Вход

Новини

Гласът на България Стелияна Христова и Савов отново на сцената на “CITY PUB” във Велико Търново

STELY SAVOVПобедителката в първия сезон на най - успешното музикално риалити у нас ”Гласът на България" - певицата Стелияна Христова и популярния великотърновски музикант Петко Савов обявиха нова дата за съвместен лайф в “Сити Пъб”, в старата столица.

 

Участието на атрактивното дуо се случва отново по покана на мениджърите на култовия великотърновски клуб и ще се случи в началото на лятото.

Точната дата на гостуването е 8-ми юни, вечерта.

Припомняме, че Стелияна и Савов са сред редовно гостуващите изпълнители в популярния клуб, а участията им по традиция се радват на голям успех и интерес от страна на местната публика. 

 

Музикантите вече потвърдиха, че предстои да реализират и нови гостувания в “City Pub”.

Информация за всички предстоящи участия, ще бъдат публикувани тук ,както и в страницата на Савов във Facebook.

Савов и Християна Цветкова на сцената на “Piano Bar ARTE” във Велико Търново

7EB6909C-0992-412B-8D5C-D9593F7D81B2Истински музикален подарък ще зарадва жителите и гостите на старата столица, в края на пролетта.

В интересен концерт ще можем да видим двама много интересни великотърновски музиканти.

На сцената на  пиано бар “Arte” ще излезе добре познатият музикант Петко Савов, който ще представи за първи път на сцена младата и талантлива певица Християна Цветкова.

Те ще зарадват великотърновската публика с първият си съвместен клубен концерт.  

 

Събитието ще се случи в началото на следващия месец, а именно на 1-ви юни, вечерта (събота).

 

На сцената на най-новият великотърновски пиано бар, собственост на тексаския мултимилионер Едмънд Бек, ще прозвучат нестандартни версии на популярни световни хитове, аранжирани и изпълнени от Савов и най-новата му сценична партньорка Християна. Атрактивното дуо ще изпълни някои от най-големите хитове на Ben E King, Sade, Bill Withers, Tracy Chapman, Lori Lieberman, Duffy, Alicia Keys, Sting и др.

 

Имаме всички основания да вярваме, че концертът ще бъде любопитен и доста интересен, имайки в предвид проектите, които до момента великотърновския музикант реализира и представя в цялата страна.

 

Освен изпълнител и музикант, през последните години Савов се наложи и като успешен музикален продуцент и мениджър, създавайки различни атрактивни шоу програми. В годините назад Савов е работил заедно с Михаела Филева и Стела Петрова от “X Factor”, Христина Ралева от “Сладки Мечти”, певицата Яница Русева, а в последните години, вече като мениджър работи много успешно с победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова, пиано бар легендата Мирела Величкова, фронтмена на “Мъртви поети” Момчил Караиванов, Тони Ангелов и много други.

 

Християна Цветкова е най-новото лице от каталога на неговия лейбъл и вече дава сериозна заявка за успешна кариера на професионалната сцена.

Гласът на България Стелияна Христова и Савов на живо в “SOHO Bar & Dinner” на 24 Май

SAVOV STELIYANA2018smollПобедителката в първия сезон на „Гласът на България” Стелияна Христова и популярния великотърновски музикант Петко Савов канят своите приятели и почитателич както и всички жители и гости на старата столица, на празничен концерт по случай Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост.

Събитието ще се състои на 24-ти май, в добиващия все по-голяма популярност нощен клуб “SOHO Bar & Dinner”, намиращ се в центъра на Велико Търново.

Атрактивното дуо ще предложи разнообразна програма, включваща много от най-любимите български и световни златни хитове от минало и настояще.

За допълнителна информация и резервации: 0882 003 040

НАЧАЛО НА СЪБИТИЕТО: 23:00 часа.

Савов и Мирела Величкова на сцената на Club DUBLIN в Дупница

SAVOVMIRELAПопулярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и певицата с кадифен глас Мирела Величкова, ще реализират своето първо съвместно гостуване в град Дупница.

 

Участието на музикантите ще се случи в средата на следващия месец, а домакин на събитието ще бъде емблематичния за града местен клуб “Дъблин”.

 

Точната дата на гастрола е 18-ти май, вечерта (събота).

Припомняме, че наред с ангажиментите си в старата столица, в началото на 2019 година, Савов и Мирела дадоха старт на своята четвърта поредна обиколка на  клубовете в страната. 

Музикантите дадоха начало на турнето си още през януари, с участия в пиано бар & клуб “Face 2 Face” в  град Габрово. През февруари Савов и Мирела гостуваха още в пиано баровете в Горна Оряховица, Силистра, Ямбол и Казанлък, както и в елитния пиано бар “SKY”, намиращ се на последния етаж на хотел “Европа”, в София.

До края на април атрактивното дуо ще гостува в най-популярните клубове в Кърджали, Плевен и Свиленград, а след Дупница, Савов и Мирела ще обявят и датите за лятната част от турнето.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Мирела ще реализират участия до края на годината, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

Савов ще пее отново с “Кантилена” през май

KANTILENA SLOVAKIAСавов ще пее отново с колегите си от смесен хор "Кантилена" на техният предстоящ пролетен концерт, в старата столица.

 

Концертът на популярният великотърновски състав, в който Савов пее като първи тенор, ще се случи в началото на следващия месец.

 

Точната дата на събитието е 9-ти май, вечерта.

 

Освен певците от "Кантилена", в концертната програма участие ще вземе и гостуващ вокално-инструментален състав “Богданци”, от република Северна Македония.

В програмата са включени класически хорови произведения, музика от съвременни български и чужди композитори и др. На сцената ще прозвучат и няколко популярни български поп и рок песни, аранжирани за хорово пеене и които ще бъдат изпълнени едновременно от всички участници в концерта.

Концертът се провежда с подкрепата на Община Велико Търново.

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: ИЗЛОЖБЕНИ ЗАЛИ “Р. МИХАЙЛОВ” (В. ТЪРНОВО)

НАЧАЛО: 18:30 ч

ВХОД: СВОБОДЕН 

Савов и Мирела Величкова на живо в ресторанта на Парк Хотел “АСЕНЕВЦИ” във Велико Търново

8BC6394A-6E95-40C1-BABA-80595CC3D0B1Великотърновските музиканти Петко Савов и Мирела Величкова ще гостуват за първи път в ресторанта на елитния парк хотел “Асеневци”, намиращ се в старата столица.

 

Популярните изпълнители са поканени да реализират участие в елитния комплекс, в средата на следващия месец.

 

точната дата на гостуването е 11-ти май, вечерта (събота).

 

Това е първото гостуване на Савов и Мирела в луксозния комплекс, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови участия, през настоящата 2019 година.

 

 

Градовете и местата, в които Савов и Мирела ще реализират участия през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов и Мирела Величкова на живо в Ресторант “Иван Асен” във Велико Търново

8BC6394A-6E95-40C1-BABA-80595CC3D0B1Великотърновските музиканти Петко Савов и Мирела Величкова ще гостуват за първи път в емблематичния за Велико Търново ресторант “Иван Асен”, намиращ се непосредствено пред крепостта “Царевец”, в старата столица.

 

Участието е по покана на мениджърите и гости на заведението и ще се състои в началото на следващия месец.

 

Точната дата на събитието е 5-ти май, вечерта.

 

Това е първото гостуване на Савов и Мирела в заведението, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови участия, през настоящата 2019 година.

Градовете и местата, в които Савов и Мирела ще реализират участия през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Християна Цветкова е най-новата звезда в лейбъла на Савов

57C7C289-95EC-4509-9E17-42A2EB280BA1Младата великотърновка Християна Цветкова е най-новото лице в лейбъла на музиканта Петко Савов.

 

Само на 21 години, тя е красива, талантлива, харизматична и не на последно място много гласовита. Чаровната певица до момента не се е изявявала самостоятелно на професионална сцена, но с качествата си дава сериозна заявка да се превърне в любимка на публиката. По думите на Савов, освен, че е доста привлекателна, Християна има и същото толкова красив и много разпознаваем глас, пее с много вкус и усет за музиката, в което скоро ще се убедят всички.

 

Християна е нотно грамотна, известно време е посещавала музикални педагози и дори има музиканти в семейството. Известно време се занимава и с театър.

 

Хонрарите, които младата певица предстои да започне да получава от участията си, обаче далеч няма да са първите пари, които хубавицата ще е изкарала с пеене. Напротив. Християна от доста време се изявява като певица в интернет и успява да си докара доста прилична печалба от популярността си в мрежата.

Великотърновката има профили в различни специализирани видео платформи и непрекъснато има изяви там. Християна записва клипове на свои изпълнения, а напоследък все по - често пее и на живо пред камерата на компютъра от своя дом, а стотици нейни фенове редовно си плащат за да я гледат и слушат онлайн. 

 

Християна ще направи своята официална премиера пред публика в началото на лятото, когато заедно със Савов ще направят своя първи съвместен клубен концерт, в старата столица.

Савов и Мирела Величкова с нови участия в Пиано Бара в Боженци

bojenci017Великотърновският музикант Петко Савов и певицата с кадифен глас Мирела Величкова обявиха нови дати за гостуване в пиано бара на хотелски комплекс "Боженци", намиращ се в близост до едноименния курорт.

 

Поредните три участия на музикантите ще се случат в края на пролетта и началото на лятото. 

Точните дати на гастролите са 25-ти и 30-ти май,  както и на 15-ти и 22-ри юни, вечерта.

 

Пропомняме, че Савов и Мирела са сред редовно гостуващите музиканти в луксозния клуб и вече потвърдиха, че ще продължат съвместната си работа и през новата 2019 година.

Последният гастрол на дуото в елитния комплекс беше в средата на миналата година и очаквано отново премина с голям успех и много настроение.

Следващите участия на най-популярното великотърновско дуо в Боженци очаквайте през лятото на 2019 година.

Точните дати на предстоящите гостувания ще бъдат обявявани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

Пиано Бар БОЖЕНЦИ

Хотелски Комплекс "Боженци"

гр. Габрово 5349, с. Черневци, ул. "Главна" 1

За допълнителна информация и резервации: 067 193 300

Тони Ангелов отново ще пее в Бистро “КАРТАЛ” в Габрово

received 1514012918701287Тони Ангелов е поканен да пее отново в популярното бистро “Картал”, в град Габрово.

 

Добиващият все по-голяма популярност великотърновски изпълнител гостува вече няколко пъти в заведението и се превърна в любимец на местната публика. Последното гостуване на музиканта беше в края на март и отново премина с голям успех. Още тогава Тони потвърди, че ще продължи да работи със заведението.

 

След последното си участие, Тони сподели, че всъщност е получил и изненадващо предложение да гостува всяка съботна вечер, до края на пролетта.

 

Тони ще пее в Бистро “Картал” отново на 6-ти април вечерта (събота), както и през всички предстоящи уикенди през месеците април и май.

 

Точните дати, градовете и заведенията, в които Тони Ангелов предстои да реализира участия през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в официалната му страница във Facebook.

Савов и Мирела Величкова на живо в Ресторант “АЛЕГРО” във Велико Търново

SAVOVMIRELAВеликотърновските музиканти Петко Савов и Мирела Величкова ще гостуват за първи път в ресторанта на хотел “АЛЕГРО”, намиращ се в сърцето на старата столица.

 

 

Популярните изпълнители ще реализират общо две съвместни участия в елитния комплекс, като първото от тях ще се състои още в началото на следващия месец, а именно на 6-ти април.

Тогава заедно с тях на сцената ще излезе и големият български изпълнител и една истинска легенда в родната естрада - певеца Христо Кидиков.

 

Второто гостуване в “алегро” ще се случи на 20-ти април, вечерта (събота).

Това са първите участия на Савов и Мирела в луксозния комплекс, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови участия, през настоящата 2019 година.

 

Градовете и местата, в които Савов и Мирела ще реализират участия през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Тони Ангелов отново на живо в Бистро Картал в град Габрово

received 1514012918701287Тони Ангелов е поканен да пее отново на живо в бистро “Картал”, в град Габрово.

 

Популярният в миналото изпълнител ще гостува в заведението отново още четири пъти, до края на месеца, като първото участие ще се случи още в края на тази седмица, а именно на 16-ти март, вечерта.

 

Тони ще гостува в Бистро “Картала” още на 22-ри, 23-ти и 30-ти март.

 

Припомняме, че Тони Ангелов вече е сред редовно гостуващите музиканти в елитното заведение и се превърна в любимец на местната публика. Последните участия на изпълнителя в “Картал” бяха в началото на месеца и по традиция преминаха с голям успех.

 

Изпълнителят вече потвърди, че ще продължи да работи със заведението и със сигурност ще реализира нови участия до края на 2019 година. 

 

 

Точните дати, градовете и заведенията, в които Тони Ангелов предстои да реализира участия през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в официалната му страница във Facebook.

Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова отмениха концертите си

Savov SteliyaПопулярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова обявиха, че отменят участията си в страната по здравословни причини.

Става въпрос за поетите ангажименти за клубни концерти през този и следващите няколко месеца.

Музикантите междувременно публикуваха информацията и в социалните мрежи, за да няма спекулации относно причините за отменените концерти. Стелияна и Савов искрено се извиняват на своите фенове и обещават, че много скоро ще ги видят отново на сцена заедно.

Популярните изпълнители не конкретизират причините, което навежда на мисълта, че вероятно грипната вълна не е подминала един от двамата или и двамата изпълнители.

Последните участия на атрактивното дуо бяха в двата най-големи и елитни клубове във Велико Търново и по традиция преминаха с изключителен успех и при голям интерес от страна на публиката.

Тони Ангелов на живо в “Болярско Село” в Арбанаси на 3 Март

received 1514012918701287Певецът Тони Ангелов е поканен да пее отново на живо в ресторанта на хотелски комплекс “Болярско Село”, намиращ се в курорта Арбанаси, в близост до Велико Търново.

 

Популярният от близкото минало изпълнител е поканен да бъде специален гост в празнична програма на комплекса по случай Националния ни празник 3-ти март, вечерта.

 

Това е третото поредно гостуване на Тони в елитния комплекс, като вече е потвърдено, че ще реализира още гостувания през новата 2019 година.

 

Освен участието в Арбанаси, от началото на годината, популярния изпълнител вече започна и с гастролите си в цялата страна.

 

Точните дати, градовете и заведенията, в които Тони Ангелов ще реализира участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата му във фейсбук.

Мирела Величкова и Савов на живо в Пиано Бара на Хотел “Европа” в София

8BC6394A-6E95-40C1-BABA-80595CC3D0B1Популярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и певицата с кадифен глас Мирела Величкова, ще реализират своето първо за 2019 година съвместно гостуване в град София.

 

Музикантите ще гостуват в столицата в самото начало на следващия месец, а домакин на събитието ще бъде популярния пиано бар ”Sky Shisha”, намиращ се на последния етаж на елитния хотел “Европа”.

Точната дата на участието е 2-ри март, вечерта (събота).

 

Припомняме, че наред с ангажиментите си в старата столица, още с началото на новата 2019 година, Савов и Мирела започнаха своята четвърта поредна обиколка на пиано баровете и клубовете в страната.

Музикантите дадоха начало на турнето си още през януари, с участия в пиано бар & клуб “FACE 2 FACE”, в  град Габрово. През февруари Савов и Мирела гостуваха още в пиано баровете в Горна Оряховица, Ямбол и Казанлък, а след София, атрактивното дуо ще гостува и в най-популярните клубове в Кърджали, Плевен, Троян, Свиленград, Силистра и Велико Търново.

Мирела Величкова и Савов на сцената на пиано бар & хотел “Arte” във Велико Търново

8BC6394A-6E95-40C1-BABA-80595CC3D0B1Популярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и певица Мирела Величкова обявиха нова дата за свое съвместно участие във Велико Търново.

 

Концертът ще се състои на връх празника на старата столица, а техен домакин този път ще бъде най-новия великотърновски пиано бар “Arte”.

Точната дата на събитието е 22-ри март, вечерта (петък).

 

Пиано бар “Arte” е съвсем ново заведение и е част от новооткрит хотелски комплекс, намиращ се в сърцето на старо Търново. Кокетната сграда е собственост на тексаския мултимилионер и филантроп Едмънд Бек, открил неотдавна и 22-етажния “Ривър уолк” в Сан Антонио.

Капацитетът на новото бутиково бижу във Велико Търново е малък, но обстановката е неповторима и налага нови стандарти. Акцент и основна атракция в уютния пиано бар е огромен бял роял на повече от 100 години.

 

Савов и Мирела са сред първите поканени музиканти, които ще имат удоволствието да свирят и пеят в новооткрития бар и това е тяхното първо гостуване в “Арте”. Музикантите вече потвърдиха обаче, че най-вероятно ще реализират и нови участия, през настоящата 2019 година.

Савов и Мирела Величкова на сцената на “The PLACE” в Свиленград

SAVOVMIRELAПопулярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата у нас, певицата с кадифен глас Мирела Величкова, ще реализират своето първо съвместно гостуване на сцената на култовия “The Place”, в Свиленград.

 

Най-популярното великотърновско дуо ще гостува в популярния клуб в средата на следващия месец.

Точната дата на гастрола е 23-ти март (събота).

Гостуването в този клуб е първо и за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови участия до края на 2019 година.

 

Гастролът в Свиленград е част от четвъртото национално клубно турне на Савов и Мирела. Поредната обиколка на страната ще започне още през януари, с участия в пиано баовете в Горна Оряховица, Габрово, Ямбол и Казанлък. Предстоят и първите за годината гастроли в София, Велико Търново и Силистра, а след Свиленград, музикантите ще гостуват за първи път и на сцената на новооткрития пиано бар “Umbrella” в град Плевен, както и на клуб “Централ” в град Кърджали.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които музикантите предстои да реализират участия, през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar Umbrella в Плевен

SAVOVMIRELAПопулярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и певицата с кадифен глас Мирела Величкова, ще реализират поредното си съвместно гостуване в град Плевен.

Музикантите ще гостуват в града, в две последователни вечери, в края на следващия месец, а домакин на събитието този път ще бъде новооткрития пиано бар “Umbrella”.

 

Точните дати на участията са 29-ти и 30-ти март (петък и събота).

Припомняме, че наред с ангажиментите си в старата столица, още с началото на новата 2019 година, Савов и Мирела дадоха началото на своята четвърта поредна обиколка на пиано баровете и клубовете в страната. Музикантите дадоха начало на турнето си още през януари, с участия в пиано бар “Face 2 Face”, в град Габрово. Предстоят и първи за годината гастроли в пиано барове и клубове в София, Горна Оряховица, Ямбол, Казанлък и Силистра, а след Плевен, атрактивното дуо ще гостува и в най-популярните клубове в Кърджали, Троян, Велико Търново и Свиленград.

Тони Ангелов на живо в Бистро Картал в Габрово

received 1514012918701287Тони Ангелов ще реализира своите първи за 2019 година гастроли извън Велико Търново. Популярният в миналото изпълнител ще пее за първи път в град Габрово, а домакин на събитията ще бъде бистро “Картал”.

 

Първото от общо четири участия ще се случи още в края на тази седмица.

Точната дата е 23-ти февруари, вечерта (събота). Музикантът ще реализира още общо три гостувания в заведението, през следващия месец.

Датите на следващите участия са 2-ри, 8-ми и 9-ти март, вечерта.

 

Припомняме, че неотдавна Тони Ангелов обяви своето официално завръщане на сцената и вече започна активна концертна дейност в страната.

 

Тони вече гостува във великотърновските ресторанти “Аквая” и “Арена Търново”, комплекс “Болярско село” в курорта Арбанаси, както и в популярния ”Piano Bar GO”, в град Горна Оряховица. 

 

Точните дати, градовете и заведенията, в които Тони Ангелов предстои да реализира участия през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в официалната му страница във Facebook.

Савов & Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar GO

SAVOV MIRELA 2017Популярният изпълнител и музикант Петко Савов и най-обичаната великотърновска певица Мирела Величкова, ще реализират поредното си съвместно участие в пиано бара в град Горна Оряховица.

 

Музикантите ще гостуват в популярния музикален клуб още в края на тази седмица.

 

Точната дата на гастрола е 15-ти февруари, вечерта (петък).

 

 

Припомняме, че в началото на 2019 година, Савов и Мирела започнаха своята четвърта поредна обиколка на пиано баровете и клубовете в страната. Музикантите дадоха начало на турнето още през януари, с два концерта в пиано бар & клуб “Face 2 Face”, в град Габрово. През февруари, освен в Горна Оряховица, музикантите ще реализират своите първи за годината гастроли в пиано баровете в Ямбол и Казанлък, а през март атрактивното дуо ще гостува още в София, Плевен, Силистра, Кърджали, Свиленград и разбира се във Велико Търново.

Още статии ...

 1. Тони Ангелов отново на живо в Комплекс “Арена Търново”
 2. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Кафе “БОРДО” в Плевен
 3. Савов и Мирела Величкова с поредна обиколка на пиано баровете у нас
 4. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar & Club CENTRAL в Кърджали
 5. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 6. Мирела Величкова и Савов на сцената на Piano Bar SOHO в Ямбол
 7. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в “Greek Restaurant Ellie’s”
 8. Савов и Мирела Величкова на живо в RAYA GARDEN на 8-ми Март
 9. Тони Ангелов на живо в “Гостилница при Вальо” във Велико Търново
 10. Савов и Мирела Величкова на сцената на пиано бар “The FLOOR” в Казанлък
 11. Победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова и Савов отново на сцената на CITY PUB в старата столица
 12. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на “Face 2 Face” в Габрово
 13. Гласът на България Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Piano Live Club PLAY
 14. Тони Ангелов на сцената на “Piano Bar GO” на 31-ви Декември
 15. Тони Ангелов на живо в комплекс “Болярско Село” в Арбанаси
 16. Тони Ангелов на живо в комплекс “АКВАЯ” във Велико Търново
 17. Тони Ангелов на живо в Комплекс “АРЕНА Търново” на Никулден
 18. Тони Ангелов отново на сцената на Piano Bar GO
 19. Гласът на България Стелияна Христова, Мирела Величкова и Савов на живо в хотелски комплекс “Меридиан Болярски” на 31-ви декември
 20. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в “RAYA GARDEN” във Велико Търново
 21. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на живо в “Sammy’s Bar” във Велико Търново
 22. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар “RED & BLACK” във Велико Търново
 23. Савов и Мирела Величкова за първи път на живо в град Стражица
 24. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Спа Хотел Калиста в Старозагорски Минерални Бани
 25. Гласът на България Стелияна Христова и Савов на сцената на CITY PUB на 8-ми декември
 26. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на хотелски комплекс Алфарезорт Чифлика
 27. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Bar & Club “RIVERSIDE” в Троян
 28. Савов и Мирела Величкова на сцената на CENTRAL Club & Piano Bar в град Кърджали
 29. Савов и Мирела Величкова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив
 30. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на Клуб “ВЕРСАЙ” в Ловеч
 31. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Стара Загора
 32. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 33. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Созопол
 34. Мирела Величкова и Савов на сцената на най-популярната Бирария в Северна България “CITY PUB”
 35. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на CITY PUB във Велико Търново
 36. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на VOGUE Live Music Bar
 37. Мирела Величкова и Петко Савов отново на живо в пиано бара на Хотелски Комплекс “Боженци”
 38. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 39. Савов и Гласът на България Стелияна Христова с концерт в Нощта на Самоводската Чаршия във Велико Търново
 40. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Кафе Клуб "Театър" в Севлиево
 41. Савов и Гласът на България Стелияна Христова заформиха истинско VIP парти в Piano Live Club PLAY
 42. Савов отбелязва 10 години на музикалната сцена
 43. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на SANTOS Music Club в Несебър
 44. Савов и Мирела Величкова на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 45. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на FACE 2 FACE в Габрово
 46. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бар FACE 2 FACE в Габрово
 47. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Ресторант Галерия "ЛЕБЕД" в Павликени
 48. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на MAXIMUS Piano Bar
 49. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar NO NAME в Пазарджик
 50. Савов и Стелияна Христова отново на сцената на Piano Live Club PLAY
 51. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 52. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на SANTOS Music Club в Несебър
 53. Савов ще пее отново с "Кантилена" в град Ловеч
 54. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO на празника на Горна Оряховица
 55. Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Кафе "БОРДО" в Плевен
 56. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив
 57. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar ROYAL във Велико Търново
 58. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 59. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Клуб "Кафе Театър" в Севлиево
 60. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов с концертно турне в страната
 61. Савов и Мирела Величкова на живо в Кафе "БОРДО" в град Плевен
 62. Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 63. Мирела Величкова и Савов на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 64. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в комплекс "Одесос" във Варна
 65. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 66. Савов и Мирела Величкова на сцената на Restorant & Club "SOLO" в Добрич
 67. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Live Club PLAY на 24 Май
 68. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar MAXIMUS
 69. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов на сцената на Piano Bar GO
 70. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на FAMOUS BAR Veliko Tarnovo
 71. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Кафе Клуб "БОРДО" в град Плевен
 72. Савов & Мирела Величкова на живо в хотелски комплекс "Винпалас" в Арбанаси
 73. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Пиано Бар "Face to Face" в Габрово
 74. Савов и Мирела Величкова на сцената на THE BRICK BAR в град Варна
 75. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар & Ресторант "ОРФЕЙ" в град Ямбол
 76. Савов и Стелияна Христова на живо в Арбанаси на 14 февруари
 77. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar GO
 78. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова тръгват на Национално турне
 79. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 80. Савов и Стелияна отново на живо в Piano Bar GO
 81. Савов и Мирела Величкова на сцената на FAMOUS Bar във Велико Търново
 82. Савов и Победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Piano Live Club PLAY
 83. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Пиано Бар АРТИСТИК в Силистра
 84. Великотърновските музиканти Мирела Величкова и Савов с трето Национално Турне
 85. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar CORSET в Свищов
 86. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар АВАНГАРД в град Русе
 87. Савов и Мирела Величкова с първо гостуване в град Павликени
 88. Савов представя проекта "Балкански Вечери"
 89. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 90. Савов, Мирела Величкова и Тони Ангелов на живо в Piano Bar GO
 91. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Live Music Room ORGANZA
 92. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Live Club PLAY
 93. Савов и Мирела Величкова на живо в град Свищов на 31 декември
 94. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar & Club FACE to FACE в Габрово
 95. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова отново в Пиано Бар Горна Оряховица
 96. Мирела Величкова & Савов отново в Пиано Бара на Горна Оряховица
 97. Екзотична красавица снимат в новото видео на Савов
 98. Савов и певците от "Кантилена" и "Царевец" ще представят съвместен Коледен Концерт
 99. Савов и Мирела Величкова отново на живо в No Mercy Classic Bar в Търговище
 100. Савов и Мирела на живо в Пиано Бара в Боженци на 8-ми декември
 101. Булката на Савов грабна микрофона и запя на сватбата
 102. Савов и Мирела отново на сцената на Piano Bar ARTISTIC в Силистра
 103. Савов и Мирела Величкова отново на живо в NO MERCY CLASSIC BAR в Разград
 104. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Club RIVERSIDE в Троян
 105. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 106. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar GO
 107. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar LA ROCCIA в Козлодуй
 108. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar ARTISTIC в град Силистра
 109. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 110. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar GO в Горна Оряховица
 111. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 112. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар SING SING в Банско
 113. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO
 114. Савов и певците от "Кантилена" във Виена, Прага и Будапеща
 115. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 116. Савов и Мирела Величкова отново в Piano Bar GO
 117. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бара на Спа Хотел "Калиста" в Стара Загора
 118. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бар Лазур в град Кюстендил
 119. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в SPIDER Club
 120. Савов и певците от Кантилена ще представят песни на Щурците, Бийтълс и Импулс
 121. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Търговище
 122. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Горна Оряховица
 123. Савов и Мирела Величкова на живо в Agarta Club в Казанлък
 124. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара на Хотелски Комплекс "Боженци"
 125. Савов и Мирела Величкова на сцената на VENUS BAR в Смолян
 126. Савов и колегите му от "Кантилена" отново с участие в "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 127. Сватба мечта подари Савов на половинката си Деси
 128. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano & Wine Bar Terre Miroglio в Сливен
 129. Савов и Мирела Величкова тръгнаха на Национално Турне
 130. Савов и Мирела Величкова на живо в SANTOS Music Club в Несебър
 131. Савов и Мирела ще пеят за гостите от филмовия фестивал в старата столица
 132. Савов се сдоби с китара на легендарния Бисер Киров
 133. Савов и Мирела Величкова на живо в град Антоново
 134. Савов и Мирела Величкова на живо в SPIDER Club Велико Търново
 135. Музика и Караоке на живо с Деси и Мирела
 136. Савов и Мирела Величкова отново на живо в CLUB CALIENTE в Плевен
 137. Савов и Мирела Величкова на сцената на PIANO MUSIC HALL в Благоевград
 138. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Боженци
 139. Савов и Мирела Величкова на живо в Club BACARDI в Карлово
 140. Савов и Мирела отново в Piano Bar La Roccia в Козлодуй
 141. Савов и Мирела Величкова на сцената на Cafe Club ROYAL в Силистра
 142. Савов и Мирела на живо в Music Club SPLASH на 8 март
 143. Савов и Мирела Величкова на живо в Club CALIENTE в Плевен
 144. Савов и Мирела Величкова на живо в Music Club SPLASH на 14 февруари
 145. Савов и Мирела Величкова стартират пиано вечери в чайна "Шамбала" във Велико Търново
 146. Савов отстъпи на БНР правото да излъчва музиката му
 147. Савов и Мирела Величкова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 148. Савов и Мирела на живо в пиано бара в Боженци
 149. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Ловешкия Клуб "Версай"
 150. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR на 30 и 31 декември
 151. Савов и Мирела на живо в хотелския комплекс в Ксилифор
 152. Савов ще пее с "Кантилена" на Коледния концерт във Велико Търново
 153. Савов и Мирела Величкова с първо участие в Руския Клуб в старата столица
 154. Савов и Мирела бяха звездите на Коледния благотворителен бал на туристическо дружество "Трапезица"
 155. Савов представя MAXIMUS DIVAS SHOW
 156. Савов подкрепя Референдума на "Шоуто на Слави"
 157. Савов и Мирела с първо гостуване в Кафе Клуб Театъра в Севлиево
 158. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Козлодуй
 159. Савов предложи на любимата си по време на свое участие
 160. Савов пуска нов сингъл през октомври
 161. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара на Боженци
 162. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара в Етрополе
 163. Савов ще пее с "Кантилена" на празника на духовната музика в Габрово
 164. Савов пуска шоу с пеещи сервитьори в MAXIMUS PIANO BAR
 165. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 166. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" отново заедно на великотърновска сцена
 167. Савов и Мирела Величкова на живо в Павликени, Миндя и Обзор
 168. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова с нов акустичен концерт в старата столица
 169. Савов и тенора Момчил Караиванов на живо в MAXIMUS Piano Bar
 170. Савов и Мирела Величкова отново на живо в култовия MAXIMUS PIANO BAR
 171. Савов и Мирела с първи гостувания в Монтана и Сандански
 172. САВОВ с Майсторски клас при световно признатият виртуоз Ал ди Меола
 173. Турнето на Савов и Мирела продължава в Стара Загора и Габрово
 174. Савов и Мирела Величкова на живо в Club RETRO (Шумен)
 175. Савов и Мирела Величкова с първо съвместно участие в София
 176. Певците от "КАНТИЛЕНА" с два концерта през месец май
 177. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar La Roccia' Козлодуй
 178. САВОВ стартира национално клубно турне
 179. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо в MAXIMUS Piano Bar
 180. Савов и Мирела Величкова отново в MAXIMUS Piano Bar
 181. Певците от "КАНТИЛЕНА" се включват в инициативата "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 182. Годишен Купон на Великотърновските Музиканти' 2016
 183. Савов и Мирела Величкова в клуб "Версай", гр. Ловеч
 184. Великотърновските музиканти и артисти в Концерт - Спектакъл "Моят град Търновград"
 185. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar MAXIMUS
 186. Савов с участие в два спектакъла на Великотърновският театър
 187. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar Bozhentsi
 188. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо във Велико Търново
 189. SAVOV в Пиано Бар J'ADORE на 31-ви декември
 190. Коледни Концерти във Велико Търново и Ловеч с "Кантилена"
 191. Савов в пиано бар J'ADORE през декември
 192. Два спектакъла и Коледен Концерт във Великотърновският театър
 193. САВОВ и Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 194. Савов и Яница отново на живо в пиано бара на Велико Търново
 195. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в J'ADORE
 196. САВОВ и Момчил Караиванов отново заедно в пиано бар J'ADORE
 197. SAVOV feat. Yanitsa Ruseva LIVE Piano Bar
 198. Савов и певците от "Кантилена" в Румъния
 199. САВОВ и тенора Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 200. SAVOV feat. Mirela Velichkova Live Piano Bar
 201. Предстоящо турне с Великотърновския музикален театър този месец
 202. САВОВ и Яница Русева с първо съвместно участие в старата столица
 203. Предстоящ концерт с Маргарита Хранова във Великотърновския театър
 204. САВОВ и Момчил Караиванов на живо в Пиано Бар J'ADORE
 205. "Бал в Савоя" на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 206. САВОВ ще пее с "КАНТИЛЕНА" в Габрово
 207. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar J'ADORE през юни
 208. САВОВ с Номинация за Наградата "КУЛТУРА"
 209. "Искаш ли" е ХИТ Номер 1 в Класацията на БНТ за месец май
 210. САВОВ в концерта "Приятелство Навреме" в старата столицa
 211. Концерт и оперета във Великотърновския театър през май
 212. Предстоящи участия с "Кантилена" този месец
 213. SAVOV и Мирела Величкова с нови участия в пиано бар J'ADORE
 214. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с първо самостоятелно участие във Велико Търново
 215. "ИСКАШ ЛИ" в Класацията "НОВО 10+2" по БНТ
 216. САВОВ и Мирела с Великденски Концерт във Велико Търново
 217. Момчетата от "Кантилена" на живо в Арбанаси
 218. САВОВ и Мирела отново ще са домакини на Годишния Музикантски Купон в старата столица
 219. САВОВ ще вземе участие в три спектакъла на Великотърновския театър през април
 220. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с общ LIVE проект
 221. SAVOV & Mirela Velichkova LIVE Piano Bar J'ADORE
 222. МДТ "Константин Кисимов" отбелязва Деня на Театъра с тур зад кулисите
 223. SAVOV в специално Piano Bar LIVE парти за празника на Велико Търново
 224. SAVOV със специално парти по случай празничния 8-ми март
 225. Нови дати с Live участия в пиано бар J'ADORE
 226. Мюзикъл, опера и оперетни бисери през март във Великотърновския театър
 227. Премиерата на "Искаш ли" се превърна в светското събитие на старата столица
 228. Предстоящи концерти с "Кантилена" през март и април
 229. Съвместен концерт на музикалния театър във Велико Търново с Орлин Горанов
 230. SAVOV - ИСКАШ ЛИ / Official HD Video
 231. САВОВ с официална премиера на новото си видео "Искаш ли"
 232. САВОВ в пиано бар J'ADORE през януари
 233. SAVOV в пиано бар J'ADORE на Коледа
 234. САВОВ и Мирела Величкова с Коледен Концерт във Велико Търново
 235. САВОВ в пиано бар J'ADORE през декември
 236. Предстоящ Коледен концерт във великотърновския театър
 237. Предстоящ Коледен концерт с "Кантилена" във Велико Търново
 238. "ИСКАШ ЛИ" - Making / Bacstage' single 2014
 239. САВОВ отново в пиано бар J'ADORE във Велико Търново
 240. САВОВ, Стефан Рядков и още куп артисти в "Двубой" по Вазов
 241. Флора Търпоманова ще е героинята в новото видео на САВОВ
 242. BurgeRing House... едно ново начало
 243. "ИСКАШ ЛИ" / single 2014
 244. SAVOV с нови участия в пиано бар J'ADORE
 245. SAVOV подкрепя кампанията на BG MUSIC CHANNEL "Повече BG хитове, по-малко боза"
 246. SAVOV с нова песен на Световния Ден на Музиката
 247. Започва новия творчески сезон във Великотърновския театър
 248. Предстоящо участие на карнавал в Хърватска
 249. SAVOV на живо в пиано бар J'ADORE през септември
 250. SAVOV на гости на Роро в ПАРК LIVE по БНТ
 251. SAVOV представя "Вечер на Китарите" в ефира на BBR TV
 252. SAVOV с първа награда от международния конкурс "ЗВУКЪТ НА ВРЕМЕТО"
 253. SAVOV в пиано бар J'ADORE отново през юли и август
 254. Предстояща премиера на "ПРИЛЕПЪТ" от Й. Щраус
 255. "DressCode: Piano Bar" вече в ефира на BBR TV
 256. Участие в "Музикално-театрални вечери под звездите на Търновград"
 257. SAVOV подкрепя инициативата за Референдум на "Шоуто на Слави"
 258. Предстоящ концерт с Руслан Мъйнов и хор "Кантилена"
 259. Предстоящи участия във великотърновският театър
 260. SAVOV в пиано бар J'ADORE през юни
 261. Савов във "Вечер на Китарите" във Велико Търново
 262. Предстоящи спектакли и концерт във великотърновския театър
 263. Нови участия в пиано бар J'ADORE
 264. Предстоящи изяви с "Кантилена" през май
 265. SAVOV в екипа на BBR TV
 266. Предстоящи спектакли и премиера във великотърновския театър
 267. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 268. Годишен купон на музикантите в старата столица
 269. Концерт на хор "КАНТИЛЕНА" и хор "ТЪРНОВГРАД"
 270. "Хубавата Елена" излиза в турне
 271. SAVOV в пиано бар J'ADORE на 8-ми март
 272. Предстоящи спектакли през февруари
 273. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 274. "Българи от старо време" отново на 31-ви януари
 275. Участия в бар TREMOL
 276. SAVOV в пиано бар J'ADORE
 277. Предстояща премиера и Коледен концерт във великотърновския театър
 278. Турнето на "Графиня Марица" продължава в Ботевград и Сливен
 279. Предстоящ коледен концерт с "Кантилена"
 280. Концерт 200 години Верди в търновския театър
 281. САВОВ ще преподава китара във Великотърновският университет
 282. Мюзикълът "Българи от старо време" в Благоевград и Петрич
 283. САВОВ на фестивал в Гърция с "Кантилена"
 284. „Признание”-то на Савов събра младоженци
 285. Савов започна репетиции с Националната опера
 286. Савов отново на път с великотърновската оперета
 287. Участие в международен фестивал с "Кантилена"
 288. Операта "Травиата" отново на сцена
 289. Отпада планираното турнето в Истанбул
 290. Предстояща премиера и спектакли на "Графиня Марица"
 291. "Веселата вдовица" в навечерието на 24-ти май
 292. Предстоящи концерти с "Кантилена" този месец
 293. Великотърновските артисти се включват в кампанията "Да изчистим България за един ден"
 294. SAVOV в годишните музикални награди на БГ РАДИО
 295. "Българи от старо време" отново в турне
 296. Messe G-Dur от Шуберт отново през юни
 297. Предстоящ концерт във великотърновския театър
 298. SAVOV подарява "Признание" в сайта на БГ РАДИО
 299. САВОВ ще пее в благотворителен концерт за Ани
 300. ФИНАЛ на ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по Българска Национална Телевизия
 301. SAVOV стартира ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по БНТ 1
 302. Предстоящ Коледен концерт в търновския театър
 303. SAVOV feat. LOVE AN ACOUSTIC EVENING OF ORIGINAL MUSIC
 304. Спектакъл по случай 100-годишнината от рождението на Парашкев Хаджиев
 305. Турнето на "Веселата вдовица" продължава
 306. Концерт по случай деня на Народните будители
 307. "Травиата" отново на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 308. Статия във вестник "24 часа"
 309. "Българи от старо време" в турне
 310. SAVOV отново в миманса на "Сцена на вековете"
 311. Оперната прима Елена Филипова отново във Велико Търново
 312. "Признание" вече в ефира на БГ РАДИО
 313. Участие в хоров фестивал в Габрово
 314. SAVOV отново на път с великотърновската оперета
 315. SAVOV в "Софийски вечери на авторската песен"
 316. "Българи от старо време" ще участва в "Славейковите празници" в Трявна
 317. Предстоящ концерт и спектакли в търновския театър
 318. Предстоящи участия с "Кантилена" във Велико Търново
 319. Савов с представяне в "Шумен бард' 2012"
 320. Годишно парти на музикантите от старата столица
 321. Посланика на България във Виена за концерта на "Кантилена"
 322. Започва турнето на "Веселата вдовица"
 323. Предстоящи концерти във Виена, Австрия
 324. Предстоящи спектакли и премиера в търновския театър
 325. SAVOV приключи с работата по "Признание"
 326. SAVOV ще играе в два спектакъла през януари
 327. SAVOV събра колеги в музикантски купон в старата столица
 328. Коледен концерт в търновския театър
 329. Почина големият Пламен Ставрев
 330. "Травиата" ще гостува в Музикалния театър в София
 331. Участието с "Кантилена" е отложено за началото на новата година
 332. "Страната на усмивките" отново на сцена
 333. "Травиата" отново през ноември
 334. Савов на фестивал в Ямбол с "Кантилена"
 335. Мюзикълът "Българи от старо време" отново през октомври, ноември и декември
 336. SAVOV започна репетиции с рок банда
 337. "Хубавата Елена" отново в Пловдив
 338. Савов ще пее в "Травиата" от Верди
 339. SAVOV подготвя втори самостоятелен сингъл
 340. Савов започва третия си творчески сезон в търновската оперета
 341. SAVOV отново в миманса на Националната опера
 342. "Кантилена" подготвя нов диск със свои записи
 343. За майсторският клас и приятелството с Елена Филипова...
 344. SAVOV стана доброволец в ромски фестивал
 345. Край на театралния сезон с "Хубавата Елена"
 346. SAVOV заминава за Франция с "Кантилена"
 347. SAVOV отново в "Софийски вечери на авторската песен"
 348. За наградата "Златен Орфей"
 349. "Страната на усмивките" отново на сцена
 350. И мюзикъла "Службогонци" излиза в турне
 351. Предстоящ съвместен концерт със състав от Холандия
 352. За музикантската среща във Велико Търново
 353. Савов и Стела Петрова отново в MAXIMUS PIANO BAR
 354. Предстоящ гастрол на "Хубавата Елена"
 355. Предстояща премиера на мюзикъла "Службогонци"
 356. SAVOV на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 357. Романтична оперета за деня на влюбените
 358. Савов отново на турне с търновската оперета.
 359. Гласуването в БГ РАДИО продължава
 360. Савов отново като Аякс в "Хубавата Елена"
 361. Коледен концерт на търновския театър
 362. Савов с авторски рецитал в Пловдив
 363. Турнето на "Страната на усмивките" продължава в Русе
 364. Савов ще пее отново с "Кантилена" на 7-ми декември
 365. "Хубавата Елена" на сцената на ТЕАТЪР СОФИЯ
 366. Савов ще играе Аякс, отново в търновския театър на 23-ти ноември.
 367. Савов на сцената на музикалния театър в София
 368. "Кантилена" посреща хоров състав от гр. Байон, Франция
 369. "Страната на усмивките" ще бъде представена и в Разград
 370. Савов в ролята на цар Аякс в "Хубавата Елена"
 371. Савов в квартет "ИРИС"
 372. Участие в театрален фестивал в Бургас
 373. Савов и Михаела Филева на живо в "McNamara's Irish Pub"
 374. Награда за фолклор от фестивал в Сърбия
 375. "Страната на усмивките" в Монтана
 376. SAVOV / Чужди неща - ВИДЕОКЛИП
 377. "Кантилена" с награда от хоровия фестивал в Разград
 378. Участие в общински празник на хоровата музика
 379. Силвиана Андреева се снима в клип на Савов
 380. Савов в успешна премиера на “Страната на усмивките"
 381. Предстоящо участие в тържествена Архиерейска литургия
 382. Гласувайте в номинациите на БГ РАДИО за Савов!
 383. Савов започна работа във Великотърновската оперета
 384. Савов спечели голямата награда на международния конкурс „Короната на Търновград”
 385. Песента "Чужди неща" вече в ефира на БНР
 386. Хор “Кантилена” получи награда за най-проспериращ състав
 387. Савов вече в ефира и на БГ-радио
 388. Савов се завърна от едноседмично турне в Словакия с хор „Кантилена”
 389. Савов на една сцена с Националната опера
 390. Приключиха снимките по видеото към песента „Чужди неща"
 391. Савов на сцената на „Чудомировите празници” в Казанлък.
 392. Участие в Коледен концерт в София
 393. Хор „Кантилена” на фестивал в Македония
 394. Савов представя нова песен на сцената на Арт клуба на Театъра в град Плевен.
 395. Предстоящ коледен концерт
 396. "Кантилена" представя български фолклор на Богословска конференция във Велико Търново
 397. Савов на гости в „Перфектната вечеря”
 398. Савов взе участие в международния фестивал на изкуствата в Созопол