
 104. Савов и Мирела Величкова на живо в Ресторант “АЛЕГРО” във Велико Търново
 105. Тони Ангелов отново на живо в Бистро Картал в град Габрово
 106. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова отмениха концертите си
 107. Тони Ангелов на живо в “Болярско Село” в Арбанаси на 3 Март
 108. Мирела Величкова и Савов на живо в Пиано Бара на Хотел “Европа” в София
 109. Мирела Величкова и Савов на сцената на пиано бар & хотел “Arte” във Велико Търново
 110. Савов и Мирела Величкова на сцената на “The PLACE” в Свиленград
 111. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar Umbrella в Плевен
 112. Тони Ангелов на живо в Бистро Картал в Габрово
 113. Савов & Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar GO
 114. Тони Ангелов отново на живо в Комплекс “Арена Търново”
 115. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Кафе “БОРДО” в Плевен
 116. Савов и Мирела Величкова с поредна обиколка на пиано баровете у нас
 117. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar & Club CENTRAL в Кърджали
 118. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 119. Мирела Величкова и Савов на сцената на Piano Bar SOHO в Ямбол
 120. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в “Greek Restaurant Ellie’s”
 121. Савов и Мирела Величкова на живо в RAYA GARDEN на 8-ми Март
 122. Тони Ангелов на живо в “Гостилница при Вальо” във Велико Търново
 123. Савов и Мирела Величкова на сцената на пиано бар “The FLOOR” в Казанлък
 124. Победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова и Савов отново на сцената на CITY PUB в старата столица
 125. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на “Face 2 Face” в Габрово
 126. Гласът на България Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Piano Live Club PLAY
 127. Тони Ангелов на сцената на “Piano Bar GO” на 31-ви Декември
 128. Тони Ангелов на живо в комплекс “Болярско Село” в Арбанаси
 129. Тони Ангелов на живо в комплекс “АКВАЯ” във Велико Търново
 130. Тони Ангелов на живо в Комплекс “АРЕНА Търново” на Никулден
 131. Тони Ангелов отново на сцената на Piano Bar GO
 132. Гласът на България Стелияна Христова, Мирела Величкова и Савов на живо в хотелски комплекс “Меридиан Болярски” на 31-ви декември
 133. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в “RAYA GARDEN” във Велико Търново
 134. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на живо в “Sammy’s Bar” във Велико Търново
 135. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар “RED & BLACK” във Велико Търново
 136. Савов и Мирела Величкова за първи път на живо в град Стражица
 137. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Спа Хотел Калиста в Старозагорски Минерални Бани
 138. Гласът на България Стелияна Христова и Савов на сцената на CITY PUB на 8-ми декември
 139. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на хотелски комплекс Алфарезорт Чифлика
 140. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Bar & Club “RIVERSIDE” в Троян
 141. Савов и Мирела Величкова на сцената на CENTRAL Club & Piano Bar в град Кърджали
 142. Савов и Мирела Величкова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив
 143. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на Клуб “ВЕРСАЙ” в Ловеч
 144. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Стара Загора
 145. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 146. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Созопол
 147. Мирела Величкова и Савов на сцената на най-популярната Бирария в Северна България “CITY PUB”
 148. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на CITY PUB във Велико Търново
 149. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на VOGUE Live Music Bar
 150. Мирела Величкова и Петко Савов отново на живо в пиано бара на Хотелски Комплекс “Боженци”
 151. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 152. Савов и Гласът на България Стелияна Христова с концерт в Нощта на Самоводската Чаршия във Велико Търново
 153. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Кафе Клуб "Театър" в Севлиево
 154. Савов и Гласът на България Стелияна Христова заформиха истинско VIP парти в Piano Live Club PLAY
 155. Савов отбелязва 10 години на музикалната сцена
 156. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на SANTOS Music Club в Несебър
 157. Савов и Мирела Величкова на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 158. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на FACE 2 FACE в Габрово
 159. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бар FACE 2 FACE в Габрово
 160. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Ресторант Галерия "ЛЕБЕД" в Павликени
 161. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на MAXIMUS Piano Bar
 162. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar NO NAME в Пазарджик
 163. Савов и Стелияна Христова отново на сцената на Piano Live Club PLAY
 164. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 165. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на SANTOS Music Club в Несебър
 166. Савов ще пее отново с "Кантилена" в град Ловеч
 167. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO на празника на Горна Оряховица
 168. Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Кафе "БОРДО" в Плевен
 169. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив
 170. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar ROYAL във Велико Търново
 171. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 172. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Клуб "Кафе Театър" в Севлиево
 173. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов с концертно турне в страната
 174. Савов и Мирела Величкова на живо в Кафе "БОРДО" в град Плевен
 175. Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 176. Мирела Величкова и Савов на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 177. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в комплекс "Одесос" във Варна
 178. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 179. Савов и Мирела Величкова на сцената на Restorant & Club "SOLO" в Добрич
 180. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Live Club PLAY на 24 Май
 181. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar MAXIMUS
 182. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов на сцената на Piano Bar GO
 183. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на FAMOUS BAR Veliko Tarnovo
 184. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Кафе Клуб "БОРДО" в град Плевен
 185. Савов & Мирела Величкова на живо в хотелски комплекс "Винпалас" в Арбанаси
 186. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Пиано Бар "Face to Face" в Габрово
 187. Савов и Мирела Величкова на сцената на THE BRICK BAR в град Варна
 188. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар & Ресторант "ОРФЕЙ" в град Ямбол
 189. Савов и Стелияна Христова на живо в Арбанаси на 14 февруари
 190. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar GO
 191. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова тръгват на Национално турне
 192. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 193. Савов и Стелияна отново на живо в Piano Bar GO
 194. Савов и Мирела Величкова на сцената на FAMOUS Bar във Велико Търново
 195. Савов и Победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Piano Live Club PLAY
 196. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Пиано Бар АРТИСТИК в Силистра
 197. Великотърновските музиканти Мирела Величкова и Савов с трето Национално Турне
 198. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar CORSET в Свищов
 199. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар АВАНГАРД в град Русе
 200. Савов и Мирела Величкова с първо гостуване в град Павликени
 201. Савов представя проекта "Балкански Вечери"
 202. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 203. Савов, Мирела Величкова и Тони Ангелов на живо в Piano Bar GO
 204. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Live Music Room ORGANZA
 205. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Live Club PLAY
 206. Савов и Мирела Величкова на живо в град Свищов на 31 декември
 207. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar & Club FACE to FACE в Габрово
 208. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова отново в Пиано Бар Горна Оряховица
 209. Мирела Величкова & Савов отново в Пиано Бара на Горна Оряховица
 210. Екзотична красавица снимат в новото видео на Савов
 211. Савов и певците от "Кантилена" и "Царевец" ще представят съвместен Коледен Концерт
 212. Савов и Мирела Величкова отново на живо в No Mercy Classic Bar в Търговище
 213. Савов и Мирела на живо в Пиано Бара в Боженци на 8-ми декември
 214. Булката на Савов грабна микрофона и запя на сватбата
 215. Савов и Мирела отново на сцената на Piano Bar ARTISTIC в Силистра
 216. Савов и Мирела Величкова отново на живо в NO MERCY CLASSIC BAR в Разград
 217. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Club RIVERSIDE в Троян
 218. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 219. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar GO
 220. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar LA ROCCIA в Козлодуй
 221. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar ARTISTIC в град Силистра
 222. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 223. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar GO в Горна Оряховица
 224. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 225. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар SING SING в Банско
 226. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO
 227. Савов и певците от "Кантилена" във Виена, Прага и Будапеща
 228. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 229. Савов и Мирела Величкова отново в Piano Bar GO
 230. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бара на Спа Хотел "Калиста" в Стара Загора
 231. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бар Лазур в град Кюстендил
 232. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в SPIDER Club
 233. Савов и певците от Кантилена ще представят песни на Щурците, Бийтълс и Импулс
 234. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Търговище
 235. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Горна Оряховица
 236. Савов и Мирела Величкова на живо в Agarta Club в Казанлък
 237. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара на Хотелски Комплекс "Боженци"
 238. Савов и Мирела Величкова на сцената на VENUS BAR в Смолян
 239. Савов и колегите му от "Кантилена" отново с участие в "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 240. Сватба мечта подари Савов на половинката си Деси
 241. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano & Wine Bar Terre Miroglio в Сливен
 242. Савов и Мирела Величкова тръгнаха на Национално Турне
 243. Савов и Мирела Величкова на живо в SANTOS Music Club в Несебър
 244. Савов и Мирела ще пеят за гостите от филмовия фестивал в старата столица
 245. Савов се сдоби с китара на легендарния Бисер Киров
 246. Савов и Мирела Величкова на живо в град Антоново
 247. Савов и Мирела Величкова на живо в SPIDER Club Велико Търново
 248. Музика и Караоке на живо с Деси и Мирела
 249. Савов и Мирела Величкова отново на живо в CLUB CALIENTE в Плевен
 250. Савов и Мирела Величкова на сцената на PIANO MUSIC HALL в Благоевград
 251. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Боженци
 252. Савов и Мирела Величкова на живо в Club BACARDI в Карлово
 253. Савов и Мирела отново в Piano Bar La Roccia в Козлодуй
 254. Савов и Мирела Величкова на сцената на Cafe Club ROYAL в Силистра
 255. Савов и Мирела на живо в Music Club SPLASH на 8 март
 256. Савов и Мирела Величкова на живо в Club CALIENTE в Плевен
 257. Савов и Мирела Величкова на живо в Music Club SPLASH на 14 февруари
 258. Савов и Мирела Величкова стартират пиано вечери в чайна "Шамбала" във Велико Търново
 259. Савов отстъпи на БНР правото да излъчва музиката му
 260. Савов и Мирела Величкова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 261. Савов и Мирела на живо в пиано бара в Боженци
 262. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Ловешкия Клуб "Версай"
 263. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR на 30 и 31 декември
 264. Савов и Мирела на живо в хотелския комплекс в Ксилифор
 265. Савов ще пее с "Кантилена" на Коледния концерт във Велико Търново
 266. Савов и Мирела Величкова с първо участие в Руския Клуб в старата столица
 267. Савов и Мирела бяха звездите на Коледния благотворителен бал на туристическо дружество "Трапезица"
 268. Савов представя MAXIMUS DIVAS SHOW
 269. Савов подкрепя Референдума на "Шоуто на Слави"
 270. Савов и Мирела с първо гостуване в Кафе Клуб Театъра в Севлиево
 271. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Козлодуй
 272. Савов предложи на любимата си по време на свое участие
 273. Савов пуска нов сингъл през октомври
 274. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара на Боженци
 275. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара в Етрополе
 276. Савов ще пее с "Кантилена" на празника на духовната музика в Габрово
 277. Савов пуска шоу с пеещи сервитьори в MAXIMUS PIANO BAR
 278. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 279. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" отново заедно на великотърновска сцена
 280. Савов и Мирела Величкова на живо в Павликени, Миндя и Обзор
 281. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова с нов акустичен концерт в старата столица
 282. Савов и тенора Момчил Караиванов на живо в MAXIMUS Piano Bar
 283. Савов и Мирела Величкова отново на живо в култовия MAXIMUS PIANO BAR
 284. Савов и Мирела с първи гостувания в Монтана и Сандански
 285. САВОВ с Майсторски клас при световно признатият виртуоз Ал ди Меола
 286. Турнето на Савов и Мирела продължава в Стара Загора и Габрово
 287. Савов и Мирела Величкова на живо в Club RETRO (Шумен)
 288. Савов и Мирела Величкова с първо съвместно участие в София
 289. Певците от "КАНТИЛЕНА" с два концерта през месец май
 290. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar La Roccia' Козлодуй
 291. САВОВ стартира национално клубно турне
 292. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо в MAXIMUS Piano Bar
 293. Савов и Мирела Величкова отново в MAXIMUS Piano Bar
 294. Певците от "КАНТИЛЕНА" се включват в инициативата "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 295. Годишен Купон на Великотърновските Музиканти' 2016
 296. Савов и Мирела Величкова в клуб "Версай", гр. Ловеч
 297. Великотърновските музиканти и артисти в Концерт - Спектакъл "Моят град Търновград"
 298. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar MAXIMUS
 299. Савов с участие в два спектакъла на Великотърновският театър
 300. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar Bozhentsi
 301. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо във Велико Търново
 302. SAVOV в Пиано Бар J'ADORE на 31-ви декември
 303. Коледни Концерти във Велико Търново и Ловеч с "Кантилена"
 304. Савов в пиано бар J'ADORE през декември
 305. Два спектакъла и Коледен Концерт във Великотърновският театър
 306. САВОВ и Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 307. Савов и Яница отново на живо в пиано бара на Велико Търново
 308. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в J'ADORE
 309. САВОВ и Момчил Караиванов отново заедно в пиано бар J'ADORE
 310. SAVOV feat. Yanitsa Ruseva LIVE Piano Bar
 311. Савов и певците от "Кантилена" в Румъния
 312. САВОВ и тенора Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 313. SAVOV feat. Mirela Velichkova Live Piano Bar
 314. Предстоящо турне с Великотърновския музикален театър този месец
 315. САВОВ и Яница Русева с първо съвместно участие в старата столица
 316. Предстоящ концерт с Маргарита Хранова във Великотърновския театър
 317. САВОВ и Момчил Караиванов на живо в Пиано Бар J'ADORE
 318. "Бал в Савоя" на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 319. САВОВ ще пее с "КАНТИЛЕНА" в Габрово
 320. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar J'ADORE през юни
 321. САВОВ с Номинация за Наградата "КУЛТУРА"
 322. "Искаш ли" е ХИТ Номер 1 в Класацията на БНТ за месец май
 323. САВОВ в концерта "Приятелство Навреме" в старата столицa
 324. Концерт и оперета във Великотърновския театър през май
 325. Предстоящи участия с "Кантилена" този месец
 326. SAVOV и Мирела Величкова с нови участия в пиано бар J'ADORE
 327. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с първо самостоятелно участие във Велико Търново
 328. "ИСКАШ ЛИ" в Класацията "НОВО 10+2" по БНТ
 329. САВОВ и Мирела с Великденски Концерт във Велико Търново
 330. Момчетата от "Кантилена" на живо в Арбанаси
 331. САВОВ и Мирела отново ще са домакини на Годишния Музикантски Купон в старата столица
 332. САВОВ ще вземе участие в три спектакъла на Великотърновския театър през април
 333. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с общ LIVE проект
 334. SAVOV & Mirela Velichkova LIVE Piano Bar J'ADORE
 335. МДТ "Константин Кисимов" отбелязва Деня на Театъра с тур зад кулисите
 336. SAVOV в специално Piano Bar LIVE парти за празника на Велико Търново
 337. SAVOV със специално парти по случай празничния 8-ми март
 338. Нови дати с Live участия в пиано бар J'ADORE
 339. Мюзикъл, опера и оперетни бисери през март във Великотърновския театър
 340. Премиерата на "Искаш ли" се превърна в светското събитие на старата столица
 341. Предстоящи концерти с "Кантилена" през март и април
 342. Съвместен концерт на музикалния театър във Велико Търново с Орлин Горанов
 343. SAVOV - ИСКАШ ЛИ / Official HD Video
 344. САВОВ с официална премиера на новото си видео "Искаш ли"
 345. САВОВ в пиано бар J'ADORE през януари
 346. SAVOV в пиано бар J'ADORE на Коледа
 347. САВОВ и Мирела Величкова с Коледен Концерт във Велико Търново
 348. САВОВ в пиано бар J'ADORE през декември
 349. Предстоящ Коледен концерт във великотърновския театър
 350. Предстоящ Коледен концерт с "Кантилена" във Велико Търново
 351. "ИСКАШ ЛИ" - Making / Bacstage' single 2014
 352. САВОВ отново в пиано бар J'ADORE във Велико Търново
 353. САВОВ, Стефан Рядков и още куп артисти в "Двубой" по Вазов
 354. Флора Търпоманова ще е героинята в новото видео на САВОВ
 355. BurgeRing House... едно ново начало
 356. "ИСКАШ ЛИ" / single 2014
 357. SAVOV с нови участия в пиано бар J'ADORE
 358. SAVOV подкрепя кампанията на BG MUSIC CHANNEL "Повече BG хитове, по-малко боза"
 359. SAVOV с нова песен на Световния Ден на Музиката
 360. Започва новия творчески сезон във Великотърновския театър
 361. Предстоящо участие на карнавал в Хърватска
 362. SAVOV на живо в пиано бар J'ADORE през септември
 363. SAVOV на гости на Роро в ПАРК LIVE по БНТ
 364. SAVOV представя "Вечер на Китарите" в ефира на BBR TV
 365. SAVOV с първа награда от международния конкурс "ЗВУКЪТ НА ВРЕМЕТО"
 366. SAVOV в пиано бар J'ADORE отново през юли и август
 367. Предстояща премиера на "ПРИЛЕПЪТ" от Й. Щраус
 368. "DressCode: Piano Bar" вече в ефира на BBR TV
 369. Участие в "Музикално-театрални вечери под звездите на Търновград"
 370. SAVOV подкрепя инициативата за Референдум на "Шоуто на Слави"
 371. Предстоящ концерт с Руслан Мъйнов и хор "Кантилена"
 372. Предстоящи участия във великотърновският театър
 373. SAVOV в пиано бар J'ADORE през юни
 374. Савов във "Вечер на Китарите" във Велико Търново
 375. Предстоящи спектакли и концерт във великотърновския театър
 376. Нови участия в пиано бар J'ADORE
 377. Предстоящи изяви с "Кантилена" през май
 378. SAVOV в екипа на BBR TV
 379. Предстоящи спектакли и премиера във великотърновския театър
 380. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 381. Годишен купон на музикантите в старата столица
 382. Концерт на хор "КАНТИЛЕНА" и хор "ТЪРНОВГРАД"
 383. "Хубавата Елена" излиза в турне
 384. SAVOV в пиано бар J'ADORE на 8-ми март
 385. Предстоящи спектакли през февруари
 386. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 387. "Българи от старо време" отново на 31-ви януари
 388. Участия в бар TREMOL
 389. SAVOV в пиано бар J'ADORE
 390. Предстояща премиера и Коледен концерт във великотърновския театър
 391. Турнето на "Графиня Марица" продължава в Ботевград и Сливен
 392. Предстоящ коледен концерт с "Кантилена"
 393. Концерт 200 години Верди в търновския театър
 394. САВОВ ще преподава китара във Великотърновският университет
 395. Мюзикълът "Българи от старо време" в Благоевград и Петрич
 396. САВОВ на фестивал в Гърция с "Кантилена"
 397. „Признание”-то на Савов събра младоженци
 398. Савов започна репетиции с Националната опера
 399. Савов отново на път с великотърновската оперета
 400. Участие в международен фестивал с "Кантилена"
 401. Операта "Травиата" отново на сцена
 402. Отпада планираното турнето в Истанбул
 403. Предстояща премиера и спектакли на "Графиня Марица"
 404. "Веселата вдовица" в навечерието на 24-ти май
 405. Предстоящи концерти с "Кантилена" този месец
 406. Великотърновските артисти се включват в кампанията "Да изчистим България за един ден"
 407. SAVOV в годишните музикални награди на БГ РАДИО
 408. "Българи от старо време" отново в турне
 409. Messe G-Dur от Шуберт отново през юни
 410. Предстоящ концерт във великотърновския театър
 411. SAVOV подарява "Признание" в сайта на БГ РАДИО
 412. САВОВ ще пее в благотворителен концерт за Ани
 413. ФИНАЛ на ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по Българска Национална Телевизия
 414. SAVOV стартира ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по БНТ 1
 415. Предстоящ Коледен концерт в търновския театър
 416. SAVOV feat. LOVE AN ACOUSTIC EVENING OF ORIGINAL MUSIC
 417. Спектакъл по случай 100-годишнината от рождението на Парашкев Хаджиев
 418. Турнето на "Веселата вдовица" продължава
 419. Концерт по случай деня на Народните будители
 420. "Травиата" отново на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 421. Статия във вестник "24 часа"
 422. "Българи от старо време" в турне
 423. SAVOV отново в миманса на "Сцена на вековете"
 424. Оперната прима Елена Филипова отново във Велико Търново
 425. "Признание" вече в ефира на БГ РАДИО
 426. Участие в хоров фестивал в Габрово
 427. SAVOV отново на път с великотърновската оперета
 428. SAVOV в "Софийски вечери на авторската песен"
 429. "Българи от старо време" ще участва в "Славейковите празници" в Трявна
 430. Предстоящ концерт и спектакли в търновския театър
 431. Предстоящи участия с "Кантилена" във Велико Търново
 432. Савов с представяне в "Шумен бард' 2012"
 433. Годишно парти на музикантите от старата столица
 434. Посланика на България във Виена за концерта на "Кантилена"
 435. Започва турнето на "Веселата вдовица"
 436. Предстоящи концерти във Виена, Австрия
 437. Предстоящи спектакли и премиера в търновския театър
 438. SAVOV приключи с работата по "Признание"
 439. SAVOV ще играе в два спектакъла през януари
 440. SAVOV събра колеги в музикантски купон в старата столица
 441. Коледен концерт в търновския театър
 442. Почина големият Пламен Ставрев
 443. "Травиата" ще гостува в Музикалния театър в София
 444. Участието с "Кантилена" е отложено за началото на новата година
 445. "Страната на усмивките" отново на сцена
 446. "Травиата" отново през ноември
 447. Савов на фестивал в Ямбол с "Кантилена"
 448. Мюзикълът "Българи от старо време" отново през октомври, ноември и декември
 449. SAVOV започна репетиции с рок банда
 450. "Хубавата Елена" отново в Пловдив
 451. Савов ще пее в "Травиата" от Верди
 452. SAVOV подготвя втори самостоятелен сингъл
 453. Савов започва третия си творчески сезон в търновската оперета
 454. SAVOV отново в миманса на Националната опера
 455. "Кантилена" подготвя нов диск със свои записи
 456. За майсторският клас и приятелството с Елена Филипова...
 457. SAVOV стана доброволец в ромски фестивал
 458. Край на театралния сезон с "Хубавата Елена"
 459. SAVOV заминава за Франция с "Кантилена"
 460. SAVOV отново в "Софийски вечери на авторската песен"
 461. За наградата "Златен Орфей"
 462. "Страната на усмивките" отново на сцена
 463. И мюзикъла "Службогонци" излиза в турне
 464. Предстоящ съвместен концерт със състав от Холандия
 465. За музикантската среща във Велико Търново
 466. Савов и Стела Петрова отново в MAXIMUS PIANO BAR
 467. Предстоящ гастрол на "Хубавата Елена"
 468. Предстояща премиера на мюзикъла "Службогонци"
 469. SAVOV на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 470. Романтична оперета за деня на влюбените
 471. Савов отново на турне с търновската оперета.
 472. Гласуването в БГ РАДИО продължава
 473. Савов отново като Аякс в "Хубавата Елена"
 474. Коледен концерт на търновския театър
 475. Савов с авторски рецитал в Пловдив
 476. Турнето на "Страната на усмивките" продължава в Русе
 477. Савов ще пее отново с "Кантилена" на 7-ми декември
 478. "Хубавата Елена" на сцената на ТЕАТЪР СОФИЯ
 479. Савов ще играе Аякс, отново в търновския театър на 23-ти ноември.
 480. Савов на сцената на музикалния театър в София
 481. "Кантилена" посреща хоров състав от гр. Байон, Франция
 482. "Страната на усмивките" ще бъде представена и в Разград
 483. Савов в ролята на цар Аякс в "Хубавата Елена"
 484. Савов в квартет "ИРИС"
 485. Участие в театрален фестивал в Бургас
 486. Савов и Михаела Филева на живо в "McNamara's Irish Pub"
 487. Награда за фолклор от фестивал в Сърбия
 488. "Страната на усмивките" в Монтана
 489. SAVOV / Чужди неща - ВИДЕОКЛИП
 490. "Кантилена" с награда от хоровия фестивал в Разград
 491. Участие в общински празник на хоровата музика
 492. Силвиана Андреева се снима в клип на Савов
 493. Савов в успешна премиера на “Страната на усмивките"
 494. Предстоящо участие в тържествена Архиерейска литургия
 495. Гласувайте в номинациите на БГ РАДИО за Савов!
 496. Савов започна работа във Великотърновската оперета
 497. Савов спечели голямата награда на международния конкурс „Короната на Търновград”
 498. Песента "Чужди неща" вече в ефира на БНР
 499. Хор “Кантилена” получи награда за най-проспериращ състав
 500. Савов вече в ефира и на БГ-радио
 501. Савов се завърна от едноседмично турне в Словакия с хор „Кантилена”
 502. Савов на една сцена с Националната опера
 503. Приключиха снимките по видеото към песента „Чужди неща"
 504. Савов на сцената на „Чудомировите празници” в Казанлък.
 505. Участие в Коледен концерт в София
 506. Хор „Кантилена” на фестивал в Македония
 507. Савов представя нова песен на сцената на Арт клуба на Театъра в град Плевен.
 508. Предстоящ коледен концерт
 509. "Кантилена" представя български фолклор на Богословска конференция във Велико Търново
 510. Савов на гости в „Перфектната вечеря”
 511. Савов взе участие в международния фестивал на изкуствата в Созопол