Вход

Новини

Савов сред най-колоритните университетски преподаватели

8DB1FBC3-7196-40C2-B3BF-A8574A42D203Вече осем години студентите от специалност “Педагогика на обучението по музика” във ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий” се радват на своят млад преподавател Петко Савов.

 

От официалният сайт на втория по големина университет в страната става ясно, че от 2013 година популярния търновски музикант е хоноруван преподавател към катедра “Музика”. Савов водил часовете по китара, камерна музика и изпълнителско майсторство на своите студенти. 

Атрактивният музикант преподава класическа музика и теория, но с дългата си руса коса, обеци и татуировки, определено прави впечатление на колегите си и внася особен колорит във факултета.

 

Как, обаче го възприемат студентите. “Всички ме взимат на сериозно. Обикновено разговаряме за музика, но се е случвало да ме попитат например къде си правя татуировките и дали боли, някои от тях посещават и моите клубни участия. Занимаваме се основно с класическа музика, но и с поп и джаз изкуство. Моите часове са предимно индивидуални и намираме време за всичко.

Двама от моите студенти вече преподават в музикалното училище в Плевен, за още двама знам, че работят в детски музикални школи, а друг мой студент пък се занимава много успешно с видео уроци по китара в интернет. Всичко това ме прави много щастлив.”

 

Останалите преподаватели също го приемат сериозно и дори му помагат. “За мен всичко това беше голямо предизвикателство, особено в началото. През повечето време съм бил в практиката, затова благодаря на колегите, които ми помагаха. Сега ми харесва и с удоволствие водя часовете.”

 

Назначението може да се стори изненадващо за мнозина, но се оказва, че Савов има натрупани солидни знания и опит през годините. Учи в музикалната паралелка на СОУ “Ем. Станев”, свири на бас-гъдулка и тамбура в оркестъра на ДЮФА “Българче”, а през 2004 година завършва музикална педагогика във Великотърновската Алма Матер. Посещава редица майсторски класове, уърк шопове и семинари, след което се дипломира и като магистър в музикалната Академия в Пловдив (АМТИИ).

 

Музикантът има множество отличия от наши и международни форуми, както и награди от Българско Национално Радио, БНТ и Съюза на Артистите в България. Цели пет сезона е част от трупата на великотърновския музикален театър, дълги години работи и в смесения състав на хор “Кантилена”, създава собствена музика и участва активно в клубния живот на страната.

 

През 2015 година Савов е номиниран за Наградата “Култура” на Община Велико Търново.

 

Популярният изпълнител споделя, че не е търсил работа като преподавател, станало "случайно". “Един ден ми се обадиха от музикалната катедра с предложение да си помисля. В началото бях резервиран, но ето че минаха толкова години.”

Певицата Мирела Величкова грейна с нова фотосесия

68A80BD9-B1F3-478F-8F12-9A6E3408ADE5Една от легендите на родната пиано бар култура изненада със стилна черно-бяла фотосесия.

 

Певицата с кадифения глас споделя, че не се снима за новият брой на някое лъскаво списание, а просто иска да зарадва своите приятели и най-верни почитатели и приятели през годините.

 

Сесията е реализирана във великотърновско студио, а автор на снимките е известният фотограф Валентин Русанов.

В едно от малкото си интервюта преди време Мирела признава, че никога не е търсила популярност в България и че пеенето за нея е мисия. “Възприемам пеенето и като възможност да общувам с много и различни хора и чрез гласа си да ги карам да се чувстват добре и в хармония.”

Мирела Величкова продължава да работи активно на клубната сцена в страната, както и да бъде една от най-харесваните и обичани търновски певици. Изпълнителката продължава и с редовните си изяви в един от най-старите пиано барове, където пее от създаването му до днес.

Стелияна Христова пусна собствен YouTube канал

E118BFF8-1C8F-485C-866E-87AB18F6C169Победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова използва времето на пандемия за да стартира соствен канал в популярния уебсайт за видеообмен YouTube.

 

Каналът е с име Steliyana Hristova и бе онлайн още на 21 март. В него освен своите песни и хитове, певицата е събрала и всички изпълнения от участието си в първия сезон на най-успешното музикално риалити у нас.

 

Сред качените 57 клипа до момента, любимката на цяла България е добавила и някои от най-интересните си интервюта през годините, записи от финала на Евровизия, както и много видеа от различни концертни и клубни участия в страната.

 

Стелияна призовава всички нейни фенове да се абонират за канала и им пожелава приятно гледане!

Честит рожден ден на Мирела Величкова!

24A340D9-3E42-4E4B-A797-F21B21DB1A88Днес рожден ден празнува една от най-обичаните великотърновски певици, а именно Мирела Величкова.

 

Певицата с кадифения глас е позната още и като една от най-популярните и разпознаваеми клубни певици в страната. Често я наричат и като една от живите легенди на родната пиано бар култура.

 

В личният си живот Мирела е една прекрасна майка на момче, а от скоро вече и горда баба на внуче.

Неотдавна Мирела Величкова реализира чисто нова фотосесия, с която да зарадва своите най-верни приятели и почитатели през годините. Нейн автор е известният великотърновски фотограф Валентин Русанов.

 

Пожелаваме и да е все така здрава и обичана, и да продължава да ни радва още дълги години от сцената! 

Стелияна Христова подкрепя кампанията за повече българска музика в ефира

2838D79E-47F1-415F-9C58-17EE9D7ED806Победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова се обяви в подкрепа на кампанията на Музикаутор "Обичам Българската Музика".

 

Инициативата има за цел да обедини родните музикални артисти и творци около идеята за защита на българската музика като неделима част от културната ни идентичност и въвеждане на задължителни квоти в медиите.
Кампанията набира все по-голяма популярност и много родни знаменитости вече я подкрепиха. 

Да слушаме повече българска музика призоваха още Милена Славова, Орлин Горанов, Силвия Кацарова, Васил Найденов и Веселин Маринов.

 

"В България има много талантливи млади изпълнители и смятам, че това е прекрасна възможност тяхната музика да бъде чута!"

 

Цялото видео послание на Стелияна може да видите на официалната страница на кампанията във Фейсбук.

Там, както и на сайта www.lovebgmusic.bg, се намира и петицията, която всеки от вас също може да подпише и по този начин да изрази своята подкрепа.

Савов също подкрепи кампанията за повече българска музика в ефира

8262CAC9-64AA-427F-97AC-37ED052AEF78Популярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов също се обяви в подкрепа на кампанията за повече българска музика в родния ефир.

 

Инициативата е на Музикаутор и има за цел популяризиране на българската музика и въвеждане на задължителна квота в медиите у нас.

Да слушаме повече българска музика вече призоваха Орлин Горанов, Васил Найденов, Милена Славова, Силвия Кацарова, Веселин Маринов, музикантите от БТР и много други.

 

"Подкрепям кампанията защото е важна за българските музиканти. Тази музика е част от нашата идентичност и е важно да я съхраним."

 

Цялото видео послание на Савов вече е качено и можете да бъде видяно на официалната Фейсбук страница на кампанията "Обичам Българската Музика".

 

Там, както и на сайта www.lovebgmusic.bg, се намира и петицията, която всеки от вас също може да подпише и по този начин да изрази своята подкрепа.

Всеки глас е важен!

Мирела Величкова подкрепя кампанията за повече българска музика в ефира

MirelaBgmusicЕдна от най-обичаните великотърновски певици - Мирела Величкова също се обяви в подкрепа на инициативата за повече българска музика в родния ефир.

 

Кампанията на МУЗИКАУТОР, подкрепена в последствие и от ПРОФОН,  има за цел популяризиране на българската музика и въвеждане на задължителна квота в медиите у нас. Кампанията набира скорост и все повече български музиканти застават зад нея.

Да слушаме повече българска музика в ефир призовават още Нина Николина, Силвия Кацарова, музикантите от БТР и D2, Веселин Маринов, Любо Киров и още десетки други.

 

"Музиката е енергия, тя изразява нашата душа. А сега повече от всякога имаме нужда да се вслушаме в нашата колективна българска душа."

 

Защо Мирела призовава да слушаме повече българска музика и какво още казва, можете да видите и чуете в нейното видео послание, качено във фейсбук страницата на кампанията "Обичам Българска Музика".

 

Отново там, както и в страницата на кампанията www.lovebgmusic.bg, се намира и петицията, която всеки от вас също може да подпише и по този начин да изрази своята подкрепа.

Певицата Християна Цветкова също отмени участията си заради коронавируса

46BD2021-C357-4978-8A3C-5F999DB1FA68Гласовитата великотърновка Християна Цветкова съобщи, че отменя всички планирани клубни участия заради усложнената вирусна обстановка в страната.

 

Новината дойде от официалната страница на атрактивната изпълнителка в една от социалните мрежи.

 

”Скъпи приятели, с оглед на създалата се ситуация и обявеното извънредно положение в страната, искам да съобщя, че всички мои участия ще бъдат преустановени за неопределен период от време!”

По-рано певиците Михаела Филева, Стелияна Христова и Преслава също съобщиха, че спират с участията. Очаква се и ного други техни колеги да ги последват.

Победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова отмени участията си за неопределен период от време

7B91967F-780E-40D8-A1F0-98A46278E276Победителката в първият сезон на “Гласът на България” Стелияна Христова обяви, че отменя всички планирани клубни участия заради усложнената в страната обстановка с коронавируса.

 

Новината дойде от официалната страница на изпълнителката в най-голямата социална мрежа.

 

”Скъпи приятели, с оглед на създалата се ситуация и обявеното извънредно положение в страната, искам да съобщя, че всички мои участия ще бъдат преустановени за неопределен период от време!”

 

По-рано певиците Михаела Филева,  Софи Маринова, Мирела Величкова, Десислава и Преслава също съобщиха, че спират с участията. Най-вероятно и много други техни колеги ще ги последват.

 

Пиано бар легендата Мирела Величкова също отменя клубните си изяви заради коронавируса

1F50098A-A82E-4C3C-84D8-AA5C02C7D2D9Певицата с кадифения глас Мирела съобщи, че ще отмени всички планирани клубни участия заради усложнената обстановка в страната.

 

Новината дойде от официалната страница на изпълнителката в една от социалните мрежи.

 

”Скъпи приятели, с оглед на създалата се ситуация и обявеното извънредно положение в страната, искам да съобщя, че всички мои участия ще бъдат преустановени за неопределен период от време!”

 

По-рано певиците Михаела Филева, Стелияна Христова, Християна Цветкова, Софи Маринова, Десислава и Преслава също съобщиха, че спират с участията. Очаква се и ного други техни колеги да ги последват.

Савов и Мирела отново на живо в Пиано Бара в Боженци

bojenci017Популярният великотърновски музикант и изпълнител Петко Савов и певицата с кадифения глас - Мирела Величкова ще гостуват отново в пиано бара на хотелски комплекс "Боженци", намиращ се в близост до едноименния курорт. 

 

Поредното участие на атрактивното дуо ще се случи през пролетта.

 

Точната дата  на гастрола е 11 април, вечерта.

 

Пропомняме, че Савов и Мирела са сред редовно гостуващите музиканти в луксочния клуб и вече потвърдиха, че ще продължат съвместната си работа с комплекса  и през новата 2020 година.

 

Последните гастроли на дуото в елитния комплекс бяха през ноември и декември и очаквано отново премина с голям успех и много настроение.

 

Точните дати на предстоящите гостувания ще бъдат обявявани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

 

Пиано Бар БОЖЕНЦИ

Хотелски Комплекс "Боженци"

гр. Габрово 5349, с. Черневци, ул. "Главна" 1

За допълнителна информация и резервации: 067 193 300 

Савов връща любимите търновски певици в Maximus

DFB1D3A8-AE76-4086-9A78-E97FB314A6C3Популярният великотърновски музикант Петко Савов обяви, че отново се завръща на сцената на най-старият пиано бар в старата столица - “Maximus”.

 

Това се случи неформално още в края на миналата година, когато изпълнителя бе поканен да реализира поредица от участия през ноември и декември.

Гостуванията преминаха с голям успех и при засилен интерес от страна на местната публика и гостите на града, поради което елитния клуб решават да продължи и дори увеличи участията на изпълнителя.

 

Съвсем логично, заедно със Савов в култовия за поколения търновци пиано бар ще се завърнат и певиците, с които той работи през последните години.

Това са първата победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова, младата и харизматична Християна Цветкова, както разбира се и певицата с кадифения глас - Мирела Величкова, която се е превърнала в една от живите легенди на родната пиано бар култура и емблема на култовия търновски клуб.

 

Трите болярки са сред най-търсените певици и без съмнение са се превърнали в любимки на местната публика. Заедно със Савов често са предпочитан музикален тандем за участия и различни частни партита и празненства. Музикантите реализират участия във всички елитни търновски клубове, а от няколко години гастролират редовно и в цялата страна.

 

От тази година ще гостуват буквално през седмица в “Максимус”. 

 

Освен музикалните вечери на изпълнителите, заведението единствено в града ще предлага отново и караоке вечери, които също ще се случват през седмица, както и различни тематични партита, промоции и много изненади за своите гости.

 

Припомняме, че пиано барът направи кратко прекъсване за почивка и освежаване през януари и вече е готов да се върне с пълна сила и блясък в нощния живот на старата столица, като дава сериозна заявка отново да се превърне в лидер и да диктува правилата и стандартите в този род забавления. 

 

”Максимус” е готов да разчупи стереотипа, наложил се в последните години и да продължи традицията на един истински пиано бар, предлагащ топлина и уют, интимна атмосфера, умерена сила на звука и любима музика.

 

Със своята атмосфера и комфорт комплексът е готов да посрещне и всяко фирмено или семейно частно парти. Съчетанието от качествена музика и напитки, възможността за осигуряване на вкусна храна и кетъринг при предварителна заявка, локацията, хотелската част и безплатен паркинг, са гарант за пълното и професионално обезпечаване на всяко събитие и превръщането му в незабравимо изживяване.

Мирела Величкова и Савов отново на живо в култовия Maximus

22C0DD2C-CD1C-4821-98C4-9F6C0B39A6CBПевицата с кадифен глас Мирела Величкова и нейният музикант Петко Савов обявиха нови дати за съвместни участия в култовия търновски пиано бар “Максимус”. 

 

Поредицата от участия ще се случат през следващите три месеца.

 

Точните дати на участията са: 29 февруари, 21 март, 03 и 24 април.

 

Пропомняме, че Савов и Мирела са сред най-обичаните и редовно гостуващи музиканти в заведението и вече потвърдиха, че ще продължат съвместната си работа  с него и през новата 2020 година.

 

Последните участия на дуото в най-стария великотърновски пиано бар бяха в края на миналата година и очаквано премина с голям успех и интерес от страна на местната публика.

 

Точните дати на предстоящите гостувания на Савов и Мирела в “Максимус” ще бъдат обявявани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра

8BC6394A-6E95-40C1-BABA-80595CC3D0B1Популярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и певицата с кадифен глас Мирела Величкова ще реализират поредно съвместно гостуване в град Силистра.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в крайдунавския град, отново в средата на април, а техен домакин отново ще бъде популярния местен пиано бар "ARTISTIC".

 

Точните дати на участията са 17 и 18 април (петък и събота).

 

Гостуването в този клуб е поредно за двамата музиканти, като потвърдиха, че ще реализират още участия през новата 2020 година.

 

Савов и Мирела са сред редовно гостуващите музиканти и по традиция се радват на голям интерес от страна на местната публика. Дуото гостува за последен път в елитния клуб тази пролет.

 

Точните дати на новите гостувания на музикантите в този, както и в другите клубове в страната, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

Стелияна Христова и Савов отново на сцената на култовия MAXIMUS Piano Bar

A51AD404-9ABE-41C3-AE98-1666B9A7D2A0Победителката в най-успешното музикално риалити у нас Стелияна Христова и нейния музикант Петко Савов, отново ще гостуват на сцената на най-стария великотърновски пиано бар ”Максимус”.

 

Участията на атрактивното дуо отново са по покана на мениджърите на клуба и ще се случат през следващите три месеца.

 

Първият лайф ще се случи на празничният 14 февруари.

Следващите дати на гостуванията са 13 и 20 март, както и на 04, 11 и 25 април. 

 

Припомняме, че Стелияна и Савов са сред най-търсените клубни музиканти в страната и се радват на особено голям интерес от страна на местната публика.

ГостУВА ето в “Максимус” се случва след близо 3 годишна пауза, през която Стелияна стана майка на две момчета и временно бе ограничила концертната си дейност.

 

Стелияна и Савов вече потвърдиха, че ще продължат да работят с елитния клуб и ще реализират нови участия.

Християна Цветкова отново на живо в MAXIMUS Piano Bar

AC9B36A0-298F-4AB1-8379-A88BF629C4F5Младата певица Християна Цветкова и нейният музикант Петко Савов обявиха нови дати за съвместни гостувания в най-стария и елитен великотърновски пиано бар “Максимус”.

 

Първото от поредицата участия на дуото в култовия клуб ще се състоти в средата на този месец. Точната дата на гостуването е 15 февруари, вечерта (събота).

 

Християна и Савов ще пеят в “Максимус” още на 28 февруари и 14 март, вечерта.

 

Припомняме, че Християна е най-новото лице в музикалния лейбъл на Савов, а нейното първо гостуване в “Максимус” вече се случи в през октомври, миналата година. 

Християна и Савов тогава  буквално препълниха елитния клуб, и почти веднага получиха нова покана за гостуване.

 

Музикантите вече потвърдиха, че ще реализират още участия в заведението и през новата 2020 година.

Стелияна Христова и Савов на живо в Етнографски комплекс “Българка” в Арбанаси

SAVOV STELIYANA2018smollПобедителката в първия сезон на ”Гласът на България” Стелияна Христова и популярния великотърновски музикант Петко Савов, ще гостуват отново в курортното селище Арбанаси.

 

Събитието ще се случи в края на тази седмица, а техен домакин този път ще бъде елитния етнографски комплекс “Българка”.

 

Точната дата на гостуването е 7 февруари.

 

Припомняме, че Стелияна и Савов са сред най-търсените клубни музиканти в страната, а участията им по традиция се радват на голям интерес.

Това е първото съвместно гостуване на музикантите в луксозния комплекс, но те вече потвърдиха, че вероятно ще реализират и нови участия през 2020 година.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Стелияна и Савов ще реализират участия през 2020 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите във Фейсбук.

Мирела Величкова и Савов отново на живо в ресторант “АЛЕГРО” във Велико Търново

8BC6394A-6E95-40C1-BABA-80595CC3D0B1Великотърновските музиканти Петко Савов и Мирела Величкова ще гостуват отново в ресторанта на хотел “АЛЕГРО”, намиращ се в сърцето на старата столица.

 

Участието на популярново дуо ще се състои още в края на тази седмица.

Точната дата на гостуването е 8 февруари, вечерта.

 

Савов и Мирела потвърдиха, че ще реализират и нови участия, през настоящата година.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Мирела ще реализират участия през 2020 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите във Facebook.

Стелияна Христова на живо в RAYA GARDEN на 14 февруари

7B91967F-780E-40D8-A1F0-98A46278E276Победителката в първият сезон на “Гласът на България” Стелияна Христова ще е специалният гост изпълнител в тазгодишната празнична програма, която елитния бутиков комплекс “Raya Garden Fish & Beef Restaurant”  е подготвил за своите гости на празничния 14 февруари.

 

Любимката на цяла България ще зарадва гостите на празничната вечеря с много от най-любимите български и световни хитове от минало и настояще. 

Харизмата на Стелияна, нейните впечатляващите вокални качества и висок професионализъм са гарант за едно незабравимо изживяване и много приятни емоции.

 

Освен участието на гласовитата певица, в програмата на заведението е включен също гост DJ и още много приятни изненади за гостите.

Комплексът се намира сред китната природа на хълм “Света Гора” във Велико Търново.

 

За допълнителна информация и резервации: 0896 100 100

Стелияна Христова и Савов на живо в Калояновата Крепост в Арбанаси

D235B1F2-312C-456C-87C5-7ACD0D045F18Победителката в първия сезон на ”Гласът на България” Стелияна Христова и популярния великотърновски музикант Петко Савов, ще гостуват отново в курортното селище Арбанаси.

 

Събитието ще се случи в края на този месец, а техен домакин този път ще бъде елитния комплекс “Калоянова Крепост”.

 

Точната дата на концерта е 26 януари, вечерта.

Припомняме, че Стелияна и Савов са сред най-търсените клубни музиканти в страната, а участията им по традиция се радват на голям интерес.

 

Това е първото съвместно гостуване на музикантите в атракциона, но те вече потвърдиха, че вероятно ще реализират и нови участия през 2020 година.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Стелияна и Савов ще реализират участия през 2020 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите във Фейсбук.

Още статии ...

 1. Мирела Величкова и Савов на сцената на Bar ROCKA ROLLA във Велико Търново
 2. Стелияна Христова и Савов отново на живо в DEEP Live Club във Велико Търново
 3. Мирела Величкова и Савов на живо в пиано бара на х-л “Кентавър” в Дряново
 4. Стелияна Христова и Савов с второ национално клубно турне
 5. Стелияна Христова и Савов на сцената на “Music Pub” в Павликени
 6. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Old Capital’s Bar
 7. Християна Цветкова и Савов отново на сцената на Old Capital’s Bar
 8. Мирела Величкова и Савов с пета обиколка на пиано баровете у нас
 9. Мирела Величкова и Савов на сцената на Пиано Бар “Панорама” в Ботевград
 10. Стелияна Христова и Савов на живо в ресторант “Плевенчето” в Горна Оряховица
 11. Мирела Величкова & Савов отново на живо в Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 12. Стелияна Христова на живо в комплекс “Меридиан Болярски” на 31 декември
 13. Новогодишно парти с Християна Цветкова в хотел “Момина Крепост” в Ксилифор
 14. Християна Цветкова и Савов отново на сцената на Maximus Piano Bar
 15. Стелияна Христова и Савов отново на живо в Maximus Piano Bar
 16. Пианистът Аспарух Бойлов се присъедини към екипа на Савов
 17. Стелияна Христова и Савов с концерт на 8 декември
 18. Християна Цветкова и Савов на сцената на Old Capital’s Bar
 19. Мирела Величкова - певицата с кадифения глас
 20. Стелияна Христова отваря собствена музикална школа
 21. Стелияна Христова в отлична форма след раждането
 22. Три великотърновски певици завладяват клубната сцена в страната
 23. Савов и Мирела Величкова на сцената на MUSIC PUB в Павликени
 24. Християна и Савов препълниха култовия търновски MAXIMUS
 25. Мирела Величкова и Савов отново на живо в пиано бар “Еверест” в Етрополе
 26. Савов и колегите му от “Кантилена” посрещат японски хор в Търново
 27. Стелияна Христова и Савов на живо във “Вила Гиргина” край Велико Търново
 28. Стелияна Христова и Савов сред най-търсените музиканти в страната
 29. Стелияна Христова и Савов на живо в комплекс “Раювски Хан” в Еленския Балкан
 30. Мирела Величкова & Савов отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 31. Савов и Мирела Величкова на живо в RESEN LODGE
 32. Мирела Величкова и Савов обявиха нови дати за участия в култовия MAXIMUS Piano Bar
 33. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на DEEP Live Club
 34. Християна Цветкова и Савов отново на сцената на DEEP Live Club
 35. Стелияна Христова също се обяви в защита на родното Черноморие
 36. Гласът на България Стелияна Христова и Савов ще пеят в Търново на 22 септември
 37. Гласът на България Стелияна Христова и Савов на живо в култовия MAXIMUS Piano Bar
 38. Християна Цветкова и Савов на сцената на MAXIMUS Piano Bar
 39. Гласът на България Стелияна Христова се превърна в любимка на жените на мотори
 40. Мирела Величкова, Стелияна Христова и Савов в “RAYA GARDEN” на 31 декември
 41. Мирела Величкова и Савов на живо в комплекс “Панорама” в град Елена
 42. Мирела Величкова & Савов отново на живо в Пиано Бара в Боженци
 43. Стелияна Христова и Савов отново на живо в CITY PUB във Велико Търново
 44. Гласът на България Стелияна Христова и Савов на сцената на “DEEP Live Club” във Велико Търново
 45. Савов и Християна Цветкова на сцената на “DEEP Live Club” във Велико Търново
 46. Християна Цветкова и Савов на живо в “Бордо” в Плевен
 47. Силвия Бахати и Християна Цветкова напълниха очите и ушите на търновци
 48. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Пиано Бар “ЛАЗУР” в Кюстендил
 49. Християна Цветкова се включи в кампанията за родното черноморие
 50. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на “SOHO Bar & Dinner”
 51. Михаела Филева за Стелияна Христова и Савов: Двама талантливи търновци
 52. Пиано вечери със Савов и Мирела в MAXIMUS
 53. Савов и Християна Цветкова тръгват на национално клубно турне
 54. Християна Цветкова и Савов на сцената на Piano Bar GO
 55. Християна Цветкова и Савов на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 56. Гласът на България Стелияна Христова и Християна Цветкова ще пеят за търновци в средата на лятото
 57. Християна Цветкова и Савов на сцената на Piano Live Club PLAY
 58. Победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Piano Live Club “PLAY”
 59. Гласът на България Стелияна Христова стана майка за втори път
 60. Спечели диск на Савов от томболата на “Шоуто на Слави”
 61. Тони Ангелов на живо в Бистро Картал в Габрово и през лятото
 62. Младата певица Християна Цветкова стана модел
 63. Савов и Християна Цветкова на сцената на “SOHO Bar & Dinner” във Велико Търново
 64. Християна Цветкова е новата сензация на великотърновската музикална сцена
 65. Савов и Мирела Величкова на сцената на SOHO Bar & Dinner във Велико Търново
 66. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в SOHO Bar & Dinner
 67. Гласът на България Стелияна Христова и Савов отново на сцената на “CITY PUB” във Велико Търново
 68. Савов и Християна Цветкова на сцената на “Piano Bar ARTE” във Велико Търново
 69. Савов и Мирела Величкова на сцената на Club DUBLIN в Дупница
 70. Савов ще пее отново с “Кантилена” през май
 71. Савов и Мирела Величкова на живо в ресторанта на Парк Хотел “АСЕНЕВЦИ” във Велико Търново
 72. Савов и Мирела Величкова на живо в Ресторант “Иван Асен” във Велико Търново
 73. Християна Цветкова е най-новата звезда в лейбъла на Савов
 74. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Пиано Бара в Боженци
 75. Тони Ангелов отново ще пее в Бистро “КАРТАЛ” в Габрово
 76. Савов и Мирела Величкова на живо в Ресторант “АЛЕГРО” във Велико Търново
 77. Тони Ангелов отново на живо в Бистро Картал в град Габрово
 78. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова отмениха концертите си
 79. Тони Ангелов на живо в “Болярско Село” в Арбанаси на 3 Март
 80. Мирела Величкова и Савов на живо в Пиано Бара на Хотел “Европа” в София
 81. Мирела Величкова и Савов на сцената на пиано бар & хотел “Arte” във Велико Търново
 82. Савов и Мирела Величкова на сцената на “The PLACE” в Свиленград
 83. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar Umbrella в Плевен
 84. Тони Ангелов на живо в Бистро Картал в Габрово
 85. Савов & Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar GO
 86. Тони Ангелов отново на живо в Комплекс “Арена Търново”
 87. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Кафе “БОРДО” в Плевен
 88. Савов и Мирела Величкова с поредна обиколка на пиано баровете у нас
 89. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar & Club CENTRAL в Кърджали
 90. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 91. Мирела Величкова и Савов на сцената на Piano Bar SOHO в Ямбол
 92. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в “Greek Restaurant Ellie’s”
 93. Савов и Мирела Величкова на живо в RAYA GARDEN на 8-ми Март
 94. Тони Ангелов на живо в “Гостилница при Вальо” във Велико Търново
 95. Савов и Мирела Величкова на сцената на пиано бар “The FLOOR” в Казанлък
 96. Победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова и Савов отново на сцената на CITY PUB в старата столица
 97. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на “Face 2 Face” в Габрово
 98. Гласът на България Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Piano Live Club PLAY
 99. Тони Ангелов на сцената на “Piano Bar GO” на 31-ви Декември
 100. Тони Ангелов на живо в комплекс “Болярско Село” в Арбанаси
 101. Тони Ангелов на живо в комплекс “АКВАЯ” във Велико Търново
 102. Тони Ангелов на живо в Комплекс “АРЕНА Търново” на Никулден
 103. Тони Ангелов отново на сцената на Piano Bar GO
 104. Гласът на България Стелияна Христова, Мирела Величкова и Савов на живо в хотелски комплекс “Меридиан Болярски” на 31-ви декември
 105. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в “RAYA GARDEN” във Велико Търново
 106. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на живо в “Sammy’s Bar” във Велико Търново
 107. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар “RED & BLACK” във Велико Търново
 108. Савов и Мирела Величкова за първи път на живо в град Стражица
 109. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Спа Хотел Калиста в Старозагорски Минерални Бани
 110. Гласът на България Стелияна Христова и Савов на сцената на CITY PUB на 8-ми декември
 111. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на хотелски комплекс Алфарезорт Чифлика
 112. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Bar & Club “RIVERSIDE” в Троян
 113. Савов и Мирела Величкова на сцената на CENTRAL Club & Piano Bar в град Кърджали
 114. Савов и Мирела Величкова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив
 115. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на Клуб “ВЕРСАЙ” в Ловеч
 116. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Стара Загора
 117. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 118. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Созопол
 119. Мирела Величкова и Савов на сцената на най-популярната Бирария в Северна България “CITY PUB”
 120. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на CITY PUB във Велико Търново
 121. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на VOGUE Live Music Bar
 122. Мирела Величкова и Петко Савов отново на живо в пиано бара на Хотелски Комплекс “Боженци”
 123. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 124. Савов и Гласът на България Стелияна Христова с концерт в Нощта на Самоводската Чаршия във Велико Търново
 125. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Кафе Клуб "Театър" в Севлиево
 126. Савов и Гласът на България Стелияна Христова заформиха истинско VIP парти в Piano Live Club PLAY
 127. Савов отбелязва 10 години на музикалната сцена
 128. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на SANTOS Music Club в Несебър
 129. Савов и Мирела Величкова на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 130. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на FACE 2 FACE в Габрово
 131. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бар FACE 2 FACE в Габрово
 132. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Ресторант Галерия "ЛЕБЕД" в Павликени
 133. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на MAXIMUS Piano Bar
 134. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar NO NAME в Пазарджик
 135. Савов и Стелияна Христова отново на сцената на Piano Live Club PLAY
 136. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 137. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на SANTOS Music Club в Несебър
 138. Савов ще пее отново с "Кантилена" в град Ловеч
 139. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO на празника на Горна Оряховица
 140. Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Кафе "БОРДО" в Плевен
 141. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив
 142. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar ROYAL във Велико Търново
 143. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 144. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Клуб "Кафе Театър" в Севлиево
 145. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов с концертно турне в страната
 146. Савов и Мирела Величкова на живо в Кафе "БОРДО" в град Плевен
 147. Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 148. Мирела Величкова и Савов на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 149. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в комплекс "Одесос" във Варна
 150. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 151. Савов и Мирела Величкова на сцената на Restorant & Club "SOLO" в Добрич
 152. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Live Club PLAY на 24 Май
 153. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar MAXIMUS
 154. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов на сцената на Piano Bar GO
 155. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на FAMOUS BAR Veliko Tarnovo
 156. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Кафе Клуб "БОРДО" в град Плевен
 157. Савов & Мирела Величкова на живо в хотелски комплекс "Винпалас" в Арбанаси
 158. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Пиано Бар "Face to Face" в Габрово
 159. Савов и Мирела Величкова на сцената на THE BRICK BAR в град Варна
 160. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар & Ресторант "ОРФЕЙ" в град Ямбол
 161. Савов и Стелияна Христова на живо в Арбанаси на 14 февруари
 162. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar GO
 163. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова тръгват на Национално турне
 164. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 165. Савов и Стелияна отново на живо в Piano Bar GO
 166. Савов и Мирела Величкова на сцената на FAMOUS Bar във Велико Търново
 167. Савов и Победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Piano Live Club PLAY
 168. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Пиано Бар АРТИСТИК в Силистра
 169. Великотърновските музиканти Мирела Величкова и Савов с трето Национално Турне
 170. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar CORSET в Свищов
 171. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар АВАНГАРД в град Русе
 172. Савов и Мирела Величкова с първо гостуване в град Павликени
 173. Савов представя проекта "Балкански Вечери"
 174. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 175. Савов, Мирела Величкова и Тони Ангелов на живо в Piano Bar GO
 176. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Live Music Room ORGANZA
 177. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Live Club PLAY
 178. Савов и Мирела Величкова на живо в град Свищов на 31 декември
 179. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar & Club FACE to FACE в Габрово
 180. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова отново в Пиано Бар Горна Оряховица
 181. Мирела Величкова & Савов отново в Пиано Бара на Горна Оряховица
 182. Екзотична красавица снимат в новото видео на Савов
 183. Савов и певците от "Кантилена" и "Царевец" ще представят съвместен Коледен Концерт
 184. Савов и Мирела Величкова отново на живо в No Mercy Classic Bar в Търговище
 185. Савов и Мирела на живо в Пиано Бара в Боженци на 8-ми декември
 186. Булката на Савов грабна микрофона и запя на сватбата
 187. Савов и Мирела отново на сцената на Piano Bar ARTISTIC в Силистра
 188. Савов и Мирела Величкова отново на живо в NO MERCY CLASSIC BAR в Разград
 189. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Club RIVERSIDE в Троян
 190. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 191. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar GO
 192. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar LA ROCCIA в Козлодуй
 193. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar ARTISTIC в град Силистра
 194. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 195. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar GO в Горна Оряховица
 196. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 197. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар SING SING в Банско
 198. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO
 199. Савов и певците от "Кантилена" във Виена, Прага и Будапеща
 200. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 201. Савов и Мирела Величкова отново в Piano Bar GO
 202. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бара на Спа Хотел "Калиста" в Стара Загора
 203. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бар Лазур в град Кюстендил
 204. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в SPIDER Club
 205. Савов и певците от Кантилена ще представят песни на Щурците, Бийтълс и Импулс
 206. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Търговище
 207. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Горна Оряховица
 208. Савов и Мирела Величкова на живо в Agarta Club в Казанлък
 209. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара на Хотелски Комплекс "Боженци"
 210. Савов и Мирела Величкова на сцената на VENUS BAR в Смолян
 211. Савов и колегите му от "Кантилена" отново с участие в "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 212. Сватба мечта подари Савов на половинката си Деси
 213. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano & Wine Bar Terre Miroglio в Сливен
 214. Савов и Мирела Величкова тръгнаха на Национално Турне
 215. Савов и Мирела Величкова на живо в SANTOS Music Club в Несебър
 216. Савов и Мирела ще пеят за гостите от филмовия фестивал в старата столица
 217. Савов се сдоби с китара на легендарния Бисер Киров
 218. Савов и Мирела Величкова на живо в град Антоново
 219. Савов и Мирела Величкова на живо в SPIDER Club Велико Търново
 220. Музика и Караоке на живо с Деси и Мирела
 221. Савов и Мирела Величкова отново на живо в CLUB CALIENTE в Плевен
 222. Савов и Мирела Величкова на сцената на PIANO MUSIC HALL в Благоевград
 223. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Боженци
 224. Савов и Мирела Величкова на живо в Club BACARDI в Карлово
 225. Савов и Мирела отново в Piano Bar La Roccia в Козлодуй
 226. Савов и Мирела Величкова на сцената на Cafe Club ROYAL в Силистра
 227. Савов и Мирела на живо в Music Club SPLASH на 8 март
 228. Савов и Мирела Величкова на живо в Club CALIENTE в Плевен
 229. Савов и Мирела Величкова на живо в Music Club SPLASH на 14 февруари
 230. Савов и Мирела Величкова стартират пиано вечери в чайна "Шамбала" във Велико Търново
 231. Савов отстъпи на БНР правото да излъчва музиката му
 232. Савов и Мирела Величкова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 233. Савов и Мирела на живо в пиано бара в Боженци
 234. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Ловешкия Клуб "Версай"
 235. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR на 30 и 31 декември
 236. Савов и Мирела на живо в хотелския комплекс в Ксилифор
 237. Савов ще пее с "Кантилена" на Коледния концерт във Велико Търново
 238. Савов и Мирела Величкова с първо участие в Руския Клуб в старата столица
 239. Савов и Мирела бяха звездите на Коледния благотворителен бал на туристическо дружество "Трапезица"
 240. Савов представя MAXIMUS DIVAS SHOW
 241. Савов подкрепя Референдума на "Шоуто на Слави"
 242. Савов и Мирела с първо гостуване в Кафе Клуб Театъра в Севлиево
 243. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Козлодуй
 244. Савов предложи на любимата си по време на свое участие
 245. Савов пуска нов сингъл през октомври
 246. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара на Боженци
 247. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара в Етрополе
 248. Савов ще пее с "Кантилена" на празника на духовната музика в Габрово
 249. Савов пуска шоу с пеещи сервитьори в MAXIMUS PIANO BAR
 250. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 251. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" отново заедно на великотърновска сцена
 252. Савов и Мирела Величкова на живо в Павликени, Миндя и Обзор
 253. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова с нов акустичен концерт в старата столица
 254. Савов и тенора Момчил Караиванов на живо в MAXIMUS Piano Bar
 255. Савов и Мирела Величкова отново на живо в култовия MAXIMUS PIANO BAR
 256. Савов и Мирела с първи гостувания в Монтана и Сандански
 257. САВОВ с Майсторски клас при световно признатият виртуоз Ал ди Меола
 258. Турнето на Савов и Мирела продължава в Стара Загора и Габрово
 259. Савов и Мирела Величкова на живо в Club RETRO (Шумен)
 260. Савов и Мирела Величкова с първо съвместно участие в София
 261. Певците от "КАНТИЛЕНА" с два концерта през месец май
 262. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar La Roccia' Козлодуй
 263. САВОВ стартира национално клубно турне
 264. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо в MAXIMUS Piano Bar
 265. Савов и Мирела Величкова отново в MAXIMUS Piano Bar
 266. Певците от "КАНТИЛЕНА" се включват в инициативата "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 267. Годишен Купон на Великотърновските Музиканти' 2016
 268. Савов и Мирела Величкова в клуб "Версай", гр. Ловеч
 269. Великотърновските музиканти и артисти в Концерт - Спектакъл "Моят град Търновград"
 270. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar MAXIMUS
 271. Савов с участие в два спектакъла на Великотърновският театър
 272. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar Bozhentsi
 273. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо във Велико Търново
 274. SAVOV в Пиано Бар J'ADORE на 31-ви декември
 275. Коледни Концерти във Велико Търново и Ловеч с "Кантилена"
 276. Савов в пиано бар J'ADORE през декември
 277. Два спектакъла и Коледен Концерт във Великотърновският театър
 278. САВОВ и Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 279. Савов и Яница отново на живо в пиано бара на Велико Търново
 280. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в J'ADORE
 281. САВОВ и Момчил Караиванов отново заедно в пиано бар J'ADORE
 282. SAVOV feat. Yanitsa Ruseva LIVE Piano Bar
 283. Савов и певците от "Кантилена" в Румъния
 284. САВОВ и тенора Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 285. SAVOV feat. Mirela Velichkova Live Piano Bar
 286. Предстоящо турне с Великотърновския музикален театър този месец
 287. САВОВ и Яница Русева с първо съвместно участие в старата столица
 288. Предстоящ концерт с Маргарита Хранова във Великотърновския театър
 289. САВОВ и Момчил Караиванов на живо в Пиано Бар J'ADORE
 290. "Бал в Савоя" на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 291. САВОВ ще пее с "КАНТИЛЕНА" в Габрово
 292. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar J'ADORE през юни
 293. САВОВ с Номинация за Наградата "КУЛТУРА"
 294. "Искаш ли" е ХИТ Номер 1 в Класацията на БНТ за месец май
 295. САВОВ в концерта "Приятелство Навреме" в старата столицa
 296. Концерт и оперета във Великотърновския театър през май
 297. Предстоящи участия с "Кантилена" този месец
 298. SAVOV и Мирела Величкова с нови участия в пиано бар J'ADORE
 299. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с първо самостоятелно участие във Велико Търново
 300. "ИСКАШ ЛИ" в Класацията "НОВО 10+2" по БНТ
 301. САВОВ и Мирела с Великденски Концерт във Велико Търново
 302. Момчетата от "Кантилена" на живо в Арбанаси
 303. САВОВ и Мирела отново ще са домакини на Годишния Музикантски Купон в старата столица
 304. САВОВ ще вземе участие в три спектакъла на Великотърновския театър през април
 305. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с общ LIVE проект
 306. SAVOV & Mirela Velichkova LIVE Piano Bar J'ADORE
 307. МДТ "Константин Кисимов" отбелязва Деня на Театъра с тур зад кулисите
 308. SAVOV в специално Piano Bar LIVE парти за празника на Велико Търново
 309. SAVOV със специално парти по случай празничния 8-ми март
 310. Нови дати с Live участия в пиано бар J'ADORE
 311. Мюзикъл, опера и оперетни бисери през март във Великотърновския театър
 312. Премиерата на "Искаш ли" се превърна в светското събитие на старата столица
 313. Предстоящи концерти с "Кантилена" през март и април
 314. Съвместен концерт на музикалния театър във Велико Търново с Орлин Горанов
 315. SAVOV - ИСКАШ ЛИ / Official HD Video
 316. САВОВ с официална премиера на новото си видео "Искаш ли"
 317. САВОВ в пиано бар J'ADORE през януари
 318. SAVOV в пиано бар J'ADORE на Коледа
 319. САВОВ и Мирела Величкова с Коледен Концерт във Велико Търново
 320. САВОВ в пиано бар J'ADORE през декември
 321. Предстоящ Коледен концерт във великотърновския театър
 322. Предстоящ Коледен концерт с "Кантилена" във Велико Търново
 323. "ИСКАШ ЛИ" - Making / Bacstage' single 2014
 324. САВОВ отново в пиано бар J'ADORE във Велико Търново
 325. САВОВ, Стефан Рядков и още куп артисти в "Двубой" по Вазов
 326. Флора Търпоманова ще е героинята в новото видео на САВОВ
 327. BurgeRing House... едно ново начало
 328. "ИСКАШ ЛИ" / single 2014
 329. SAVOV с нови участия в пиано бар J'ADORE
 330. SAVOV подкрепя кампанията на BG MUSIC CHANNEL "Повече BG хитове, по-малко боза"
 331. SAVOV с нова песен на Световния Ден на Музиката
 332. Започва новия творчески сезон във Великотърновския театър
 333. Предстоящо участие на карнавал в Хърватска
 334. SAVOV на живо в пиано бар J'ADORE през септември
 335. SAVOV на гости на Роро в ПАРК LIVE по БНТ
 336. SAVOV представя "Вечер на Китарите" в ефира на BBR TV
 337. SAVOV с първа награда от международния конкурс "ЗВУКЪТ НА ВРЕМЕТО"
 338. SAVOV в пиано бар J'ADORE отново през юли и август
 339. Предстояща премиера на "ПРИЛЕПЪТ" от Й. Щраус
 340. "DressCode: Piano Bar" вече в ефира на BBR TV
 341. Участие в "Музикално-театрални вечери под звездите на Търновград"
 342. SAVOV подкрепя инициативата за Референдум на "Шоуто на Слави"
 343. Предстоящ концерт с Руслан Мъйнов и хор "Кантилена"
 344. Предстоящи участия във великотърновският театър
 345. SAVOV в пиано бар J'ADORE през юни
 346. Савов във "Вечер на Китарите" във Велико Търново
 347. Предстоящи спектакли и концерт във великотърновския театър
 348. Нови участия в пиано бар J'ADORE
 349. Предстоящи изяви с "Кантилена" през май
 350. SAVOV в екипа на BBR TV
 351. Предстоящи спектакли и премиера във великотърновския театър
 352. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 353. Годишен купон на музикантите в старата столица
 354. Концерт на хор "КАНТИЛЕНА" и хор "ТЪРНОВГРАД"
 355. "Хубавата Елена" излиза в турне
 356. SAVOV в пиано бар J'ADORE на 8-ми март
 357. Предстоящи спектакли през февруари
 358. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 359. "Българи от старо време" отново на 31-ви януари
 360. Участия в бар TREMOL
 361. SAVOV в пиано бар J'ADORE
 362. Предстояща премиера и Коледен концерт във великотърновския театър
 363. Турнето на "Графиня Марица" продължава в Ботевград и Сливен
 364. Предстоящ коледен концерт с "Кантилена"
 365. Концерт 200 години Верди в търновския театър
 366. САВОВ ще преподава китара във Великотърновският университет
 367. Мюзикълът "Българи от старо време" в Благоевград и Петрич
 368. САВОВ на фестивал в Гърция с "Кантилена"
 369. „Признание”-то на Савов събра младоженци
 370. Савов започна репетиции с Националната опера
 371. Савов отново на път с великотърновската оперета
 372. Участие в международен фестивал с "Кантилена"
 373. Операта "Травиата" отново на сцена
 374. Отпада планираното турнето в Истанбул
 375. Предстояща премиера и спектакли на "Графиня Марица"
 376. "Веселата вдовица" в навечерието на 24-ти май
 377. Предстоящи концерти с "Кантилена" този месец
 378. Великотърновските артисти се включват в кампанията "Да изчистим България за един ден"
 379. SAVOV в годишните музикални награди на БГ РАДИО
 380. "Българи от старо време" отново в турне
 381. Messe G-Dur от Шуберт отново през юни
 382. Предстоящ концерт във великотърновския театър
 383. SAVOV подарява "Признание" в сайта на БГ РАДИО
 384. САВОВ ще пее в благотворителен концерт за Ани
 385. ФИНАЛ на ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по Българска Национална Телевизия
 386. SAVOV стартира ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по БНТ 1
 387. Предстоящ Коледен концерт в търновския театър
 388. SAVOV feat. LOVE AN ACOUSTIC EVENING OF ORIGINAL MUSIC
 389. Спектакъл по случай 100-годишнината от рождението на Парашкев Хаджиев
 390. Турнето на "Веселата вдовица" продължава
 391. Концерт по случай деня на Народните будители
 392. "Травиата" отново на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 393. Статия във вестник "24 часа"
 394. "Българи от старо време" в турне
 395. SAVOV отново в миманса на "Сцена на вековете"
 396. Оперната прима Елена Филипова отново във Велико Търново
 397. "Признание" вече в ефира на БГ РАДИО
 398. Участие в хоров фестивал в Габрово
 399. SAVOV отново на път с великотърновската оперета
 400. SAVOV в "Софийски вечери на авторската песен"
 401. "Българи от старо време" ще участва в "Славейковите празници" в Трявна
 402. Предстоящ концерт и спектакли в търновския театър
 403. Предстоящи участия с "Кантилена" във Велико Търново
 404. Савов с представяне в "Шумен бард' 2012"
 405. Годишно парти на музикантите от старата столица
 406. Посланика на България във Виена за концерта на "Кантилена"
 407. Започва турнето на "Веселата вдовица"
 408. Предстоящи концерти във Виена, Австрия
 409. Предстоящи спектакли и премиера в търновския театър
 410. SAVOV приключи с работата по "Признание"
 411. SAVOV ще играе в два спектакъла през януари
 412. SAVOV събра колеги в музикантски купон в старата столица
 413. Коледен концерт в търновския театър
 414. Почина големият Пламен Ставрев
 415. "Травиата" ще гостува в Музикалния театър в София
 416. Участието с "Кантилена" е отложено за началото на новата година
 417. "Страната на усмивките" отново на сцена
 418. "Травиата" отново през ноември
 419. Савов на фестивал в Ямбол с "Кантилена"
 420. Мюзикълът "Българи от старо време" отново през октомври, ноември и декември
 421. SAVOV започна репетиции с рок банда
 422. "Хубавата Елена" отново в Пловдив
 423. Савов ще пее в "Травиата" от Верди
 424. SAVOV подготвя втори самостоятелен сингъл
 425. Савов започва третия си творчески сезон в търновската оперета
 426. SAVOV отново в миманса на Националната опера
 427. "Кантилена" подготвя нов диск със свои записи
 428. За майсторският клас и приятелството с Елена Филипова...
 429. SAVOV стана доброволец в ромски фестивал
 430. Край на театралния сезон с "Хубавата Елена"
 431. SAVOV заминава за Франция с "Кантилена"
 432. SAVOV отново в "Софийски вечери на авторската песен"
 433. За наградата "Златен Орфей"
 434. "Страната на усмивките" отново на сцена
 435. И мюзикъла "Службогонци" излиза в турне
 436. Предстоящ съвместен концерт със състав от Холандия
 437. За музикантската среща във Велико Търново
 438. Савов и Стела Петрова отново в MAXIMUS PIANO BAR
 439. Предстоящ гастрол на "Хубавата Елена"
 440. Предстояща премиера на мюзикъла "Службогонци"
 441. SAVOV на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 442. Романтична оперета за деня на влюбените
 443. Савов отново на турне с търновската оперета.
 444. Гласуването в БГ РАДИО продължава
 445. Савов отново като Аякс в "Хубавата Елена"
 446. Коледен концерт на търновския театър
 447. Савов с авторски рецитал в Пловдив
 448. Турнето на "Страната на усмивките" продължава в Русе
 449. Савов ще пее отново с "Кантилена" на 7-ми декември
 450. "Хубавата Елена" на сцената на ТЕАТЪР СОФИЯ
 451. Савов ще играе Аякс, отново в търновския театър на 23-ти ноември.
 452. Савов на сцената на музикалния театър в София
 453. "Кантилена" посреща хоров състав от гр. Байон, Франция
 454. "Страната на усмивките" ще бъде представена и в Разград
 455. Савов в ролята на цар Аякс в "Хубавата Елена"
 456. Савов в квартет "ИРИС"
 457. Участие в театрален фестивал в Бургас
 458. Савов и Михаела Филева на живо в "McNamara's Irish Pub"
 459. Награда за фолклор от фестивал в Сърбия
 460. "Страната на усмивките" в Монтана
 461. SAVOV / Чужди неща - ВИДЕОКЛИП
 462. "Кантилена" с награда от хоровия фестивал в Разград
 463. Участие в общински празник на хоровата музика
 464. Силвиана Андреева се снима в клип на Савов
 465. Савов в успешна премиера на “Страната на усмивките"
 466. Предстоящо участие в тържествена Архиерейска литургия
 467. Гласувайте в номинациите на БГ РАДИО за Савов!
 468. Савов започна работа във Великотърновската оперета
 469. Савов спечели голямата награда на международния конкурс „Короната на Търновград”
 470. Песента "Чужди неща" вече в ефира на БНР
 471. Хор “Кантилена” получи награда за най-проспериращ състав
 472. Савов вече в ефира и на БГ-радио
 473. Савов се завърна от едноседмично турне в Словакия с хор „Кантилена”
 474. Савов на една сцена с Националната опера
 475. Приключиха снимките по видеото към песента „Чужди неща"
 476. Савов на сцената на „Чудомировите празници” в Казанлък.
 477. Участие в Коледен концерт в София
 478. Хор „Кантилена” на фестивал в Македония
 479. Савов представя нова песен на сцената на Арт клуба на Театъра в град Плевен.
 480. Предстоящ коледен концерт
 481. "Кантилена" представя български фолклор на Богословска конференция във Велико Търново
 482. Савов на гости в „Перфектната вечеря”
 483. Савов взе участие в международния фестивал на изкуствата в Созопол