Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на живо в RAYA GARDEN на 8-ми Март

SAVOVMIRELAПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и певицата с кадифен глас Мирела Величкова ще реализират първото си съвместно участие в луксозния ресторант “RAYA Garden”, намиращ се в комплекс “Света Гора”, край Велико Търново.

 

Гостуването е по покана на мениджърите на елитния комплекс и ще се състои в началото на месец март.

 

Точната дата на участието е празничния 8-ми март, вечерта.

Припомняме, че популярният и превърнал се в емблема за Велико Търново мотел “Света Гора” промени изцяло визията на своя бивш ресторант “Социализъма” и неотдавна отвори отново врати напълно обновен, с нова още по-бляскава концепция и с ново име “RAYA Garden” (Райска Градина).

Савов вече е гостувал в елитния комплекс в края на 2018 година. Тогава той реализира участие с победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова и бе сред първите музикални звезди, поканени на сцената на заведението.

Тони Ангелов на живо в “Гостилница при Вальо” във Велико Търново

received 1514012918701287Тони Ангелов ще реализира своето първо за 2019 година участие във Велико Търново. Популярният в миналото изпълнител ще пее в гостилница “При Вальо”, по-известна като заведението ”Газстанцията”.

 

Участието е по покана на мениджърите на заведението и ще се случи още в началото на месец януари.

Точната дата на участието е 4-ти януари, вечерта (петък).

 

Припомняме, че неотдавна Тони Ангелов обяви своето официално завръщане на сцената и вече започна активна концертна дейност във Велико Търново и региона.

Тони вече гостува във великотърновските ресторанти “Аквая” и “Арена Търново”, комплекс “Болярско село” в курорта Арбанаси, както и в популярния ”Piano Bar GO”, в град Горна Оряховица. 

 

Точните дати, градовете и заведенията, в които Тони Ангелов предстои да реализира участия през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в официалната му страница във Facebook. 

Савов и Мирела Величкова на сцената на пиано бар “The FLOOR” в Казанлък

SAVOVMIRELAПопулярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата у нас, певицата с кадифен глас Мирела Величкова, ще реализират своето първо съвместно гостуване в пиано бар “The FLOOR”, в град Казанлък.

Най-популярното великотърновско дуо ще гостува в популярния клуб в началото на следващия месец.

Точните дати на гастрола са 8-ми и 9-ти февруари (петък и събота).

 

Гостуването в Казанлък и в бара се случва по покана на мениджърите на клуба и е първо и за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови участия през настоящата година и при последвала нова покана. 

 

Гастролът в Казанлък ще бъде включен в четвъртото национално клубно турне на Савов и Мирела. Поредната обиколка на страната ще започне още през януари, с участия в набиращия все по-голяма популярност и превърнал се в любим на мнозина, пиано бар & клуб ”FACE 2 FACE” в Габрово. 

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които музикантите предстои да реализират участия, през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова и Савов отново на сцената на CITY PUB в старата столица

Savov SteliyaПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на ”Гласът на България" - певицата Стелияна Христова, обявиха четири нови дати за съвместни концерти на сцената на бирария “Сити Пъб”, в старата столица.

 

Участията на атрактивното дуо се случват отново по покана на мениджърите на обновения великотърновски клуб и ще се случат през първия месец на новата 2019 година.

 

Точните дати на гостуванията са 11-ти, 12-ти, 25-ти и 26-ти януари.

Припомняме, че Савов и Стелияна бяха гости последно в “Сити Пъб” на празничния 8-ми декември. Представянето им премина с голям успех и при изключително голям интерес, от страна на местната публика, поради което почти веднага получиха нова покана за гостуване и през новата година.

Точните дати на всички предстоящи участия на Савов и Стелияна, ще бъдат публикувани тук ,както и в страницата на Савов във Facebook.

Савов и Мирела Величкова отново на сцената на “Face 2 Face” в Габрово

MIRELASAVOVПопулярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и пиано бар легендата Мирела Величкова обявиха, че ще реализират ново съвместно гостуване в пиано бар и клуб  "Face 2 Face", в град Габрово.

 

Най-популярното великотърновско дуо ще гостува в града на хумора отново в началото на новата година.

 

Точните дати на гастрола са 4-ти и 5-ти януари (петък и събота).

Гостуването в този клуб е четвърто поредно за музикантите, но те вече потвърдиха, че ще продължат да работят с клуба и да реализират нови участия и през новата 2019 година. Музикантите гостуваха за последно в клуба в края на месец септември, а участието им по традиция премина с изключителен успех и при голям интерес от страна на местната публика.

 

Концертът в Габрово ще бъде и старт на четвъртото национално клубно турне на Савов и Мирела. Следващата спирка на музикантите ше бъде пиано бара в Казанлък.

Точните дати, градовете и клубовете, в които музикантите предстои да реализират участия, през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Гласът на България Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Piano Live Club PLAY

Savov SteliyaПопулярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова обявиха нови две дати за свои съвместни участия в пиано бар ”ПЛЕЙ”, в старата столица.

 

Участията на изпълнителите отново са по покана на мениджърите на клуба и ще се случат в средата на този месец.

 

Точните дати на гостуванията са 20-ти и 26-ти декември.

Савов и Стелияна са сред редовно гостуващите музиканти в елитния клуб и по традиция се радват на изключително голям интерес от страна на местната публика.

Припомняме, ме музиканти препълниха клуба не веднъж през настоящата година. Това се случи отново и на тяхното специално участие по случай празничния 24-ти май, а последното им гостуване в “ПЛЕЙ” се превърна в паметен ВИП купон, за който писаха много от местните медии. Тогава, заедно със Савов и Стелияна, на рояла застана и бащата на пиано баровете и нас - бизнесменът Симеон Джуров, а купонът продължи до сутринта.

Тони Ангелов на сцената на “Piano Bar GO” на 31-ви Декември

received 1514012918701287Великотърновският изпълнител Тони Ангелов е поканен да пее отново на сцената на набиращия все по-голяма популярност “Piano Bar GO”, намиращ се в град Горна Оряховица.

 

Музикантът е поканен да бъде основен изпълнител в новогодишната програма на клуба на празничния 31-ви декември.

 

Освен изпълненията на Тони, за доброто настроение на всички гости на “Piano Bar”, в новогодишната вечер, ще има гост DJ, празнично меню и още приятни изненади.

 

Очаква се купонът да започне малко след 19:00 часа и да продължи по традиция до ранни зори.

 

Припомняме, че Тони Ангелов ще има още едно участие в клуба, на празничния 8-ми декември, вечерта.

Очаква се изпълнителят да реализира и нови гостувания през новата 2019 година и да се превърне от редовно гостуващите изпълнители в заведението.

 

Информация за всички предстоящи гостувания на Тони Ангелов в бара ще бъде публикувана тук, както и в страницата му във Facebook.

Тони Ангелов на живо в комплекс “Болярско Село” в Арбанаси

received 1514012918701287Певецът Тони Ангелов ще пее на живо в ресторанта на хотелски комплекс “Болярско Село”, намиращ се в курорта Арбанаси, в близост до Велико Търново.

 

Популярният от близкото минало изпълнител е поканен да бъде специален гост в новогодишната празнична програма на комплекса, която ще се състои на 31-ви декември, вечерта.

 

Това е второто поредно гостуване на Тони в елитния комплекс, като вече е потвърдено, че ще реализира още гостувания през новата 2019 година.

Освен специалното включване на Тони, за приятното изкарване на всички гости на комплекса, в новогодишната вечер, домакините ще предложат специално празнично меню, гост DG, програма с танцьори и още много изненади.

 

Освен участието в Арбанаси, на 31-ви декември изпълнителят е включен в празничната програма и на популярния “Piano Bar GO”, в град Горна Оряховица. Гостуването му там ще започне в 19:30часа. 

Тони Ангелов на живо в комплекс “АКВАЯ” във Велико Търново

received 1514012918701287Тони Ангелов ще реализира своето второ за сезона самостоятелно участие във Велико Търново. Популярният в миналото изпълнител ще пее в механа “Аквая”, намираща се в едноименния хотелски комплекс, в сърцето на старата столица.

 

Участието е по покана на мениджърите и гости на заведението и ще се случи в средата на този месец.

Точната дата на събитието е 13-ти декември, вечерта.

 

Припомняме, че неотдавна Тони Ангелов обяви своето официално завръщане на сцената и присъединяването си към музикалния лейбъл на Савов. Музикантът е готов и мотивиран да работи отново в музикалния бизнес и започва активна концертна и творческа дейност.

 

Преди участието в “Аквая” Тони ще гостува в ресторанта на хотел “Арена Търново” и ”Piano Bar GO”, а до края на годината ще реализира още няколко участия в популярни заведения във Велико Търново, Горна Оряховица и Арбанаси.

 

Точните дати и заведенията, в които Тони Ангелов ще реализира участия, ще бъдат публикувани тук, както и в официалната му страница във Facebook. 

Тони Ангелов на живо в Комплекс “АРЕНА Търново” на Никулден

received 1514012918701287Великотърновският певец Тони Ангелов ще пее на живо в ресторанта на елитния хотелски комплекс “Арена Търново”, намиращ се непосредствено до стадион “Ивайло”, в старата столица.

 

Изпълнителят е поканен да бъде специален гост в празничната програма на заведението по случай Никулден.

 

Точната дата на участието е 6-ти декември, вечерта.

 

Това е първото самостоятелно участие на музиканта, след неговото официално завръщане на сцена. Два дни по-късно, а именно на 8-ми вечерта, Тони ще реализира и първият си гастрол извън старата столица. Тогава музикантът ще направи своето първо гостуване в “Piano Bar GO”, в град Горна Оряховица. 

 

До края на годината, Тони Ангелов ще реализира още няколко участия във Велико Търново, Горна Оряховица и Арбанаси.

 

Точните дати и заведенията, в които музиканта ще гостува, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата му във Facebook.

Тони Ангелов отново на сцената на Piano Bar GO

received 2390792214283411Популярният от близкото минало изпълнител Тони Ангелов ще гостува отново на сцената на “Piano Bar GO”, в град Горна Оряховица. Участието е по покана на мениджърите на клуба и ще се случи в края на тази седмица.

 

Точната дата на гастрола е празничния 8-ми декември, вечерта (събота).

 

Припомняме, че Тони Ангелов е сред най-новите имена от лейбъла на Савов и вече гостува веднъж в пиано бара на железничарския град. Участието му се случи още в началото на 2018 година, в рамките на проекта “Балкански вечери”. Тогава Тони бе поканен като специален гост в програмата за вечерта и се представи с няколко популярни парчета и собствени песни и хитове.

 

“Именно датата 6-ти януари се превърна в нещо  като дебют или по - точно официалното завръщане на Тони на голямата сцена...”, споделя Савов и допълва, че гостуването в Горна Оряховица този уикенд ще е първото официално самостоятелно участие на изпълнителя.

 

Звездата на Тони Ангелов изгрява в средата на 90-те години и добива голяма популярност в страната и региона. В негов най-голям хит се превръща песента “Неземна власт”, към която успява да реализира и видеоклип през 1995 година. По-късно му се налага да се оттегли от голямата сцена. 

 

Някои от вас могат да си спомнят за Тони и от участието му във формата на “Шоуто на Слави” - “Пеещи семейства”, където музиканта участва заедно с двете си деца. Семейство Ангелови се представят повече от достойно, като успяват да достигат до самия финал. 

 

До края на годината Тони Ангелов ще реализира още няколко гостувания в “Piano Bar GO”, както и в заведения във Велико Търново. Точните дати на участията ще бъдат обявени тук, както и в страницата на Тони Ангелов / Tony Angelov във Facebook.

Гласът на България Стелияна Христова, Мирела Величкова и Савов на живо в хотелски комплекс “Меридиан Болярски” на 31-ви декември

STELIYANA MIRELA smollВ самия край на 2018-та година, попуярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов ще представи една наистина атрактивна и любопитна музикална изненада на жителите и гостите на старата столица.

 

Музикантът ще направи една съвсем нова музикална програма, в която основна роля и участие, освен него и гост DJ, ще вземат двете певици, с които работи активно, през последните няколко години и с които реализира вече четири национални турнета. Това са превърналата се в най-обичаната великотърновска певица и една от живите легенди на пиано бар културата и нас - Мирела Величкова и победитеката в първия сезон на “Гласът на България” - певицата Стелияна Христова.

 

Савов обяснява, че е работил от дълго време с двете певици, но до сега винаги поотделно и добавя, че всъщност именно сега за първи път и тримата излизат заедно на една сцена. “Аз лично мисля, че ще се получи една наистина очаквано добра комбинация...”, допълва изпънителя.

 

Своеобразният сценичен дебют на колаборацията ще се състои на празничния 31-ви декември вечерта, а домакин на шоуто ще бъде елитния великотърновски хотелски комплекс “Меридиан Болярски”, от където всъщност е дошла и поканата за гостуване и представяне в този формат.

 

Савов споделя, че това наистина е първото съвместно участие на всички заедно, но ако се поличи добре и има интерес от страна на публика и клубове, то най-вероятно ще планира и реализира и нови участия в този състав, през новата 2019-та година.

Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в “RAYA GARDEN” във Велико Търново

SAVOV STELIYANA2018smollПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" Стелияна Христова ще реализират първото си съвместно участие в луксозния ресторант “RAYA Garden”, намиращ се в комплекс “Света Гора”, край Велико Търново.

 

Гостуването е по покана на мениджърите на елитния комплекс и ще се състои в края на този месец.

Точната дата на участието е 22-ри ноември, вечерта.

Припомняме, че популярният и превърнал се в емблема за Велико Търново мотел “Света Гора” промени изцяло визията на своя бивш ресторант “Социализъма” и неотдавна отвори отново врати напълно обновен, с нова още по-бляскава концепция и с ново име “RAYA Garden” (Райска Градина).

Савов и Стелияна са сред първите музикални звезди, поканени да гостуват и пеят на живо на сцената на заведението, но най-вероятно ще реализират и нови участия през следващата 2019 година. 

Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на живо в “Sammy’s Bar” във Велико Търново

SAVOV STELIYANA2018smollПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" Стелияна Христова обявиха нова  дата за свой съвместен клубен концерт в старата столица.

 

Събитието ще се състоти в средата на следващия месец, а техен домакин този път ще бъде култовия за великотърновци ”Sammy’s Bar”.

Точната дата на гостуването е 14-ти декември, вечерта (петък).

Припомняме, че популярното и превърнало се в емблематично за Велико Търново заведение беше обявило кратка пауза и отвори врати напълно обновено. “Самис Бар” се завръща в нощният живот на Велико Търново с нова визия и атрактивна концепция, както и с чисто нова сцена за концерти.

 

Савов и Стелияна са сред първите музикални звезди, поканени да гостуват и да открият сцената, но най-вероятно ще реализират и нови участия до края на тази и през следващата 2019 година.

Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар “RED & BLACK” във Велико Търново

MIRELASAVOVНай-популярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата и нас - певицата Мирела Величкова обявиха нови три дати за свои съвместни участия в старата столица.

 

Първото участие ще се състои още в средата на месец ноември, в един от най-старите великотърновски пиано барове “Red and Black”, намиращ се в елитния местен хотел “Меридиан Болярски”.

 

Точната дата на гостуването е 15-ти ноември, вечерта.

 

Савов и Мирела ще гостуват за първи път заедно в елитния клуб, но вече са поканени за гост-изпълнители в комплекса и през следващия месец. Именно те, заедно с победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова ще са музикантите, които ще забавляват гостите на хотела на 21-ви декември, както и на празничния 31-ви декември, вечерта.

Савов и Мирела Величкова за първи път на живо в град Стражица

MIRELASAVOVПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата у нас, певици Мирела Величкова, ще реализират първото си съвместно гостуване в град Стражица.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в самия край на тази седмица, а техен домакин ще бъде ресторанта на популярния местен хотелски комплекс “Ралица”, намиращ се в центъра на града.

Точната дата на участието е 2-ри ноември, вечерта (петък).

Савов и Мирела ще гостуват за първи път в комплекса, но не е изключено да последват още участия до края на годината, при последвала нова покана от страна на мениджърите на комплекса.

Припомняме, че наред с редовните си ангажименти в старата столица и региона, от началото на новата 2018 година, атрактивното дуо даде старт на своето трето поредно национално клубно турне и вече реализира поредица от съвместни концерти. Музикантите дадоха началото на обиколката на страната с концерти в най-популярните клубове във Велико Търново, Горна Оряховица и курорта Арбанаси. От началото на пролетта до сега най-популярното великотърновско дуо гостува за първи път на сцената на "The BRICK BAR" в град Варна, пиано баровете "Корсет" и "Артистик" в Свищов и Силистра, "FACE 2 FACE" в Габрово, Бар Клуб "Ривърсайд" в Троян, "Орфей" в град Ямбол, емблематичния за Павликени ресторант - градина "Лебед", кафе "Бордо" в град Плевен. 

През лятото Савов и Мирела гостуваха още в Бургас, Несебър, Разград и Пазарджик, а след ангажимента в Стражица, музикантите ще гостуват за първи път на сцената на “Vintage House” в Пловдив и “Central Club & Piano Bar” в Кърджали, както и отново в любимия си пиано бар “Артистик” в Силистра. 

Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Спа Хотел Калиста в Старозагорски Минерални Бани

SAVOVMIRELAБлизо година след запомнящото гостуване в популярния старозагорски комплекс, Савов и великотърновската певица Мирела Величкова отново ще гостуват в пиано бара на хотел “Калиста” в град Стара Загора. 

 

Повторното гостуване на музикантите в клуба ще се случи в началото на следващия месец.

Точната дата на участието е 9-ти ноември.

 

Припомняме, че от началото на 2018 година, наред с редовните си ангажименти в старата столица и клубовете извън Велико Търново, Савов и Мирела стартираха поредица от концерти и участия в градове и клубове, в цялата страна, с което поставиха началото на своето трето поредно национално клубно турне.

От януари до смомента, най-популярното великотърновско дуо вече успя да реализира гастроли в Горна Оряховица и Арбанаси, Разград, Свищов, Плевен, Бургас, Варна, Несебър, Ямбол, Пазарджик, Габрово, Павликени и Троян. Предстоят и още няколко участия на музикантите в пиано баровете в Силистра, Стражица, Кърджали и курорта Боженци, а след гастрола в Стара Загора, Савов и Мирела ще реализират и първият си съвместен концерт в “Vintage House”, в град Пловдив.

 

Точните дати, градовете и имената на клубовете, в които Савов и Мирела предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Гласът на България Стелияна Христова и Савов на сцената на CITY PUB на 8-ми декември

SAVOV STELIYANA2018smollПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в ”Гласът на България" за 2011 година, певицата Стелияна Христова, обявиха нова дата за свое съвместно гостуване на сцената на бирария “Сити Пъб”, в старата столица.

 

Концертът на атрактивното дуо се случва отново по покана на мениджърите на обновения великотърновски клуб и ще се случи на празничния 8-ми декември.

 

 

Припомняме, че Савов и Стелияна вече бяха гости в “Сити Пъб”, в средата на месец октомври. Представянето им премина с голям успех и при изключително голям интерес, от страна на местната публика, поради което почти веднага получиха покана за нови две гостувания, до края на 2018 година.

Преди концерта на връх празника на студентите, популярните музикантите ще реализират още едно участие в клуба и в средата на следващия месец. Точната дата на гостуването е 16-ти ноември, вечерта.

 

Наред с изявите си в старата столица, популярните музиканти продължават и своето първо национално турне, започнало в началото на 2018 година. От януари до сега, освен във Велико Търново, изпълнителите реализираха концерти в Горна Оряховица, Свищов, Троян, Павликени, Севлиево, Плевен, Пловдив, Габрово, Созопол, Несебър и Бургас.

Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на хотелски комплекс Алфарезорт Чифлика

MIRELASAVOVПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата у нас, певици Мирела Величкова, ще реализират първото си съвместно гостуване в новооткрития пиано бар на семеен хотел “Алфарезорт Чифлика” край Ловеч.

 

Музикантите са поканени да свирят и пеят заедно и да открият новото заведение в комплекса, в самия край на тази седмица.

Точната дата на събитието е 7-ми октомври, вечерта (неделя).

Савов и Мирела ще гостуват за първи път в комплекса, но не е изключено да последват още участия до края на годината, при последвала нова покана от страна на мениджърите на атрактивния комплекс.

 

Припомняме, че наред с редовните си ангажименти в старата столица и региона, от началото на новата 2018 година, атрактивното дуо даде старт на своето трето поредно национално клубно турне и вече реализира поредица от съвместни концерти. Музикантите дадоха началото на обиколката на страната с концерти в най-популярните клубове във Велико Търново, Горна Оряховица и курорта Арбанаси. От началото на пролетта до сега най-популярното великотърновско дуо гостува за първи път на сцената на "The BRICK BAR" в град Варна, пиано баровете "Корсет" и "Артистик" в Свищов и Силистра, "FACE 2 FACE" в Габрово, Бар Клуб "Ривърсайд" в Троян, "Орфей" в град Ямбол, емблематичния за Павликени ресторант - градина "Лебед", кафе "Бордо" в град Плевен. 

През лятото Савов и Мирела гостуваха още в Бургас, Несебър, Разград и Пазарджик, а след ангажимента в “Алфарезорт”, музикантите ще гостуват за първи път на сцената на “Vintage House” в Пловдив и “Central Club & Piano Bar” в Кърджали, както и отново в любимия си пиано бар “Артистик” в Силистра. 

Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Bar & Club “RIVERSIDE” в Троян

SAVOVMIRELAПопулярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата и нас - певица Мирела Величкова, ще реализират поредно съвместно гостуване в град Троян.

 

Музикантите са поканени от емблематичния за града клуб “Ривърсайд” да изнесат концерт по повод празника на града, който е след две седмици.

Точната дата на гастрола е 14-ти октомври, вечерта (неделя).

 

Припомняме, че Савов и Мирела са сред редовно гостуващите музиканти в клуба и са се превърнали в любимци на местната публика.

Последното участие на дуото не през пролетта, но музикантите вече потвърдиха, че не е изключено да планират и реализират още участия до края на 2018 година. 

Точните дати на новите гостувания на музикантите в този, както и в другите клубове в страната, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

Още статии ...

 1. Савов и Мирела Величкова на сцената на CENTRAL Club & Piano Bar в град Кърджали
 2. Савов и Мирела Величкова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив
 3. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на Клуб “ВЕРСАЙ” в Ловеч
 4. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Стара Загора
 5. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 6. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Созопол
 7. Мирела Величкова и Савов на сцената на най-популярната Бирария в Северна България “CITY PUB”
 8. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на CITY PUB във Велико Търново
 9. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на VOGUE Live Music Bar
 10. Мирела Величкова и Петко Савов отново на живо в пиано бара на Хотелски Комплекс “Боженци”
 11. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 12. Савов и Гласът на България Стелияна Христова с концерт в Нощта на Самоводската Чаршия във Велико Търново
 13. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Кафе Клуб "Театър" в Севлиево
 14. Савов и Гласът на България Стелияна Христова заформиха истинско VIP парти в Piano Live Club PLAY
 15. Савов отбелязва 10 години на музикалната сцена
 16. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на SANTOS Music Club в Несебър
 17. Савов и Мирела Величкова на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 18. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на FACE 2 FACE в Габрово
 19. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бар FACE 2 FACE в Габрово
 20. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Ресторант Галерия "ЛЕБЕД" в Павликени
 21. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на MAXIMUS Piano Bar
 22. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar NO NAME в Пазарджик
 23. Савов и Стелияна Христова отново на сцената на Piano Live Club PLAY
 24. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 25. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на SANTOS Music Club в Несебър
 26. Савов ще пее отново с "Кантилена" в град Ловеч
 27. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO на празника на Горна Оряховица
 28. Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Кафе "БОРДО" в Плевен
 29. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив
 30. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar ROYAL във Велико Търново
 31. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 32. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Клуб "Кафе Театър" в Севлиево
 33. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов с концертно турне в страната
 34. Савов и Мирела Величкова на живо в Кафе "БОРДО" в град Плевен
 35. Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 36. Мирела Величкова и Савов на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 37. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в комплекс "Одесос" във Варна
 38. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 39. Савов и Мирела Величкова на сцената на Restorant & Club "SOLO" в Добрич
 40. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Live Club PLAY на 24 Май
 41. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar MAXIMUS
 42. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов на сцената на Piano Bar GO
 43. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на FAMOUS BAR Veliko Tarnovo
 44. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Кафе Клуб "БОРДО" в град Плевен
 45. Савов & Мирела Величкова на живо в хотелски комплекс "Винпалас" в Арбанаси
 46. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Пиано Бар "Face to Face" в Габрово
 47. Савов и Мирела Величкова на сцената на THE BRICK BAR в град Варна
 48. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар & Ресторант "ОРФЕЙ" в град Ямбол
 49. Савов и Стелияна Христова на живо в Арбанаси на 14 февруари
 50. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar GO
 51. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова тръгват на Национално турне
 52. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 53. Савов и Стелияна отново на живо в Piano Bar GO
 54. Савов и Мирела Величкова на сцената на FAMOUS Bar във Велико Търново
 55. Савов и Победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Piano Live Club PLAY
 56. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Пиано Бар АРТИСТИК в Силистра
 57. Великотърновските музиканти Мирела Величкова и Савов с трето Национално Турне
 58. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar CORSET в Свищов
 59. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар АВАНГАРД в град Русе
 60. Савов и Мирела Величкова с първо гостуване в град Павликени
 61. Савов представя проекта "Балкански Вечери"
 62. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 63. Савов, Мирела Величкова и Тони Ангелов на живо в Piano Bar GO
 64. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Live Music Room ORGANZA
 65. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Live Club PLAY
 66. Савов и Мирела Величкова на живо в град Свищов на 31 декември
 67. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar & Club FACE to FACE в Габрово
 68. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова отново в Пиано Бар Горна Оряховица
 69. Мирела Величкова & Савов отново в Пиано Бара на Горна Оряховица
 70. Екзотична красавица снимат в новото видео на Савов
 71. Савов и певците от "Кантилена" и "Царевец" ще представят съвместен Коледен Концерт
 72. Савов и Мирела Величкова отново на живо в No Mercy Classic Bar в Търговище
 73. Савов и Мирела на живо в Пиано Бара в Боженци на 8-ми декември
 74. Булката на Савов грабна микрофона и запя на сватбата
 75. Савов и Мирела отново на сцената на Piano Bar ARTISTIC в Силистра
 76. Савов и Мирела Величкова отново на живо в NO MERCY CLASSIC BAR в Разград
 77. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Club RIVERSIDE в Троян
 78. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 79. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar GO
 80. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar LA ROCCIA в Козлодуй
 81. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar ARTISTIC в град Силистра
 82. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 83. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar GO в Горна Оряховица
 84. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 85. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар SING SING в Банско
 86. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO
 87. Савов и певците от "Кантилена" във Виена, Прага и Будапеща
 88. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 89. Савов и Мирела Величкова отново в Piano Bar GO
 90. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бара на Спа Хотел "Калиста" в Стара Загора
 91. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бар Лазур в град Кюстендил
 92. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в SPIDER Club
 93. Савов и певците от Кантилена ще представят песни на Щурците, Бийтълс и Импулс
 94. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Търговище
 95. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Горна Оряховица
 96. Савов и Мирела Величкова на живо в Agarta Club в Казанлък
 97. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара на Хотелски Комплекс "Боженци"
 98. Савов и Мирела Величкова на сцената на VENUS BAR в Смолян
 99. Савов и колегите му от "Кантилена" отново с участие в "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 100. Сватба мечта подари Савов на половинката си Деси
 101. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano & Wine Bar Terre Miroglio в Сливен
 102. Савов и Мирела Величкова тръгнаха на Национално Турне
 103. Савов и Мирела Величкова на живо в SANTOS Music Club в Несебър
 104. Савов и Мирела ще пеят за гостите от филмовия фестивал в старата столица
 105. Савов се сдоби с китара на легендарния Бисер Киров
 106. Савов и Мирела Величкова на живо в град Антоново
 107. Савов и Мирела Величкова на живо в SPIDER Club Велико Търново
 108. Музика и Караоке на живо с Деси и Мирела
 109. Савов и Мирела Величкова отново на живо в CLUB CALIENTE в Плевен
 110. Савов и Мирела Величкова на сцената на PIANO MUSIC HALL в Благоевград
 111. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Боженци
 112. Савов и Мирела Величкова на живо в Club BACARDI в Карлово
 113. Савов и Мирела отново в Piano Bar La Roccia в Козлодуй
 114. Савов и Мирела Величкова на сцената на Cafe Club ROYAL в Силистра
 115. Савов и Мирела на живо в Music Club SPLASH на 8 март
 116. Савов и Мирела Величкова на живо в Club CALIENTE в Плевен
 117. Савов и Мирела Величкова на живо в Music Club SPLASH на 14 февруари
 118. Савов и Мирела Величкова стартират пиано вечери в чайна "Шамбала" във Велико Търново
 119. Савов отстъпи на БНР правото да излъчва музиката му
 120. Савов и Мирела Величкова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 121. Савов и Мирела на живо в пиано бара в Боженци
 122. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Ловешкия Клуб "Версай"
 123. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR на 30 и 31 декември
 124. Савов и Мирела на живо в хотелския комплекс в Ксилифор
 125. Савов ще пее с "Кантилена" на Коледния концерт във Велико Търново
 126. Савов и Мирела Величкова с първо участие в Руския Клуб в старата столица
 127. Савов и Мирела бяха звездите на Коледния благотворителен бал на туристическо дружество "Трапезица"
 128. Савов представя MAXIMUS DIVAS SHOW
 129. Савов подкрепя Референдума на "Шоуто на Слави"
 130. Савов и Мирела с първо гостуване в Кафе Клуб Театъра в Севлиево
 131. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Козлодуй
 132. Савов предложи на любимата си по време на свое участие
 133. Савов пуска нов сингъл през октомври
 134. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара на Боженци
 135. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара в Етрополе
 136. Савов ще пее с "Кантилена" на празника на духовната музика в Габрово
 137. Савов пуска шоу с пеещи сервитьори в MAXIMUS PIANO BAR
 138. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 139. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" отново заедно на великотърновска сцена
 140. Савов и Мирела Величкова на живо в Павликени, Миндя и Обзор
 141. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова с нов акустичен концерт в старата столица
 142. Савов и тенора Момчил Караиванов на живо в MAXIMUS Piano Bar
 143. Савов и Мирела Величкова отново на живо в култовия MAXIMUS PIANO BAR
 144. Савов и Мирела с първи гостувания в Монтана и Сандански
 145. САВОВ с Майсторски клас при световно признатият виртуоз Ал ди Меола
 146. Турнето на Савов и Мирела продължава в Стара Загора и Габрово
 147. Савов и Мирела Величкова на живо в Club RETRO (Шумен)
 148. Савов и Мирела Величкова с първо съвместно участие в София
 149. Певците от "КАНТИЛЕНА" с два концерта през месец май
 150. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar La Roccia' Козлодуй
 151. САВОВ стартира национално клубно турне
 152. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо в MAXIMUS Piano Bar
 153. Савов и Мирела Величкова отново в MAXIMUS Piano Bar
 154. Певците от "КАНТИЛЕНА" се включват в инициативата "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 155. Годишен Купон на Великотърновските Музиканти' 2016
 156. Савов и Мирела Величкова в клуб "Версай", гр. Ловеч
 157. Великотърновските музиканти и артисти в Концерт - Спектакъл "Моят град Търновград"
 158. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar MAXIMUS
 159. Савов с участие в два спектакъла на Великотърновският театър
 160. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar Bozhentsi
 161. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо във Велико Търново
 162. SAVOV в Пиано Бар J'ADORE на 31-ви декември
 163. Коледни Концерти във Велико Търново и Ловеч с "Кантилена"
 164. Савов в пиано бар J'ADORE през декември
 165. Два спектакъла и Коледен Концерт във Великотърновският театър
 166. САВОВ и Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 167. Савов и Яница отново на живо в пиано бара на Велико Търново
 168. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в J'ADORE
 169. САВОВ и Момчил Караиванов отново заедно в пиано бар J'ADORE
 170. SAVOV feat. Yanitsa Ruseva LIVE Piano Bar
 171. Савов и певците от "Кантилена" в Румъния
 172. САВОВ и тенора Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 173. SAVOV feat. Mirela Velichkova Live Piano Bar
 174. Предстоящо турне с Великотърновския музикален театър този месец
 175. САВОВ и Яница Русева с първо съвместно участие в старата столица
 176. Предстоящ концерт с Маргарита Хранова във Великотърновския театър
 177. САВОВ и Момчил Караиванов на живо в Пиано Бар J'ADORE
 178. "Бал в Савоя" на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 179. САВОВ ще пее с "КАНТИЛЕНА" в Габрово
 180. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar J'ADORE през юни
 181. САВОВ с Номинация за Наградата "КУЛТУРА"
 182. "Искаш ли" е ХИТ Номер 1 в Класацията на БНТ за месец май
 183. САВОВ в концерта "Приятелство Навреме" в старата столицa
 184. Концерт и оперета във Великотърновския театър през май
 185. Предстоящи участия с "Кантилена" този месец
 186. SAVOV и Мирела Величкова с нови участия в пиано бар J'ADORE
 187. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с първо самостоятелно участие във Велико Търново
 188. "ИСКАШ ЛИ" в Класацията "НОВО 10+2" по БНТ
 189. САВОВ и Мирела с Великденски Концерт във Велико Търново
 190. Момчетата от "Кантилена" на живо в Арбанаси
 191. САВОВ и Мирела отново ще са домакини на Годишния Музикантски Купон в старата столица
 192. САВОВ ще вземе участие в три спектакъла на Великотърновския театър през април
 193. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с общ LIVE проект
 194. SAVOV & Mirela Velichkova LIVE Piano Bar J'ADORE
 195. МДТ "Константин Кисимов" отбелязва Деня на Театъра с тур зад кулисите
 196. SAVOV в специално Piano Bar LIVE парти за празника на Велико Търново
 197. SAVOV със специално парти по случай празничния 8-ми март
 198. Нови дати с Live участия в пиано бар J'ADORE
 199. Мюзикъл, опера и оперетни бисери през март във Великотърновския театър
 200. Премиерата на "Искаш ли" се превърна в светското събитие на старата столица
 201. Предстоящи концерти с "Кантилена" през март и април
 202. Съвместен концерт на музикалния театър във Велико Търново с Орлин Горанов
 203. SAVOV - ИСКАШ ЛИ / Official HD Video
 204. САВОВ с официална премиера на новото си видео "Искаш ли"
 205. САВОВ в пиано бар J'ADORE през януари
 206. SAVOV в пиано бар J'ADORE на Коледа
 207. САВОВ и Мирела Величкова с Коледен Концерт във Велико Търново
 208. САВОВ в пиано бар J'ADORE през декември
 209. Предстоящ Коледен концерт във великотърновския театър
 210. Предстоящ Коледен концерт с "Кантилена" във Велико Търново
 211. "ИСКАШ ЛИ" - Making / Bacstage' single 2014
 212. САВОВ отново в пиано бар J'ADORE във Велико Търново
 213. САВОВ, Стефан Рядков и още куп артисти в "Двубой" по Вазов
 214. Флора Търпоманова ще е героинята в новото видео на САВОВ
 215. BurgeRing House... едно ново начало
 216. "ИСКАШ ЛИ" / single 2014
 217. SAVOV с нови участия в пиано бар J'ADORE
 218. SAVOV подкрепя кампанията на BG MUSIC CHANNEL "Повече BG хитове, по-малко боза"
 219. SAVOV с нова песен на Световния Ден на Музиката
 220. Започва новия творчески сезон във Великотърновския театър
 221. Предстоящо участие на карнавал в Хърватска
 222. SAVOV на живо в пиано бар J'ADORE през септември
 223. SAVOV на гости на Роро в ПАРК LIVE по БНТ
 224. SAVOV представя "Вечер на Китарите" в ефира на BBR TV
 225. SAVOV с първа награда от международния конкурс "ЗВУКЪТ НА ВРЕМЕТО"
 226. SAVOV в пиано бар J'ADORE отново през юли и август
 227. Предстояща премиера на "ПРИЛЕПЪТ" от Й. Щраус
 228. "DressCode: Piano Bar" вече в ефира на BBR TV
 229. Участие в "Музикално-театрални вечери под звездите на Търновград"
 230. SAVOV подкрепя инициативата за Референдум на "Шоуто на Слави"
 231. Предстоящ концерт с Руслан Мъйнов и хор "Кантилена"
 232. Предстоящи участия във великотърновският театър
 233. SAVOV в пиано бар J'ADORE през юни
 234. Савов във "Вечер на Китарите" във Велико Търново
 235. Предстоящи спектакли и концерт във великотърновския театър
 236. Нови участия в пиано бар J'ADORE
 237. Предстоящи изяви с "Кантилена" през май
 238. SAVOV в екипа на BBR TV
 239. Предстоящи спектакли и премиера във великотърновския театър
 240. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 241. Годишен купон на музикантите в старата столица
 242. Концерт на хор "КАНТИЛЕНА" и хор "ТЪРНОВГРАД"
 243. "Хубавата Елена" излиза в турне
 244. SAVOV в пиано бар J'ADORE на 8-ми март
 245. Предстоящи спектакли през февруари
 246. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 247. "Българи от старо време" отново на 31-ви януари
 248. Участия в бар TREMOL
 249. SAVOV в пиано бар J'ADORE
 250. Предстояща премиера и Коледен концерт във великотърновския театър
 251. Турнето на "Графиня Марица" продължава в Ботевград и Сливен
 252. Предстоящ коледен концерт с "Кантилена"
 253. Концерт 200 години Верди в търновския театър
 254. САВОВ ще преподава китара във Великотърновският университет
 255. Мюзикълът "Българи от старо време" в Благоевград и Петрич
 256. САВОВ на фестивал в Гърция с "Кантилена"
 257. „Признание”-то на Савов събра младоженци
 258. Савов започна репетиции с Националната опера
 259. Савов отново на път с великотърновската оперета
 260. Участие в международен фестивал с "Кантилена"
 261. Операта "Травиата" отново на сцена
 262. Отпада планираното турнето в Истанбул
 263. Предстояща премиера и спектакли на "Графиня Марица"
 264. "Веселата вдовица" в навечерието на 24-ти май
 265. Предстоящи концерти с "Кантилена" този месец
 266. Великотърновските артисти се включват в кампанията "Да изчистим България за един ден"
 267. SAVOV в годишните музикални награди на БГ РАДИО
 268. "Българи от старо време" отново в турне
 269. Messe G-Dur от Шуберт отново през юни
 270. Предстоящ концерт във великотърновския театър
 271. SAVOV подарява "Признание" в сайта на БГ РАДИО
 272. САВОВ ще пее в благотворителен концерт за Ани
 273. ФИНАЛ на ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по Българска Национална Телевизия
 274. SAVOV стартира ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по БНТ 1
 275. Предстоящ Коледен концерт в търновския театър
 276. SAVOV feat. LOVE AN ACOUSTIC EVENING OF ORIGINAL MUSIC
 277. Спектакъл по случай 100-годишнината от рождението на Парашкев Хаджиев
 278. Турнето на "Веселата вдовица" продължава
 279. Концерт по случай деня на Народните будители
 280. "Травиата" отново на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 281. Статия във вестник "24 часа"
 282. "Българи от старо време" в турне
 283. SAVOV отново в миманса на "Сцена на вековете"
 284. Оперната прима Елена Филипова отново във Велико Търново
 285. "Признание" вече в ефира на БГ РАДИО
 286. Участие в хоров фестивал в Габрово
 287. SAVOV отново на път с великотърновската оперета
 288. SAVOV в "Софийски вечери на авторската песен"
 289. "Българи от старо време" ще участва в "Славейковите празници" в Трявна
 290. Предстоящ концерт и спектакли в търновския театър
 291. Предстоящи участия с "Кантилена" във Велико Търново
 292. Савов с представяне в "Шумен бард' 2012"
 293. Годишно парти на музикантите от старата столица
 294. Посланика на България във Виена за концерта на "Кантилена"
 295. Започва турнето на "Веселата вдовица"
 296. Предстоящи концерти във Виена, Австрия
 297. Предстоящи спектакли и премиера в търновския театър
 298. SAVOV приключи с работата по "Признание"
 299. SAVOV ще играе в два спектакъла през януари
 300. SAVOV събра колеги в музикантски купон в старата столица
 301. Коледен концерт в търновския театър
 302. Почина големият Пламен Ставрев
 303. "Травиата" ще гостува в Музикалния театър в София
 304. Участието с "Кантилена" е отложено за началото на новата година
 305. "Страната на усмивките" отново на сцена
 306. "Травиата" отново през ноември
 307. Савов на фестивал в Ямбол с "Кантилена"
 308. Мюзикълът "Българи от старо време" отново през октомври, ноември и декември
 309. SAVOV започна репетиции с рок банда
 310. "Хубавата Елена" отново в Пловдив
 311. Савов ще пее в "Травиата" от Верди
 312. SAVOV подготвя втори самостоятелен сингъл
 313. Савов започва третия си творчески сезон в търновската оперета
 314. SAVOV отново в миманса на Националната опера
 315. "Кантилена" подготвя нов диск със свои записи
 316. За майсторският клас и приятелството с Елена Филипова...
 317. SAVOV стана доброволец в ромски фестивал
 318. Край на театралния сезон с "Хубавата Елена"
 319. SAVOV заминава за Франция с "Кантилена"
 320. SAVOV отново в "Софийски вечери на авторската песен"
 321. За наградата "Златен Орфей"
 322. "Страната на усмивките" отново на сцена
 323. И мюзикъла "Службогонци" излиза в турне
 324. Предстоящ съвместен концерт със състав от Холандия
 325. За музикантската среща във Велико Търново
 326. Савов и Стела Петрова отново в MAXIMUS PIANO BAR
 327. Предстоящ гастрол на "Хубавата Елена"
 328. Предстояща премиера на мюзикъла "Службогонци"
 329. SAVOV на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 330. Романтична оперета за деня на влюбените
 331. Савов отново на турне с търновската оперета.
 332. Гласуването в БГ РАДИО продължава
 333. Савов отново като Аякс в "Хубавата Елена"
 334. Коледен концерт на търновския театър
 335. Савов с авторски рецитал в Пловдив
 336. Турнето на "Страната на усмивките" продължава в Русе
 337. Савов ще пее отново с "Кантилена" на 7-ми декември
 338. "Хубавата Елена" на сцената на ТЕАТЪР СОФИЯ
 339. Савов ще играе Аякс, отново в търновския театър на 23-ти ноември.
 340. Савов на сцената на музикалния театър в София
 341. "Кантилена" посреща хоров състав от гр. Байон, Франция
 342. "Страната на усмивките" ще бъде представена и в Разград
 343. Савов в ролята на цар Аякс в "Хубавата Елена"
 344. Савов в квартет "ИРИС"
 345. Участие в театрален фестивал в Бургас
 346. Савов и Михаела Филева на живо в "McNamara's Irish Pub"
 347. Награда за фолклор от фестивал в Сърбия
 348. "Страната на усмивките" в Монтана
 349. SAVOV / Чужди неща - ВИДЕОКЛИП
 350. "Кантилена" с награда от хоровия фестивал в Разград
 351. Участие в общински празник на хоровата музика
 352. Силвиана Андреева се снима в клип на Савов
 353. Савов в успешна премиера на “Страната на усмивките"
 354. Предстоящо участие в тържествена Архиерейска литургия
 355. Гласувайте в номинациите на БГ РАДИО за Савов!
 356. Савов започна работа във Великотърновската оперета
 357. Савов спечели голямата награда на международния конкурс „Короната на Търновград”
 358. Песента "Чужди неща" вече в ефира на БНР
 359. Хор “Кантилена” получи награда за най-проспериращ състав
 360. Савов вече в ефира и на БГ-радио
 361. Савов се завърна от едноседмично турне в Словакия с хор „Кантилена”
 362. Савов на една сцена с Националната опера
 363. Приключиха снимките по видеото към песента „Чужди неща"
 364. Савов на сцената на „Чудомировите празници” в Казанлък.
 365. Участие в Коледен концерт в София
 366. Хор „Кантилена” на фестивал в Македония
 367. Савов представя нова песен на сцената на Арт клуба на Театъра в град Плевен.
 368. Предстоящ коледен концерт
 369. "Кантилена" представя български фолклор на Богословска конференция във Велико Търново
 370. Савов на гости в „Перфектната вечеря”
 371. Савов взе участие в международния фестивал на изкуствата в Созопол