Вход

Новини

Великотърновските музиканти Мирела Величкова и Савов с трето Национално Турне

TUR20182Популярното великотърновско музикално дуо обяви началото на своето трето поредно национално клубно турне.

 

Великотърновският изпълнител Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата у нас - певицата Мирела Величкова, ще дадат старт на гастролите с концерти във Велико Търново и Горна Оряховица.

Веднага след това, музикантите ще рализират и своите първи за годината концерти в Русе и Троян, а до края на февруари ще обявят и всички останали градове, които ще включат в своята нова обиколка на страната.

 

Савов и Мирела вече потвърдиха, че ще гостуват отново в голяма част от градовете и клубовете, в които реализираха участия през изминалата година, но със сигурност ще включат и нови дестинации.

Точните дати, градовете и клубовете, в които музикантите предстои да реализират концерти и участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar CORSET в Свищов

SAVOVMIRELA1Най - популярното великотърновско дуо Мирела Величкова и Петко Савов ще реализираа ново съвместно гостуване в град Свищов.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в крайдунавския град отново в средата на месец март, а техен домакин този път ще бъде добиващият все по-голяма популярност  "Corset Piano Bar".

 

Точните дати на гастрола са 16 & 17 март (петък и събота).

Припомняме, че Савов и Мирела гостуваха за първи път в популярен клуб в Свищов в началото на миналата година. Последваха още няколко концерта на празничните 14-ти февруари и 8-ми март. След невероятния успех на гастролите, музикантите бяха поканени за участие и в самия крайна 2017 година, а именно на 31-ви декември, вечерта. 

Три месеца по-късно, великотърновските музиканти отново получаат покана за гостуване в родния град на Савов.

Гостуването в този клуб е първо за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да планират и реализират още участия през новата година.

Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар АВАНГАРД в град Русе

MIRELASAVOVНай-популярното великотърновско дуо ще реализира първото си съвместно гостуване в град Русе.

 

Участието на Савов и Мирела ще случи в средата на следващия месец. Точната дата на гастрола е празничния 14-ти февруари.

 

Домакин на събитието ще бъде набиращият все по-голяма популярност местен пиано бар "Авангард".

 

Припомняме, че още в началото на 2018-та музикантите обявиха, че подготвят новото си и трето по ред национално клубно турне и дори публикуваха датите на участията си за първите два месеца на годината. През януари Савов и Мирела ще реализират клубни концерти във Велико Търново, Горна Оряховица и Троян, а след Русе предстоят и първите за годината гастроли в Павликени, Силистра и Свищов. До края на февруари музикантите ще обяват и останалите градове и клубове, които ще включат в пролетната част от турнето.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Мирела предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов и Мирела Величкова с първо гостуване в град Павликени

SAVOV MIRELA SPLASHВеликотърновският изпълнител и пианист Петко Савов и певицата Мирела Величкова ще реализират първото си съвместно гостуване в град Павликени. 

 

Участието на музикантите ще се случи в средата на следващия месец. Точната дата на гастрола е 16 февруари (петък).

 

Домакин на събитието ще бъде популярният и емблематичен за града местен ресторант - галерия "ЛЕБЕД".

 

Припомняме, че от началото на новата 2018 година, наред с анажиментите си в старата столица, Савов и Мирела ще продължават да реализират гастроли в популярните пиано барове и клубове, в цялата страна. Още през януари музикантите ще гостуват на сцената на Клуб "Ривърсайд" в Троян, както и Пиано бара в Горна Оряховица "Piano Bar GO". Предстои да реализират и първите си участия в добиващият все по-голяма популярност великотърновски клуб "ПЛЕЙ" на 19 и 20 вечерта.

 

В началото на февруари, най-популярното великотърновско дуо ще ще гостува в пиано баровете в Русе и Свищов, а след Павликени музикантите ще обяват и останали дати за своите предстоящи гастроли, включени в пролетната част от турнето.

Информация за всички предстоящи участия ще бъде публикувана тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов представя проекта "Балкански Вечери"

balkanskiVECHERIОще в самото начало на новата 2018 година, популярният великотърновски музикант Петко Савов представя пореден чисто нов и много любопитен музикален проект.

Името на проекта е "Балкански Вечери", а неговата идея е представяне и реализиране на клубни изяви с участието на популярни в миналото и настощето и предимно местни изпълнители на балканска музика и евъргрийн. 

 

"Този род изяви в нощните клубове и пиано барове не е нещо ново и нечувано. Напротив! Дори в последните години се забелязва, че в програмата на много от клубовете в страната все по-често се се срещат имената на популярни поп фолк звезди. Ако до преди години пиано баровете например бяха единственият оазис и единствена алтернатива на чалгата у нас, в последните години те се превърнаха в нещо като най-новата сцена за изява на тези изпълнители. И то говорим за едни от най-успешните и модерни клубове в големите градове. Такива места има вече във всички големи градове. София, Варна, дори в Пловдив има поне два, за които аз знам. Мисля, че в това няма нищо лошо. В крайна сметка ако трябва да говорим за шоу и бизнес в едно - то трябва да се съобразяваме с търсенето. А хората определено продължават да търсят и да харесват все повече балканските ритми. Искат да танцуват, търсят атракции и любимата си музика. Изобщо пиано баровете вече са съвсем различни от първоначалната си концепция. Голяма част от хората искат всичко на куп. Да не говорим, че на самият мен ми се случвало да ми поискат песни, които аз не изпълнявам".

 

Първият изпълнител, който Савов ще представи в рамките на проекта се казва Тони Ангелов. Неговата звезда изгрява през 90-те години и добива голяма популярност в региона по това време. Най-големият му хит е песента "Неземна власт", към която има и издаден видеоклип през 1995 година. След дълга пауза, в която създава семейство и му се налага да загърби музикалната си кариера, сега Тони отново ще има възможността да се завърне на сцената. Някои от вас може да познаят и да си припомнят за него от участието му във формата на "Шоуто на Слави" - "Пеещи семейства", където Тони и децата му се представиха повече от прекрасно и достигнаха до самият финал.

Неговото представяне ще се случи още тази събота (6 януари) в пиано бара в град Горна Оряховица.

"Ще включим Тони в програмата да изпее няколко песни, да разкаже за себе си и за своите планове и мисля, че ще се получи интересна вечер...", споделя Савов. 

 

Припомняме, че Савов не работи за първи път с изпълнители от този жанр. През годините е реализирал съвместни участия с Момчил от "Братя Кулинови", които помним с култовите за времето си хитове "Тирбушона врътка врътка" и "Боцмаане". Работил е още с Джанис и с други поп фолк звезди, с които обаче не е изпълнявал такъв тип музика. "Някои от тях смениха жанра, станаха поп изпълнители, Момчил дори оперен певец и затова сме правили участия само с поп и рок музика.", споделя още Савов и допълва, че в крайна сметка е важно един изпълнител да е талантлив и да може да пее, останалото няма значение. 

 

След представянето на Тони Ангелов ще има и нови интересни партита. Следвщ лайф има голяма вероятност да бъде с един от изпълнителите на "За кокошка няма прошка" - Бисер Цанков, който ще попее и ще разкаже за себе си и за историята на песента. 

 

Савов допълва, че тези вечери първоначално ще се случват само в региона и с предимно местни артисти, защото една от основните му цели продължава да е те да бъдат подкрепяни и да им се дава сцена за изява, да се популяризират и уважават. Нещо за което изпълнителят не е спирал да говори и работи. С времето партитата могат да се реализират на територията на цялата страна и в клубове, в които музиканта има възможност да ги представя. 

Мирела Величкова и Савов отново на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян

SAVOV MIRELA SPLASHСлед успеха на концертите през изминалата година, Савов и Мирела обявиха нова дата за свое съвместно гостуване в клуб "Ривърсайд", в град Троян.

 

Точната дата на новият планиран концерт е 12 януари вечерта (петък).

 

Припомняме, че най-популярното великотърновско дуо гостува в града и в този клуб през октомври и ноември 2017 година. 

Представянето на музикантите тогава премина изключително успешно и при голям зрителски интерес. По тази причина още в началото на новата година Савов и Мирела получават нова покана за гостуване в популярния клуб.

 

Музикантите вече потвърдиха участието и споделиха, че ще реализират и още концерти през пролетта и лятото на 2018-та.

Точните дати на предстоящите участия ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов, Мирела Величкова и Тони Ангелов на живо в Piano Bar GO

1GoRNA SAVOVMIRELA 2018Популярното великотърновско дуо обяви нова дата за свое участие в град Горна Оряховица.

 

Партито ще се състои още в края на тази седмица, а техен домакин отново ще бъде Piano Bar GO, намиращ се в центъра на железничарския град.

 

Точната дата на събитието е 6-ти януари вечерта.

 

Освен Савов и Мирела, в съботната вечер, на сцената на клуба ще излезе и популярният в миналото местен изпълнител Тони Ангелов.

 

Преди години Тони се е занимавал активно с музика, пеел по ресторантите и баровете в региона и дори успява да реализира собствени песни и клипове. Най-популярното му парче е "Неземна власт". Следва дълга пауза в която работата по заведенията намалява, а музикантът вече е създал семейство и деца и му се налага да загърби музикалната си кариера. Както самият той казва в едно свое интервю: "По това време такъв тип кръчмарски музикант не храни. Ако имаш име и си гастролиращ - да. Аз съм пял по ресторантите из Търново - евъргрийни, руски песни, песни на "Ку Ку Бенд", рядко поп фолк."


От тази година, обаче след разговор и предложение от страна на Савов, Тони Ангелов решава да се завърне на сцената и да започне отново да се занимава активно с любимата си професия. 

Самият той обясни, че включването му в програмата на Савов и Мирела ще бъде нещо като старт на неговото официално завръщане на сцената.

 

Музикантът вече обяви, че ако всичко мине добре, още през пролетта ще реализира самостоятелни участия в клуба.

Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Live Music Room ORGANZA

STELY SAVOVПопулярният великотърновски изпълнител Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова, излизат отново заедно на сцена.

 

Поредният клубен концерт на музикатите ще се случи във Велико Търново, а техен домакин този път ще бъде най-новата атракция в нощния живот на старата столица - Live Music Room Organza.

Точната дата на участието е 29-и декември, вечерта (петък).

 

Гостуването е по покана на мениджърите на новооткрития клуб и най-вероятно ще бъде последното, което Савов и Стелияна ще рализират заедно, през изтичащата 2017 година. Музикантите, обаче вече потвърдиха, че ще продължат да работят заедно и да реализират съвместни участия и концерти и през новата година.

 

Информация за всчки предстоящи участия ще бъде публикувана тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook. 

Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Live Club PLAY

MIRELASAVOVПопулярният великотърновски изпълнител Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата у нас - певица Мирела Величкова, обявиха нови две дати за свои съвместни участия в старата столица.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно във Велико Търново отново още в началото на 2018 година, а техен домакин този път ще бъде добиващия все по-голяма популярност Piano Live Club PLAY, намиращ се в сърцето на старопрестолния град.

 

Най-популярното великотърновско дуо ще гостува в клуба, в две последователни вечери, в средата на месец януари. Точните дати на участията са 19 и 20 януари, вечерта (петък и събота).

Гостуването е по покана на мениджърите на клуба и е първо и за двамата музиканти. Савов и Мирела, обаче вече потвърдиха, че не е изключено да планират и реализират и нови участия.

 

Междувременно, с настъпването на новата 2018 година, музикантите дават старт и на своето ново съвместно национално музикално турне, с което предстои да обиколят страната и популярните клубове и пиано барове за трети пореден път.

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Мирела планират да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов и Мирела Величкова на живо в град Свищов на 31 декември

SAVOV MIRELA SPLASHНай-популярното великотърновско музикално дуо ще пее отново в родния на Савов град Свищов. 

Савов и певицата Мирела Величкова ще зарадват своите почитатели и ценители в крайдунавския град с концерт, в самият край на годината, а именно на 31-ви декември, вечерта.

 

Участието по ще се случи в популрния комплекс "Нове", намиращ се в центъра на града.

 

Лайфът в Свищов ще бъде всъщност и последната спирка от първото второто поредно клубно турне, което Савов стартира в началото на годината. Припомняме, че от януари до момента, музикантите гостуваха в много от най-популярните нощни клубове и пиано барове в страната. Дуото реализира участия и клубни концерти във Велико Търново, Стара Загора, Търговище, Разград, Сливен, Антоново, Благоевград, Свищов, Ловеч, Габрово, Козлодуй, Боженци, Силистра, Плевен, Банско, Несебър, Троян, Горна Оряховица, Смолян, Карлово, Кюстендил и десетки други градове и клубове в цялата страна, в някои от които музикантите гостуваха за първи път.

Предстои и първото гостуване в новооткрития Piano Bar & Club FACE to FACE в Габрово, на 25-ти декември, а след гастрола в Свищов, Савов и Мирела ще обявят датите и градовете, които ще посетят през новата 2018 година.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които музикантите предстои да реализират участия през новата година, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Facebook. 

Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar & Club FACE to FACE в Габрово

SAVOV MIRELA SPLASHНай - популярното великотърновско дуо ще реализираа ново съвместно гостуване в град Габрово.

 

Савов и певицата Мирела Величкова ще свирят и пеят заедно в града на хумора отново в края на месец декември, а техен домакин този път ще бъде добиващият все по-голяма популярност  пиано бар "Face to Face".

Точната дата на участието е 25 декември, вечерта (Коледа).

 

Гостуването в този клуб е първо за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да планират и реализират още участия и през следващата година. Музикантите гостуваха за първи път в Габрово в средата на миналата година, като участието им премина с изключителен успех и при голям интерес от страна на местната публика. 

 

Припомняме, че наред с редовните си ангажименти в старата столица и другите популярни клубове, извън границите на Велико Търново (където музикантите вече редовно гастролират), от началото на новата 2018 година, Савов и Мирела ще продължават да търсят и нови клубове, в които да гостуват.

Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова отново в Пиано Бар Горна Оряховица

Steliyana SavovПопулярният великотърновски изпълнител Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова, обявиха нова дата за свое съвместно участие в град Горна Оряховица.

Събитието ще се случи в самия край на тази седмица, като точната дата е 18-и ноември, вечерта (събота). Домакин на концерта отновво ще бъде набиращият все по-голяма популярност "Piano Bar GO", намиращ се в центъра на железничарския град.

Припомняме, че музикантите работят заедно вече повече от три години и имат зад гърба си редица изключително успешни и запомнящи се изяви в голяма част от попуярните пиано барове и нощни клубове в страната. Последният съвместен лайф на Савов и Стелияна и първи в този клуб, се случи през месец август, тази година.

Още тогава обаче, изпълнителите дадоха заявка, че до края на 2017 ще гостуват поне още веднъж в родния на Стелияна град Горна Оряховица.

 

Освен този гастрол, до края на годината музикантите планират да реализират още два концерта в София и Плевен.

Тоните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Стелияна предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

Мирела Величкова & Савов отново в Пиано Бара на Горна Оряховица

SAVOVMIRELA PBGO3Савов и певицата Мирела Величкова обявиха още една дата за свое съвместно участие в пиано бара, в град Горна Оряховица.

 

Музикнтите ще свирят и пеят заедно в Piano Bar GO още в края на тази седмица.

Точнатита дата на участието е 17-ти ноември, вечерта (петък).

 

Припомняме, че Савов и Мирела гостуваха за първи път в Горна Оряховица (и в този клуб) в края на месец май, като представянето им тогава премина с изключителен успех. Последваха нови гостувания и още няколко прекрасни лятни лайфа.

 

 

Музикантите гостуваха последно в клуба в началото на месец октомври и отново се радваха на голям зрителски интерес, поради което отново получават покана за гостуване в железничарския град.

Очаква се изпълнителите да гостуват поне още веднъж до края на 2017 година.

Екзотична красавица снимат в новото видео на Савов

KristinaNguenЕкзотичната красавица Кристина Нгуен ще е главната героиня в новото видео на популярния великотърновски изпълнител Петко Савов.

 

Младата и изключително чаровна девойка е с виетнамски произход и е професионален модел със сериозен опит зад гърба си. От известно време Кристина започна да се появява и във видео продукции на родни музикални лейбъли и популярни български изпълнители.

Името на сексапилната красавица нашумя още повече и покрай участието и в последното видео на един от новите изпълнители от лейбъла на Графа - рапъра Искрата. 

 

"Избрах Кристина защото има наистина рядка естествена красота. Освен идеалните си мерки, тя има изключително запомнящо се лице и грабва хората от първия миг, в който я видят. До момента не бях използвал професионален модел в работата си, но пък винаги съм залагал на естественото в хората и на това, което ме е впечатлявало от пръв поглед. Сигурен съм, че Кристина веднага ще се хареса на  зрителите, а защо не и да привлече огромен интерес към песента. Вижте какво направи красавицата от клипа на "Despacito"... Говори се, че успехът на парчето се дължи до голяма степен именно на момичето снимано във видеото."

 

Снимките вече започнаха, а видеото се надявам да стане до края на годината.", споделя още музиканта.

 

Припомняме, че "Ти не разбра" е четвъртият пореден самостоятелен сингъл на Савов, а неговата радио премиера се състоя в деня на музиката 1-ви октомври. Песента е по музика и текст на Савов, а работата по видеото е поверена на екип от професионалисти, начело с оператора Валентин Русанов и режисьора Емил Йорданов.

Савов и певците от "Кантилена" и "Царевец" ще представят съвместен Коледен Концерт

KANTILENA SLOVAKIAСавов ще пее отново с колегите си от смесен хор "Кантилена" на техният предстоящ коледен концерт, в старата столица.

Концертът на популярният великотърновски състав, с диригент Анета Павлова,  ще се случи в средата на следващия месец. Точната дата на събитието е 14-и декември, вечерта.

Освен певците от "Кантилена" обаче, в концертната програма участие ще вземе и другият именит великотърновски вокален състав, а именно смесен хор "Царевец", с главен диригент Диян Диханов. 

В програмата, освен любими и обичани на поколения българи коледни песни, са включени още редица класически хорови произведения, музика от съвременни български и чужди композитори и др. На сцената ще прозвучат и няколко популярни български поп и рок песни, аранжирани за хорово пеене и които ще бъдат изпълнени едновременно от всички участници в концерта.

Музикантите обещават и още музикални изненади на своите почитатели.

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: ЗАЛАТА НА ЧИТАЛИЩЕ "НАДЕЖДА" (В. ТЪРНОВО)

НАЧАЛО: 18:30 ч

ВХОД: СВОБОДЕН 

Савов и Мирела Величкова отново на живо в No Mercy Classic Bar в Търговище

NM2017Великотърновските изпълнители Петко Савов и Мирела Величкова ще реализират второто си съвместно гостуване в популярния клуб „No Mercy Classic Bar”, намиращ се в центъра на град Търговище.

 

Музикантите ще свирят и пеят отново заедно в елитния клуб, в две последователни вечери, в края на следващия месец.


Точните дати на предстоящите участия са 22-и и 23-и декември (петък и събота).

Припомняме, че Савов и Мирела гостуваха за първи път в Търговище и в този клуб, в средата на месец май, тази година. Участията преминаха с изключителен успех и при голям зрителски интерес, поради което музикантите още тогава споделиха, че със сигурност ще реализират и нови лайфове в клуба, през настоящата година.

 

Най-популярното великотърновско дуо допълва, че е изключително доволно от топлото посрещане и изминалите концерти и с най-голямо удоволствие ще гостува в клуба и през следващата 2018 година.

Точните дати на всички предстоящи участия на Савов и Мирела ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook. 

Савов и Мирела на живо в Пиано Бара в Боженци на 8-ми декември

bojenci017Савов и певицата Мирела Величкова обявиха нова дата за свое съвместно участие в пиано бара на хотелски комплекс "Боженци", намиращ се в близост до едноименния курорт.

 

Музикантите ще гостуват отново в луксозния пиано бар точно на връх празника на всички студенти.

Точната дата на участието е 8-ми декември, вечерта (петък).

 

Най-популярното великотърновско дуо е поканено да гостува в Боженци и още веднъж през следващия месец. Точната дата на участието е 30-и декември, вечерта.

 

 

Пиано Бар БОЖЕНЦИ

Хотелски Комплекс "Боженци"

гр. Габрово 5349, с. Черневци, ул. "Главна" 1

За допълнителна информация и резервации: 067 193 300 

НАЧАЛО: 23:30 ч

Булката на Савов грабна микрофона и запя на сватбата

Савов и Мирела отново на сцената на Piano Bar ARTISTIC в Силистра

SAVOV MIRELA 2017Популярният великотърновски изпълнител Петко Савов и певица Мирела Величкова ще реализират ново съвместно гостуване в град Силистра.

Музикантите ще свирят и пеят заедно в крайдунавския град в средата на месец декември, а техен домакин отново ще бъде добиващият все по-голяма популярност местен пиано бар "ARTISTIC".

Точните дати на участията са 15 и 16 декември, вечерта (петък и събота).

 

Гостуването в този клуб е второ поредно за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да планират и реализират още участия и през следващата година. Музикантите гостуваха за първи път в бара, две последователни вечери, в средата на месец октомври, като участието им премина с изключителен успех и при голям интерес от страна на местната публика.

 

Припомняме, че наред с редовните си ангажименти в старата столица и другите популярни клубове, извън границите на Велико Търново (където музикантите вече редовно гастролират), от началото на новата година, Савов и Мирела не спират да търсят и нови лайф клубове, в които да гостуват.

Савов и Мирела Величкова отново на живо в NO MERCY CLASSIC BAR в Разград

NM2017Великотърновските изпълнители Петко Савов и Мирела Величкова ще реализират поредното си съвместно гостуване в популярния клуб „No Mercy Classic Bar”, намиращ се в центъра на град Разград.

 

Музикантите ще свирят и пеят отново заедно в елитния клуб, в две последователни вечери, още в края на тази седмица.


Точните дати на участията са 27-и и 28-и октомври (петък и събота).

Припомняме, че Савов и Мирела гостуваха за първи път в Разград през месец юли. Участията преминаха с изключителен успех и при голям зрителски интерес, поради което музикантите още тогава споделиха, че със сигурност ще реализират и нови лайфове в клуба, през настоящата година.

Най-популярното великотърновско дуо допълва, че не е изключено да гостува и още веднъж в пиано бара.

Точните дати на всички предстоящи участия ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Още статии ...

 1. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Club RIVERSIDE в Троян
 2. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 3. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar GO
 4. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar LA ROCCIA в Козлодуй
 5. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar ARTISTIC в град Силистра
 6. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 7. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar GO в Горна Оряховица
 8. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 9. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар SING SING в Банско
 10. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO
 11. Савов и певците от "Кантилена" във Виена, Прага и Будапеща
 12. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 13. Савов и Мирела Величкова отново в Piano Bar GO
 14. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бара на Спа Хотел "Калиста" в Стара Загора
 15. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бар Лазур в град Кюстендил
 16. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в SPIDER Club
 17. Савов и певците от Кантилена ще представят песни на Щурците, Бийтълс и Импулс
 18. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Търговище
 19. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Горна Оряховица
 20. Савов и Мирела Величкова на живо в Agarta Club в Казанлък
 21. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара на Хотелски Комплекс "Боженци"
 22. Савов и Мирела Величкова на сцената на VENUS BAR в Смолян
 23. Савов и колегите му от "Кантилена" отново с участие в "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 24. Сватба мечта подари Савов на половинката си Деси
 25. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano & Wine Bar Terre Miroglio в Сливен
 26. Савов и Мирела Величкова тръгнаха на Национално Турне
 27. Савов и Мирела Величкова на живо в SANTOS Music Club в Несебър
 28. Савов и Мирела ще пеят за гостите от филмовия фестивал в старата столица
 29. Савов се сдоби с китара на легендарния Бисер Киров
 30. Савов и Мирела Величкова на живо в град Антоново
 31. Савов и Мирела Величкова на живо в SPIDER Club Велико Търново
 32. Музика и Караоке на живо с Деси и Мирела
 33. Савов и Мирела Величкова отново на живо в CLUB CALIENTE в Плевен
 34. Савов и Мирела Величкова на сцената на PIANO MUSIC HALL в Благоевград
 35. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Боженци
 36. Савов и Мирела Величкова на живо в Club BACARDI в Карлово
 37. Савов и Мирела отново в Piano Bar La Roccia в Козлодуй
 38. Савов и Мирела Величкова на сцената на Cafe Club ROYAL в Силистра
 39. Савов и Мирела на живо в Music Club SPLASH на 8 март
 40. Савов и Мирела Величкова на живо в Club CALIENTE в Плевен
 41. Савов и Мирела Величкова на живо в Music Club SPLASH на 14 февруари
 42. Савов и Мирела Величкова стартират пиано вечери в чайна "Шамбала" във Велико Търново
 43. Савов отстъпи на БНР правото да излъчва музиката му
 44. Савов и Мирела Величкова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 45. Савов и Мирела на живо в пиано бара в Боженци
 46. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Ловешкия Клуб "Версай"
 47. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR на 30 и 31 декември
 48. Савов и Мирела на живо в хотелския комплекс в Ксилифор
 49. Савов ще пее с "Кантилена" на Коледния концерт във Велико Търново
 50. Савов и Мирела Величкова с първо участие в Руския Клуб в старата столица
 51. Савов и Мирела бяха звездите на Коледния благотворителен бал на туристическо дружество "Трапезица"
 52. Савов представя MAXIMUS DIVAS SHOW
 53. Савов подкрепя Референдума на "Шоуто на Слави"
 54. Савов и Мирела с първо гостуване в Кафе Клуб Театъра в Севлиево
 55. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Козлодуй
 56. Савов предложи на любимата си по време на свое участие
 57. Савов пуска нов сингъл през октомври
 58. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара на Боженци
 59. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара в Етрополе
 60. Савов ще пее с "Кантилена" на празника на духовната музика в Габрово
 61. Савов пуска шоу с пеещи сервитьори в MAXIMUS PIANO BAR
 62. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 63. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" отново заедно на великотърновска сцена
 64. Савов и Мирела Величкова на живо в Павликени, Миндя и Обзор
 65. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова с нов акустичен концерт в старата столица
 66. Савов и тенора Момчил Караиванов на живо в MAXIMUS Piano Bar
 67. Савов и Мирела Величкова отново на живо в култовия MAXIMUS PIANO BAR
 68. Савов и Мирела с първи гостувания в Монтана и Сандански
 69. САВОВ с Майсторски клас при световно признатият виртуоз Ал ди Меола
 70. Турнето на Савов и Мирела продължава в Стара Загора и Габрово
 71. Савов и Мирела Величкова на живо в Club RETRO (Шумен)
 72. Савов и Мирела Величкова с първо съвместно участие в София
 73. Певците от "КАНТИЛЕНА" с два концерта през месец май
 74. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar La Roccia' Козлодуй
 75. САВОВ стартира национално клубно турне
 76. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо в MAXIMUS Piano Bar
 77. Савов и Мирела Величкова отново в MAXIMUS Piano Bar
 78. Певците от "КАНТИЛЕНА" се включват в инициативата "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 79. Годишен Купон на Великотърновските Музиканти' 2016
 80. Савов и Мирела Величкова в клуб "Версай", гр. Ловеч
 81. Великотърновските музиканти и артисти в Концерт - Спектакъл "Моят град Търновград"
 82. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar MAXIMUS
 83. Савов с участие в два спектакъла на Великотърновският театър
 84. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar Bozhentsi
 85. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо във Велико Търново
 86. SAVOV в Пиано Бар J'ADORE на 31-ви декември
 87. Коледни Концерти във Велико Търново и Ловеч с "Кантилена"
 88. Савов в пиано бар J'ADORE през декември
 89. Два спектакъла и Коледен Концерт във Великотърновският театър
 90. САВОВ и Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 91. Савов и Яница отново на живо в пиано бара на Велико Търново
 92. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в J'ADORE
 93. САВОВ и Момчил Караиванов отново заедно в пиано бар J'ADORE
 94. SAVOV feat. Yanitsa Ruseva LIVE Piano Bar
 95. Савов и певците от "Кантилена" в Румъния
 96. САВОВ и тенора Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 97. SAVOV feat. Mirela Velichkova Live Piano Bar
 98. Предстоящо турне с Великотърновския музикален театър този месец
 99. САВОВ и Яница Русева с първо съвместно участие в старата столица
 100. Предстоящ концерт с Маргарита Хранова във Великотърновския театър
 101. САВОВ и Момчил Караиванов на живо в Пиано Бар J'ADORE
 102. "Бал в Савоя" на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 103. САВОВ ще пее с "КАНТИЛЕНА" в Габрово
 104. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar J'ADORE през юни
 105. САВОВ с Номинация за Наградата "КУЛТУРА"
 106. "Искаш ли" е ХИТ Номер 1 в Класацията на БНТ за месец май
 107. САВОВ в концерта "Приятелство Навреме" в старата столицa
 108. Концерт и оперета във Великотърновския театър през май
 109. Предстоящи участия с "Кантилена" този месец
 110. SAVOV и Мирела Величкова с нови участия в пиано бар J'ADORE
 111. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с първо самостоятелно участие във Велико Търново
 112. "ИСКАШ ЛИ" в Класацията "НОВО 10+2" по БНТ
 113. САВОВ и Мирела с Великденски Концерт във Велико Търново
 114. Момчетата от "Кантилена" на живо в Арбанаси
 115. САВОВ и Мирела отново ще са домакини на Годишния Музикантски Купон в старата столица
 116. САВОВ ще вземе участие в три спектакъла на Великотърновския театър през април
 117. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с общ LIVE проект
 118. SAVOV & Mirela Velichkova LIVE Piano Bar J'ADORE
 119. МДТ "Константин Кисимов" отбелязва Деня на Театъра с тур зад кулисите
 120. SAVOV в специално Piano Bar LIVE парти за празника на Велико Търново
 121. SAVOV със специално парти по случай празничния 8-ми март
 122. Нови дати с Live участия в пиано бар J'ADORE
 123. Мюзикъл, опера и оперетни бисери през март във Великотърновския театър
 124. Премиерата на "Искаш ли" се превърна в светското събитие на старата столица
 125. Предстоящи концерти с "Кантилена" през март и април
 126. Съвместен концерт на музикалния театър във Велико Търново с Орлин Горанов
 127. SAVOV - ИСКАШ ЛИ / Official HD Video
 128. САВОВ с официална премиера на новото си видео "Искаш ли"
 129. САВОВ в пиано бар J'ADORE през януари
 130. SAVOV в пиано бар J'ADORE на Коледа
 131. САВОВ и Мирела Величкова с Коледен Концерт във Велико Търново
 132. САВОВ в пиано бар J'ADORE през декември
 133. Предстоящ Коледен концерт във великотърновския театър
 134. Предстоящ Коледен концерт с "Кантилена" във Велико Търново
 135. "ИСКАШ ЛИ" - Making / Bacstage' single 2014
 136. САВОВ отново в пиано бар J'ADORE във Велико Търново
 137. САВОВ, Стефан Рядков и още куп артисти в "Двубой" по Вазов
 138. Флора Търпоманова ще е героинята в новото видео на САВОВ
 139. BurgeRing House... едно ново начало
 140. "ИСКАШ ЛИ" / single 2014
 141. SAVOV с нови участия в пиано бар J'ADORE
 142. SAVOV подкрепя кампанията на BG MUSIC CHANNEL "Повече BG хитове, по-малко боза"
 143. SAVOV с нова песен на Световния Ден на Музиката
 144. Започва новия творчески сезон във Великотърновския театър
 145. Предстоящо участие на карнавал в Хърватска
 146. SAVOV на живо в пиано бар J'ADORE през септември
 147. SAVOV на гости на Роро в ПАРК LIVE по БНТ
 148. SAVOV представя "Вечер на Китарите" в ефира на BBR TV
 149. SAVOV с първа награда от международния конкурс "ЗВУКЪТ НА ВРЕМЕТО"
 150. SAVOV в пиано бар J'ADORE отново през юли и август
 151. Предстояща премиера на "ПРИЛЕПЪТ" от Й. Щраус
 152. "DressCode: Piano Bar" вече в ефира на BBR TV
 153. Участие в "Музикално-театрални вечери под звездите на Търновград"
 154. SAVOV подкрепя инициативата за Референдум на "Шоуто на Слави"
 155. Предстоящ концерт с Руслан Мъйнов и хор "Кантилена"
 156. Предстоящи участия във великотърновският театър
 157. SAVOV в пиано бар J'ADORE през юни
 158. Савов във "Вечер на Китарите" във Велико Търново
 159. Предстоящи спектакли и концерт във великотърновския театър
 160. Нови участия в пиано бар J'ADORE
 161. Предстоящи изяви с "Кантилена" през май
 162. SAVOV в екипа на BBR TV
 163. Предстоящи спектакли и премиера във великотърновския театър
 164. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 165. Годишен купон на музикантите в старата столица
 166. Концерт на хор "КАНТИЛЕНА" и хор "ТЪРНОВГРАД"
 167. "Хубавата Елена" излиза в турне
 168. SAVOV в пиано бар J'ADORE на 8-ми март
 169. Предстоящи спектакли през февруари
 170. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 171. "Българи от старо време" отново на 31-ви януари
 172. Участия в бар TREMOL
 173. SAVOV в пиано бар J'ADORE
 174. Предстояща премиера и Коледен концерт във великотърновския театър
 175. Турнето на "Графиня Марица" продължава в Ботевград и Сливен
 176. Предстоящ коледен концерт с "Кантилена"
 177. Концерт 200 години Верди в търновския театър
 178. САВОВ ще преподава китара във Великотърновският университет
 179. Мюзикълът "Българи от старо време" в Благоевград и Петрич
 180. САВОВ на фестивал в Гърция с "Кантилена"
 181. „Признание”-то на Савов събра младоженци
 182. Савов започна репетиции с Националната опера
 183. Савов отново на път с великотърновската оперета
 184. Участие в международен фестивал с "Кантилена"
 185. Операта "Травиата" отново на сцена
 186. Отпада планираното турнето в Истанбул
 187. Предстояща премиера и спектакли на "Графиня Марица"
 188. "Веселата вдовица" в навечерието на 24-ти май
 189. Предстоящи концерти с "Кантилена" този месец
 190. Великотърновските артисти се включват в кампанията "Да изчистим България за един ден"
 191. SAVOV в годишните музикални награди на БГ РАДИО
 192. "Българи от старо време" отново в турне
 193. Messe G-Dur от Шуберт отново през юни
 194. Предстоящ концерт във великотърновския театър
 195. SAVOV подарява "Признание" в сайта на БГ РАДИО
 196. САВОВ ще пее в благотворителен концерт за Ани
 197. ФИНАЛ на ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по Българска Национална Телевизия
 198. SAVOV стартира ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по БНТ 1
 199. Предстоящ Коледен концерт в търновския театър
 200. SAVOV feat. LOVE AN ACOUSTIC EVENING OF ORIGINAL MUSIC
 201. Спектакъл по случай 100-годишнината от рождението на Парашкев Хаджиев
 202. Турнето на "Веселата вдовица" продължава
 203. Концерт по случай деня на Народните будители
 204. "Травиата" отново на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 205. Статия във вестник "24 часа"
 206. "Българи от старо време" в турне
 207. SAVOV отново в миманса на "Сцена на вековете"
 208. Оперната прима Елена Филипова отново във Велико Търново
 209. "Признание" вече в ефира на БГ РАДИО
 210. Участие в хоров фестивал в Габрово
 211. SAVOV отново на път с великотърновската оперета
 212. SAVOV в "Софийски вечери на авторската песен"
 213. "Българи от старо време" ще участва в "Славейковите празници" в Трявна
 214. Предстоящ концерт и спектакли в търновския театър
 215. Предстоящи участия с "Кантилена" във Велико Търново
 216. Савов с представяне в "Шумен бард' 2012"
 217. Годишно парти на музикантите от старата столица
 218. Посланика на България във Виена за концерта на "Кантилена"
 219. Започва турнето на "Веселата вдовица"
 220. Предстоящи концерти във Виена, Австрия
 221. Предстоящи спектакли и премиера в търновския театър
 222. SAVOV приключи с работата по "Признание"
 223. SAVOV ще играе в два спектакъла през януари
 224. SAVOV събра колеги в музикантски купон в старата столица
 225. Коледен концерт в търновския театър
 226. Почина големият Пламен Ставрев
 227. "Травиата" ще гостува в Музикалния театър в София
 228. Участието с "Кантилена" е отложено за началото на новата година
 229. "Страната на усмивките" отново на сцена
 230. "Травиата" отново през ноември
 231. Савов на фестивал в Ямбол с "Кантилена"
 232. Мюзикълът "Българи от старо време" отново през октомври, ноември и декември
 233. SAVOV започна репетиции с рок банда
 234. "Хубавата Елена" отново в Пловдив
 235. Савов ще пее в "Травиата" от Верди
 236. SAVOV подготвя втори самостоятелен сингъл
 237. Савов започва третия си творчески сезон в търновската оперета
 238. SAVOV отново в миманса на Националната опера
 239. "Кантилена" подготвя нов диск със свои записи
 240. За майсторският клас и приятелството с Елена Филипова...
 241. SAVOV стана доброволец в ромски фестивал
 242. Край на театралния сезон с "Хубавата Елена"
 243. SAVOV заминава за Франция с "Кантилена"
 244. SAVOV отново в "Софийски вечери на авторската песен"
 245. За наградата "Златен Орфей"
 246. "Страната на усмивките" отново на сцена
 247. И мюзикъла "Службогонци" излиза в турне
 248. Предстоящ съвместен концерт със състав от Холандия
 249. За музикантската среща във Велико Търново
 250. Савов и Стела Петрова отново в MAXIMUS PIANO BAR
 251. Предстоящ гастрол на "Хубавата Елена"
 252. Предстояща премиера на мюзикъла "Службогонци"
 253. SAVOV на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 254. Романтична оперета за деня на влюбените
 255. Савов отново на турне с търновската оперета.
 256. Гласуването в БГ РАДИО продължава
 257. Савов отново като Аякс в "Хубавата Елена"
 258. Коледен концерт на търновския театър
 259. Савов с авторски рецитал в Пловдив
 260. Турнето на "Страната на усмивките" продължава в Русе
 261. Савов ще пее отново с "Кантилена" на 7-ми декември
 262. "Хубавата Елена" на сцената на ТЕАТЪР СОФИЯ
 263. Савов ще играе Аякс, отново в търновския театър на 23-ти ноември.
 264. Савов на сцената на музикалния театър в София
 265. "Кантилена" посреща хоров състав от гр. Байон, Франция
 266. "Страната на усмивките" ще бъде представена и в Разград
 267. Савов в ролята на цар Аякс в "Хубавата Елена"
 268. Савов в квартет "ИРИС"
 269. Участие в театрален фестивал в Бургас
 270. Савов и Михаела Филева на живо в "McNamara's Irish Pub"
 271. Награда за фолклор от фестивал в Сърбия
 272. "Страната на усмивките" в Монтана
 273. SAVOV / Чужди неща - ВИДЕОКЛИП
 274. "Кантилена" с награда от хоровия фестивал в Разград
 275. Участие в общински празник на хоровата музика
 276. Силвиана Андреева се снима в клип на Савов
 277. Савов в успешна премиера на “Страната на усмивките"
 278. Предстоящо участие в тържествена Архиерейска литургия
 279. Гласувайте в номинациите на БГ РАДИО за Савов!
 280. Савов започна работа във Великотърновската оперета
 281. Савов спечели голямата награда на международния конкурс „Короната на Търновград”
 282. Песента "Чужди неща" вече в ефира на БНР
 283. Хор “Кантилена” получи награда за най-проспериращ състав
 284. Савов вече в ефира и на БГ-радио
 285. Савов се завърна от едноседмично турне в Словакия с хор „Кантилена”
 286. Савов на една сцена с Националната опера
 287. Приключиха снимките по видеото към песента „Чужди неща"
 288. Савов на сцената на „Чудомировите празници” в Казанлък.
 289. Участие в Коледен концерт в София
 290. Хор „Кантилена” на фестивал в Македония
 291. Савов представя нова песен на сцената на Арт клуба на Театъра в град Плевен.
 292. Предстоящ коледен концерт
 293. "Кантилена" представя български фолклор на Богословска конференция във Велико Търново
 294. Савов на гости в „Перфектната вечеря”
 295. Савов взе участие в международния фестивал на изкуствата в Созопол