Вход

Новини

Християна Цветкова се включи в кампанията за родното черноморие

BF8FEA3E-3D54-4874-93D6-26AB41D250ECГласовитата великотърновска красавица Християна Цветкова също реши да се включи в националната кампания в защита на родното Черноморие “Родното море не е демоде”.

 

21 годишната певица, обявена неотдавна за новата музикална сензация, публикува горещ и предизвикателен кадър, придружен с думите “На нашето море си е най-добре” и хаштаг #РоднотоМореНееДемоде. Младата звезда уточнява, че се снима на плажа в Созопол.

Така Християна, наред с много наши популярни артисти и певци, призовава сънародниците ни да почиват у нас, а не в съседни или други страни и курорти.

 

Припомняме, че инициативата в подкрепа на морския ни туризъм бе стартирана неотдавна в социалните мрежи и става все по-популярна и подкрепяна. Родните звезди се снимат на красиви места по родното Черноморие, за да покажат,  че да се почива тук в България не е никак лошо.

Пръв във Фейсбук бе актьорът и режисьор Ники Илиев, който публикува послание и снимка от къмпинг “Градина” и само за часове събра редица последователи от музикалната и театралната сцена, политици и спортисти.

До момента към кампанията са се присъединили още Орлин Павлов, Мария Илиева, Кубрат Пулев, Башар Рахал, Йоанна Драгнева, Алисия, Нелина, Преслава, Анелия и много други родни знаменитости.

Стелияна Христова и Савов отново на сцената на “SOHO Bar & Dinner”

5FCD4084-FC97-4FA4-BDE2-722D4BBE5C2AПобедителката в първия сезон на най-успешното музикално риалити у нас ”Гласът на България" певицата Стелияна Христова и Великотърновския музикант Петко Савов обявиха нова дата за гостуване в “SOHO Bar & Dinner”, в старата столица.

 

Участието на атрактивното дуо се случва отново по покана на мениджърите на елитния великотърновски клуб и ще се случи в края на месец август.

Точната дата на събитието е 30 август, вечерта (петък).

Припомняме, че Савов и Стелияна бяха гости в “SOHO” в края на миналия месец и почти веднага получиха нова покана за гостуване в клуба.

 

Точните дати на всички предстоящи участия на Савов и Стелияна в “SOHO” ще бъдат публикувани тук ,както и в страницата на Савов във Facebook.

Михаела Филева за Стелияна Христова и Савов: Двама талантливи търновци

9694D6BC-5228-43AA-AF3C-3661441527EAЕдна от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас – Михаела Филева, се изказа ласкаво за великотърновските изпълнители Стелияна Христова и Петко Савов.

Звездата, която има вече сериозен опит в оценяването, сподели клип и впечатление от изпълнение на търновското дуо в социалните мрежи.

Носителката на множество музикални награди, сред които 4 пъти за БГ изпълнителка на годината, написа под публикацията си: “Двама талантливи търновци..”.

Певицата, определяна като една от най-позитивните личности на музикалната сцена у нас, не крие приятелството си със своите великотърновски колеги и не пропуска да ги поздрави за техните лични и професионални успехи.

Припомняме, че Михаела Филева е родом от Велико Търново и от там започват нейните първи музикални успехи. Двадесет и седем годишната певица дори признава, че някога е имала съвместни изяви със Савов.

Стелияна Христова, която пък в момента работи с популярния търновски музикант, е певицата която стана безапелационен победител в първия сезон на най-успешното музикално риалити у нас - ”Гласът на България”.

Пиано вечери със Савов и Мирела в MAXIMUS

639DE87D-E5D6-4624-8E96-1CA0B9C72678Една от най-обичаните великотърновски певици Мирела Величкова и нейния музикант Петко Савов ще свирят и пеят отново заедно на сцената най-стария великотърновски пиано бар “Максимус”.

 

Певицата с кадифен глас, наричана още като една от живите легенди на пиано бар културата у нас - Мирела и популярния великотърновски музикант обявиха, че ще реализират поредица от участия в елитния клуб.

 

Гостуванията са част от новата концепция на култовия за поколения боляри пиано бар и ще се случват всеки първи петък на месеците, до края на 2019 годината.

Първото гостуване на атрактивното дуо ще се случи на 2 август, вечерта.

Следващите пиано вечери със Савов и Мирела ще са съответно на 6 септември, 4 октомври, 1 ноември и 6 декември.

 

Припомняме, че ”Максимус” е създаден като такъв по идея на Мирела и дълги години след отварянето, именно тя е била и основен изпълнител в заведението. Макар да не е мениджър от години, хората във Велико Търново, а и в цялата страна, още свързват името на певицата с култовия търновски пиано бар. 

Любопитен факт е също, че освен първи по рода си в старата столица, “Максимус” дълги години е и единственият великотърновски пиано бар.

През годините, в заведението са гостували много от най-популярните звезди на България, сред които Васил Петров, Теодосий Спасов, Гъмзата, Шкумбата, Михаела Филева, победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова, балет “Максимус” и много много други.

 

Именно ”MAXIMUS Piano Bar” е и клубът, в който преди години Савов създава и представя за първи път във Велико Търново нощно лайв шоу с пеещи сервитьори, както и проекта “MAXIMUS DIVAS SHOW.

 

След поредната смяна на интериор и мениджъри, в обновения комплекс, освен участията на Савов и Мирела, в концепцията на “Максимус” са включени и атрактивни караоке вечери, които ще се случват всяка седмица.

Савов и Християна Цветкова тръгват на национално клубно турне

D69BADE5-D29C-46E5-97E1-74CC2125CCABПопулярният музикант Петко Савов и младата великотърновска певица Християна Цветкова обявиха началото на своето първо съвместно национално клубно турне.

 

Обиколката на страната ще започне с концерт в град Горна Оряховица, който ще се състои на 13-ти юли (вечерта), в култовия местен "Piano Bar GO".

 

Отново през юли, музикантите ще рализират своето първо гостуване в “ALIVE BAR” в град Бургас, след което ще пеят отново и във Велико Търново.

Концертът в старата столица ще се случи на 26-ти юли, в  “SOHO Bar & Dinner”.

 

До края на лятото, Савов и 21 годишната Християна ще реализират концерти в Плевен и Троян, след което ще обявят и датите на участията си в Пловдив и София.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Християна ще реализират клубни концерти, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Християна Цветкова и Савов на сцената на Piano Bar GO

D69BADE5-D29C-46E5-97E1-74CC2125CCABМладата великотърновска певица Християна Цветкова и Петко Савов обявиха дата за свое първо съвместно гостуване в Горна Оряховица.

Концертът ще се състои в началото на юли, а техен домакин ще бъде популярния местен ”Piano Bar GO”.

 

 

Точната дата на събитието е 13-и юли, вечерта (събота).

Припомняме, че Християна е най-новото лице в лейбъла на Савов, а нейния сценичен дебют се случи в началото на месец юни, тази година. Представянето на младата певица премина повече от успешно и предизвика истински фурор в старата столица. Някои от местните медии дори я обявиха за новата музикална сензация. Савов и Християна препълниха един от най-новите и елитни клубове във Велико Търново и пяха заедно повече от 3 часа.

 

Участието в железничарския град е първата спирка от календара на тяхното първото национално клубно турне.

 

След концерта в Горна Оряховица Савов и Християна ще гостуват за първи път на сцената на “ALIVE BAR” в Бургас, както и в клубове във Велико Търново и Плевен.

До края на лятото музикантите планират участия и концерти във Варна и Троян, а до края на годината ще бъдат обявени и дати за гастроли в София, Свищов и Пловдив.

Християна Цветкова и Савов на сцената на ALIVE BAR в Бургас

DFF73230-A161-4C36-BFBE-AA6C46C558F6Младата великотърновска певица Християна Цветкова и Петко Савов обявиха дата за своето първо гостуване в град Бургас.

 

Концертът ще се състои в средата на месеца, а техен домакин ще бъде един от клултовите клубове за Бургас ”ALIVE BAR”.

Точната дата на събитието е 20-ти юли, вечерта (събота).

Припомняме, че Християна е най-новото лице в лейбъла на Савов, а нейния сценичен дебют се случи в началото на месец юни, тази година. Представянето на младата певица премина повече от успешно и предизвика истински фурор в старата столица. Някои от местните медии дори я обявиха за новата музикална сензация. Савов и Християна препълниха един от най-новите и елитни клубове във Велико Търново и пяха заедно повече от 3 часа.

 

 

Концертът в Бургас е всъщност и част от календата на първото лятно клубно турне на музикантите.

Седмица преди концерта в “Алайв” Савов и Християна ще гостуват за първи път на сцената на “Piano Bar GO” в град Горна Оряховица, а веднага след Бургас, атрактивното дуо ще реализира участия във Велико Търново и Плевен.

 

До края на лятото музикантите планират участия и концерти във Варна и Троян, а до края на годината ще бъдат обявени и дати за гастроли в София, Свищов и Пловдив.

Гласът на България Стелияна Христова и Християна Цветкова ще пеят за търновци в средата на лятото

3EA6A56F-CAF0-4149-9A5B-84E31D12B793Победителката в първия сезон на най-успешното музикално риалити у нас ”Гласът на България” - Стелияна Христова и младата великотърновска певица Християна Цветкова, ще пеят в един от най-елитните клубове в старата столица, в разгара на лятото.

 

Стелияна, която освен безапелационен победител в музикалното шоу, се превърна и в любимка на журито и зрителите пред малкия екран, ще бъде специален гост - изпълнител в пиано бар “PLAY” на 10-ти август, вечерта. На сцената, класната и доказала се певица ще излезе заедно с популярния в музикантските среди изпълнител Петко Савов.

 

Ден по-рано, а именно на 9-ти август (петък), отново под съпровода на Савов, жителите и гостите на Велико Търново ще имат възможността да чуят на живо и младата и гласовита красавица Християна, която ще реализира своето първо гостуване в клуба.

 

Припомняме, че Християна е сред най-новите попълнения в екипа на Савов, а нейното първо и представяне пред публика вече се случи в края на пролетта.

Стелияна пък неотдавна стана майка за втори път и след кратко отсъствие, се завръща отново на сцената и продължава с активна концертна дейност.

 

Двете певици споделят, че освен колежки, са станали приятелки, и не е изключено в близкото бъдеще да планират и съвместни участия, концерти и песни.

Християна Цветкова и Савов на сцената на Piano Live Club PLAY

E3CD50C7-F4F1-46E3-85F8-302EFD7A583BПопулярният изпълнител и музикант Петко Савов и младата великотърновска певица Християна Цветкова обявиха нова дата за свое съвместно участие, в старата столица.

Събитието ще се случи в началото на август, а техен домакин този път ще бъде най-големия и елитен великотърновски пиано бар “ПЛЕЙ”.

Точната дата на събитието е 09-ти август (петък).

 

Припомняме, че Християна е най-новото лице в лейбъла на Савов, а нейния сценичен дебют се случи в началото на месец юни, тази година. Представянето на младата певица премина повече от успешно и предизвика истински фурор в старата столица. Някои от местните медии дори я обявиха за новата музикална сензация. Савов и Християна препълниха един от най-новите  клубове във Велико Търново и пяха заедно повече от 3 часа.

 

Това е първото гостуване на атрактивното дуо в ”PLAY”, но музикантите вече потвърдиха, че ще реализират и нови участия в клуба.

Победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Piano Live Club “PLAY”

STELY SAVOVПобедителката в най-успешното музикално риалити у нас Стелияна Христова и популярния великотърновски музикант Петко Савов, ще гостуват отново на сцената на пиано бар ”ПЛЕЙ”, в старата столица.

Участията на изпълнителите са по покана на мениджърите на клуба и ще се случи в средата на лятото.

Точната дата на събитията са 19-ти юли и 10-ти август, вечерта.

 

Припомняме, че Стелияна и Савов са сред редовно гостуващите музиканти в елитния клуб и по традиция се радват на голям интерес, от страна на местната публика. Атрактивното дуо препълни клуба не веднъж през изминалата година. Това се случи отново и на 24-ти май, когато музикантите направиха празничен концерт, а при едно от последните им участия в “ПЛЕЙ”, нощта се превърна в паметен купон, за който писаха много от местните медии. Тогава, заедно със Савов и Стелияна, на рояла застана и бащата на пиано баровете и нас - Симеон Джуров, а купонът продължи до сутринта. 

Последното гостуване на музикантите в клуба беше в края на месец декември.

 

Стелияна и Савов още тогава потвърдиха, че ще продължат да работят с елитния клуб и ще реализират нови участия през новата 2019 година.

 

Гласът на България Стелияна Христова стана майка за втори път

671D5A7C-A88E-4A1A-914B-FDE6456E2567Победителката в първия сезон на “Гласът на България” - певицата Стелияна Христова стана майка на момче за втори път.


Бебето, което е кръстено на майка си – Стелиян, се е роди в 4 часа сутринта на 19 март.

Мерките на младежа са 2800 гр и 49 см.

Двамата с мама са добре и са в очакване на страхотните мигове, които им предстоят. 


“Изключително забавно е, особено за баткото...” сподели Стелияна, която е и общински съветник в Горна Оряховица.

Първият й син се казва Богдан, също като татко си, и е на 2, 5 години.
Стелияна и Богдан-старши благодарят на екипа на д-р Паньова и д-р Цонев от Родилното отделение на Болницата във Велико Търново за положените грижи.

Стелияна добави, че всичко е наред и вече се завръща на сцената. Следващото участие на певицата ще бъде на 21 юни, във Велико Търново.

Спечели диск на Савов от томболата на “Шоуто на Слави”

9FA65FD6-999E-49CA-B982-F31B26ACE54AДиск на великотърновският музикант Петко Савов е един от подаръците, които екипът на “Шоуто на Слави” ще раздаде с томбола.

 

Дискът е подарен лично от Савов на водещия Слави Трифонов на 3-ти юни 2013 година, при гостуването на музиканта в шоуто. Дискът съдържа видеото на песента “Признание” и представлява вторият официален сингъл, който Савов тогава представя в ефира на телевизията и предаването.

 

Припомняме, че в началото на миналия месец, Слави Трифново обяви в ефир края на “Шоуто на Слави” и всички 1435 подаръка, от гостите на предаването, ще бъдат раздадени в специална томбола.

 

Освен тях, екипът на шоуто подарява също и луксозна лимузина, с която са превозвали гостите на предаването, диванчето от шоуто, столът и бюрото на водещия, шестте портрета, както и всичките девет книги, в които са писали гостите в шоуто.

За да участвате в томболата е необходимо единствено да се регистрирате на адрес: www.final.slavishow.com 

Тони Ангелов на живо в Бистро Картал в Габрово и през лятото

received 1514012918701287Тони Ангелов е поканен да пее отново в популярното бистро “Картал”, в град Габрово.

 

Популярният в миналото великотърновски изпълнител гостува вече няколко пъти в заведението и се превърна в любимец на местната публика.

 

Последното гостуване на музиканта беше в края миналата седмица и отново премина с голям успех. Още тогава Тони беше убеден, че ще продължи да работи със заведението.

 

След последното си участие, Тони е получил изненадващо предложение да гостува всеки уикенд, до края на лятото.

 

Следващите участия на Тони ще са на 7-ми и 8-ми юни, както и през всички предстоящи уикенди на летния сезон.

 

Точните дати, градовете и заведенията, в които Тони Ангелов предстои да реализира участия през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в официалната му страница във Facebook.

Младата певица Християна Цветкова стана модел

DE3DBCFA-9E9A-4AA5-90D8-CF6C201FE485Младата великотърновска певица Християна Цветкова направи своя своеобразен дебют в модата, като се снима с тоалети на един от най - авангардните  и вече утвърдени български дизайнери Аксел Харди.

 

21 годишната певица доказа, че освен глас, има и умения да позира пред фотообектив и перфектни мерки, като само преди дни стана част от модната линия пролет/лято 2019 на марката.

 

С нестандартните си облекла Аксел Харди успя да се утвърди като успешен дизайнер, а тази година стана носител на най-престижното отличие за мода у нас - наградата “Златна игла”, за модна иновация.

Аксел Харди представя свои колекции на най-реномираните модни събития в страната, организирани от Академията за мода, “Софийска седмица на модата”, “Златна Игла”, “БГ Модна икона”, “Лятото на любовта”, “Летен шик” и др.

С дебюта си като модел на марката, младата Християна се стреми да се доближи до имена като Мис България - Габриела Василева, Марина Войкова, Ромина Андонова - Тасевска и топ модела Никол Предьова, които дефилират с тоалетите на бранда.

 

Дрехи от колекциите на Аксел Харди са носели много популярни ВИП личности, сред които музикантите от групите “Сленг” и “Акага”, Миролюба Бенатова и  много други. В момента марката е гардероб на един от най-новите български сериали, под формата на мюзикъл, който ще излезе догодина. На 11-и юни, в София предстои да видим и колекция “Страстно лято” на модното събитие “Summer Fashion Party 2019: Любов, страст и креативност”, организирано от Академията за мода от проф. Л. Стойков, който ще представи и последната си книга “100 интервюта с мен”.

 

Християна споделя, че с тези снимки няма за цел да се доказва, че я бива като модел, но не можем да отречем, че това нова амплоа много и приляга. Дори съдейки по резултата, можем да кажем, че великотърновската красавица по нищо не отстъпва на професионалните манекенки.

Савов и Християна Цветкова на сцената на “SOHO Bar & Dinner” във Велико Търново

E3CD50C7-F4F1-46E3-85F8-302EFD7A583BПопулярният изпълнител и музикант Петко Савов и младата великотърновска певица Християна Цветкова обявиха нова дата за свое съвместно участие във Велико Търново.

 

Концертът ще се състои в края на следващия месец, а техен домакин този път ще бъде един от най-новите великотърновски музикални клубове “SOHO”.

Точната дата на събитието е 26 юли, вечерта (петък).

 

Припомняме, че Християна е най-новото лице в лейбъла на Савов, а нейния сценичен дебют се случи в началото на месец юни, тази година. Представянето на младата певица премина повече от успешно и предизвика истински фурор в старата столица. Някои от местните медии дори я обявиха за новата музикална сензация. Савов и Християна препълниха един от най-новите и елитни клубове във Велико Търново и пяха заедно повече от 3 часа.

 

Това е първото гостуване на атрактивното дуо в ”SOHO”, но музикантите вече потвърдиха, че до края на годината със сигурност ще реализират и нови участия в клуба.

Християна Цветкова е новата сензация на великотърновската музикална сцена

B444E1B3-45F9-4D97-93A2-FC1880BBB965Най-новата изпълнителка в лейбъла “SAVOV MUSIC” Християна Цветкова предизвика истински фурор с концерта си в старата столица.

 

Събитието се състоя в края на миналата седмица и препълни до пръскане най-новия и луксозен великотърновски пиано бар ”Arte”.

 

Гласовитата красавица доби популярност още преди време с изявите си в интернет, където освен множеството положителни реакции и коментари, до скоро успяваше да си докарва и доста прилични хонорари с таланта и визията си.

 

От началото на годината, 21-годишната хубавица реши да се присъедини към екипа на популярния великотърновски музикант и мениджър Петко Савов и да започне своя собствен музикален път и професионална кариера.

Според Савов, освен очевидната красота и чар, Християна притежава също толкова красив и разпознаваем глас и има всички предпоставки за успешна кариера на голямата сцена.

 

“Няма нищо по-хубаво от това едновременно да имаш визия и в същото време талант и глас...” споделя Савов и допълва: “Това винаги е имало значение, а днес е вече задължително. Хората слушат и с очи и все повече в интернет. Всички забелязваме тенденцията в последните години, как млади красавици, на възраст около 20-25 години, завладяват световната музика и сцена. Младите поп звезди като Дуа Липа, канадската поп сензация Алесия Кара, шведската красавица Зара Ларсон и много други се рекламират и промотират супер успешно в интернет и печелят милиони. Християна е от новото време и мисля, че има огромни шансове за успех, дори и извън България.”

Савов и Мирела Величкова на сцената на SOHO Bar & Dinner във Велико Търново

8BC6394A-6E95-40C1-BABA-80595CC3D0B1Популярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и певицата Мирела Величкова обявиха нова дата за свое съвместно участие във Велико Търново.

 

Концертът ще се състои на връх празника на българската просвета и култура и на славянската писменост, а техен домакин този път ще бъде един от най-новиите великотърновски музикални клубове “SOHO”.

 

Точната дата на събитието е 24-ти май, вечерта (петък).

 

Заведението от скоро въвежда чисто нова концепция за работа и събития, а Савов и Мирела са сред първите музиканти, поканени да  свирят и пеят на живо. 

Музикантите вече потвърдиха обаче, че ще реализират и нови участия в клуба.

Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в SOHO Bar & Dinner

418515D5-57A8-491B-BAC4-1EE75DD21F7DПобедителката в първия сезон на „Гласът на България” Стелияна Христова и популярния великотърновски музикант Петко Савов канят своите приятели и почитатели, както и всички жители и гости на старата столица, на своя пореден съвместен клубен концерт. 

 

Събитието ще се състои на 21 юни, в добиващия все по-голяма популярност нощен клуб “SOHO Bar & Dinner”, намиращ се в центъра на Велико Търново.

Атрактивното дуо ще предложи разнообразна програма, включваща много от най-любимите български и световни златни хитове от минало и настояще.

За допълнителна информация и резервации: 0882 003 040

НАЧАЛО НА СЪБИТИЕТО: 23:00 часа.

Гласът на България Стелияна Христова и Савов отново на сцената на “CITY PUB” във Велико Търново

STELY SAVOVПобедителката в първия сезон на най - успешното музикално риалити у нас ”Гласът на България" - певицата Стелияна Христова и популярния великотърновски музикант Петко Савов обявиха нова дата за съвместен лайф в “Сити Пъб”, в старата столица.

 

Участието на атрактивното дуо се случва отново по покана на мениджърите на култовия великотърновски клуб и ще се случи в началото на лятото.

Точната дата на гостуването е 8-ми юни, вечерта.

Припомняме, че Стелияна и Савов са сред редовно гостуващите изпълнители в популярния клуб, а участията им по традиция се радват на голям успех и интерес от страна на местната публика. 

 

Музикантите вече потвърдиха, че предстои да реализират и нови гостувания в “City Pub”.

Информация за всички предстоящи участия, ще бъдат публикувани тук ,както и в страницата на Савов във Facebook.

Савов и Християна Цветкова на сцената на “Piano Bar ARTE” във Велико Търново

7EB6909C-0992-412B-8D5C-D9593F7D81B2Истински музикален подарък ще зарадва жителите и гостите на старата столица, в края на пролетта.

В интересен концерт ще можем да видим двама много интересни великотърновски музиканти.

На сцената на  пиано бар “Arte” ще излезе добре познатият музикант Петко Савов, който ще представи за първи път на сцена младата и талантлива певица Християна Цветкова.

Те ще зарадват великотърновската публика с първият си съвместен клубен концерт.  

 

Събитието ще се случи в началото на следващия месец, а именно на 1-ви юни, вечерта (събота).

 

На сцената на най-новият великотърновски пиано бар, собственост на тексаския мултимилионер Едмънд Бек, ще прозвучат нестандартни версии на популярни световни хитове, аранжирани и изпълнени от Савов и най-новата му сценична партньорка Християна. Атрактивното дуо ще изпълни някои от най-големите хитове на Ben E King, Sade, Bill Withers, Tracy Chapman, Lori Lieberman, Duffy, Alicia Keys, Sting и др.

 

Имаме всички основания да вярваме, че концертът ще бъде любопитен и доста интересен, имайки в предвид проектите, които до момента великотърновския музикант реализира и представя в цялата страна.

 

Освен изпълнител и музикант, през последните години Савов се наложи и като успешен музикален продуцент и мениджър, създавайки различни атрактивни шоу програми. В годините назад Савов е работил заедно с Михаела Филева и Стела Петрова от “X Factor”, Христина Ралева от “Сладки Мечти”, певицата Яница Русева, а в последните години, вече като мениджър работи много успешно с победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова, пиано бар легендата Мирела Величкова, фронтмена на “Мъртви поети” Момчил Караиванов, Тони Ангелов и много други.

 

Християна Цветкова е най-новото лице от каталога на неговия лейбъл и вече дава сериозна заявка за успешна кариера на професионалната сцена.

Още статии ...

 1. Савов и Мирела Величкова на сцената на Club DUBLIN в Дупница
 2. Савов ще пее отново с “Кантилена” през май
 3. Савов и Мирела Величкова на живо в ресторанта на Парк Хотел “АСЕНЕВЦИ” във Велико Търново
 4. Савов и Мирела Величкова на живо в Ресторант “Иван Асен” във Велико Търново
 5. Християна Цветкова е най-новата звезда в лейбъла на Савов
 6. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Пиано Бара в Боженци
 7. Тони Ангелов отново ще пее в Бистро “КАРТАЛ” в Габрово
 8. Савов и Мирела Величкова на живо в Ресторант “АЛЕГРО” във Велико Търново
 9. Тони Ангелов отново на живо в Бистро Картал в град Габрово
 10. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова отмениха концертите си
 11. Тони Ангелов на живо в “Болярско Село” в Арбанаси на 3 Март
 12. Мирела Величкова и Савов на живо в Пиано Бара на Хотел “Европа” в София
 13. Мирела Величкова и Савов на сцената на пиано бар & хотел “Arte” във Велико Търново
 14. Савов и Мирела Величкова на сцената на “The PLACE” в Свиленград
 15. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar Umbrella в Плевен
 16. Тони Ангелов на живо в Бистро Картал в Габрово
 17. Савов & Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar GO
 18. Тони Ангелов отново на живо в Комплекс “Арена Търново”
 19. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Кафе “БОРДО” в Плевен
 20. Савов и Мирела Величкова с поредна обиколка на пиано баровете у нас
 21. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar & Club CENTRAL в Кърджали
 22. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 23. Мирела Величкова и Савов на сцената на Piano Bar SOHO в Ямбол
 24. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в “Greek Restaurant Ellie’s”
 25. Савов и Мирела Величкова на живо в RAYA GARDEN на 8-ми Март
 26. Тони Ангелов на живо в “Гостилница при Вальо” във Велико Търново
 27. Савов и Мирела Величкова на сцената на пиано бар “The FLOOR” в Казанлък
 28. Победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова и Савов отново на сцената на CITY PUB в старата столица
 29. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на “Face 2 Face” в Габрово
 30. Гласът на България Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Piano Live Club PLAY
 31. Тони Ангелов на сцената на “Piano Bar GO” на 31-ви Декември
 32. Тони Ангелов на живо в комплекс “Болярско Село” в Арбанаси
 33. Тони Ангелов на живо в комплекс “АКВАЯ” във Велико Търново
 34. Тони Ангелов на живо в Комплекс “АРЕНА Търново” на Никулден
 35. Тони Ангелов отново на сцената на Piano Bar GO
 36. Гласът на България Стелияна Христова, Мирела Величкова и Савов на живо в хотелски комплекс “Меридиан Болярски” на 31-ви декември
 37. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в “RAYA GARDEN” във Велико Търново
 38. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на живо в “Sammy’s Bar” във Велико Търново
 39. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар “RED & BLACK” във Велико Търново
 40. Савов и Мирела Величкова за първи път на живо в град Стражица
 41. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Спа Хотел Калиста в Старозагорски Минерални Бани
 42. Гласът на България Стелияна Христова и Савов на сцената на CITY PUB на 8-ми декември
 43. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на хотелски комплекс Алфарезорт Чифлика
 44. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Bar & Club “RIVERSIDE” в Троян
 45. Савов и Мирела Величкова на сцената на CENTRAL Club & Piano Bar в град Кърджали
 46. Савов и Мирела Величкова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив
 47. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на Клуб “ВЕРСАЙ” в Ловеч
 48. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Стара Загора
 49. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 50. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Созопол
 51. Мирела Величкова и Савов на сцената на най-популярната Бирария в Северна България “CITY PUB”
 52. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на CITY PUB във Велико Търново
 53. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на VOGUE Live Music Bar
 54. Мирела Величкова и Петко Савов отново на живо в пиано бара на Хотелски Комплекс “Боженци”
 55. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 56. Савов и Гласът на България Стелияна Христова с концерт в Нощта на Самоводската Чаршия във Велико Търново
 57. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Кафе Клуб "Театър" в Севлиево
 58. Савов и Гласът на България Стелияна Христова заформиха истинско VIP парти в Piano Live Club PLAY
 59. Савов отбелязва 10 години на музикалната сцена
 60. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на SANTOS Music Club в Несебър
 61. Савов и Мирела Величкова на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 62. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на FACE 2 FACE в Габрово
 63. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бар FACE 2 FACE в Габрово
 64. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Ресторант Галерия "ЛЕБЕД" в Павликени
 65. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на MAXIMUS Piano Bar
 66. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar NO NAME в Пазарджик
 67. Савов и Стелияна Христова отново на сцената на Piano Live Club PLAY
 68. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 69. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на SANTOS Music Club в Несебър
 70. Савов ще пее отново с "Кантилена" в град Ловеч
 71. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO на празника на Горна Оряховица
 72. Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Кафе "БОРДО" в Плевен
 73. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив
 74. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar ROYAL във Велико Търново
 75. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 76. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Клуб "Кафе Театър" в Севлиево
 77. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов с концертно турне в страната
 78. Савов и Мирела Величкова на живо в Кафе "БОРДО" в град Плевен
 79. Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 80. Мирела Величкова и Савов на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 81. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в комплекс "Одесос" във Варна
 82. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 83. Савов и Мирела Величкова на сцената на Restorant & Club "SOLO" в Добрич
 84. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Live Club PLAY на 24 Май
 85. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar MAXIMUS
 86. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов на сцената на Piano Bar GO
 87. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на FAMOUS BAR Veliko Tarnovo
 88. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Кафе Клуб "БОРДО" в град Плевен
 89. Савов & Мирела Величкова на живо в хотелски комплекс "Винпалас" в Арбанаси
 90. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Пиано Бар "Face to Face" в Габрово
 91. Савов и Мирела Величкова на сцената на THE BRICK BAR в град Варна
 92. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар & Ресторант "ОРФЕЙ" в град Ямбол
 93. Савов и Стелияна Христова на живо в Арбанаси на 14 февруари
 94. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar GO
 95. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова тръгват на Национално турне
 96. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 97. Савов и Стелияна отново на живо в Piano Bar GO
 98. Савов и Мирела Величкова на сцената на FAMOUS Bar във Велико Търново
 99. Савов и Победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Piano Live Club PLAY
 100. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Пиано Бар АРТИСТИК в Силистра
 101. Великотърновските музиканти Мирела Величкова и Савов с трето Национално Турне
 102. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar CORSET в Свищов
 103. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар АВАНГАРД в град Русе
 104. Савов и Мирела Величкова с първо гостуване в град Павликени
 105. Савов представя проекта "Балкански Вечери"
 106. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 107. Савов, Мирела Величкова и Тони Ангелов на живо в Piano Bar GO
 108. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Live Music Room ORGANZA
 109. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Live Club PLAY
 110. Савов и Мирела Величкова на живо в град Свищов на 31 декември
 111. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar & Club FACE to FACE в Габрово
 112. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова отново в Пиано Бар Горна Оряховица
 113. Мирела Величкова & Савов отново в Пиано Бара на Горна Оряховица
 114. Екзотична красавица снимат в новото видео на Савов
 115. Савов и певците от "Кантилена" и "Царевец" ще представят съвместен Коледен Концерт
 116. Савов и Мирела Величкова отново на живо в No Mercy Classic Bar в Търговище
 117. Савов и Мирела на живо в Пиано Бара в Боженци на 8-ми декември
 118. Булката на Савов грабна микрофона и запя на сватбата
 119. Савов и Мирела отново на сцената на Piano Bar ARTISTIC в Силистра
 120. Савов и Мирела Величкова отново на живо в NO MERCY CLASSIC BAR в Разград
 121. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Club RIVERSIDE в Троян
 122. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 123. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar GO
 124. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar LA ROCCIA в Козлодуй
 125. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar ARTISTIC в град Силистра
 126. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 127. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar GO в Горна Оряховица
 128. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 129. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар SING SING в Банско
 130. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO
 131. Савов и певците от "Кантилена" във Виена, Прага и Будапеща
 132. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 133. Савов и Мирела Величкова отново в Piano Bar GO
 134. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бара на Спа Хотел "Калиста" в Стара Загора
 135. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бар Лазур в град Кюстендил
 136. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в SPIDER Club
 137. Савов и певците от Кантилена ще представят песни на Щурците, Бийтълс и Импулс
 138. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Търговище
 139. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Горна Оряховица
 140. Савов и Мирела Величкова на живо в Agarta Club в Казанлък
 141. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара на Хотелски Комплекс "Боженци"
 142. Савов и Мирела Величкова на сцената на VENUS BAR в Смолян
 143. Савов и колегите му от "Кантилена" отново с участие в "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 144. Сватба мечта подари Савов на половинката си Деси
 145. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano & Wine Bar Terre Miroglio в Сливен
 146. Савов и Мирела Величкова тръгнаха на Национално Турне
 147. Савов и Мирела Величкова на живо в SANTOS Music Club в Несебър
 148. Савов и Мирела ще пеят за гостите от филмовия фестивал в старата столица
 149. Савов се сдоби с китара на легендарния Бисер Киров
 150. Савов и Мирела Величкова на живо в град Антоново
 151. Савов и Мирела Величкова на живо в SPIDER Club Велико Търново
 152. Музика и Караоке на живо с Деси и Мирела
 153. Савов и Мирела Величкова отново на живо в CLUB CALIENTE в Плевен
 154. Савов и Мирела Величкова на сцената на PIANO MUSIC HALL в Благоевград
 155. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Боженци
 156. Савов и Мирела Величкова на живо в Club BACARDI в Карлово
 157. Савов и Мирела отново в Piano Bar La Roccia в Козлодуй
 158. Савов и Мирела Величкова на сцената на Cafe Club ROYAL в Силистра
 159. Савов и Мирела на живо в Music Club SPLASH на 8 март
 160. Савов и Мирела Величкова на живо в Club CALIENTE в Плевен
 161. Савов и Мирела Величкова на живо в Music Club SPLASH на 14 февруари
 162. Савов и Мирела Величкова стартират пиано вечери в чайна "Шамбала" във Велико Търново
 163. Савов отстъпи на БНР правото да излъчва музиката му
 164. Савов и Мирела Величкова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 165. Савов и Мирела на живо в пиано бара в Боженци
 166. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Ловешкия Клуб "Версай"
 167. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR на 30 и 31 декември
 168. Савов и Мирела на живо в хотелския комплекс в Ксилифор
 169. Савов ще пее с "Кантилена" на Коледния концерт във Велико Търново
 170. Савов и Мирела Величкова с първо участие в Руския Клуб в старата столица
 171. Савов и Мирела бяха звездите на Коледния благотворителен бал на туристическо дружество "Трапезица"
 172. Савов представя MAXIMUS DIVAS SHOW
 173. Савов подкрепя Референдума на "Шоуто на Слави"
 174. Савов и Мирела с първо гостуване в Кафе Клуб Театъра в Севлиево
 175. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Козлодуй
 176. Савов предложи на любимата си по време на свое участие
 177. Савов пуска нов сингъл през октомври
 178. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара на Боженци
 179. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара в Етрополе
 180. Савов ще пее с "Кантилена" на празника на духовната музика в Габрово
 181. Савов пуска шоу с пеещи сервитьори в MAXIMUS PIANO BAR
 182. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 183. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" отново заедно на великотърновска сцена
 184. Савов и Мирела Величкова на живо в Павликени, Миндя и Обзор
 185. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова с нов акустичен концерт в старата столица
 186. Савов и тенора Момчил Караиванов на живо в MAXIMUS Piano Bar
 187. Савов и Мирела Величкова отново на живо в култовия MAXIMUS PIANO BAR
 188. Савов и Мирела с първи гостувания в Монтана и Сандански
 189. САВОВ с Майсторски клас при световно признатият виртуоз Ал ди Меола
 190. Турнето на Савов и Мирела продължава в Стара Загора и Габрово
 191. Савов и Мирела Величкова на живо в Club RETRO (Шумен)
 192. Савов и Мирела Величкова с първо съвместно участие в София
 193. Певците от "КАНТИЛЕНА" с два концерта през месец май
 194. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar La Roccia' Козлодуй
 195. САВОВ стартира национално клубно турне
 196. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо в MAXIMUS Piano Bar
 197. Савов и Мирела Величкова отново в MAXIMUS Piano Bar
 198. Певците от "КАНТИЛЕНА" се включват в инициативата "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 199. Годишен Купон на Великотърновските Музиканти' 2016
 200. Савов и Мирела Величкова в клуб "Версай", гр. Ловеч
 201. Великотърновските музиканти и артисти в Концерт - Спектакъл "Моят град Търновград"
 202. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar MAXIMUS
 203. Савов с участие в два спектакъла на Великотърновският театър
 204. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar Bozhentsi
 205. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо във Велико Търново
 206. SAVOV в Пиано Бар J'ADORE на 31-ви декември
 207. Коледни Концерти във Велико Търново и Ловеч с "Кантилена"
 208. Савов в пиано бар J'ADORE през декември
 209. Два спектакъла и Коледен Концерт във Великотърновският театър
 210. САВОВ и Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 211. Савов и Яница отново на живо в пиано бара на Велико Търново
 212. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в J'ADORE
 213. САВОВ и Момчил Караиванов отново заедно в пиано бар J'ADORE
 214. SAVOV feat. Yanitsa Ruseva LIVE Piano Bar
 215. Савов и певците от "Кантилена" в Румъния
 216. САВОВ и тенора Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 217. SAVOV feat. Mirela Velichkova Live Piano Bar
 218. Предстоящо турне с Великотърновския музикален театър този месец
 219. САВОВ и Яница Русева с първо съвместно участие в старата столица
 220. Предстоящ концерт с Маргарита Хранова във Великотърновския театър
 221. САВОВ и Момчил Караиванов на живо в Пиано Бар J'ADORE
 222. "Бал в Савоя" на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 223. САВОВ ще пее с "КАНТИЛЕНА" в Габрово
 224. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar J'ADORE през юни
 225. САВОВ с Номинация за Наградата "КУЛТУРА"
 226. "Искаш ли" е ХИТ Номер 1 в Класацията на БНТ за месец май
 227. САВОВ в концерта "Приятелство Навреме" в старата столицa
 228. Концерт и оперета във Великотърновския театър през май
 229. Предстоящи участия с "Кантилена" този месец
 230. SAVOV и Мирела Величкова с нови участия в пиано бар J'ADORE
 231. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с първо самостоятелно участие във Велико Търново
 232. "ИСКАШ ЛИ" в Класацията "НОВО 10+2" по БНТ
 233. САВОВ и Мирела с Великденски Концерт във Велико Търново
 234. Момчетата от "Кантилена" на живо в Арбанаси
 235. САВОВ и Мирела отново ще са домакини на Годишния Музикантски Купон в старата столица
 236. САВОВ ще вземе участие в три спектакъла на Великотърновския театър през април
 237. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с общ LIVE проект
 238. SAVOV & Mirela Velichkova LIVE Piano Bar J'ADORE
 239. МДТ "Константин Кисимов" отбелязва Деня на Театъра с тур зад кулисите
 240. SAVOV в специално Piano Bar LIVE парти за празника на Велико Търново
 241. SAVOV със специално парти по случай празничния 8-ми март
 242. Нови дати с Live участия в пиано бар J'ADORE
 243. Мюзикъл, опера и оперетни бисери през март във Великотърновския театър
 244. Премиерата на "Искаш ли" се превърна в светското събитие на старата столица
 245. Предстоящи концерти с "Кантилена" през март и април
 246. Съвместен концерт на музикалния театър във Велико Търново с Орлин Горанов
 247. SAVOV - ИСКАШ ЛИ / Official HD Video
 248. САВОВ с официална премиера на новото си видео "Искаш ли"
 249. САВОВ в пиано бар J'ADORE през януари
 250. SAVOV в пиано бар J'ADORE на Коледа
 251. САВОВ и Мирела Величкова с Коледен Концерт във Велико Търново
 252. САВОВ в пиано бар J'ADORE през декември
 253. Предстоящ Коледен концерт във великотърновския театър
 254. Предстоящ Коледен концерт с "Кантилена" във Велико Търново
 255. "ИСКАШ ЛИ" - Making / Bacstage' single 2014
 256. САВОВ отново в пиано бар J'ADORE във Велико Търново
 257. САВОВ, Стефан Рядков и още куп артисти в "Двубой" по Вазов
 258. Флора Търпоманова ще е героинята в новото видео на САВОВ
 259. BurgeRing House... едно ново начало
 260. "ИСКАШ ЛИ" / single 2014
 261. SAVOV с нови участия в пиано бар J'ADORE
 262. SAVOV подкрепя кампанията на BG MUSIC CHANNEL "Повече BG хитове, по-малко боза"
 263. SAVOV с нова песен на Световния Ден на Музиката
 264. Започва новия творчески сезон във Великотърновския театър
 265. Предстоящо участие на карнавал в Хърватска
 266. SAVOV на живо в пиано бар J'ADORE през септември
 267. SAVOV на гости на Роро в ПАРК LIVE по БНТ
 268. SAVOV представя "Вечер на Китарите" в ефира на BBR TV
 269. SAVOV с първа награда от международния конкурс "ЗВУКЪТ НА ВРЕМЕТО"
 270. SAVOV в пиано бар J'ADORE отново през юли и август
 271. Предстояща премиера на "ПРИЛЕПЪТ" от Й. Щраус
 272. "DressCode: Piano Bar" вече в ефира на BBR TV
 273. Участие в "Музикално-театрални вечери под звездите на Търновград"
 274. SAVOV подкрепя инициативата за Референдум на "Шоуто на Слави"
 275. Предстоящ концерт с Руслан Мъйнов и хор "Кантилена"
 276. Предстоящи участия във великотърновският театър
 277. SAVOV в пиано бар J'ADORE през юни
 278. Савов във "Вечер на Китарите" във Велико Търново
 279. Предстоящи спектакли и концерт във великотърновския театър
 280. Нови участия в пиано бар J'ADORE
 281. Предстоящи изяви с "Кантилена" през май
 282. SAVOV в екипа на BBR TV
 283. Предстоящи спектакли и премиера във великотърновския театър
 284. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 285. Годишен купон на музикантите в старата столица
 286. Концерт на хор "КАНТИЛЕНА" и хор "ТЪРНОВГРАД"
 287. "Хубавата Елена" излиза в турне
 288. SAVOV в пиано бар J'ADORE на 8-ми март
 289. Предстоящи спектакли през февруари
 290. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 291. "Българи от старо време" отново на 31-ви януари
 292. Участия в бар TREMOL
 293. SAVOV в пиано бар J'ADORE
 294. Предстояща премиера и Коледен концерт във великотърновския театър
 295. Турнето на "Графиня Марица" продължава в Ботевград и Сливен
 296. Предстоящ коледен концерт с "Кантилена"
 297. Концерт 200 години Верди в търновския театър
 298. САВОВ ще преподава китара във Великотърновският университет
 299. Мюзикълът "Българи от старо време" в Благоевград и Петрич
 300. САВОВ на фестивал в Гърция с "Кантилена"
 301. „Признание”-то на Савов събра младоженци
 302. Савов започна репетиции с Националната опера
 303. Савов отново на път с великотърновската оперета
 304. Участие в международен фестивал с "Кантилена"
 305. Операта "Травиата" отново на сцена
 306. Отпада планираното турнето в Истанбул
 307. Предстояща премиера и спектакли на "Графиня Марица"
 308. "Веселата вдовица" в навечерието на 24-ти май
 309. Предстоящи концерти с "Кантилена" този месец
 310. Великотърновските артисти се включват в кампанията "Да изчистим България за един ден"
 311. SAVOV в годишните музикални награди на БГ РАДИО
 312. "Българи от старо време" отново в турне
 313. Messe G-Dur от Шуберт отново през юни
 314. Предстоящ концерт във великотърновския театър
 315. SAVOV подарява "Признание" в сайта на БГ РАДИО
 316. САВОВ ще пее в благотворителен концерт за Ани
 317. ФИНАЛ на ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по Българска Национална Телевизия
 318. SAVOV стартира ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по БНТ 1
 319. Предстоящ Коледен концерт в търновския театър
 320. SAVOV feat. LOVE AN ACOUSTIC EVENING OF ORIGINAL MUSIC
 321. Спектакъл по случай 100-годишнината от рождението на Парашкев Хаджиев
 322. Турнето на "Веселата вдовица" продължава
 323. Концерт по случай деня на Народните будители
 324. "Травиата" отново на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 325. Статия във вестник "24 часа"
 326. "Българи от старо време" в турне
 327. SAVOV отново в миманса на "Сцена на вековете"
 328. Оперната прима Елена Филипова отново във Велико Търново
 329. "Признание" вече в ефира на БГ РАДИО
 330. Участие в хоров фестивал в Габрово
 331. SAVOV отново на път с великотърновската оперета
 332. SAVOV в "Софийски вечери на авторската песен"
 333. "Българи от старо време" ще участва в "Славейковите празници" в Трявна
 334. Предстоящ концерт и спектакли в търновския театър
 335. Предстоящи участия с "Кантилена" във Велико Търново
 336. Савов с представяне в "Шумен бард' 2012"
 337. Годишно парти на музикантите от старата столица
 338. Посланика на България във Виена за концерта на "Кантилена"
 339. Започва турнето на "Веселата вдовица"
 340. Предстоящи концерти във Виена, Австрия
 341. Предстоящи спектакли и премиера в търновския театър
 342. SAVOV приключи с работата по "Признание"
 343. SAVOV ще играе в два спектакъла през януари
 344. SAVOV събра колеги в музикантски купон в старата столица
 345. Коледен концерт в търновския театър
 346. Почина големият Пламен Ставрев
 347. "Травиата" ще гостува в Музикалния театър в София
 348. Участието с "Кантилена" е отложено за началото на новата година
 349. "Страната на усмивките" отново на сцена
 350. "Травиата" отново през ноември
 351. Савов на фестивал в Ямбол с "Кантилена"
 352. Мюзикълът "Българи от старо време" отново през октомври, ноември и декември
 353. SAVOV започна репетиции с рок банда
 354. "Хубавата Елена" отново в Пловдив
 355. Савов ще пее в "Травиата" от Верди
 356. SAVOV подготвя втори самостоятелен сингъл
 357. Савов започва третия си творчески сезон в търновската оперета
 358. SAVOV отново в миманса на Националната опера
 359. "Кантилена" подготвя нов диск със свои записи
 360. За майсторският клас и приятелството с Елена Филипова...
 361. SAVOV стана доброволец в ромски фестивал
 362. Край на театралния сезон с "Хубавата Елена"
 363. SAVOV заминава за Франция с "Кантилена"
 364. SAVOV отново в "Софийски вечери на авторската песен"
 365. За наградата "Златен Орфей"
 366. "Страната на усмивките" отново на сцена
 367. И мюзикъла "Службогонци" излиза в турне
 368. Предстоящ съвместен концерт със състав от Холандия
 369. За музикантската среща във Велико Търново
 370. Савов и Стела Петрова отново в MAXIMUS PIANO BAR
 371. Предстоящ гастрол на "Хубавата Елена"
 372. Предстояща премиера на мюзикъла "Службогонци"
 373. SAVOV на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 374. Романтична оперета за деня на влюбените
 375. Савов отново на турне с търновската оперета.
 376. Гласуването в БГ РАДИО продължава
 377. Савов отново като Аякс в "Хубавата Елена"
 378. Коледен концерт на търновския театър
 379. Савов с авторски рецитал в Пловдив
 380. Турнето на "Страната на усмивките" продължава в Русе
 381. Савов ще пее отново с "Кантилена" на 7-ми декември
 382. "Хубавата Елена" на сцената на ТЕАТЪР СОФИЯ
 383. Савов ще играе Аякс, отново в търновския театър на 23-ти ноември.
 384. Савов на сцената на музикалния театър в София
 385. "Кантилена" посреща хоров състав от гр. Байон, Франция
 386. "Страната на усмивките" ще бъде представена и в Разград
 387. Савов в ролята на цар Аякс в "Хубавата Елена"
 388. Савов в квартет "ИРИС"
 389. Участие в театрален фестивал в Бургас
 390. Савов и Михаела Филева на живо в "McNamara's Irish Pub"
 391. Награда за фолклор от фестивал в Сърбия
 392. "Страната на усмивките" в Монтана
 393. SAVOV / Чужди неща - ВИДЕОКЛИП
 394. "Кантилена" с награда от хоровия фестивал в Разград
 395. Участие в общински празник на хоровата музика
 396. Силвиана Андреева се снима в клип на Савов
 397. Савов в успешна премиера на “Страната на усмивките"
 398. Предстоящо участие в тържествена Архиерейска литургия
 399. Гласувайте в номинациите на БГ РАДИО за Савов!
 400. Савов започна работа във Великотърновската оперета
 401. Савов спечели голямата награда на международния конкурс „Короната на Търновград”
 402. Песента "Чужди неща" вече в ефира на БНР
 403. Хор “Кантилена” получи награда за най-проспериращ състав
 404. Савов вече в ефира и на БГ-радио
 405. Савов се завърна от едноседмично турне в Словакия с хор „Кантилена”
 406. Савов на една сцена с Националната опера
 407. Приключиха снимките по видеото към песента „Чужди неща"
 408. Савов на сцената на „Чудомировите празници” в Казанлък.
 409. Участие в Коледен концерт в София
 410. Хор „Кантилена” на фестивал в Македония
 411. Савов представя нова песен на сцената на Арт клуба на Театъра в град Плевен.
 412. Предстоящ коледен концерт
 413. "Кантилена" представя български фолклор на Богословска конференция във Велико Търново
 414. Савов на гости в „Перфектната вечеря”
 415. Савов взе участие в международния фестивал на изкуствата в Созопол