Вход

Новини

Мирела Величкова, Асен и Савов на сцената на Piano Bar BRAVO в град Перник

IMG 1882Певицата с кадифения глас Мирела Величкова, Асен Владимиров и Петко Савов ще реализират първото си гостуване в град Перник.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в края на следващия месец, а техен домакин ще бъде популярния местен пиано бар "Браво".

Точната дата на гастрола е 30 март (събота).

 

Гостуването в Перник е част от календара на националното клубно турне на музикантите. За Мирела и Савов това е осми пореден клубен тур и първи за новосъздаденото трио, с участието на Асен. 

 

През пролетта, музикантите ще гостуват още в Добрич, Белене, Плевен, Павликени, Севлиево, Стражица, Враца и Търговище, а до края на годината в още над десет областни града, сред които Карлово, Свищов, Пазарджик, Белоградчик, Габрово, Шумен и разбира се Велико Търново.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които атрактивното трио ще реализира участия през новата 2024 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите и клубовете в социалните мрежи.

Мирела Величкова, Асен и Савов на сцената на No Mercy Classic Bar в Търговище

IMG 1882Певицата с кадифения глас Мирела Величкова, Асен Владимиров и Петко Савов ще гостуват в град Търговище.

Музикантите ще свирят и пеят заедно в края на следващия месец, а техен домакин ще бъде популярния местен клуб "No Mercy".

Точната дата на гастрола е 23 март.

 

Гостуването в Търговище е част от календара на националното клубно турне на музикантите. За Мирела и Савов това е осми пореден клубен тур и първи за новосъздаденото трио, с участието на Асен. 

През пролетната част от турнето, музикантите ще гостуват още във Враца, Добрич, Плевен, Перник, Кърджали, Карлово, Пвликени, Севлиево, Стражица, Пазарджик, Габрово, Свищов и Велико Търново.

Точните дати, градовете и клубовете, в които атрактивното трио ще реализира участия през новата 2024 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите в социалните мрежи.

Мирела Величкова, Асен и Савов на сцената на бар Morrison в Карлово

IMG 1882Певицата с кадифения глас Мирела Величкова, Асен Владимиров и Петко Савов ще реализират поредно гостуване в град Карлово.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в средата на следващия месец, а техен домакин ще бъде популярния местен бар "Morrison".

 

Точната дата на гастрола е 16 март (събота).

 

Гостуването в Карлово е част от календара на националното клубно турне на музикантите. За Мирела и Савов това е осми пореден клубен тур и първи за новосъздаденото трио, с участието на Асен. 

През пролетната част от турнето, музикантите ще гостуват още във Враца, Добрич, Павликени, Перник, Плевен, Търговище, Свищов, Севлиево, Стражица, Пазарджик, Кърджали, Габрово и Велико Търново.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които атрактивното трио ще реализира участия през новата 2024 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите в социалните мрежи.

Мирела Величкова, Асен и Савов на живо в Music Pub в Павликени

IMG 1882Певицата с кадифения глас Мирела Величкова, Асен Владимиров и Петко Савов ще реализират поредно гостуване в град Павликени.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в края на следващия месец, а техен домакин ще бъде популярния местен "Мюзик Пъб".

Точната дата на гастрола е 29 март (петък).

 

Гостуването в Павликени е част от календара на националното клубно турне на музикантите. За Мирела и Савов това е осми пореден клубен тур и първи за новосъздаденото трио, с участието на Асен. 

През пролетната част от турнето, музикантите ще гостуват още във Враца, Добрич, Перник, Плевен, Търговище, Карлово, Кърджали, Свищов, Севлиево, Стражица, Пазарджик, Габрово, Перущица и Велико Търново.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които атрактивното трио ще реализира участия през новата 2024 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите в социалните мрежи.

Мирела Величкова, Асен и Савов на живо в Кафе Бордо в Плевен

IMG 1882Певицата с кадифения глас Мирела Величкова, Асен Владимиров и Петко Савов ще реализират поредно гостуване в град Плевен.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно през пролетта, а техен домакин ще бъде култовото Кафе "Бордо".

Точната дата на гастрола е 26 април (петък).

 

Гостуването в Плевен е част от календара на националното клубно турне на музикантите. За Мирела и Савов това е осми пореден клубен тур и първи за новосъздаденото трио, с участието на Асен. 

През пролетната част от турнето, музикантите ще гостуват още във Враца, Добрич, Кърджали, Перник, Павликени, Търговище, Карлово, Свищов, Севлиево, Стражица, Пазарджик, Габрово, Шумен и Велико Търново.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които атрактивното трио ще реализира участия през новата 2024 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите в социалните мрежи.

Мирела Величкова, Асен и Савов на живо в Q Bar Враца

IMG 1882Певицата с кадифения глас Мирела Величкова, Асен Владимиров и Петко Савов ще реализират първото си съвместно гостуване в град Враца.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно през април, а техен домакин ще бъде популярния местен Q Bar.

Точната дата на гастрола е 6 април (събота).

 

Гостуването във Враца е част от календара на националното клубно турне на музикантите. За Мирела и Савов това е осми пореден клубен тур и първи за новосъздаденото трио, с участието на Асен. 

През пролетната част от турнето, музикантите ще гостуват още в Добрич, Кърджали, Плевен, Търговище, Карлово, Свищов, Севлиево, Стражица, Павликени, Пазарджик, Белоградчик, Габрово, Шумен и Велико Търново.

Точните дати, градовете и клубовете, в които атрактивното трио ще реализира участия през новата 2024 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите в социалните мрежи.

Мирела Величкова, Асен и Савов дадоха начало на клубно турне 2024

IMG 1882Обичаната великотърновска певица Мирела Величкова, заедно с Асен Владимиров и Петко Савов дадоха начало на ново клубно турне.

 

В началото на януари, музикантите гостуваха в нашумял нощен клуб, в град Добрич, с което откриха официално своята обиколка на страната. За Мирела и Савов това е осми пореден клубен тур и първи за новосъздаденото трио, с участието на Асен. 


Следващите участия са в Карлово (16/03), Търговище (23/03), Павликени (29/03), Перник (30/03), Враца (06/04), Плевен (27/04) и Белене (17/05). През пролетта предстоят гастроли още в Свищов, Габрово, Шумен, Пазарджик и Кърджали. До края на годината, атрактивните музиканти планират участия в още над десет областни града. Ще продължат да се изявяват и във Велико Търново и региона. 

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които изпълнителите ще гостуват, ще бъдат публикувани в официалните им канали в социалните мрежи, а билети ще се продават на място, в самите клубове.

Мирела Величкова, Асен и Савов отново на живо в Бар Корнер Белене

IMG 1882Певицата с кадифения глас Мирела Величкова, Асен Владимиров и Петко Савов ще реализират второто си съвместно гостуване в град Белене.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в средата на месец май, а техен домакин ще бъде отново популярния местен бар "Корнер".

Точната дата на гастрола е 17 май (петък).

 

Гостуването в Белене е част от календара на националното клубно турне на музикантите. За Мирела и Савов това е осми пореден клубен тур и първи за новосъздаденото трио, с участието на Асен. 

През пролетната част от турнето, музикантите ще гостуват още във Враца, Плевен, Стара Загора, Търговище, Карлово, Свищов, Севлиево, Стражица, Тутракан, Павликени, Пазарджик, Габрово, Шумен, Кърджали и Велико Търново.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които атрактивното трио ще реализира участия през новата 2024 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите в социалните мрежи.

Стелияна, Асен и Савов отново на сцената на елитния Piano Bar Selecto

IMG 1388Първата победителка в "Гласът на България" Стелияна Христова, певеца Асен Владимиров и Петко Савов ще гостуват отново на елитния великотърновски пиано бар "Selecto".

 

Точните дати на следващите участия в старата столица са 24 февруари и празничния 8-ми март.

 

Това са първите участия на триото за новата година, с което музикантите подновяват участията си във Велико Търново и страната.

Точните дати, градовете и клубовете, в които атрактивното трио ще гостува през новата 2024 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите в социалните мрежи.

Савов ще свири на рождения си ден във Велико Търново

IMG 1961На 13 януари, популярният великотърновски музикант Петко Савов ще отпразнува своя 43-ти рожден ден.

 

Изпълнителят посреща личния си празник на сцената, заедно с първия победител в "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова.

 

Двамата ще гостуват в един от най-големите и елитни нощни клубове в старата столица - Piano Bar Selecto, а купонът най-вероятно ще продължи до зори.

 

Участието във Велико Търново ще даде старт на поредното турне на двамата музиканти. Това ще е техният пети съвместен клубен тур в страната.
Савов си пожелава да е здрав и да успее да запише в студио някои от новите си песни. И ако желанията за рождените дни се сбъдват, нищо чудно скоро да ни зарадва с цял албум. 

Ние му пожелаваме да е жив и здрав, и да ни радва още дълги години с музиката и таланта си. 

Мирела Величкова и Савов на сцената на Piano Bar NikS в Севлиево

4077ABBA-28C6-41C4-8499-2165CE4DE02DПевицата с кадифен глас  Мирела Величкова и нейния музикант Петко Савов ще реализират първо за годината гостуване в град Севлиево.

Музикантите ще свирят и пеят заедно в елитния местен пиано бар "NikS.

Точната дата на гастрола е 19 януари.

 

Това е второ поредно гостуване на музикантите в града и в този клуб, но те вече потвърдиха, че ще реализират и нови участия през новата 2024 година. 

 

Гостуването в Севлиево е и част от календара на поредното национално клубно турне на популярните музиканти. Това е техният вече осми съвместен клубен тур.

До края на годината, музииантите ще гостуват още във Велико Търново, Горна Оряховица, Добрич, Търговище, Попово, Белоградчик, Пазарджик, Враца, Тутракан, Видин, Стара Загора, Павликени, Кюстендил, Етрополе, Габрово, Боженци, Силистра, Русе, Свищов, Стражица, Шумен, Ловеч, Карлово, Белене, Плевен, Перущица и Бургас.

 

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които музикантите ще реализират участия през новата 2024 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите във Фейсбук.

Стелияна Христова и Савов отново на сцената на елитния Piano Bar Selecto във Велико Търново

B5ED29CF-A09C-4B6F-B768-DA2C8458A61FПървата победителка в "Гласът на България" Стелияна Христова и нейния музикант Петко Савов ще гостуват отново на елитния великотърновски пиано бар "Selecto".

 

Точните дати на първите участия за новата 2024 година са 13 и 27 януари.

С участията, популярните музиканти ще дадат начало и на своя пети съвместен клубен тур. През февруари и март, атрактивното дуо планира да гостува още в Севлиево, Шумен, Ловеч и Търговище.

Точните дати, градовете и клубовете, в които Стелияна и Савов ще реализират участия през 2024 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите в социалните мрежи.

Мирела Величкова, Асен и Савов на сцената на Пиано Бар “Бохеми” в Добрич

IMG 1882Певицата с кадифения глас Мирела Величкова, Асен Владимиров и Петко Савов ще реализират първо си съвместно гостуване в град Добрич.

Музикантите ще свирят и пеят заедно в самото начало на новата година, а техен домакин ще бъде новооткрития елитен пиано бар "Бохеми".

Точните дати на гастрола са 5 и 6 януари (петък и събота).

 

Това е първото гостуване на музикантите в този клуб, но те вече потвърдиха, че ще реализират и нови участия през настоящата година. 

Гостуването в Добрич ще даде и началото на ново национално клубно турне на музикантите. За Мирела и Савов това е осми пореден клубен тур и първи за новосъздаденото трио, с участието на Асен.

През пролетната част от турнето, музикантите ще гостуват още в Плевен, Белене, Стара Загора, Търговище, Попово, Карлово, Свищов, Севлиево, Стражица, Силистра, Тутракан, Павликени, Пазарджик, Белоградчик, Габрово, Шумен, Ловеч и Велико Търново.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които атрактивното трио предстои да реализират участия през новата 2024 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите в социалните мрежи.

Мирела Величкова, Асен и Савов специални гости на Офицерския Коледен благотворителен бал на НВУ “Васил Левски”

IMG 1881Мирела Величкова, Асен Владимиров и Петко Савов бяха специалната изненада, която ръководството подготви за финал на офицеркият коледен благотворителен бал на НВУ "Васил Левски".

 

Събитието се състоя на 20 декември, в културния дом на великотърновския национален военен университет.

 

В празничната вечер бяха събрани 8000 лева, които ще бъдат разпределени за подпомагане на обучаеми в учебното заведение, които се намират в неравностойно социално положение.

Началото на бала беше поставено с изпълнение на валс от началника на НВУ - бригаден генерал Иван Маламов и неговата съпруга, след което гостите имаха възможността да се насладят на Валс от втора джаз сюита, в изпълнение на курсанти от университета. Музикалната програма продължи с химн на курсанти, в изпълнение на военния духов оркестър. В програмата имаше още класически изпълнения на роял и виолончело, изпълнения на китара и дори джура гайда и български хора.

 

Великотърновското трио поднесе на финала прекрасни изпълнения на български и световни хитове, с което допринесоха за доброто настроение и танци на гостите.

Асен Владимиров специален гост при запалването на коледните светлини в Стражица

IMG 1697Асен Владимиров ще гостува с огромно вълнение в родния си град Стражица.

 

Той ще бъде специален гост на церемонията по запалването на коледни светлини.

 

Коледно-новогодишните тържества в Стражица започват на 13 декември (сряда) от 17:00 часа, на централния площад.

 

Програмата ще бъде открита с приветсвтия, заря и тържествено запалване коледната елха, и ще продължи със специален поздрав и празничен концерт, с който Асен ще стопли сърцата на своите съграждани.

Младият изпълнител споделя, че очаква и се подготвя с нетърпение за тази среща, а организаторите Община Стражица канят всички жители и гости на града на тържествата.

Савов подкрепя протеста на културните дейци заради ниския бюджет и лошото заплащане в сектора

IMG 1790Популярният великотърновски музикант Петко Савов се обяви в подкрепа на протестиращите културни дейци в страната.

Ето какво споделя музикантът:

 

"Вярно е, че въпросът не ме касае пряко, защото работя изцяло в частния сектор, но това е само на пръв поглед. Истината е, че образованието и културата засягат много и пряко всички нас. И трябва да са приоритет. Защото наистина - народ без култура е народ без бъдеще, какъвто бе и надслова на последния протест. А и е крайно време да заприличаме на гражданско общество и да започнем да се подкрепяме. 

В България никога никой не подкрепя другите, особено щом не го засяга лично. А реално ако има проблем в даден сектор - той засяга всички. А проблеми с финансирането на културата и работещите в сектора има от години.

 

Парите, които всяка европейска държава отделя от общия си бюджет за култура, са минимум един процент и нагоре. У нас този процент е 0,4. Дори не е и наполовина. Ще кажете, че половин процент и малко не е кой знае какво, но в цифри - това са милиони левове, които са жизнено важни за нашите оркестри и театри, за работещите в тях артисти и музиканти. Заплатите на хората в бранша от години са около минималната за страната, което е меко казано унизително. Това реално е причината и аз самият да не работя в културен институт, въпреки че съм професионален музикант. А знаете ли колко родители съветват децата си да не стават музиканти!? Дори артисти и музиканти го казват на своите деца... Аз не искам да казвам на детето си да не става музикант!

 

Заплатите на учителите вече се увеличават и се вижда засилен интерес към този сектор. Нека се случи същото и в културата. Защо дори наистина да не се приравнят бюджетите на двата сектора, да са под една шапка, ако е нужно - в едно министерство, но да има обща стратегия за развитие."

 

Припомняме, че това е втори протест в рамките на месец, в който културните дейци протестират срещу ниските си доходи. Първият беше преди малко повечето месец, в деня на народните будители. Тогава работещите в сектора се събраха пред Столичната библиотека, но недоволство имаше на различни места в страната. Сега протестът бе пред културното министерсвто, а исканията са формулирани в три точки - да се предприемат законови промени, за да се гарантира бюджет, необходим за увеличаване на всички доходи и възнаграждения; осезаемо и устойчиво увеличение на бюджета за култура, и ясна политика за опазване и развитие на професионалните общински духови оркестри и фолклорни ансамбли и театри. Настоява се и за гарантиран от държавата минимален размер на възнагражденията на работещите в споменатите състави, постигнат в браншовите колективни трудови договори.

След края на новия протест, министърът на културата се срещна с представители на синдикатите, но не беше постигнато съгласие. Очаква се да има нов на 18 декември.

Стелияна Христова и Асен Владимиров с Коледен Концерт във Велико Търново

IMG 1709Победителката в "Гласът на България Стелияна Христова и певеца Асен Владимиров ще изнесат празничен концерт, в старата столица Велико Търново.

 

Концертът е по случай Рождество Христово и ще се състои на 26 декември, вечерта.

 

Гласовитите изпълнители ще пеят на специално изградената празнична сцена в парк "Марно Поле", непосредствено пред входа на Летния театър.

 

Концертът е част от кутурната програмата и традиционния коледен базар, който Община Велико Търново и Общинска Туристическа Агенция "Царевград Търнов" организират за коледните и новогодишни празници.
Входът за събитието е свободен.

Мирела Величкова, Асен и Савов на живо в пиано бара в Боженци

IMG 1501Певицата с кадифения глас Мирела Величкова и нейния музикант Петко Савов ще гостуват отново на елитния пиано бар в хотел "Боженци".

 

Точната дата на участието е 24 ноември,вечерта.

 

Този път, заедно с тях, на сцената ще излезе и певецът Асен Владимиров, познат от участията си в "Гласът на България". Младият изпълнител става част от екипа на търновските музиканти.
Междувременно, популярните музиканти продължават със своят седми съвместен клубен тур, като в оставащите дати участие ще вземе и Асен.

 

До момента, атрактивното дуо гостува в популярни клубове във Велико Търново, Стара Загора, Русе, Свищов, Габрово, Етрополе, Велинград, Павликени, Плевен, Кюстендил, Карлово, Перущица и Бургас. До края на годината музикантите ще гостуват още във Враца, Белене, Севлиево и Търговище.
Точните дати, градовете и клубовете, в които Стелияна и Савов ще реализират участия през 2023 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите в социалните мрежи.

Нова Година със Стелияна Христова в Арбанашки Хан

IMG 1956Певицата Стелияна Христова отново ще бъде специален гост - изпълнител в празнична програма, която елитния комплекс "Арбанашки Хан" е подготвил за своите гости на 31 декември.

 

Първата победителка в "Гласът на България" ще зарадва гостите на празничната вечер с много от най-любимите български и световни хитове. 

 

В празничната програма на комплекса ще има още участие на DJ и още много приятни изненади за всички гости.

 

Комплексът се намира в Арбанаси, само на няколко километра от старата столица Велико Търново, а на неговата страница в интернет, можете да запазите своите места за празничната вечер.

Нова Година с Мирела и Савов в Bella Vista Panoramic Lounge

IMG 1695Певицата с кадифения глас и нейния музикант Петко Савов ще бъдат част от новогодишната програма на новооткрития ресторант Bella Vista Panoramic Lounge, намиращ се в сърцето на старата столица.

 

Бутиковият ресторант се намира в сградата на прочутия Интерхотел Велико Търново и разполага с невероятна гледка, обслужване и атмосфера.

 

Освен участието на великотърновското дуо, в празничната вечер ще има гост DJ, танцови състави, новогодишна томбола и персонални подаръци и изненади, обещаха домакините.

 

Цена на куверта: 200 лв.

 

Петстепенно меню (салата, предястие, основно, следястие и десерт) с опция за избор на вегетарианско меню.

За резервации: 0877 75 76 77

 

Повече информация може да потърсите в страниците на заведението в социалните мрежи.

Още статии ...

 1. Стелияна Христова отново на една сцена с Орлин Горанов и търновския театър
 2. Стелияна Христова и Савов ще сложат край на турне 2023 в Dumfies Live Pub в Плевен
 3. Асен Владимиров е най-новото попълнение в лейбъла на Савов
 4. Мирела Величкова, Асен и Савов на сцената на пиано бар NikS в Севлиево
 5. Стелияна Христова, Асен Владимиров и Савов на сцената на Piano Bar Selecto
 6. Мирела, Асен и Савов на сцената на No Mercy Classic Bar в Търговище
 7. Стелияна Христова, Асен Владимиров и Савов на сцената на Piano Live Club Play
 8. Стелияна Христова и Савов на сцената на Piano Bar Niks в Севлиево
 9. Стелияна и Савов отново на живо в пиано бара в Боженци
 10. Мирела и Савов отново на сцената на Q Bar във Враца
 11. Мирела и Савов отново на живо в Корнер Бар & Грил в Белене
 12. Мирела и Савов отново на сцената на No Mercy Classic Bar в Търговище
 13. Стелияна Христова и Савов на живо в “The New Vineyards” в Арбанаси
 14. Стелияна Христова и Савов отново на живо в “Мюзик Пъб” Павликени
 15. Стелияна Христова на лятно турне с Орлин Горанов и търновския театър
 16. Певицата Стелияна Христова празнува рожден ден
 17. Мирела Величкова и Савов на сцената на 12 Blues Bar в Бургас
 18. Мирела Величкова и Савов на сцената на Piano Bar Selecto
 19. Стелияна Христова ще пее на панаира на Стражица през август
 20. Мирела Величкова и Савов на сцената на BASSO Bar & Dinner в Перущица
 21. Стелияна Христова и Савов отново на живо в Пиано Бара в Боженци
 22. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на елитния Piano Bar Selecto
 23. Савов отбелязва 10 години преподавателска дейност
 24. Мирела и Савов отново на сцената на Bar Morrison в Карлово
 25. Мирела и Савов отново на сцената на “Бордо” в Плевен
 26. Стелияна Христова и Савов на сцената на Dumfies Live Pub в Плевен
 27. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Клуб “Асансьора” в Русе
 28. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Club SPLASH в Свищов
 29. Мирела и Савов отново на сцената на клуб SPLASH в Свищов
 30. Стелияна Христова и Савов на сцената на Piano Bar Selecto
 31. Мирела и Савов отново на сцената на Piano Bar Face 2 Face в Габрово
 32. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на пиано бар Face 2 Face в Габрово
 33. Стелияна Христова и Савов дадоха началото на своето четвърто клубно турне
 34. Стелияна Христова и Савов на живо в Пиано Бара на Хотел Еверест в Етрополе
 35. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Пиано Бар “Лазур” в град Кюстендил
 36. Мирела и Савов започнаха своето седмо клубно турне
 37. Мирела Величкова и Савов на сцената на THE HOUSE Piano Bar Стара Загора
 38. Стелияна и Савов отново на живо в City Pub Велико Търново
 39. Савов пусна клип за Велико Търново на връх рождения си ден
 40. The Old Capital Veliko Tarnovo of Bulgaria at Night (Music by SAVOV)
 41. Мирела и Савов на живо в “Мюзик Пъб” на 14-ти февруари
 42. Мирела Величкова и Савов на сцената на “Lounge & Piano Bar Rich” във Велинград
 43. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Пиано Бар “Еверест” в Етрополе
 44. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Live Club Play Велико Търново
 45. Мирела и Савов отново на живо в Пиано Бара в Боженци
 46. Стелияна Христова и Савов на живо в Ресторант “Казино” в град Бяла Черква
 47. Стелияна Христова, Мирела Величкова и Савов на живо в Хотелски Комплекс Боженци на 31 декември
 48. Мирела Величкова и Савов на живо в Ресторант Ралица град Левски
 49. Стелияна Христова и Савов ще пеят на Коледния Бал в комплекс “Момина Крепост” в Ксилифор
 50. Стелияна Христова и Савов на живо в Wine & Spa Hotel Chukara в Трявна
 51. Мирела Величкова и Савов на живо в Cafe & Bar Morrison в Карлово
 52. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Корнер Бар & Грил в Белене
 53. Мирела Величкова и Савов на живо в Q BAR във Враца
 54. Мирела Величкова и Савов на живо в Хотелски Комплекс Боженци на Коледа
 55. Петя Маринова отново ще е гост изпълнител в Новогодишната програма на хотел “Меридиан Болярски” в старата столица
 56. Мирела Величкова и Савов на живо в Хан Хаджи Николи Велико Търново
 57. Стелияна Христова и Петко Савов отново на живо в City Pub Велико Търново
 58. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Crazy Fish на Кораб “София”
 59. Мирела, Стелияна и Савов на живо в Парк Хотел “Севастократор” в Арбанаси
 60. Мирела Величкова и Савов на живо в Crazy Fish в град Русе
 61. Мирела и Савов отново на сцената на Пиано Бар Артистик в Силистра
 62. Стелияна Христова и Савов на сцената на Piano Bar Sense в Габрово
 63. Мирела Величкова и Савов на сцената на Caramel Music Hall в Несебър
 64. Стелияна Христова и Савов на живо в Ресторант “Бора” в град Павликени
 65. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Caramel Music Hall в Несебър
 66. Стелияна Христова и Савов на живо в Стара Загора
 67. Стелияна Христова на сцената на Piano Bar Canto в Казанлък
 68. Стелияна Христова и Савов на сцената на Piano Bar Melody в Добрич
 69. Стелияна Христова и Савов на живо в бар “Корнер” в Белене
 70. Стелияна Христова и Савов на сцената на BASSO Bar & Dinner в град Перущица
 71. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Club Madrid в Карлово
 72. Стелияна Христова и Савов на сцената на No Mercy Classic Bar в Търговище
 73. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Пиано Бара в Хотелски Комплекс Боженци
 74. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Пиано Бар Артистик в Силистра
 75. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на No Mercy Classic Bar в Търговище
 76. Мирела Величкова и Савов на сцената на Piano Bar Zodiac във Видин
 77. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на “City Pub” във Велико Търново
 78. Мирела Величкова & Савов на сцената на “Piano Bar Canto” в Казанлък
 79. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Piano Live Club Play
 80. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на “Мюзик Пъб” в Павликени
 81. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Vintage House в Пловдив
 82. Мирела Величкова и Савов на живо в бар “Корнер” в Белене
 83. Стелияна Христова и Савов на живо в Bar Roderic в София
 84. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Кафе Бордо в Плевен
 85. Стелияна Христова и Савов на сцената на Пиано Бар “Артистик” в Силистра
 86. Стелияна Христова и Савов на сцената на City Pub на 22-ри март
 87. Стелияна Христова и Савов на сцената на Club Madrid в Карлово
 88. Стелияна Христова и Савов на сцената на Клуб “Асансьора” в Русе
 89. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на “Мюзик Пъб” в Павликени
 90. Стелияна Христова и Савов на сцената на кафе Бордо в Плевен
 91. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Клуб “Splash” в Свищов
 92. Мирела Величкова и Савов на сцената на Клуб Асансьора в Русе
 93. Мирела Величкова и Савов подготвят клубен тур 2022
 94. Стелияна Христова и Савов стягат турне 2022
 95. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Клуб “Кафе Театър” в Севлиево
 96. Мирела Величкова и Савов на живо в “Raya Garden” на 31 декември
 97. Новогодишно парти със Стелияна Христова в комплекс “Момина Крепост” в Ксилифор
 98. Новогодишно парти с Петя Маринова в ресторанта на хотел Меридиан Болярски
 99. Гласът на България Стелияна Христова и Савов на живо в City Pub
 100. Всеки петък и събота в Piano Live Club Deep
 101. Певицата Петя Маринова - между майчинството, ученето и кариерата
 102. Певицата Християна Цветкова отново на сцена, след като стана майка
 103. ЧРД на Стелияна Христова!
 104. Савов става мениджър на най-новия търновски пиано бар
 105. Савов представя Мирела Величкова и Стефан Стоев в Deep
 106. Петя Маринова с дебют на сцената на Live Club Deep
 107. Савов и любимите търновски певици на сцената на Deep Live Club
 108. Савов: 10-те песни, които ще чуете в един пиано бар
 109. Мирела Величкова и Савов на живо в ресторанта на хотел “Меридиан Болярски” по случай Св. Валентин
 110. Мирела Величкова на гости в Шоуто на Шкумбата
 111. Стелияна Христова се дипломира като магистър!
 112. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Live Club Deep
 113. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на “Music Pub” в Павликени
 114. Стелияна Христова и Савов отново на живо в Пловдив
 115. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar Artistic
 116. Стелияна Христова и Савов отново на живо в City Pub Велико Търново
 117. Мирела Величкова и Савов отново в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 118. Стелияна Христова и Савов с Концерт в Нощта на Самоводската Чаршия
 119. Стелияна Христова и Савов на живо в Ресторант “Summer Garden” във Велико Търново
 120. Стелияна Христова и Савов на сцената на Hard Balls Bar в Балчик
 121. Честит рожден ден, Стелияна Христова!
 122. Мирела Величкова и Савов на живо във Вила Максимус
 123. Стелияна Христова и Савов на сцената на Club 8 в Поморие
 124. Стелияна Христова и Савов на сцената на Caramel Music Hall в Несебър
 125. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Music Pub в Павликени
 126. Мирела Величкова и Савов подготвят лятно турне
 127. Стелияна Христова и Савов се връщат на сцената през юни
 128. Стелияна Христова и Савов на сцената на Клуб Версай в Ловеч
 129. Савов сред най-колоритните университетски преподаватели
 130. Певицата Мирела Величкова грейна с нова фотосесия
 131. Стелияна Христова пусна собствен YouTube канал
 132. Честит рожден ден на Мирела Величкова!
 133. Стелияна Христова подкрепя кампанията за повече българска музика в ефира
 134. Савов също подкрепи кампанията за повече българска музика в ефира
 135. Мирела Величкова подкрепя кампанията за повече българска музика в ефира
 136. Певицата Християна Цветкова също отмени участията си заради коронавируса
 137. Победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова отмени участията си за неопределен период от време
 138. Пиано бар легендата Мирела Величкова също отменя клубните си изяви заради коронавируса
 139. Савов и Мирела отново на живо в Пиано Бара в Боженци
 140. Савов връща любимите търновски певици в Maximus
 141. Мирела Величкова и Савов отново на живо в култовия Maximus
 142. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 143. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на култовия MAXIMUS Piano Bar
 144. Християна Цветкова отново на живо в MAXIMUS Piano Bar
 145. Стелияна Христова и Савов на живо в Етнографски комплекс “Българка” в Арбанаси
 146. Мирела Величкова и Савов отново на живо в ресторант “АЛЕГРО” във Велико Търново
 147. Стелияна Христова на живо в RAYA GARDEN на 14 февруари
 148. Стелияна Христова и Савов на живо в Калояновата Крепост в Арбанаси
 149. Мирела Величкова и Савов на сцената на Bar ROCKA ROLLA във Велико Търново
 150. Стелияна Христова и Савов отново на живо в DEEP Live Club във Велико Търново
 151. Мирела Величкова и Савов на живо в пиано бара на х-л “Кентавър” в Дряново
 152. Стелияна Христова и Савов на сцената на “Music Pub” в Павликени
 153. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Old Capital’s Bar
 154. Християна Цветкова и Савов отново на сцената на Old Capital’s Bar
 155. Мирела Величкова и Савов на сцената на Пиано Бар “Панорама” в Ботевград
 156. Стелияна Христова и Савов на живо в ресторант “Плевенчето” в Горна Оряховица
 157. Мирела Величкова & Савов отново на живо в Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 158. Стелияна Христова на живо в комплекс “Меридиан Болярски” на 31 декември
 159. Новогодишно парти с Християна Цветкова в хотел “Момина Крепост” в Ксилифор
 160. Християна Цветкова и Савов отново на сцената на Maximus Piano Bar
 161. Стелияна Христова и Савов отново на живо в Maximus Piano Bar
 162. Пианистът Аспарух Бойлов се присъедини към екипа на Савов
 163. Стелияна Христова и Савов с концерт на 8 декември
 164. Християна Цветкова и Савов на сцената на Old Capital’s Bar
 165. Мирела Величкова - певицата с кадифения глас
 166. Стелияна Христова отваря собствена музикална школа
 167. Стелияна Христова в отлична форма след раждането
 168. Три великотърновски певици завладяват клубната сцена в страната
 169. Савов и Мирела Величкова на сцената на MUSIC PUB в Павликени
 170. Християна и Савов препълниха култовия търновски MAXIMUS
 171. Мирела Величкова и Савов отново на живо в пиано бар “Еверест” в Етрополе
 172. Савов и колегите му от “Кантилена” посрещат японски хор в Търново
 173. Стелияна Христова и Савов на живо във “Вила Гиргина” край Велико Търново
 174. Стелияна Христова и Савов сред най-търсените музиканти в страната
 175. Стелияна Христова и Савов на живо в комплекс “Раювски Хан” в Еленския Балкан
 176. Мирела Величкова & Савов отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 177. Савов и Мирела Величкова на живо в RESEN LODGE
 178. Мирела Величкова и Савов обявиха нови дати за участия в култовия MAXIMUS Piano Bar
 179. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на DEEP Live Club
 180. Християна Цветкова и Савов отново на сцената на DEEP Live Club
 181. Стелияна Христова също се обяви в защита на родното Черноморие
 182. Гласът на България Стелияна Христова и Савов ще пеят в Търново на 22 септември
 183. Гласът на България Стелияна Христова и Савов на живо в култовия MAXIMUS Piano Bar
 184. Християна Цветкова и Савов на сцената на MAXIMUS Piano Bar
 185. Гласът на България Стелияна Христова се превърна в любимка на жените на мотори
 186. Мирела Величкова, Стелияна Христова и Савов в “RAYA GARDEN” на 31 декември
 187. Мирела Величкова и Савов на живо в комплекс “Панорама” в град Елена
 188. Мирела Величкова & Савов отново на живо в Пиано Бара в Боженци
 189. Стелияна Христова и Савов отново на живо в CITY PUB във Велико Търново
 190. Гласът на България Стелияна Христова и Савов на сцената на “DEEP Live Club” във Велико Търново
 191. Савов и Християна Цветкова на сцената на “DEEP Live Club” във Велико Търново
 192. Християна Цветкова и Савов на живо в “Бордо” в Плевен
 193. Силвия Бахати и Християна Цветкова напълниха очите и ушите на търновци
 194. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Пиано Бар “ЛАЗУР” в Кюстендил
 195. Християна Цветкова се включи в кампанията за родното черноморие
 196. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на “SOHO Bar & Dinner”
 197. Михаела Филева за Стелияна Христова и Савов: Двама талантливи търновци
 198. Пиано вечери със Савов и Мирела в MAXIMUS
 199. Савов и Християна Цветкова тръгват на национално клубно турне
 200. Християна Цветкова и Савов на сцената на Piano Bar GO
 201. Християна Цветкова и Савов на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 202. Гласът на България Стелияна Христова и Християна Цветкова ще пеят за търновци в средата на лятото
 203. Християна Цветкова и Савов на сцената на Piano Live Club PLAY
 204. Победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Piano Live Club “PLAY”
 205. Гласът на България Стелияна Христова стана майка за втори път
 206. Спечели диск на Савов от томболата на “Шоуто на Слави”
 207. Тони Ангелов на живо в Бистро Картал в Габрово и през лятото
 208. Младата певица Християна Цветкова стана модел
 209. Савов и Християна Цветкова на сцената на “SOHO Bar & Dinner” във Велико Търново
 210. Християна Цветкова е новата сензация на великотърновската музикална сцена
 211. Савов и Мирела Величкова на сцената на SOHO Bar & Dinner във Велико Търново
 212. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в SOHO Bar & Dinner
 213. Гласът на България Стелияна Христова и Савов отново на сцената на “CITY PUB” във Велико Търново
 214. Савов и Християна Цветкова на сцената на “Piano Bar ARTE” във Велико Търново
 215. Савов и Мирела Величкова на сцената на Club DUBLIN в Дупница
 216. Савов ще пее отново с “Кантилена” през май
 217. Савов и Мирела Величкова на живо в ресторанта на Парк Хотел “АСЕНЕВЦИ” във Велико Търново
 218. Савов и Мирела Величкова на живо в Ресторант “Иван Асен” във Велико Търново
 219. Християна Цветкова е най-новата звезда в лейбъла на Савов
 220. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Пиано Бара в Боженци
 221. Тони Ангелов отново ще пее в Бистро “КАРТАЛ” в Габрово
 222. Савов и Мирела Величкова на живо в Ресторант “АЛЕГРО” във Велико Търново
 223. Тони Ангелов отново на живо в Бистро Картал в град Габрово
 224. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова отмениха концертите си
 225. Тони Ангелов на живо в “Болярско Село” в Арбанаси на 3 Март
 226. Мирела Величкова и Савов на живо в Пиано Бара на Хотел “Европа” в София
 227. Мирела Величкова и Савов на сцената на пиано бар & хотел “Arte” във Велико Търново
 228. Савов и Мирела Величкова на сцената на “The PLACE” в Свиленград
 229. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar Umbrella в Плевен
 230. Тони Ангелов на живо в Бистро Картал в Габрово
 231. Савов & Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar GO
 232. Тони Ангелов отново на живо в Комплекс “Арена Търново”
 233. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Кафе “БОРДО” в Плевен
 234. Савов и Мирела Величкова с поредна обиколка на пиано баровете у нас
 235. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar & Club CENTRAL в Кърджали
 236. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 237. Мирела Величкова и Савов на сцената на Piano Bar SOHO в Ямбол
 238. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в “Greek Restaurant Ellie’s”
 239. Савов и Мирела Величкова на живо в RAYA GARDEN на 8-ми Март
 240. Тони Ангелов на живо в “Гостилница при Вальо” във Велико Търново
 241. Савов и Мирела Величкова на сцената на пиано бар “The FLOOR” в Казанлък
 242. Победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова и Савов отново на сцената на CITY PUB в старата столица
 243. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на “Face 2 Face” в Габрово
 244. Гласът на България Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Piano Live Club PLAY
 245. Тони Ангелов на сцената на “Piano Bar GO” на 31-ви Декември
 246. Тони Ангелов на живо в комплекс “Болярско Село” в Арбанаси
 247. Тони Ангелов на живо в комплекс “АКВАЯ” във Велико Търново
 248. Тони Ангелов на живо в Комплекс “АРЕНА Търново” на Никулден
 249. Тони Ангелов отново на сцената на Piano Bar GO
 250. Гласът на България Стелияна Христова, Мирела Величкова и Савов на живо в хотелски комплекс “Меридиан Болярски” на 31-ви декември
 251. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в “RAYA GARDEN” във Велико Търново
 252. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на живо в “Sammy’s Bar” във Велико Търново
 253. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар “RED & BLACK” във Велико Търново
 254. Савов и Мирела Величкова за първи път на живо в град Стражица
 255. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Спа Хотел Калиста в Старозагорски Минерални Бани
 256. Гласът на България Стелияна Христова и Савов на сцената на CITY PUB на 8-ми декември
 257. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на хотелски комплекс Алфарезорт Чифлика
 258. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Bar & Club “RIVERSIDE” в Троян
 259. Савов и Мирела Величкова на сцената на CENTRAL Club & Piano Bar в град Кърджали
 260. Савов и Мирела Величкова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив
 261. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на Клуб “ВЕРСАЙ” в Ловеч
 262. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Стара Загора
 263. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 264. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Созопол
 265. Мирела Величкова и Савов на сцената на най-популярната Бирария в Северна България “CITY PUB”
 266. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на CITY PUB във Велико Търново
 267. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на VOGUE Live Music Bar
 268. Мирела Величкова и Петко Савов отново на живо в пиано бара на Хотелски Комплекс “Боженци”
 269. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 270. Савов и Гласът на България Стелияна Христова с концерт в Нощта на Самоводската Чаршия във Велико Търново
 271. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Кафе Клуб "Театър" в Севлиево
 272. Савов и Гласът на България Стелияна Христова заформиха истинско VIP парти в Piano Live Club PLAY
 273. Савов отбелязва 10 години на музикалната сцена
 274. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на SANTOS Music Club в Несебър
 275. Савов и Мирела Величкова на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 276. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на FACE 2 FACE в Габрово
 277. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бар FACE 2 FACE в Габрово
 278. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Ресторант Галерия "ЛЕБЕД" в Павликени
 279. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на MAXIMUS Piano Bar
 280. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar NO NAME в Пазарджик
 281. Савов и Стелияна Христова отново на сцената на Piano Live Club PLAY
 282. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 283. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на SANTOS Music Club в Несебър
 284. Савов ще пее отново с "Кантилена" в град Ловеч
 285. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO на празника на Горна Оряховица
 286. Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Кафе "БОРДО" в Плевен
 287. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив
 288. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar ROYAL във Велико Търново
 289. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 290. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Клуб "Кафе Театър" в Севлиево
 291. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов с концертно турне в страната
 292. Савов и Мирела Величкова на живо в Кафе "БОРДО" в град Плевен
 293. Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 294. Мирела Величкова и Савов на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 295. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 296. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Live Club PLAY на 24 Май
 297. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar MAXIMUS
 298. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов на сцената на Piano Bar GO
 299. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на FAMOUS BAR Veliko Tarnovo
 300. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Кафе Клуб "БОРДО" в град Плевен
 301. Савов & Мирела Величкова на живо в хотелски комплекс "Винпалас" в Арбанаси
 302. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Пиано Бар "Face to Face" в Габрово
 303. Савов и Мирела Величкова на сцената на THE BRICK BAR в град Варна
 304. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар & Ресторант "ОРФЕЙ" в град Ямбол
 305. Савов и Стелияна Христова на живо в Арбанаси на 14 февруари
 306. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar GO
 307. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова тръгват на Национално турне
 308. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 309. Савов и Стелияна отново на живо в Piano Bar GO
 310. Савов и Мирела Величкова на сцената на FAMOUS Bar във Велико Търново
 311. Савов и Победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Piano Live Club PLAY
 312. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Пиано Бар АРТИСТИК в Силистра
 313. Великотърновските музиканти Мирела Величкова и Савов с трето Национално Турне
 314. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar CORSET в Свищов
 315. Савов и Мирела Величкова с първо гостуване в град Павликени
 316. Савов представя проекта "Балкански Вечери"
 317. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 318. Савов, Мирела Величкова и Тони Ангелов на живо в Piano Bar GO
 319. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Live Music Room ORGANZA
 320. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Live Club PLAY
 321. Савов и Мирела Величкова на живо в град Свищов на 31 декември
 322. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar & Club FACE to FACE в Габрово
 323. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова отново в Пиано Бар Горна Оряховица
 324. Мирела Величкова & Савов отново в Пиано Бара на Горна Оряховица
 325. Екзотична красавица снимат в новото видео на Савов
 326. Савов и певците от "Кантилена" и "Царевец" ще представят съвместен Коледен Концерт
 327. Савов и Мирела Величкова отново на живо в No Mercy Classic Bar в Търговище
 328. Савов и Мирела на живо в Пиано Бара в Боженци на 8-ми декември
 329. Булката на Савов грабна микрофона и запя на сватбата
 330. Савов и Мирела отново на сцената на Piano Bar ARTISTIC в Силистра
 331. Савов и Мирела Величкова отново на живо в NO MERCY CLASSIC BAR в Разград
 332. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Club RIVERSIDE в Троян
 333. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 334. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar GO
 335. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar LA ROCCIA в Козлодуй
 336. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar ARTISTIC в град Силистра
 337. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 338. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar GO в Горна Оряховица
 339. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 340. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар SING SING в Банско
 341. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO
 342. Савов и певците от "Кантилена" във Виена, Прага и Будапеща
 343. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 344. Савов и Мирела Величкова отново в Piano Bar GO
 345. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бара на Спа Хотел "Калиста" в Стара Загора
 346. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бар Лазур в град Кюстендил
 347. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в SPIDER Club
 348. Савов и певците от Кантилена ще представят песни на Щурците, Бийтълс и Импулс
 349. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Търговище
 350. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Горна Оряховица
 351. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара на Хотелски Комплекс "Боженци"
 352. Савов и Мирела Величкова на сцената на VENUS BAR в Смолян
 353. Савов и колегите му от "Кантилена" отново с участие в "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 354. Сватба мечта подари Савов на половинката си Деси
 355. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano & Wine Bar Terre Miroglio в Сливен
 356. Савов и Мирела Величкова тръгнаха на Национално Турне
 357. Савов и Мирела Величкова на живо в SANTOS Music Club в Несебър
 358. Савов и Мирела ще пеят за гостите от филмовия фестивал в старата столица
 359. Савов се сдоби с китара на легендарния Бисер Киров
 360. Савов и Мирела Величкова на живо в град Антоново
 361. Савов и Мирела Величкова на живо в SPIDER Club Велико Търново
 362. Музика и Караоке на живо с Деси и Мирела
 363. Савов и Мирела Величкова отново на живо в CLUB CALIENTE в Плевен
 364. Савов и Мирела Величкова на сцената на PIANO MUSIC HALL в Благоевград
 365. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Боженци
 366. Савов и Мирела Величкова на живо в Club BACARDI в Карлово
 367. Савов и Мирела отново в Piano Bar La Roccia в Козлодуй
 368. Савов и Мирела Величкова на сцената на Cafe Club ROYAL в Силистра
 369. Савов и Мирела на живо в Music Club SPLASH на 8 март
 370. Савов и Мирела Величкова на живо в Club CALIENTE в Плевен
 371. Савов и Мирела Величкова на живо в Music Club SPLASH на 14 февруари
 372. Савов и Мирела Величкова стартират пиано вечери в чайна "Шамбала" във Велико Търново
 373. Савов отстъпи на БНР правото да излъчва музиката му
 374. Савов и Мирела Величкова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 375. Савов и Мирела на живо в пиано бара в Боженци
 376. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Ловешкия Клуб "Версай"
 377. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR на 30 и 31 декември
 378. Савов и Мирела на живо в хотелския комплекс в Ксилифор
 379. Савов ще пее с "Кантилена" на Коледния концерт във Велико Търново
 380. Савов и Мирела Величкова с първо участие в Руския Клуб в старата столица
 381. Савов и Мирела бяха звездите на Коледния благотворителен бал на туристическо дружество "Трапезица"
 382. Савов представя MAXIMUS DIVAS SHOW
 383. Савов подкрепя Референдума на "Шоуто на Слави"
 384. Савов и Мирела с първо гостуване в Кафе Клуб Театъра в Севлиево
 385. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Козлодуй
 386. Савов предложи на любимата си по време на свое участие
 387. Савов пуска нов сингъл през октомври
 388. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара на Боженци
 389. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара в Етрополе
 390. Савов ще пее с "Кантилена" на празника на духовната музика в Габрово
 391. Савов пуска шоу с пеещи сервитьори в MAXIMUS PIANO BAR
 392. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 393. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" отново заедно на великотърновска сцена
 394. Савов и Мирела Величкова на живо в Павликени, Миндя и Обзор
 395. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова с нов акустичен концерт в старата столица
 396. Савов и тенора Момчил Караиванов на живо в MAXIMUS Piano Bar
 397. Савов и Мирела Величкова отново на живо в култовия MAXIMUS PIANO BAR
 398. Савов и Мирела с първи гостувания в Монтана и Сандански
 399. САВОВ с Майсторски клас при световно признатият виртуоз Ал ди Меола
 400. Турнето на Савов и Мирела продължава в Стара Загора и Габрово
 401. Савов и Мирела Величкова на живо в Club RETRO (Шумен)
 402. Савов и Мирела Величкова с първо съвместно участие в София
 403. Певците от "КАНТИЛЕНА" с два концерта през месец май
 404. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar La Roccia' Козлодуй
 405. САВОВ стартира национално клубно турне
 406. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо в MAXIMUS Piano Bar
 407. Савов и Мирела Величкова отново в MAXIMUS Piano Bar
 408. Певците от "КАНТИЛЕНА" се включват в инициативата "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 409. Годишен Купон на Великотърновските Музиканти' 2016
 410. Савов и Мирела Величкова в клуб "Версай", гр. Ловеч
 411. Великотърновските музиканти и артисти в Концерт - Спектакъл "Моят град Търновград"
 412. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar MAXIMUS
 413. Савов с участие в два спектакъла на Великотърновският театър
 414. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar Bozhentsi
 415. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо във Велико Търново
 416. SAVOV в Пиано Бар J'ADORE на 31-ви декември
 417. Коледни Концерти във Велико Търново и Ловеч с "Кантилена"
 418. Савов в пиано бар J'ADORE през декември
 419. Два спектакъла и Коледен Концерт във Великотърновският театър
 420. САВОВ и Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 421. Савов и Яница отново на живо в пиано бара на Велико Търново
 422. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в J'ADORE
 423. САВОВ и Момчил Караиванов отново заедно в пиано бар J'ADORE
 424. SAVOV feat. Yanitsa Ruseva LIVE Piano Bar
 425. Савов и певците от "Кантилена" в Румъния
 426. САВОВ и тенора Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 427. SAVOV feat. Mirela Velichkova Live Piano Bar
 428. Предстоящо турне с Великотърновския музикален театър този месец
 429. САВОВ и Яница Русева с първо съвместно участие в старата столица
 430. Предстоящ концерт с Маргарита Хранова във Великотърновския театър
 431. САВОВ и Момчил Караиванов на живо в Пиано Бар J'ADORE
 432. "Бал в Савоя" на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 433. САВОВ ще пее с "КАНТИЛЕНА" в Габрово
 434. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar J'ADORE през юни
 435. САВОВ с Номинация за Наградата "КУЛТУРА"
 436. "Искаш ли" е ХИТ Номер 1 в Класацията на БНТ за месец май
 437. САВОВ в концерта "Приятелство Навреме" в старата столицa
 438. Концерт и оперета във Великотърновския театър през май
 439. Предстоящи участия с "Кантилена" този месец
 440. SAVOV и Мирела Величкова с нови участия в пиано бар J'ADORE
 441. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с първо самостоятелно участие във Велико Търново
 442. "ИСКАШ ЛИ" в Класацията "НОВО 10+2" по БНТ
 443. САВОВ и Мирела с Великденски Концерт във Велико Търново
 444. Момчетата от "Кантилена" на живо в Арбанаси
 445. САВОВ и Мирела отново ще са домакини на Годишния Музикантски Купон в старата столица
 446. САВОВ ще вземе участие в три спектакъла на Великотърновския театър през април
 447. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с общ LIVE проект
 448. SAVOV & Mirela Velichkova LIVE Piano Bar J'ADORE
 449. МДТ "Константин Кисимов" отбелязва Деня на Театъра с тур зад кулисите
 450. SAVOV в специално Piano Bar LIVE парти за празника на Велико Търново
 451. SAVOV със специално парти по случай празничния 8-ми март
 452. Нови дати с Live участия в пиано бар J'ADORE
 453. Мюзикъл, опера и оперетни бисери през март във Великотърновския театър
 454. Премиерата на "Искаш ли" се превърна в светското събитие на старата столица
 455. Предстоящи концерти с "Кантилена" през март и април
 456. Съвместен концерт на музикалния театър във Велико Търново с Орлин Горанов
 457. SAVOV - ИСКАШ ЛИ / Official HD Video
 458. САВОВ с официална премиера на новото си видео "Искаш ли"
 459. САВОВ в пиано бар J'ADORE през януари
 460. SAVOV в пиано бар J'ADORE на Коледа
 461. САВОВ и Мирела Величкова с Коледен Концерт във Велико Търново
 462. САВОВ в пиано бар J'ADORE през декември
 463. Предстоящ Коледен концерт във великотърновския театър
 464. Предстоящ Коледен концерт с "Кантилена" във Велико Търново
 465. "ИСКАШ ЛИ" - Making / Bacstage' single 2014
 466. САВОВ отново в пиано бар J'ADORE във Велико Търново
 467. САВОВ, Стефан Рядков и още куп артисти в "Двубой" по Вазов
 468. Флора Търпоманова ще е героинята в новото видео на САВОВ
 469. BurgeRing House... едно ново начало
 470. "ИСКАШ ЛИ" / single 2014
 471. SAVOV с нови участия в пиано бар J'ADORE
 472. SAVOV подкрепя кампанията на BG MUSIC CHANNEL "Повече BG хитове, по-малко боза"
 473. SAVOV с нова песен на Световния Ден на Музиката
 474. Започва новия творчески сезон във Великотърновския театър
 475. Предстоящо участие на карнавал в Хърватска
 476. SAVOV на живо в пиано бар J'ADORE през септември
 477. SAVOV на гости на Роро в ПАРК LIVE по БНТ
 478. SAVOV представя "Вечер на Китарите" в ефира на BBR TV
 479. SAVOV с първа награда от международния конкурс "ЗВУКЪТ НА ВРЕМЕТО"
 480. SAVOV в пиано бар J'ADORE отново през юли и август
 481. Предстояща премиера на "ПРИЛЕПЪТ" от Й. Щраус
 482. "DressCode: Piano Bar" вече в ефира на BBR TV
 483. Участие в "Музикално-театрални вечери под звездите на Търновград"
 484. SAVOV подкрепя инициативата за Референдум на "Шоуто на Слави"
 485. Предстоящ концерт с Руслан Мъйнов и хор "Кантилена"
 486. Предстоящи участия във великотърновският театър
 487. SAVOV в пиано бар J'ADORE през юни
 488. Савов във "Вечер на Китарите" във Велико Търново
 489. Предстоящи спектакли и концерт във великотърновския театър
 490. Нови участия в пиано бар J'ADORE
 491. Предстоящи изяви с "Кантилена" през май
 492. SAVOV в екипа на BBR TV
 493. Предстоящи спектакли и премиера във великотърновския театър
 494. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 495. Годишен купон на музикантите в старата столица
 496. Концерт на хор "КАНТИЛЕНА" и хор "ТЪРНОВГРАД"
 497. "Хубавата Елена" излиза в турне
 498. SAVOV в пиано бар J'ADORE на 8-ми март
 499. Предстоящи спектакли през февруари
 500. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 501. "Българи от старо време" отново на 31-ви януари
 502. Участия в бар TREMOL
 503. SAVOV в пиано бар J'ADORE
 504. Предстояща премиера и Коледен концерт във великотърновския театър
 505. Турнето на "Графиня Марица" продължава в Ботевград и Сливен
 506. Предстоящ коледен концерт с "Кантилена"
 507. Концерт 200 години Верди в търновския театър
 508. САВОВ ще преподава китара във Великотърновският университет
 509. Мюзикълът "Българи от старо време" в Благоевград и Петрич
 510. САВОВ на фестивал в Гърция с "Кантилена"
 511. „Признание”-то на Савов събра младоженци
 512. Савов започна репетиции с Националната опера
 513. Савов отново на път с великотърновската оперета
 514. Участие в международен фестивал с "Кантилена"
 515. Операта "Травиата" отново на сцена
 516. Отпада планираното турнето в Истанбул
 517. Предстояща премиера и спектакли на "Графиня Марица"
 518. "Веселата вдовица" в навечерието на 24-ти май
 519. Предстоящи концерти с "Кантилена" този месец
 520. Великотърновските артисти се включват в кампанията "Да изчистим България за един ден"
 521. SAVOV в годишните музикални награди на БГ РАДИО
 522. "Българи от старо време" отново в турне
 523. Messe G-Dur от Шуберт отново през юни
 524. Предстоящ концерт във великотърновския театър
 525. SAVOV подарява "Признание" в сайта на БГ РАДИО
 526. САВОВ ще пее в благотворителен концерт за Ани
 527. ФИНАЛ на ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по Българска Национална Телевизия
 528. SAVOV стартира ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по БНТ 1
 529. Предстоящ Коледен концерт в търновския театър
 530. SAVOV feat. LOVE AN ACOUSTIC EVENING OF ORIGINAL MUSIC
 531. Спектакъл по случай 100-годишнината от рождението на Парашкев Хаджиев
 532. Турнето на "Веселата вдовица" продължава
 533. Концерт по случай деня на Народните будители
 534. "Травиата" отново на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 535. Статия във вестник "24 часа"
 536. "Българи от старо време" в турне
 537. SAVOV отново в миманса на "Сцена на вековете"
 538. Оперната прима Елена Филипова отново във Велико Търново
 539. "Признание" вече в ефира на БГ РАДИО
 540. Участие в хоров фестивал в Габрово
 541. SAVOV отново на път с великотърновската оперета
 542. SAVOV в "Софийски вечери на авторската песен"
 543. "Българи от старо време" ще участва в "Славейковите празници" в Трявна
 544. Предстоящ концерт и спектакли в търновския театър
 545. Предстоящи участия с "Кантилена" във Велико Търново
 546. Савов с представяне в "Шумен бард' 2012"
 547. Годишно парти на музикантите от старата столица
 548. Посланика на България във Виена за концерта на "Кантилена"
 549. Започва турнето на "Веселата вдовица"
 550. Предстоящи концерти във Виена, Австрия
 551. Предстоящи спектакли и премиера в търновския театър
 552. SAVOV приключи с работата по "Признание"
 553. SAVOV ще играе в два спектакъла през януари
 554. SAVOV събра колеги в музикантски купон в старата столица
 555. Коледен концерт в търновския театър
 556. Почина големият Пламен Ставрев
 557. "Травиата" ще гостува в Музикалния театър в София
 558. Участието с "Кантилена" е отложено за началото на новата година
 559. "Страната на усмивките" отново на сцена
 560. "Травиата" отново през ноември
 561. Савов на фестивал в Ямбол с "Кантилена"
 562. Мюзикълът "Българи от старо време" отново през октомври, ноември и декември
 563. SAVOV започна репетиции с рок банда
 564. "Хубавата Елена" отново в Пловдив
 565. Савов ще пее в "Травиата" от Верди
 566. SAVOV подготвя втори самостоятелен сингъл
 567. Савов започва третия си творчески сезон в търновската оперета
 568. SAVOV отново в миманса на Националната опера
 569. "Кантилена" подготвя нов диск със свои записи
 570. За майсторският клас и приятелството с Елена Филипова...
 571. SAVOV стана доброволец в ромски фестивал
 572. Край на театралния сезон с "Хубавата Елена"
 573. SAVOV заминава за Франция с "Кантилена"
 574. SAVOV отново в "Софийски вечери на авторската песен"
 575. За наградата "Златен Орфей"
 576. "Страната на усмивките" отново на сцена
 577. И мюзикъла "Службогонци" излиза в турне
 578. Предстоящ съвместен концерт със състав от Холандия
 579. За музикантската среща във Велико Търново
 580. Савов и Стела Петрова отново в MAXIMUS PIANO BAR
 581. Предстоящ гастрол на "Хубавата Елена"
 582. Предстояща премиера на мюзикъла "Службогонци"
 583. SAVOV на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 584. Романтична оперета за деня на влюбените
 585. Савов отново на турне с търновската оперета.
 586. Гласуването в БГ РАДИО продължава
 587. Савов отново като Аякс в "Хубавата Елена"
 588. Коледен концерт на търновския театър
 589. Савов с авторски рецитал в Пловдив
 590. Турнето на "Страната на усмивките" продължава в Русе
 591. Савов ще пее отново с "Кантилена" на 7-ми декември
 592. "Хубавата Елена" на сцената на ТЕАТЪР СОФИЯ
 593. Савов ще играе Аякс, отново в търновския театър на 23-ти ноември.
 594. Савов на сцената на музикалния театър в София
 595. "Кантилена" посреща хоров състав от гр. Байон, Франция
 596. "Страната на усмивките" ще бъде представена и в Разград
 597. Савов в ролята на цар Аякс в "Хубавата Елена"
 598. Савов в квартет "ИРИС"
 599. Участие в театрален фестивал в Бургас
 600. Савов и Михаела Филева на живо в "McNamara's Irish Pub"
 601. Награда за фолклор от фестивал в Сърбия
 602. "Страната на усмивките" в Монтана
 603. SAVOV / Чужди неща - ВИДЕОКЛИП
 604. "Кантилена" с награда от хоровия фестивал в Разград
 605. Участие в общински празник на хоровата музика
 606. Силвиана Андреева се снима в клип на Савов
 607. Савов в успешна премиера на “Страната на усмивките"
 608. Предстоящо участие в тържествена Архиерейска литургия
 609. Гласувайте в номинациите на БГ РАДИО за Савов!
 610. Савов започна работа във Великотърновската оперета
 611. Савов спечели голямата награда на международния конкурс „Короната на Търновград”
 612. Песента "Чужди неща" вече в ефира на БНР
 613. Хор “Кантилена” получи награда за най-проспериращ състав
 614. Савов вече в ефира и на БГ-радио
 615. Савов се завърна от едноседмично турне в Словакия с хор „Кантилена”
 616. Савов на една сцена с Националната опера
 617. Приключиха снимките по видеото към песента „Чужди неща"
 618. Савов на сцената на „Чудомировите празници” в Казанлък.
 619. Участие в Коледен концерт в София
 620. Хор „Кантилена” на фестивал в Македония
 621. Савов представя нова песен на сцената на Арт клуба на Театъра в град Плевен.
 622. Предстоящ коледен концерт
 623. "Кантилена" представя български фолклор на Богословска конференция във Велико Търново
 624. Савов на гости в „Перфектната вечеря”
 625. Савов взе участие в международния фестивал на изкуствата в Созопол