Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на живо в Ресторант “АЛЕГРО” във Велико Търново

SAVOVMIRELAВеликотърновските музиканти Петко Савов и Мирела Величкова ще гостуват за първи път в ресторанта на хотел “АЛЕГРО”, намиращ се в сърцето на старата столица.

 

 

Популярните изпълнители ще реализират общо две съвместни участия в елитния комплекс, като първото от тях ще се състои още в началото на следващия месец, а именно на 6-ти април.

Второто гостуване в “алегро” ще се случи на 20-ти април, вечерта (събота).

Това са първите участия на Савов и Мирела в луксозния комплекс, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови участия, през настоящата 2019 година.

 

Градовете и местата, в които Савов и Мирела ще реализират участия през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Тони Ангелов отново на живо в Бистро Картал в град Габрово

received 1514012918701287Тони Ангелов е поканен да пее отново на живо в бистро “Картал”, в град Габрово.

 

Популярният в миналото изпълнител ще гостува в заведението отново още три пъти, като първото участие ще се случи още в края на тази седмица, а именно на 16-ти март, вечерта.

 

Тони ще гостува в Бистро “Картала” още на 22-ри и 23-ти март (петък и събота).

 

Припомняме, че Тони Ангелов вече е сред редовно гостуващите музиканти в елитното заведение и се превърна в любимец на местната публика. Последните участия на изпълнителя в “Картал” бяха в началото на месеца и по традиция преминаха с голям успех.

 

Изпълнителят вече потвърди, че ще продължи да работи със заведението и със сигурност ще реализира нови участия до края на 2019 година. 

 

 

Точните дати, градовете и заведенията, в които Тони Ангелов предстои да реализира участия през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в официалната му страница във Facebook.

Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова отмениха концертите си

Savov SteliyaПопулярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова обявиха, че отменят участията си в страната по здравословни причини.

Става въпрос за поетите ангажименти за клубни концерти през този и следващите няколко месеца.

Музикантите междувременно публикуваха информацията и в социалните мрежи, за да няма спекулации относно причините за отменените концерти. Стелияна и Савов искрено се извиняват на своите фенове и обещават, че много скоро ще ги видят отново на сцена заедно.

Популярните изпълнители не конкретизират причините, което навежда на мисълта, че вероятно грипната вълна не е подминала един от двамата или и двамата изпълнители.

Последните участия на атрактивното дуо бяха в двата най-големи и елитни клубове във Велико Търново и по традиция преминаха с изключителен успех и при голям интерес от страна на публиката.

Тони Ангелов на живо в “Болярско Село” в Арбанаси на 3 Март

received 1514012918701287Певецът Тони Ангелов е поканен да пее отново на живо в ресторанта на хотелски комплекс “Болярско Село”, намиращ се в курорта Арбанаси, в близост до Велико Търново.

 

Популярният от близкото минало изпълнител е поканен да бъде специален гост в празнична програма на комплекса по случай Националния ни празник 3-ти март, вечерта.

 

Това е третото поредно гостуване на Тони в елитния комплекс, като вече е потвърдено, че ще реализира още гостувания през новата 2019 година.

 

Освен участието в Арбанаси, от началото на годината, популярния изпълнител вече започна и с гастролите си в цялата страна.

 

Точните дати, градовете и заведенията, в които Тони Ангелов ще реализира участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата му във фейсбук.

Мирела Величкова и Савов на живо в Пиано Бара на Хотел “Европа” в София

8BC6394A-6E95-40C1-BABA-80595CC3D0B1Популярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и певицата с кадифен глас Мирела Величкова, ще реализират своето първо за 2019 година съвместно гостуване в град София.

 

Музикантите ще гостуват в столицата в самото начало на следващия месец, а домакин на събитието ще бъде популярния пиано бар ”Sky Shisha”, намиращ се на последния етаж на елитния хотел “Европа”.

Точната дата на участието е 2-ри март, вечерта (събота).

 

Припомняме, че наред с ангажиментите си в старата столица, още с началото на новата 2019 година, Савов и Мирела започнаха своята четвърта поредна обиколка на пиано баровете и клубовете в страната.

Музикантите дадоха начало на турнето си още през януари, с участия в пиано бар & клуб “FACE 2 FACE”, в  град Габрово. През февруари Савов и Мирела гостуваха още в пиано баровете в Горна Оряховица, Ямбол и Казанлък, а след София, атрактивното дуо ще гостува и в най-популярните клубове в Кърджали, Плевен, Троян, Свиленград, Силистра и Велико Търново.

Мирела Величкова и Савов на сцената на пиано бар & хотел “Arte” във Велико Търново

8BC6394A-6E95-40C1-BABA-80595CC3D0B1Популярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и певица Мирела Величкова обявиха нова дата за свое съвместно участие във Велико Търново.

 

Концертът ще се състои на връх празника на старата столица, а техен домакин този път ще бъде най-новия великотърновски пиано бар “Arte”.

Точната дата на събитието е 22-ри март, вечерта (петък).

 

Пиано бар “Arte” е съвсем ново заведение и е част от новооткрит хотелски комплекс, намиращ се в сърцето на старо Търново. Кокетната сграда е собственост на тексаския мултимилионер и филантроп Едмънд Бек, открил неотдавна и 22-етажния “Ривър уолк” в Сан Антонио.

Капацитетът на новото бутиково бижу във Велико Търново е малък, но обстановката е неповторима и налага нови стандарти. Акцент и основна атракция в уютния пиано бар е огромен бял роял на повече от 100 години.

 

Савов и Мирела са сред първите поканени музиканти, които ще имат удоволствието да свирят и пеят в новооткрития бар и това е тяхното първо гостуване в “Арте”. Музикантите вече потвърдиха обаче, че най-вероятно ще реализират и нови участия, през настоящата 2019 година.

Савов и Мирела Величкова на сцената на “The PLACE” в Свиленград

SAVOVMIRELAПопулярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата у нас, певицата с кадифен глас Мирела Величкова, ще реализират своето първо съвместно гостуване на сцената на култовия “The Place”, в Свиленград.

 

Най-популярното великотърновско дуо ще гостува в популярния клуб в средата на следващия месец.

Точната дата на гастрола е 23-ти март (събота).

Гостуването в този клуб е първо и за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови участия до края на 2019 година.

 

Гастролът в Свиленград е част от четвъртото национално клубно турне на Савов и Мирела. Поредната обиколка на страната ще започне още през януари, с участия в пиано баовете в Горна Оряховица, Габрово, Ямбол и Казанлък. Предстоят и първите за годината гастроли в София, Велико Търново и Силистра, а след Свиленград, музикантите ще гостуват за първи път и на сцената на новооткрития пиано бар “Umbrella” в град Плевен, както и на клуб “Централ” в град Кърджали.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които музикантите предстои да реализират участия, през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar Umbrella в Плевен

SAVOVMIRELAПопулярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и певицата с кадифен глас Мирела Величкова, ще реализират поредното си съвместно гостуване в град Плевен.

Музикантите ще гостуват в града, в две последователни вечери, в края на следващия месец, а домакин на събитието този път ще бъде новооткрития пиано бар “Umbrella”.

 

Точните дати на участията са 29-ти и 30-ти март (петък и събота).

Припомняме, че наред с ангажиментите си в старата столица, още с началото на новата 2019 година, Савов и Мирела дадоха началото на своята четвърта поредна обиколка на пиано баровете и клубовете в страната. Музикантите дадоха начало на турнето си още през януари, с участия в пиано бар “Face 2 Face”, в град Габрово. Предстоят и първи за годината гастроли в пиано барове и клубове в София, Горна Оряховица, Ямбол, Казанлък и Силистра, а след Плевен, атрактивното дуо ще гостува и в най-популярните клубове в Кърджали, Троян, Велико Търново и Свиленград.

Тони Ангелов на живо в Бистро Картал в Габрово

received 1514012918701287Тони Ангелов ще реализира своите първи за 2019 година гастроли извън Велико Търново. Популярният в миналото изпълнител ще пее за първи път в град Габрово, а домакин на събитията ще бъде бистро “Картал”.

 

Първото от общо четири участия ще се случи още в края на тази седмица.

Точната дата е 23-ти февруари, вечерта (събота). Музикантът ще реализира още общо три гостувания в заведението, през следващия месец.

Датите на следващите участия са 2-ри, 8-ми и 9-ти март, вечерта.

 

Припомняме, че неотдавна Тони Ангелов обяви своето официално завръщане на сцената и вече започна активна концертна дейност в страната.

 

Тони вече гостува във великотърновските ресторанти “Аквая” и “Арена Търново”, комплекс “Болярско село” в курорта Арбанаси, както и в популярния ”Piano Bar GO”, в град Горна Оряховица. 

 

Точните дати, градовете и заведенията, в които Тони Ангелов предстои да реализира участия през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в официалната му страница във Facebook.

Савов & Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar GO

SAVOV MIRELA 2017Популярният изпълнител и музикант Петко Савов и най-обичаната великотърновска певица Мирела Величкова, ще реализират поредното си съвместно участие в пиано бара в град Горна Оряховица.

 

Музикантите ще гостуват в популярния музикален клуб още в края на тази седмица.

 

Точната дата на гастрола е 15-ти февруари, вечерта (петък).

 

 

Припомняме, че в началото на 2019 година, Савов и Мирела започнаха своята четвърта поредна обиколка на пиано баровете и клубовете в страната. Музикантите дадоха начало на турнето още през януари, с два концерта в пиано бар & клуб “Face 2 Face”, в град Габрово. През февруари, освен в Горна Оряховица, музикантите ще реализират своите първи за годината гастроли в пиано баровете в Ямбол и Казанлък, а през март атрактивното дуо ще гостува още в София, Плевен, Силистра, Кърджали, Свиленград и разбира се във Велико Търново.

Тони Ангелов отново на живо в Комплекс “Арена Търново”

received 1514012918701287Популярният изпълнител Тони Ангелов ще пее отново в ресторанта на хотелски комплекс “Арена Търново”, намиращ се непосредствено до стадион “Ивайло”, в старата столица.

 

Певецът ще гостува по покана на мениджърите на елитния комплекс, още в средата на този месец.

 

Точната дата на участието е 16-ти февруари, вечерта (събота).

 

Това е второто поредно участие на Тони в заведението. Музикантът направи свое премиерно участие в края на миналата година, точно на Никулден.

 

Тони Ангелов вече потвърди, че за него е удоволствие да гостува отново в комплекса и ще продължи да реализира нови участия.

 

Точните дати и заведенията, в които Тони Ангелов ще гостува през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата му във Facebook.

Мирела Величкова и Савов отново на живо в Кафе “БОРДО” в Плевен

SAVOVMIRELAПопулярният изпълнител и музикант Петко Савов и най-обичаната великотърновска певица Мирела Величкова, ще реализират поредното си съвместно участие в кафе “Бордо”, град Плевен.

 

Музикантите ще гостуват в популярния музикален клуб още в края на месец февруари.

 

Точната дата на гастрола е 23-ти февруари, вечерта (събота).

 

Припомняме, че в началото на 2019 година, Савов и Мирела дадоха началото на своята четвърта поредна обиколка на пиано баровете и клубовете в страната. Музикантите дадоха начало на турнето още през януари, с два концерта в пиано бар & клуб “Face 2 Face”, в град Габрово. През февруари, освен в Плевен, музикантите ще реализират своите първи за годината гастроли в пиано баровете в Ямбол, Горна Оряховица и Казанлък, а до края на пролетта атрактивното дуо ще гостува още в София, Силистра,  Кърджали, Свиленград и Велико Търново.

Савов и Мирела Величкова с поредна обиколка на пиано баровете у нас

7FD65A21-09CA-43AD-8A8F-FB7ACE19A243Популярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата у нас – певицата с кадифен глас Мирела Величкова, дадоха начало на своя поредена обиколка на пиано баровете в страната.

 

Това е четвъртият съвместен тур на музикантите и започна още в началото на 2019 година.

 

 

Стартът бе даден през януари, с гостуване в най-популярния пиано бар в град Габрово. Следващите гастроли на Савов и Мирела ще са в пиано баровете в Ямбол и Казанлък, а до края на пролетта музикантите ще пеят заедно в София, Горна Оряховица, Силистра, Плевен,  Троян, Кърджали и Свиленград.

Музикантите ще пеят заедно и в старата столица Велико Търново на празничния 8-ми март, както и на празника на града - 22 март.

 

Турнето ще продължи през цялата 2019 година, като освен местата, в които музикантите гостуват редовно и са се превърнали в любимци на публиката, Савов и Мирела ще реализират участия и в много пиано барове и клубове, в които до момента все още не са успели да пеят заедно. В някои от клубовете музикантите ще имат повече от едно участие.

Информация за датите, градовете и клубовете, в които музикантите ще се реализират участията от пролетния дял на националното турне, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Фейсбук.

 

Освен в столицата и големите градове, музикантите по традиция отново ще гостуват и в много от по-малките градове в страната.

Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar & Club CENTRAL в Кърджали

SAVOVMIRELAПопулярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и певицата с кадифен глас Мирела Величкова, ще реализират поредното си съвместно гостуване в град Кърджали.

 

Музикантите са поканени да гостуват отново през пролетта и да реализират ново участие в емблематичния за града пиано бар и клуб “Централ”.

 

Точната дата на гастроласа е 4-ти май.

 

Припомняме, че наред с ангажиментите си в старата столица, още с началото на новата 2019 година, Савов и Мирела дадоха началото на своята четвърта поредна обиколка на пиано баровете и клубовете в страната. Музикантите дадоха начало на турнето си още през януари, с два концерта в пиано бар & клуб “Face 2 Face” , в град Габрово. През февруари музикантите ще реализират своите първи за годината гастроли в пиано баровете в Ямбол и Казанлък, а преди Кърджали, атрактивното дуо ще гостува в София, Горна Оряховица, Силистра, Свиленград и Велико Търново.

Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра

SAVOVMIRELAПопулярният великотърновски изпълнител Петко Савов и певицата Мирела Величкова ще реализират поредно съвместно гостуване в град Силистра.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в крайдунавския град, в средата на месец март, а техен домакин отново ще бъде популярния местен пиано бар "ARTISTIC".

 

Точните дати на участията са 15-ти и 16-ти март (петък и събота).

 

Гостуването в този клуб е пето поредно за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че ще реализират и нови участия през новата 2019 година.

 

Савов и Мирела са сред редовно гостуващите музиканти и по традиция се радват на голям интерес от страна на местната публика. Дуото гостува за последен път в клуба в края на ноември, миналата година.

 

Точните дати на новите гостувания на музикантите в този, както и в другите клубове в страната, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

Мирела Величкова и Савов на сцената на Piano Bar SOHO в Ямбол

SAVOVMIRELAПопулярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата у нас, певицата с кадифен глас Мирела Величкова, ще реализират своето първо съвместно гостуване в пиано бар “SOHO”, в град Ямбол.

 

Най-популярното великотърновско дуо ще гостува в популярния клуб в началото на следващия месец.

Точната дата на гастрола е 2-ри февруари (събота).

Гостуването в този клуб е първо и за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови участия през настоящата година и при последвала нова покана. 

Гастролът в Ямбол ще бъде включен в четвъртото национално клубно турне на Савов и Мирела. Поредната обиколка на страната ще започне още през януари, с участия в пиано бар & клуб ”FACE 2 FACE” в Габрово, а седмица след Ямбол, музикантите ще гостуват за първи път и на сцената на пиано бар “The Floor”, в град Казанлък.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които музикантите предстои да реализират участия, през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в “Greek Restaurant Ellie’s”

SAVOV STELIYANA2018smollПопулярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" Стелияна Христова ще реализират първото си съвместно участие в новооткрития гръцки ресторант “Ellie’s”, намиращ се в сърцето на Велико Търново.

 

Гостуването е по покана на мениджърите и гости на заведението и ще се състои в средата на този месец.

Точната дата на участието е 19-ти януари, вечерта (събота).

Припомняме, че заведението отвори врати в средата на миналата година, но вече се радва на голям интерес от страна на местните жители и гости на старата столица. Освен типична гръцка кухня и интериор и тематична музика, от заведението обясниха, че ще правят и различни тематични и разнообразни вечери и партита.

Савов и Стелияна са сред първите гостуващи музикални звезди, поканени да пеят в заведението, но най-вероятно ще реализират и нови участия през 2019 година.

Савов и Мирела Величкова на живо в RAYA GARDEN на 8-ми Март

SAVOVMIRELAПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и певицата с кадифен глас Мирела Величкова ще реализират първото си съвместно участие в луксозния ресторант “RAYA Garden”, намиращ се в комплекс “Света Гора”, край Велико Търново.

 

Гостуването е по покана на мениджърите на елитния комплекс и ще се състои в началото на месец март.

 

Точната дата на участието е празничния 8-ми март, вечерта.

Припомняме, че популярният и превърнал се в емблема за Велико Търново мотел “Света Гора” промени изцяло визията на своя бивш ресторант “Социализъма” и неотдавна отвори отново врати напълно обновен, с нова още по-бляскава концепция и с ново име “RAYA Garden” (Райска Градина).

Савов вече е гостувал в елитния комплекс в края на 2018 година. Тогава той реализира участие с победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова и бе сред първите музикални звезди, поканени на сцената на заведението.

Тони Ангелов на живо в “Гостилница при Вальо” във Велико Търново

received 1514012918701287Тони Ангелов ще реализира своето първо за 2019 година участие във Велико Търново. Популярният в миналото изпълнител ще пее в гостилница “При Вальо”, по-известна като заведението ”Газстанцията”.

 

Участието е по покана на мениджърите на заведението и ще се случи още в началото на месец януари.

Точната дата на участието е 4-ти януари, вечерта (петък).

 

Припомняме, че неотдавна Тони Ангелов обяви своето официално завръщане на сцената и вече започна активна концертна дейност във Велико Търново и региона.

Тони вече гостува във великотърновските ресторанти “Аквая” и “Арена Търново”, комплекс “Болярско село” в курорта Арбанаси, както и в популярния ”Piano Bar GO”, в град Горна Оряховица. 

 

Точните дати, градовете и заведенията, в които Тони Ангелов предстои да реализира участия през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в официалната му страница във Facebook. 

Савов и Мирела Величкова на сцената на пиано бар “The FLOOR” в Казанлък

SAVOVMIRELAПопулярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата у нас, певицата с кадифен глас Мирела Величкова, ще реализират своето първо съвместно гостуване в пиано бар “The FLOOR”, в град Казанлък.

Най-популярното великотърновско дуо ще гостува в клуба в началото на следващия месец.

Точните дати на гастрола са 8-ми и 9-ти февруари (петък и събота).

 

Гостуването в Казанлък и в бара се случва по покана на мениджърите на клуба и е първо и за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови участия през настоящата година. 

 

Гастролът в Казанлък ще бъде включен в четвъртото национално клубно турне на Савов и Мирела. Поредната обиколка на страната започна още през януари, с участие в набиращия все по-голяма популярност и превърнал се в любим на мнозина, пиано бар & клуб ”FACE 2 FACE” в Габрово. 

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които музикантите предстои да реализират участия, през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Още статии ...

 1. Победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова и Савов отново на сцената на CITY PUB в старата столица
 2. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на “Face 2 Face” в Габрово
 3. Гласът на България Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Piano Live Club PLAY
 4. Тони Ангелов на сцената на “Piano Bar GO” на 31-ви Декември
 5. Тони Ангелов на живо в комплекс “Болярско Село” в Арбанаси
 6. Тони Ангелов на живо в комплекс “АКВАЯ” във Велико Търново
 7. Тони Ангелов на живо в Комплекс “АРЕНА Търново” на Никулден
 8. Тони Ангелов отново на сцената на Piano Bar GO
 9. Гласът на България Стелияна Христова, Мирела Величкова и Савов на живо в хотелски комплекс “Меридиан Болярски” на 31-ви декември
 10. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в “RAYA GARDEN” във Велико Търново
 11. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на живо в “Sammy’s Bar” във Велико Търново
 12. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар “RED & BLACK” във Велико Търново
 13. Савов и Мирела Величкова за първи път на живо в град Стражица
 14. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Спа Хотел Калиста в Старозагорски Минерални Бани
 15. Гласът на България Стелияна Христова и Савов на сцената на CITY PUB на 8-ми декември
 16. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на хотелски комплекс Алфарезорт Чифлика
 17. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Bar & Club “RIVERSIDE” в Троян
 18. Савов и Мирела Величкова на сцената на CENTRAL Club & Piano Bar в град Кърджали
 19. Савов и Мирела Величкова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив
 20. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на Клуб “ВЕРСАЙ” в Ловеч
 21. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Стара Загора
 22. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 23. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Созопол
 24. Мирела Величкова и Савов на сцената на най-популярната Бирария в Северна България “CITY PUB”
 25. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на CITY PUB във Велико Търново
 26. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на VOGUE Live Music Bar
 27. Мирела Величкова и Петко Савов отново на живо в пиано бара на Хотелски Комплекс “Боженци”
 28. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 29. Савов и Гласът на България Стелияна Христова с концерт в Нощта на Самоводската Чаршия във Велико Търново
 30. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Кафе Клуб "Театър" в Севлиево
 31. Савов и Гласът на България Стелияна Христова заформиха истинско VIP парти в Piano Live Club PLAY
 32. Савов отбелязва 10 години на музикалната сцена
 33. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на SANTOS Music Club в Несебър
 34. Савов и Мирела Величкова на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 35. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на FACE 2 FACE в Габрово
 36. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бар FACE 2 FACE в Габрово
 37. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Ресторант Галерия "ЛЕБЕД" в Павликени
 38. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на MAXIMUS Piano Bar
 39. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar NO NAME в Пазарджик
 40. Савов и Стелияна Христова отново на сцената на Piano Live Club PLAY
 41. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 42. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на SANTOS Music Club в Несебър
 43. Савов ще пее отново с "Кантилена" в град Ловеч
 44. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO на празника на Горна Оряховица
 45. Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Кафе "БОРДО" в Плевен
 46. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив
 47. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar ROYAL във Велико Търново
 48. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 49. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Клуб "Кафе Театър" в Севлиево
 50. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов с концертно турне в страната
 51. Савов и Мирела Величкова на живо в Кафе "БОРДО" в град Плевен
 52. Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 53. Мирела Величкова и Савов на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 54. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в комплекс "Одесос" във Варна
 55. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 56. Савов и Мирела Величкова на сцената на Restorant & Club "SOLO" в Добрич
 57. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Live Club PLAY на 24 Май
 58. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar MAXIMUS
 59. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов на сцената на Piano Bar GO
 60. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на FAMOUS BAR Veliko Tarnovo
 61. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Кафе Клуб "БОРДО" в град Плевен
 62. Савов & Мирела Величкова на живо в хотелски комплекс "Винпалас" в Арбанаси
 63. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Пиано Бар "Face to Face" в Габрово
 64. Савов и Мирела Величкова на сцената на THE BRICK BAR в град Варна
 65. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар & Ресторант "ОРФЕЙ" в град Ямбол
 66. Савов и Стелияна Христова на живо в Арбанаси на 14 февруари
 67. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar GO
 68. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова тръгват на Национално турне
 69. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 70. Савов и Стелияна отново на живо в Piano Bar GO
 71. Савов и Мирела Величкова на сцената на FAMOUS Bar във Велико Търново
 72. Савов и Победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Piano Live Club PLAY
 73. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Пиано Бар АРТИСТИК в Силистра
 74. Великотърновските музиканти Мирела Величкова и Савов с трето Национално Турне
 75. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar CORSET в Свищов
 76. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар АВАНГАРД в град Русе
 77. Савов и Мирела Величкова с първо гостуване в град Павликени
 78. Савов представя проекта "Балкански Вечери"
 79. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 80. Савов, Мирела Величкова и Тони Ангелов на живо в Piano Bar GO
 81. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Live Music Room ORGANZA
 82. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Live Club PLAY
 83. Савов и Мирела Величкова на живо в град Свищов на 31 декември
 84. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar & Club FACE to FACE в Габрово
 85. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова отново в Пиано Бар Горна Оряховица
 86. Мирела Величкова & Савов отново в Пиано Бара на Горна Оряховица
 87. Екзотична красавица снимат в новото видео на Савов
 88. Савов и певците от "Кантилена" и "Царевец" ще представят съвместен Коледен Концерт
 89. Савов и Мирела Величкова отново на живо в No Mercy Classic Bar в Търговище
 90. Савов и Мирела на живо в Пиано Бара в Боженци на 8-ми декември
 91. Булката на Савов грабна микрофона и запя на сватбата
 92. Савов и Мирела отново на сцената на Piano Bar ARTISTIC в Силистра
 93. Савов и Мирела Величкова отново на живо в NO MERCY CLASSIC BAR в Разград
 94. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Club RIVERSIDE в Троян
 95. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 96. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar GO
 97. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar LA ROCCIA в Козлодуй
 98. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar ARTISTIC в град Силистра
 99. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 100. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar GO в Горна Оряховица
 101. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 102. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар SING SING в Банско
 103. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO
 104. Савов и певците от "Кантилена" във Виена, Прага и Будапеща
 105. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 106. Савов и Мирела Величкова отново в Piano Bar GO
 107. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бара на Спа Хотел "Калиста" в Стара Загора
 108. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бар Лазур в град Кюстендил
 109. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в SPIDER Club
 110. Савов и певците от Кантилена ще представят песни на Щурците, Бийтълс и Импулс
 111. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Търговище
 112. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Горна Оряховица
 113. Савов и Мирела Величкова на живо в Agarta Club в Казанлък
 114. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара на Хотелски Комплекс "Боженци"
 115. Савов и Мирела Величкова на сцената на VENUS BAR в Смолян
 116. Савов и колегите му от "Кантилена" отново с участие в "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 117. Сватба мечта подари Савов на половинката си Деси
 118. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano & Wine Bar Terre Miroglio в Сливен
 119. Савов и Мирела Величкова тръгнаха на Национално Турне
 120. Савов и Мирела Величкова на живо в SANTOS Music Club в Несебър
 121. Савов и Мирела ще пеят за гостите от филмовия фестивал в старата столица
 122. Савов се сдоби с китара на легендарния Бисер Киров
 123. Савов и Мирела Величкова на живо в град Антоново
 124. Савов и Мирела Величкова на живо в SPIDER Club Велико Търново
 125. Музика и Караоке на живо с Деси и Мирела
 126. Савов и Мирела Величкова отново на живо в CLUB CALIENTE в Плевен
 127. Савов и Мирела Величкова на сцената на PIANO MUSIC HALL в Благоевград
 128. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Боженци
 129. Савов и Мирела Величкова на живо в Club BACARDI в Карлово
 130. Савов и Мирела отново в Piano Bar La Roccia в Козлодуй
 131. Савов и Мирела Величкова на сцената на Cafe Club ROYAL в Силистра
 132. Савов и Мирела на живо в Music Club SPLASH на 8 март
 133. Савов и Мирела Величкова на живо в Club CALIENTE в Плевен
 134. Савов и Мирела Величкова на живо в Music Club SPLASH на 14 февруари
 135. Савов и Мирела Величкова стартират пиано вечери в чайна "Шамбала" във Велико Търново
 136. Савов отстъпи на БНР правото да излъчва музиката му
 137. Савов и Мирела Величкова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 138. Савов и Мирела на живо в пиано бара в Боженци
 139. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Ловешкия Клуб "Версай"
 140. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR на 30 и 31 декември
 141. Савов и Мирела на живо в хотелския комплекс в Ксилифор
 142. Савов ще пее с "Кантилена" на Коледния концерт във Велико Търново
 143. Савов и Мирела Величкова с първо участие в Руския Клуб в старата столица
 144. Савов и Мирела бяха звездите на Коледния благотворителен бал на туристическо дружество "Трапезица"
 145. Савов представя MAXIMUS DIVAS SHOW
 146. Савов подкрепя Референдума на "Шоуто на Слави"
 147. Савов и Мирела с първо гостуване в Кафе Клуб Театъра в Севлиево
 148. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Козлодуй
 149. Савов предложи на любимата си по време на свое участие
 150. Савов пуска нов сингъл през октомври
 151. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара на Боженци
 152. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара в Етрополе
 153. Савов ще пее с "Кантилена" на празника на духовната музика в Габрово
 154. Савов пуска шоу с пеещи сервитьори в MAXIMUS PIANO BAR
 155. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 156. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" отново заедно на великотърновска сцена
 157. Савов и Мирела Величкова на живо в Павликени, Миндя и Обзор
 158. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова с нов акустичен концерт в старата столица
 159. Савов и тенора Момчил Караиванов на живо в MAXIMUS Piano Bar
 160. Савов и Мирела Величкова отново на живо в култовия MAXIMUS PIANO BAR
 161. Савов и Мирела с първи гостувания в Монтана и Сандански
 162. САВОВ с Майсторски клас при световно признатият виртуоз Ал ди Меола
 163. Турнето на Савов и Мирела продължава в Стара Загора и Габрово
 164. Савов и Мирела Величкова на живо в Club RETRO (Шумен)
 165. Савов и Мирела Величкова с първо съвместно участие в София
 166. Певците от "КАНТИЛЕНА" с два концерта през месец май
 167. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar La Roccia' Козлодуй
 168. САВОВ стартира национално клубно турне
 169. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо в MAXIMUS Piano Bar
 170. Савов и Мирела Величкова отново в MAXIMUS Piano Bar
 171. Певците от "КАНТИЛЕНА" се включват в инициативата "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 172. Годишен Купон на Великотърновските Музиканти' 2016
 173. Савов и Мирела Величкова в клуб "Версай", гр. Ловеч
 174. Великотърновските музиканти и артисти в Концерт - Спектакъл "Моят град Търновград"
 175. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar MAXIMUS
 176. Савов с участие в два спектакъла на Великотърновският театър
 177. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar Bozhentsi
 178. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо във Велико Търново
 179. SAVOV в Пиано Бар J'ADORE на 31-ви декември
 180. Коледни Концерти във Велико Търново и Ловеч с "Кантилена"
 181. Савов в пиано бар J'ADORE през декември
 182. Два спектакъла и Коледен Концерт във Великотърновският театър
 183. САВОВ и Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 184. Савов и Яница отново на живо в пиано бара на Велико Търново
 185. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в J'ADORE
 186. САВОВ и Момчил Караиванов отново заедно в пиано бар J'ADORE
 187. SAVOV feat. Yanitsa Ruseva LIVE Piano Bar
 188. Савов и певците от "Кантилена" в Румъния
 189. САВОВ и тенора Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 190. SAVOV feat. Mirela Velichkova Live Piano Bar
 191. Предстоящо турне с Великотърновския музикален театър този месец
 192. САВОВ и Яница Русева с първо съвместно участие в старата столица
 193. Предстоящ концерт с Маргарита Хранова във Великотърновския театър
 194. САВОВ и Момчил Караиванов на живо в Пиано Бар J'ADORE
 195. "Бал в Савоя" на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 196. САВОВ ще пее с "КАНТИЛЕНА" в Габрово
 197. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar J'ADORE през юни
 198. САВОВ с Номинация за Наградата "КУЛТУРА"
 199. "Искаш ли" е ХИТ Номер 1 в Класацията на БНТ за месец май
 200. САВОВ в концерта "Приятелство Навреме" в старата столицa
 201. Концерт и оперета във Великотърновския театър през май
 202. Предстоящи участия с "Кантилена" този месец
 203. SAVOV и Мирела Величкова с нови участия в пиано бар J'ADORE
 204. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с първо самостоятелно участие във Велико Търново
 205. "ИСКАШ ЛИ" в Класацията "НОВО 10+2" по БНТ
 206. САВОВ и Мирела с Великденски Концерт във Велико Търново
 207. Момчетата от "Кантилена" на живо в Арбанаси
 208. САВОВ и Мирела отново ще са домакини на Годишния Музикантски Купон в старата столица
 209. САВОВ ще вземе участие в три спектакъла на Великотърновския театър през април
 210. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с общ LIVE проект
 211. SAVOV & Mirela Velichkova LIVE Piano Bar J'ADORE
 212. МДТ "Константин Кисимов" отбелязва Деня на Театъра с тур зад кулисите
 213. SAVOV в специално Piano Bar LIVE парти за празника на Велико Търново
 214. SAVOV със специално парти по случай празничния 8-ми март
 215. Нови дати с Live участия в пиано бар J'ADORE
 216. Мюзикъл, опера и оперетни бисери през март във Великотърновския театър
 217. Премиерата на "Искаш ли" се превърна в светското събитие на старата столица
 218. Предстоящи концерти с "Кантилена" през март и април
 219. Съвместен концерт на музикалния театър във Велико Търново с Орлин Горанов
 220. SAVOV - ИСКАШ ЛИ / Official HD Video
 221. САВОВ с официална премиера на новото си видео "Искаш ли"
 222. САВОВ в пиано бар J'ADORE през януари
 223. SAVOV в пиано бар J'ADORE на Коледа
 224. САВОВ и Мирела Величкова с Коледен Концерт във Велико Търново
 225. САВОВ в пиано бар J'ADORE през декември
 226. Предстоящ Коледен концерт във великотърновския театър
 227. Предстоящ Коледен концерт с "Кантилена" във Велико Търново
 228. "ИСКАШ ЛИ" - Making / Bacstage' single 2014
 229. САВОВ отново в пиано бар J'ADORE във Велико Търново
 230. САВОВ, Стефан Рядков и още куп артисти в "Двубой" по Вазов
 231. Флора Търпоманова ще е героинята в новото видео на САВОВ
 232. BurgeRing House... едно ново начало
 233. "ИСКАШ ЛИ" / single 2014
 234. SAVOV с нови участия в пиано бар J'ADORE
 235. SAVOV подкрепя кампанията на BG MUSIC CHANNEL "Повече BG хитове, по-малко боза"
 236. SAVOV с нова песен на Световния Ден на Музиката
 237. Започва новия творчески сезон във Великотърновския театър
 238. Предстоящо участие на карнавал в Хърватска
 239. SAVOV на живо в пиано бар J'ADORE през септември
 240. SAVOV на гости на Роро в ПАРК LIVE по БНТ
 241. SAVOV представя "Вечер на Китарите" в ефира на BBR TV
 242. SAVOV с първа награда от международния конкурс "ЗВУКЪТ НА ВРЕМЕТО"
 243. SAVOV в пиано бар J'ADORE отново през юли и август
 244. Предстояща премиера на "ПРИЛЕПЪТ" от Й. Щраус
 245. "DressCode: Piano Bar" вече в ефира на BBR TV
 246. Участие в "Музикално-театрални вечери под звездите на Търновград"
 247. SAVOV подкрепя инициативата за Референдум на "Шоуто на Слави"
 248. Предстоящ концерт с Руслан Мъйнов и хор "Кантилена"
 249. Предстоящи участия във великотърновският театър
 250. SAVOV в пиано бар J'ADORE през юни
 251. Савов във "Вечер на Китарите" във Велико Търново
 252. Предстоящи спектакли и концерт във великотърновския театър
 253. Нови участия в пиано бар J'ADORE
 254. Предстоящи изяви с "Кантилена" през май
 255. SAVOV в екипа на BBR TV
 256. Предстоящи спектакли и премиера във великотърновския театър
 257. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 258. Годишен купон на музикантите в старата столица
 259. Концерт на хор "КАНТИЛЕНА" и хор "ТЪРНОВГРАД"
 260. "Хубавата Елена" излиза в турне
 261. SAVOV в пиано бар J'ADORE на 8-ми март
 262. Предстоящи спектакли през февруари
 263. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 264. "Българи от старо време" отново на 31-ви януари
 265. Участия в бар TREMOL
 266. SAVOV в пиано бар J'ADORE
 267. Предстояща премиера и Коледен концерт във великотърновския театър
 268. Турнето на "Графиня Марица" продължава в Ботевград и Сливен
 269. Предстоящ коледен концерт с "Кантилена"
 270. Концерт 200 години Верди в търновския театър
 271. САВОВ ще преподава китара във Великотърновският университет
 272. Мюзикълът "Българи от старо време" в Благоевград и Петрич
 273. САВОВ на фестивал в Гърция с "Кантилена"
 274. „Признание”-то на Савов събра младоженци
 275. Савов започна репетиции с Националната опера
 276. Савов отново на път с великотърновската оперета
 277. Участие в международен фестивал с "Кантилена"
 278. Операта "Травиата" отново на сцена
 279. Отпада планираното турнето в Истанбул
 280. Предстояща премиера и спектакли на "Графиня Марица"
 281. "Веселата вдовица" в навечерието на 24-ти май
 282. Предстоящи концерти с "Кантилена" този месец
 283. Великотърновските артисти се включват в кампанията "Да изчистим България за един ден"
 284. SAVOV в годишните музикални награди на БГ РАДИО
 285. "Българи от старо време" отново в турне
 286. Messe G-Dur от Шуберт отново през юни
 287. Предстоящ концерт във великотърновския театър
 288. SAVOV подарява "Признание" в сайта на БГ РАДИО
 289. САВОВ ще пее в благотворителен концерт за Ани
 290. ФИНАЛ на ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по Българска Национална Телевизия
 291. SAVOV стартира ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по БНТ 1
 292. Предстоящ Коледен концерт в търновския театър
 293. SAVOV feat. LOVE AN ACOUSTIC EVENING OF ORIGINAL MUSIC
 294. Спектакъл по случай 100-годишнината от рождението на Парашкев Хаджиев
 295. Турнето на "Веселата вдовица" продължава
 296. Концерт по случай деня на Народните будители
 297. "Травиата" отново на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 298. Статия във вестник "24 часа"
 299. "Българи от старо време" в турне
 300. SAVOV отново в миманса на "Сцена на вековете"
 301. Оперната прима Елена Филипова отново във Велико Търново
 302. "Признание" вече в ефира на БГ РАДИО
 303. Участие в хоров фестивал в Габрово
 304. SAVOV отново на път с великотърновската оперета
 305. SAVOV в "Софийски вечери на авторската песен"
 306. "Българи от старо време" ще участва в "Славейковите празници" в Трявна
 307. Предстоящ концерт и спектакли в търновския театър
 308. Предстоящи участия с "Кантилена" във Велико Търново
 309. Савов с представяне в "Шумен бард' 2012"
 310. Годишно парти на музикантите от старата столица
 311. Посланика на България във Виена за концерта на "Кантилена"
 312. Започва турнето на "Веселата вдовица"
 313. Предстоящи концерти във Виена, Австрия
 314. Предстоящи спектакли и премиера в търновския театър
 315. SAVOV приключи с работата по "Признание"
 316. SAVOV ще играе в два спектакъла през януари
 317. SAVOV събра колеги в музикантски купон в старата столица
 318. Коледен концерт в търновския театър
 319. Почина големият Пламен Ставрев
 320. "Травиата" ще гостува в Музикалния театър в София
 321. Участието с "Кантилена" е отложено за началото на новата година
 322. "Страната на усмивките" отново на сцена
 323. "Травиата" отново през ноември
 324. Савов на фестивал в Ямбол с "Кантилена"
 325. Мюзикълът "Българи от старо време" отново през октомври, ноември и декември
 326. SAVOV започна репетиции с рок банда
 327. "Хубавата Елена" отново в Пловдив
 328. Савов ще пее в "Травиата" от Верди
 329. SAVOV подготвя втори самостоятелен сингъл
 330. Савов започва третия си творчески сезон в търновската оперета
 331. SAVOV отново в миманса на Националната опера
 332. "Кантилена" подготвя нов диск със свои записи
 333. За майсторският клас и приятелството с Елена Филипова...
 334. SAVOV стана доброволец в ромски фестивал
 335. Край на театралния сезон с "Хубавата Елена"
 336. SAVOV заминава за Франция с "Кантилена"
 337. SAVOV отново в "Софийски вечери на авторската песен"
 338. За наградата "Златен Орфей"
 339. "Страната на усмивките" отново на сцена
 340. И мюзикъла "Службогонци" излиза в турне
 341. Предстоящ съвместен концерт със състав от Холандия
 342. За музикантската среща във Велико Търново
 343. Савов и Стела Петрова отново в MAXIMUS PIANO BAR
 344. Предстоящ гастрол на "Хубавата Елена"
 345. Предстояща премиера на мюзикъла "Службогонци"
 346. SAVOV на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 347. Романтична оперета за деня на влюбените
 348. Савов отново на турне с търновската оперета.
 349. Гласуването в БГ РАДИО продължава
 350. Савов отново като Аякс в "Хубавата Елена"
 351. Коледен концерт на търновския театър
 352. Савов с авторски рецитал в Пловдив
 353. Турнето на "Страната на усмивките" продължава в Русе
 354. Савов ще пее отново с "Кантилена" на 7-ми декември
 355. "Хубавата Елена" на сцената на ТЕАТЪР СОФИЯ
 356. Савов ще играе Аякс, отново в търновския театър на 23-ти ноември.
 357. Савов на сцената на музикалния театър в София
 358. "Кантилена" посреща хоров състав от гр. Байон, Франция
 359. "Страната на усмивките" ще бъде представена и в Разград
 360. Савов в ролята на цар Аякс в "Хубавата Елена"
 361. Савов в квартет "ИРИС"
 362. Участие в театрален фестивал в Бургас
 363. Савов и Михаела Филева на живо в "McNamara's Irish Pub"
 364. Награда за фолклор от фестивал в Сърбия
 365. "Страната на усмивките" в Монтана
 366. SAVOV / Чужди неща - ВИДЕОКЛИП
 367. "Кантилена" с награда от хоровия фестивал в Разград
 368. Участие в общински празник на хоровата музика
 369. Силвиана Андреева се снима в клип на Савов
 370. Савов в успешна премиера на “Страната на усмивките"
 371. Предстоящо участие в тържествена Архиерейска литургия
 372. Гласувайте в номинациите на БГ РАДИО за Савов!
 373. Савов започна работа във Великотърновската оперета
 374. Савов спечели голямата награда на международния конкурс „Короната на Търновград”
 375. Песента "Чужди неща" вече в ефира на БНР
 376. Хор “Кантилена” получи награда за най-проспериращ състав
 377. Савов вече в ефира и на БГ-радио
 378. Савов се завърна от едноседмично турне в Словакия с хор „Кантилена”
 379. Савов на една сцена с Националната опера
 380. Приключиха снимките по видеото към песента „Чужди неща"
 381. Савов на сцената на „Чудомировите празници” в Казанлък.
 382. Участие в Коледен концерт в София
 383. Хор „Кантилена” на фестивал в Македония
 384. Савов представя нова песен на сцената на Арт клуба на Театъра в град Плевен.
 385. Предстоящ коледен концерт
 386. "Кантилена" представя български фолклор на Богословска конференция във Велико Търново
 387. Савов на гости в „Перфектната вечеря”
 388. Савов взе участие в международния фестивал на изкуствата в Созопол