Вход

Новини

Савов: “Пиано баровете и клубовете много ми липсват!”

40FFDF74-3061-4B40-BF59-E2AE511B5798Популярният великотърновски музикант Петко Савов се затъжи за сцената и участията.
Ето какво сподели изпълнителят във Фейсбук: "Участията, пиано баровете и клубовете много ми липсват! Надявам се скоро всичко да се оправи и отново да сме заедно и да се забавляваме както преди..."

От известно време Савов често споделя свои клипове от стари участия и с носталгия си спомня за времената без ограничения и забрани. Заедно с неговите певици не са имали изяви от доста време и признава, че на всички им идва в повече.

В средата на януари Савов навърши 40 години, но заради забраните на заведенията да работят, годишнината не бе отбелязан с шумно празненство.

 

Музикантът, обаче изобщо не се чувства стар и уморен, и няма никакво намерение да слага край на нощния живот и щурите купони. 

Мирела Величкова и Савов на живо в ресторанта на хотел “Меридиан Болярски” по случай Св. Валентин

90538B23-132C-4A45-AB2A-0A143358EC1EПевицата с кадифения глас Мирела Величкова и нейният музикант Петко Савов ще реализират поредно съвместно гостуване в ресторанта на търновския хотел "Меридиан Болярски" .

Точната дата на участието е 13-и февруари (събота).

 

Гостуването е по покана на мениджърите и е по случай празника на влюбените Св. Валентин.

Участието е с начало 19:30 ч и ще продължи до 22:30 часа.

Мирела и Савов са сред редовно гостуващите музиканти в комплекса и вече потвърдиха, че ще реализират и нови участия през настоящата година.

Точните дати на новите гостувания на музикантите в комплекса, както и в другите клубове и градове в страната, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на Мирела и Савов във Facebook.

Мирела Величкова на гости в Шоуто на Шкумбата

68B3EB26-610F-41F9-9526-5C15A2A7BBAC

Стелияна Христова се дипломира като магистър!

05EFB5AD-52F7-41AB-BFF8-DF48B2DD33FFПървата победителка в "Гласът на България" Стелияна Христова използва времето на пандемия за да се дипломира като магистър.

 


В края на тази есен певицата успешно завърши ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" в специалността "Ръководство и мениджмънт на музикални състави". Нещо, с което гласовитата изпълнителка така или иначе се занимава вече професионално.
Припомняме, че Стелияна отвори собствена вокална школа за певци, а нейните възпитаници вече печелят многобройни награди и призови места от музикалните конкурси в страната.

 

Поп дивата признава, че именно покрай ситуацията с коронавируса е успяла да намери време за да довърши образованието си.

 

"Бях си взела всички изпити и бях завършила семестриално. Оставаше ми само държавният изпит, за който все не ми оставаше време да се подготвя. Но ето, че вече завърших!"


Споделя още, че заради все още влошената епидемиологична обстановка в страната, едва ли ще има официална церемония по връчване на дипломите, но пак се чувства много щастлива.

Стелияна Христова и Савов на сцената на Networx Jazz Cafe в Русе

AF2F99CF-0E7B-4DCF-89C4-2708D3633280Първата победителка в "Гласът на България" Стелияна Христова и нейният музикант Петко Савов ще гостуват в "Networx Jazz Cafe" в град Русе.

 

Точната дата на събитието е 20 ноември (петък).

 

Това е първото гостуване на музикантите в града и в този клуб, но те вече потвърдиха, че е възможно да планират и нови дати за участия.

 

Гастролът в Русе е част от второто национално клубно турне на музикантите, в рамките на което ще обиколят повечето от най-популярните нощни клубове в цялата страна. До момента Стелияна и Савов изнесоха клубни концерти във Велико Търново, Горна Оряховица, Арбанаси, Пловдив, Павликени, Ловеч, Несебър, Поморие и Балчик.

 

Точните дати, градовете и клубовете в които Стелияна и Савов ще реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците им във Фейсбук. 

Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Live Club Deep

D235B1F2-312C-456C-87C5-7ACD0D045F18Победителката в първия сезон на най-успешното музикално риалити у нас ”Гласът на България" - Стелияна Христова и популярния великотърновски музикант и изпълнител Петко Савов обявиха нови две дати за гостуване в клуб “Дийп”, в старата столица.

Участията на атрактивното дуо се случват по покана на мениджърите на клуба и ще се случат в края на този и средата на следващия месец.
Точните дати на гостуванията са 31 октомври и 14 ноември.

Припомняме, че Стелияна и Савов са сред най-търсените и харесвани великотърновски музиканти, а участията им по традиция се радват на голям успех и интерес от страна на местната публика. 

Музикантите вече потвърдиха, че предстои да реализират и нови гостувания в “DEEP” до края на годината.

 

Информация за всички предстоящи участия ще бъдат публикувани тук ,както и в страниците на Савов и Стелияна във Facebook.

Мирела Величкова и Савов отново на сцената на “Music Pub” в Павликени

90538B23-132C-4A45-AB2A-0A143358EC1EПевицата с кадифения глас Мирела Величкова и нейният музикант Петко Савов ще реализират поредно съвместно гостуване в град Павликени.


Музикантите ще свирят и пеят заедно в местния клуб "Мюзик Пъб".

Точната дата на участието е 13-и ноември (петък).

Гостуването в този клуб е второ поредно за двамата музиканти, които потвърдиха, че е възможно да реализират и нови участия до края на годината.

Мирела и Савов са сред редовно гостуващите музиканти в града и по традиция се радват на голям интерес от страна на местната публика.

 

Точните дати на новите гостувания на музикантите в този, както и в другите клубове в страната, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на Мирела и Савов във Facebook.

Стелияна Христова и Савов отново на живо в Пловдив

AF2F99CF-0E7B-4DCF-89C4-2708D3633280Победителката в първия сезон на ”Гласът на България” Стелияна Христова и нейният музикант Петко Савов ще гостуват отново в град Пловдив.

Събитието ще се случи в средата на месеца, в популярната кафе книжарница "Доброта".

 

Музикантите са поканени да изнесат специален празничен концерт по случай специална годишнина и празненство на заведението!

Точната дата на участието е 23-и октомври (петък).

 

Припомняме, че Стелияна и Савов са сред най-търсените клубни музиканти в страната, а участията им по традиция се радват на голям интерес.

Това е второто гостуване на музикантите в града на тепетата, но те вече потвърдиха, че предстоят и нови участия до края на годината.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Стелияна и Савов ще реализират участия през 2020 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите във Фейсбук.

Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar Artistic

90538B23-132C-4A45-AB2A-0A143358EC1EПевицата с кадифения глас Мирела Величкова и нейният музикант Петко Савов ще реализират поредно съвместно гостуване в град Силистра.


Музикантите ще свирят и пеят заедно в крайдунавския град в края на тази седмица, а техен домакин отново ще бъде популярния местен пиано бар "ARTISTIC".

 

Точната дата на участието е 9-и октомври (петък).

Гостуването в този клуб е поредно за двамата музиканти, които потвърдиха, че ще реализират и нови участия до края на годината.

 

Мирела и Савов са сред редовно гостуващите музиканти и по традиция се радват на голям интерес от страна на местната публика. Дуото гостува за последен път в елитния клуб пеез пролетта.

 

Точните дати на новите гостувания на музикантите в този, както и в другите клубове в страната, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на Савов и Мирела във Facebook.

Стелияна Христова и Савов отново на живо в City Pub Велико Търново

41D7646F-DF8B-493C-A50E-E6C82DAB2B20Победителката в първия сезон на ”Гласът на България” Стелияна Христова и популярния великотърновски музикант Петко Савов, ще гостуват отново на сцената на култовата търновска бирария "Сити Пъб".

 

Събитието ще се случи в началото на следващия месец.
Точната дата на участието е 3-и октовмери, вечерта (събота).

Музикантите са поканени като специални гости в празничната вечер по случай 21 години от създаването на заведението!

 

Стелияна и Савов са сред редовно гостуващите музиканти в клуба и са се превърнали в любимци на местната публика.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Стелияна и Савов ще реализират участия през 2020 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите във Фейсбук

Мирела Величкова и Савов отново в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци

bojenci017Популярният великотърновски музикант и изпълнител Петко Савов и певицата с кадифения глас - Мирела Величкова ще гостуват отново в пиано бара на хотелски комплекс "Боженци", намиращ се в близост до едноименния курорт. 

Поредното участие на атрактивното дуо ще се случи в края на следващата седмица.

Точната дата на гастрола е 19 септември, вечерта (събота).

 

Пропомняме, че Савов и Мирела са сред редовно гостуващите музиканти в луксочния клуб и вече потвърдиха, че ще продължат съвместната си работа с комплекса  и през новата 2020 година.

 

 

Точните дати на предстоящите гостувания ще бъдат обявявани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

 

 

Пиано Бар БОЖЕНЦИ

Хотелски Комплекс "Боженци"

гр. Габрово 5349, с. Черневци, ул. "Главна" 1

За допълнителна информация и резервации: 067 193 300

Стелияна Христова и Савов с Концерт в Нощта на Самоводската Чаршия

96E20061-7BC2-49D8-A9DA-0EBDF80A211CПървата победителка в "Гласът на България" и популярният великотърновски музикант Петко Савов ще изнесат съвместен концерт в рамките на фестивала "Нощ на Самоводската чаршия и фестивал на занаятите".

 

Есенният празник ще се проведе от 18 до 23 септември във Велико Търново.

 

Концертът на Стелияна и Савов ще се състои на 19 септември, вечерта (събота).

 

Начало: 21:00 часа.

 

Освен Стелиян и Савов, по традиция в празника участие ще вземат още много творци, артисти и занаятчии от цялата страна.

 

Събитието се организира от Общинска туристическа агенция "Царевград Търнов" и Община Велико Търново.

Стелияна Христова и Савов на живо в Ресторант “Summer Garden” във Велико Търново

D235B1F2-312C-456C-87C5-7ACD0D045F18Победителката в първия сезон на ”Гласът на България” Стелияна Христова и популярния великотърновски музикант Петко Савов, ще пеят отново във Велико Търново, в разгара на лятото.

 

Участията ще се случат през месец август, а техен домакин този път ще бъде култовият местен ресторант "Лятна Градина", намиращ се на емблематичната за града Самоводска чаршия.

 

Точните дати на гостуванията са 15 и 22 август, вечерта.

 

Това е първото гостуване на музикантите в заведението, но те вече потвърдиха, че е вероятно да реализират и нови участия до края на годината.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Стелияна и Савов ще реализират участия през 2020 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите във Фейсбук.

Стелияна Христова и Савов на сцената на Hard Balls Bar в Балчик

D235B1F2-312C-456C-87C5-7ACD0D045F18Победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова и популярният търновски музикант Петко Савов ще гостуват на сцената на бившия култов "Piano Bar Marina" в Балчик. Клубът сега носи името "Hard Balls Bar" и вече се е превърнал в лидер на нощният живот в града и региона.

 

Атрактивното дуо е поканено да гостува по повод новият Grand Opening Session 2020.

Точната дата на участието е 25 септември (петък).

Това ще е първото гостуване на музикантите в Балчик, но те вече потвърдиха, че ако всичко мине както трябва, най-вероятно ще продължат да съвместната си работа с клуба.

 

Гастролът в Балчик е част от второто национално клубно турне на музикантите, в рамките на което ще обиколят най-популярните и елитни клубове в цялата страна. До момента Стелияна и Савов изнесоха клубни концерти във Велико Търново, Горна Оряховица, Арбанаси, Павликени, Ловеч, Несебър и Поморие.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Стелияна и Савов ще реализират участия до края на годината, ше бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите във Фейсбук. 

Честит рожден ден, Стелияна Христова!

33B305E7-5DB9-4D44-9A00-FCE8370DAA0BДнес рожден ден празнува първата победителката в "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова! 

След финала на най-гледаното музикално риалити у нас, гласовитата изпълнителка безспорно успя да се превърне в любимка на цяла България, както и в един от най-успешните и развиващи се финалисти в шоуто. В последните няколко години, Стелияна се наложи и като една от най-търсените и ангажирани клубни певици в страната. В момента е в ход нейното второ национално турне, което в рамките на годината ще премине през над десет български града.

На сцената Стелияна излиза заедно с нейният музикант Петко Савов, а първите им концерти вече се състояха в Горна Оряховица, Велико Търново, Ловеч, Павликени, Поморие и Несебър. 

 

Освен с концерти и участия, от няколко години Стелияна се занимава активно и с академична и преподавателска дейност. Певицата завършва "Педагогика на обучението по музика" във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" и почти веднага започва работа като преподавател по поп и джаз пеене в музикалното училище в Плевен.

Тази година предстои да се дипломира и като магистър по "Ръководство и мениджмънт на музикални състави", отново във Великотърновската Алма Матер.

 

Неотдавна Стелияна отвори и собствена музикална школа за певци. Школата носи името "Вокално Студио Гласове" и се помещава в сградата на Младежки дом в град Горна Оряховица.

 

Нейни възпитаници успешно шестват по музикалните конкурси и фестивали в страната, и вече печелят своите първи награди и отличия.

Пожелаваме на Стелияна много здраве и щастие, и още дълги години да ни радва от сцената!

Мирела Величкова и Савов на живо във Вила Максимус

90538B23-132C-4A45-AB2A-0A143358EC1EВеликотърновсКото дуо Мирела Величкова и Петко Савов ще гостуват в елитния комплекс "Вила Максимус", намиращ се в близост до старата столица.

 

Атрактивното дуо ще гостува в комплекса в началото на август, като добави, че има вероятност да реализира и други участия, които ще се случат по време на лятната пауза на пиано бар "Максимус".

 

Точната дата на събитието е 2-и август.

"Вила Максимус" се намира в китното предбалканско селце Велчево, само на 15 километра от Велико Търново.

 

Точните дати на участията на музикантите ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на Мирела и Савов във Фейсбук.

Стелияна Христова и Савов на сцената на Club 8 в Поморие

AF2F99CF-0E7B-4DCF-89C4-2708D3633280Победителката в първия сезон на ”Гласът на България” Стелияна Христова и популярният търновски музикант Петко Савов, ще гостуват за първи път в Поморие.

 

Събитието ще се случи в края на седмицата, а техен домакин ще бъде нощният клуб на Интерхотел Поморие - "Club 8”.

 

Точната дата на концерта е 24 юли.

 

Това е поредната спирка от второто национално клубно турне на музикантите. Припомняме, че през януари и февруари музикантите реализираха поредица от концерти във Велико Търново, Горна Оряховица, Арбанаси и Павликени, но поради обявеното извънредно положение, временно прекратиха изявите си

Веднага след концерта в Поморие Стелияна и Савов ще гостуват за пръв път и на сценатите на  клубовете "Caramel" (Несебър) и "Hard Balls Bar" в Балчик.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Стелияна и Савов предстои да реализират участия през 2020 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите във Фейсбук.

Стелияна Христова и Савов на сцената на Caramel Music Hall в Несебър

D235B1F2-312C-456C-87C5-7ACD0D045F18Победителката в първия сезон на ”Гласът на България” Стелияна Христова и нейнят музикант Петко Савов, ще гостуват отново в град Несебър.

 

Събитието ще се случи в края на тази седмица, а техен домакин този път ще бъде елитния местен клуб “Caramel - Music hall”.

 

Точната дата на участието е 25 юли (събота).

 

Това е първото гостуване на музикантите в този клуб, но те вече потвърдиха, че е възможно да реализират и нови участия до края на лятото.

Точните дати, градовете и клубовете, в които Стелияна и Савов ще реализират участия през 2020 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите във Фейсбук.

Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Music Pub в Павликени

AF2F99CF-0E7B-4DCF-89C4-2708D3633280Победителката в първия сезон на ”Гласът на България” Стелияна Христова и популярния великотърновски музикант Петко Савов, ще гостуват отново в град Павликени.

Събитието ще се случи в началото на следващия месец, а техен домакин отново ще бъде популярбия местен клуб “Мюзик Пъб”.

Музикантите са поканени да изнесат специален празничен концерт по случай една година от създаването на заведението!

Точната дата на участието е 8 август (събота).

 

Припомняме, че Стелияна и Савов са сред най-търсените клубни музиканти в страната, а участията им по традиция се радват на голям интерес.

 

Това е второто гостуване на музикантите в клуба, но те вече потвърдиха, че ще реализират и нови участия през настоящата година.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Стелияна и Савов ще реализират участия през 2020 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите във Фейсбук.

Мирела Величкова и Савов подготвят лятно турне

90538B23-132C-4A45-AB2A-0A143358EC1EПевицата с кадифения глас Мирела Величкова и популярния търновски музикант Петко Савов подновяват национално си турне.

 

Това е техният пети съвместен клубен тур.

 

Стартът бе даден още през януари, с гостуване в пиано бара в град Ботевград. През февруари и март музикантите реализираха участия в клубове във Велико Търново, Силистра и Дряново, но поради обявеното извънредно положение, бяха принудени временно да прекраят изявите си.

 

Преди дни атрактивното дуо обяви, че е готово да поднови участията си, веднага след като обстановката се нормализира и всички клубовете отворят врати.

Очаква се това да се случи до края на юни.

 

Музикантите по традиция ще гостуват на голяма част от най-популярните и елитни клубни сцени в страната, а обиколката им ще продължи през цялата 2020 година.

 

Информация за точните дати, градовете и клубовете, в които Мирела и Савов предстои да реализират участията, ще бъдат публикувани на официалните страници на музикантите във Фейсбук.

Още статии ...

 1. Стелияна Христова и Савов се връщат на сцената през юни
 2. Стелияна Христова и Савов на сцената на Клуб Версай в Ловеч
 3. Савов сред най-колоритните университетски преподаватели
 4. Певицата Мирела Величкова грейна с нова фотосесия
 5. Стелияна Христова пусна собствен YouTube канал
 6. Честит рожден ден на Мирела Величкова!
 7. Стелияна Христова подкрепя кампанията за повече българска музика в ефира
 8. Савов също подкрепи кампанията за повече българска музика в ефира
 9. Мирела Величкова подкрепя кампанията за повече българска музика в ефира
 10. Певицата Християна Цветкова също отмени участията си заради коронавируса
 11. Победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова отмени участията си за неопределен период от време
 12. Пиано бар легендата Мирела Величкова също отменя клубните си изяви заради коронавируса
 13. Савов и Мирела отново на живо в Пиано Бара в Боженци
 14. Савов връща любимите търновски певици в Maximus
 15. Мирела Величкова и Савов отново на живо в култовия Maximus
 16. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 17. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на култовия MAXIMUS Piano Bar
 18. Християна Цветкова отново на живо в MAXIMUS Piano Bar
 19. Стелияна Христова и Савов на живо в Етнографски комплекс “Българка” в Арбанаси
 20. Мирела Величкова и Савов отново на живо в ресторант “АЛЕГРО” във Велико Търново
 21. Стелияна Христова на живо в RAYA GARDEN на 14 февруари
 22. Стелияна Христова и Савов на живо в Калояновата Крепост в Арбанаси
 23. Мирела Величкова и Савов на сцената на Bar ROCKA ROLLA във Велико Търново
 24. Стелияна Христова и Савов отново на живо в DEEP Live Club във Велико Търново
 25. Мирела Величкова и Савов на живо в пиано бара на х-л “Кентавър” в Дряново
 26. Стелияна Христова и Савов на сцената на “Music Pub” в Павликени
 27. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Old Capital’s Bar
 28. Християна Цветкова и Савов отново на сцената на Old Capital’s Bar
 29. Мирела Величкова и Савов на сцената на Пиано Бар “Панорама” в Ботевград
 30. Стелияна Христова и Савов на живо в ресторант “Плевенчето” в Горна Оряховица
 31. Мирела Величкова & Савов отново на живо в Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 32. Стелияна Христова на живо в комплекс “Меридиан Болярски” на 31 декември
 33. Новогодишно парти с Християна Цветкова в хотел “Момина Крепост” в Ксилифор
 34. Християна Цветкова и Савов отново на сцената на Maximus Piano Bar
 35. Стелияна Христова и Савов отново на живо в Maximus Piano Bar
 36. Пианистът Аспарух Бойлов се присъедини към екипа на Савов
 37. Стелияна Христова и Савов с концерт на 8 декември
 38. Християна Цветкова и Савов на сцената на Old Capital’s Bar
 39. Мирела Величкова - певицата с кадифения глас
 40. Стелияна Христова отваря собствена музикална школа
 41. Стелияна Христова в отлична форма след раждането
 42. Три великотърновски певици завладяват клубната сцена в страната
 43. Савов и Мирела Величкова на сцената на MUSIC PUB в Павликени
 44. Християна и Савов препълниха култовия търновски MAXIMUS
 45. Мирела Величкова и Савов отново на живо в пиано бар “Еверест” в Етрополе
 46. Савов и колегите му от “Кантилена” посрещат японски хор в Търново
 47. Стелияна Христова и Савов на живо във “Вила Гиргина” край Велико Търново
 48. Стелияна Христова и Савов сред най-търсените музиканти в страната
 49. Стелияна Христова и Савов на живо в комплекс “Раювски Хан” в Еленския Балкан
 50. Мирела Величкова & Савов отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 51. Савов и Мирела Величкова на живо в RESEN LODGE
 52. Мирела Величкова и Савов обявиха нови дати за участия в култовия MAXIMUS Piano Bar
 53. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на DEEP Live Club
 54. Християна Цветкова и Савов отново на сцената на DEEP Live Club
 55. Стелияна Христова също се обяви в защита на родното Черноморие
 56. Гласът на България Стелияна Христова и Савов ще пеят в Търново на 22 септември
 57. Гласът на България Стелияна Христова и Савов на живо в култовия MAXIMUS Piano Bar
 58. Християна Цветкова и Савов на сцената на MAXIMUS Piano Bar
 59. Гласът на България Стелияна Христова се превърна в любимка на жените на мотори
 60. Мирела Величкова, Стелияна Христова и Савов в “RAYA GARDEN” на 31 декември
 61. Мирела Величкова и Савов на живо в комплекс “Панорама” в град Елена
 62. Мирела Величкова & Савов отново на живо в Пиано Бара в Боженци
 63. Стелияна Христова и Савов отново на живо в CITY PUB във Велико Търново
 64. Гласът на България Стелияна Христова и Савов на сцената на “DEEP Live Club” във Велико Търново
 65. Савов и Християна Цветкова на сцената на “DEEP Live Club” във Велико Търново
 66. Християна Цветкова и Савов на живо в “Бордо” в Плевен
 67. Силвия Бахати и Християна Цветкова напълниха очите и ушите на търновци
 68. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Пиано Бар “ЛАЗУР” в Кюстендил
 69. Християна Цветкова се включи в кампанията за родното черноморие
 70. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на “SOHO Bar & Dinner”
 71. Михаела Филева за Стелияна Христова и Савов: Двама талантливи търновци
 72. Пиано вечери със Савов и Мирела в MAXIMUS
 73. Савов и Християна Цветкова тръгват на национално клубно турне
 74. Християна Цветкова и Савов на сцената на Piano Bar GO
 75. Християна Цветкова и Савов на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 76. Гласът на България Стелияна Христова и Християна Цветкова ще пеят за търновци в средата на лятото
 77. Християна Цветкова и Савов на сцената на Piano Live Club PLAY
 78. Победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Piano Live Club “PLAY”
 79. Гласът на България Стелияна Христова стана майка за втори път
 80. Спечели диск на Савов от томболата на “Шоуто на Слави”
 81. Тони Ангелов на живо в Бистро Картал в Габрово и през лятото
 82. Младата певица Християна Цветкова стана модел
 83. Савов и Християна Цветкова на сцената на “SOHO Bar & Dinner” във Велико Търново
 84. Християна Цветкова е новата сензация на великотърновската музикална сцена
 85. Савов и Мирела Величкова на сцената на SOHO Bar & Dinner във Велико Търново
 86. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в SOHO Bar & Dinner
 87. Гласът на България Стелияна Христова и Савов отново на сцената на “CITY PUB” във Велико Търново
 88. Савов и Християна Цветкова на сцената на “Piano Bar ARTE” във Велико Търново
 89. Савов и Мирела Величкова на сцената на Club DUBLIN в Дупница
 90. Савов ще пее отново с “Кантилена” през май
 91. Савов и Мирела Величкова на живо в ресторанта на Парк Хотел “АСЕНЕВЦИ” във Велико Търново
 92. Савов и Мирела Величкова на живо в Ресторант “Иван Асен” във Велико Търново
 93. Християна Цветкова е най-новата звезда в лейбъла на Савов
 94. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Пиано Бара в Боженци
 95. Тони Ангелов отново ще пее в Бистро “КАРТАЛ” в Габрово
 96. Савов и Мирела Величкова на живо в Ресторант “АЛЕГРО” във Велико Търново
 97. Тони Ангелов отново на живо в Бистро Картал в град Габрово
 98. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова отмениха концертите си
 99. Тони Ангелов на живо в “Болярско Село” в Арбанаси на 3 Март
 100. Мирела Величкова и Савов на живо в Пиано Бара на Хотел “Европа” в София
 101. Мирела Величкова и Савов на сцената на пиано бар & хотел “Arte” във Велико Търново
 102. Савов и Мирела Величкова на сцената на “The PLACE” в Свиленград
 103. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar Umbrella в Плевен
 104. Тони Ангелов на живо в Бистро Картал в Габрово
 105. Савов & Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar GO
 106. Тони Ангелов отново на живо в Комплекс “Арена Търново”
 107. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Кафе “БОРДО” в Плевен
 108. Савов и Мирела Величкова с поредна обиколка на пиано баровете у нас
 109. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar & Club CENTRAL в Кърджали
 110. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 111. Мирела Величкова и Савов на сцената на Piano Bar SOHO в Ямбол
 112. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в “Greek Restaurant Ellie’s”
 113. Савов и Мирела Величкова на живо в RAYA GARDEN на 8-ми Март
 114. Тони Ангелов на живо в “Гостилница при Вальо” във Велико Търново
 115. Савов и Мирела Величкова на сцената на пиано бар “The FLOOR” в Казанлък
 116. Победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова и Савов отново на сцената на CITY PUB в старата столица
 117. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на “Face 2 Face” в Габрово
 118. Гласът на България Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Piano Live Club PLAY
 119. Тони Ангелов на сцената на “Piano Bar GO” на 31-ви Декември
 120. Тони Ангелов на живо в комплекс “Болярско Село” в Арбанаси
 121. Тони Ангелов на живо в комплекс “АКВАЯ” във Велико Търново
 122. Тони Ангелов на живо в Комплекс “АРЕНА Търново” на Никулден
 123. Тони Ангелов отново на сцената на Piano Bar GO
 124. Гласът на България Стелияна Христова, Мирела Величкова и Савов на живо в хотелски комплекс “Меридиан Болярски” на 31-ви декември
 125. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в “RAYA GARDEN” във Велико Търново
 126. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на живо в “Sammy’s Bar” във Велико Търново
 127. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар “RED & BLACK” във Велико Търново
 128. Савов и Мирела Величкова за първи път на живо в град Стражица
 129. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Спа Хотел Калиста в Старозагорски Минерални Бани
 130. Гласът на България Стелияна Христова и Савов на сцената на CITY PUB на 8-ми декември
 131. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на хотелски комплекс Алфарезорт Чифлика
 132. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Bar & Club “RIVERSIDE” в Троян
 133. Савов и Мирела Величкова на сцената на CENTRAL Club & Piano Bar в град Кърджали
 134. Савов и Мирела Величкова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив
 135. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на Клуб “ВЕРСАЙ” в Ловеч
 136. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Стара Загора
 137. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 138. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Созопол
 139. Мирела Величкова и Савов на сцената на най-популярната Бирария в Северна България “CITY PUB”
 140. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на CITY PUB във Велико Търново
 141. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на VOGUE Live Music Bar
 142. Мирела Величкова и Петко Савов отново на живо в пиано бара на Хотелски Комплекс “Боженци”
 143. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 144. Савов и Гласът на България Стелияна Христова с концерт в Нощта на Самоводската Чаршия във Велико Търново
 145. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Кафе Клуб "Театър" в Севлиево
 146. Савов и Гласът на България Стелияна Христова заформиха истинско VIP парти в Piano Live Club PLAY
 147. Савов отбелязва 10 години на музикалната сцена
 148. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на SANTOS Music Club в Несебър
 149. Савов и Мирела Величкова на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 150. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на FACE 2 FACE в Габрово
 151. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бар FACE 2 FACE в Габрово
 152. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Ресторант Галерия "ЛЕБЕД" в Павликени
 153. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на MAXIMUS Piano Bar
 154. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar NO NAME в Пазарджик
 155. Савов и Стелияна Христова отново на сцената на Piano Live Club PLAY
 156. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 157. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на SANTOS Music Club в Несебър
 158. Савов ще пее отново с "Кантилена" в град Ловеч
 159. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO на празника на Горна Оряховица
 160. Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Кафе "БОРДО" в Плевен
 161. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив
 162. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar ROYAL във Велико Търново
 163. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 164. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Клуб "Кафе Театър" в Севлиево
 165. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов с концертно турне в страната
 166. Савов и Мирела Величкова на живо в Кафе "БОРДО" в град Плевен
 167. Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 168. Мирела Величкова и Савов на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 169. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в комплекс "Одесос" във Варна
 170. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 171. Савов и Мирела Величкова на сцената на Restorant & Club "SOLO" в Добрич
 172. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Live Club PLAY на 24 Май
 173. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar MAXIMUS
 174. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов на сцената на Piano Bar GO
 175. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на FAMOUS BAR Veliko Tarnovo
 176. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Кафе Клуб "БОРДО" в град Плевен
 177. Савов & Мирела Величкова на живо в хотелски комплекс "Винпалас" в Арбанаси
 178. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Пиано Бар "Face to Face" в Габрово
 179. Савов и Мирела Величкова на сцената на THE BRICK BAR в град Варна
 180. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар & Ресторант "ОРФЕЙ" в град Ямбол
 181. Савов и Стелияна Христова на живо в Арбанаси на 14 февруари
 182. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar GO
 183. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова тръгват на Национално турне
 184. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 185. Савов и Стелияна отново на живо в Piano Bar GO
 186. Савов и Мирела Величкова на сцената на FAMOUS Bar във Велико Търново
 187. Савов и Победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Piano Live Club PLAY
 188. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Пиано Бар АРТИСТИК в Силистра
 189. Великотърновските музиканти Мирела Величкова и Савов с трето Национално Турне
 190. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar CORSET в Свищов
 191. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар АВАНГАРД в град Русе
 192. Савов и Мирела Величкова с първо гостуване в град Павликени
 193. Савов представя проекта "Балкански Вечери"
 194. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 195. Савов, Мирела Величкова и Тони Ангелов на живо в Piano Bar GO
 196. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Live Music Room ORGANZA
 197. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Live Club PLAY
 198. Савов и Мирела Величкова на живо в град Свищов на 31 декември
 199. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar & Club FACE to FACE в Габрово
 200. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова отново в Пиано Бар Горна Оряховица
 201. Мирела Величкова & Савов отново в Пиано Бара на Горна Оряховица
 202. Екзотична красавица снимат в новото видео на Савов
 203. Савов и певците от "Кантилена" и "Царевец" ще представят съвместен Коледен Концерт
 204. Савов и Мирела Величкова отново на живо в No Mercy Classic Bar в Търговище
 205. Савов и Мирела на живо в Пиано Бара в Боженци на 8-ми декември
 206. Булката на Савов грабна микрофона и запя на сватбата
 207. Савов и Мирела отново на сцената на Piano Bar ARTISTIC в Силистра
 208. Савов и Мирела Величкова отново на живо в NO MERCY CLASSIC BAR в Разград
 209. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Club RIVERSIDE в Троян
 210. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 211. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar GO
 212. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar LA ROCCIA в Козлодуй
 213. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar ARTISTIC в град Силистра
 214. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 215. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar GO в Горна Оряховица
 216. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 217. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар SING SING в Банско
 218. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO
 219. Савов и певците от "Кантилена" във Виена, Прага и Будапеща
 220. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 221. Савов и Мирела Величкова отново в Piano Bar GO
 222. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бара на Спа Хотел "Калиста" в Стара Загора
 223. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бар Лазур в град Кюстендил
 224. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в SPIDER Club
 225. Савов и певците от Кантилена ще представят песни на Щурците, Бийтълс и Импулс
 226. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Търговище
 227. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Горна Оряховица
 228. Савов и Мирела Величкова на живо в Agarta Club в Казанлък
 229. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара на Хотелски Комплекс "Боженци"
 230. Савов и Мирела Величкова на сцената на VENUS BAR в Смолян
 231. Савов и колегите му от "Кантилена" отново с участие в "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 232. Сватба мечта подари Савов на половинката си Деси
 233. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano & Wine Bar Terre Miroglio в Сливен
 234. Савов и Мирела Величкова тръгнаха на Национално Турне
 235. Савов и Мирела Величкова на живо в SANTOS Music Club в Несебър
 236. Савов и Мирела ще пеят за гостите от филмовия фестивал в старата столица
 237. Савов се сдоби с китара на легендарния Бисер Киров
 238. Савов и Мирела Величкова на живо в град Антоново
 239. Савов и Мирела Величкова на живо в SPIDER Club Велико Търново
 240. Музика и Караоке на живо с Деси и Мирела
 241. Савов и Мирела Величкова отново на живо в CLUB CALIENTE в Плевен
 242. Савов и Мирела Величкова на сцената на PIANO MUSIC HALL в Благоевград
 243. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Боженци
 244. Савов и Мирела Величкова на живо в Club BACARDI в Карлово
 245. Савов и Мирела отново в Piano Bar La Roccia в Козлодуй
 246. Савов и Мирела Величкова на сцената на Cafe Club ROYAL в Силистра
 247. Савов и Мирела на живо в Music Club SPLASH на 8 март
 248. Савов и Мирела Величкова на живо в Club CALIENTE в Плевен
 249. Савов и Мирела Величкова на живо в Music Club SPLASH на 14 февруари
 250. Савов и Мирела Величкова стартират пиано вечери в чайна "Шамбала" във Велико Търново
 251. Савов отстъпи на БНР правото да излъчва музиката му
 252. Савов и Мирела Величкова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 253. Савов и Мирела на живо в пиано бара в Боженци
 254. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Ловешкия Клуб "Версай"
 255. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR на 30 и 31 декември
 256. Савов и Мирела на живо в хотелския комплекс в Ксилифор
 257. Савов ще пее с "Кантилена" на Коледния концерт във Велико Търново
 258. Савов и Мирела Величкова с първо участие в Руския Клуб в старата столица
 259. Савов и Мирела бяха звездите на Коледния благотворителен бал на туристическо дружество "Трапезица"
 260. Савов представя MAXIMUS DIVAS SHOW
 261. Савов подкрепя Референдума на "Шоуто на Слави"
 262. Савов и Мирела с първо гостуване в Кафе Клуб Театъра в Севлиево
 263. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Козлодуй
 264. Савов предложи на любимата си по време на свое участие
 265. Савов пуска нов сингъл през октомври
 266. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара на Боженци
 267. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара в Етрополе
 268. Савов ще пее с "Кантилена" на празника на духовната музика в Габрово
 269. Савов пуска шоу с пеещи сервитьори в MAXIMUS PIANO BAR
 270. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 271. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" отново заедно на великотърновска сцена
 272. Савов и Мирела Величкова на живо в Павликени, Миндя и Обзор
 273. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова с нов акустичен концерт в старата столица
 274. Савов и тенора Момчил Караиванов на живо в MAXIMUS Piano Bar
 275. Савов и Мирела Величкова отново на живо в култовия MAXIMUS PIANO BAR
 276. Савов и Мирела с първи гостувания в Монтана и Сандански
 277. САВОВ с Майсторски клас при световно признатият виртуоз Ал ди Меола
 278. Турнето на Савов и Мирела продължава в Стара Загора и Габрово
 279. Савов и Мирела Величкова на живо в Club RETRO (Шумен)
 280. Савов и Мирела Величкова с първо съвместно участие в София
 281. Певците от "КАНТИЛЕНА" с два концерта през месец май
 282. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar La Roccia' Козлодуй
 283. САВОВ стартира национално клубно турне
 284. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо в MAXIMUS Piano Bar
 285. Савов и Мирела Величкова отново в MAXIMUS Piano Bar
 286. Певците от "КАНТИЛЕНА" се включват в инициативата "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 287. Годишен Купон на Великотърновските Музиканти' 2016
 288. Савов и Мирела Величкова в клуб "Версай", гр. Ловеч
 289. Великотърновските музиканти и артисти в Концерт - Спектакъл "Моят град Търновград"
 290. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar MAXIMUS
 291. Савов с участие в два спектакъла на Великотърновският театър
 292. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar Bozhentsi
 293. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо във Велико Търново
 294. SAVOV в Пиано Бар J'ADORE на 31-ви декември
 295. Коледни Концерти във Велико Търново и Ловеч с "Кантилена"
 296. Савов в пиано бар J'ADORE през декември
 297. Два спектакъла и Коледен Концерт във Великотърновският театър
 298. САВОВ и Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 299. Савов и Яница отново на живо в пиано бара на Велико Търново
 300. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в J'ADORE
 301. САВОВ и Момчил Караиванов отново заедно в пиано бар J'ADORE
 302. SAVOV feat. Yanitsa Ruseva LIVE Piano Bar
 303. Савов и певците от "Кантилена" в Румъния
 304. САВОВ и тенора Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 305. SAVOV feat. Mirela Velichkova Live Piano Bar
 306. Предстоящо турне с Великотърновския музикален театър този месец
 307. САВОВ и Яница Русева с първо съвместно участие в старата столица
 308. Предстоящ концерт с Маргарита Хранова във Великотърновския театър
 309. САВОВ и Момчил Караиванов на живо в Пиано Бар J'ADORE
 310. "Бал в Савоя" на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 311. САВОВ ще пее с "КАНТИЛЕНА" в Габрово
 312. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar J'ADORE през юни
 313. САВОВ с Номинация за Наградата "КУЛТУРА"
 314. "Искаш ли" е ХИТ Номер 1 в Класацията на БНТ за месец май
 315. САВОВ в концерта "Приятелство Навреме" в старата столицa
 316. Концерт и оперета във Великотърновския театър през май
 317. Предстоящи участия с "Кантилена" този месец
 318. SAVOV и Мирела Величкова с нови участия в пиано бар J'ADORE
 319. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с първо самостоятелно участие във Велико Търново
 320. "ИСКАШ ЛИ" в Класацията "НОВО 10+2" по БНТ
 321. САВОВ и Мирела с Великденски Концерт във Велико Търново
 322. Момчетата от "Кантилена" на живо в Арбанаси
 323. САВОВ и Мирела отново ще са домакини на Годишния Музикантски Купон в старата столица
 324. САВОВ ще вземе участие в три спектакъла на Великотърновския театър през април
 325. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с общ LIVE проект
 326. SAVOV & Mirela Velichkova LIVE Piano Bar J'ADORE
 327. МДТ "Константин Кисимов" отбелязва Деня на Театъра с тур зад кулисите
 328. SAVOV в специално Piano Bar LIVE парти за празника на Велико Търново
 329. SAVOV със специално парти по случай празничния 8-ми март
 330. Нови дати с Live участия в пиано бар J'ADORE
 331. Мюзикъл, опера и оперетни бисери през март във Великотърновския театър
 332. Премиерата на "Искаш ли" се превърна в светското събитие на старата столица
 333. Предстоящи концерти с "Кантилена" през март и април
 334. Съвместен концерт на музикалния театър във Велико Търново с Орлин Горанов
 335. SAVOV - ИСКАШ ЛИ / Official HD Video
 336. САВОВ с официална премиера на новото си видео "Искаш ли"
 337. САВОВ в пиано бар J'ADORE през януари
 338. SAVOV в пиано бар J'ADORE на Коледа
 339. САВОВ и Мирела Величкова с Коледен Концерт във Велико Търново
 340. САВОВ в пиано бар J'ADORE през декември
 341. Предстоящ Коледен концерт във великотърновския театър
 342. Предстоящ Коледен концерт с "Кантилена" във Велико Търново
 343. "ИСКАШ ЛИ" - Making / Bacstage' single 2014
 344. САВОВ отново в пиано бар J'ADORE във Велико Търново
 345. САВОВ, Стефан Рядков и още куп артисти в "Двубой" по Вазов
 346. Флора Търпоманова ще е героинята в новото видео на САВОВ
 347. BurgeRing House... едно ново начало
 348. "ИСКАШ ЛИ" / single 2014
 349. SAVOV с нови участия в пиано бар J'ADORE
 350. SAVOV подкрепя кампанията на BG MUSIC CHANNEL "Повече BG хитове, по-малко боза"
 351. SAVOV с нова песен на Световния Ден на Музиката
 352. Започва новия творчески сезон във Великотърновския театър
 353. Предстоящо участие на карнавал в Хърватска
 354. SAVOV на живо в пиано бар J'ADORE през септември
 355. SAVOV на гости на Роро в ПАРК LIVE по БНТ
 356. SAVOV представя "Вечер на Китарите" в ефира на BBR TV
 357. SAVOV с първа награда от международния конкурс "ЗВУКЪТ НА ВРЕМЕТО"
 358. SAVOV в пиано бар J'ADORE отново през юли и август
 359. Предстояща премиера на "ПРИЛЕПЪТ" от Й. Щраус
 360. "DressCode: Piano Bar" вече в ефира на BBR TV
 361. Участие в "Музикално-театрални вечери под звездите на Търновград"
 362. SAVOV подкрепя инициативата за Референдум на "Шоуто на Слави"
 363. Предстоящ концерт с Руслан Мъйнов и хор "Кантилена"
 364. Предстоящи участия във великотърновският театър
 365. SAVOV в пиано бар J'ADORE през юни
 366. Савов във "Вечер на Китарите" във Велико Търново
 367. Предстоящи спектакли и концерт във великотърновския театър
 368. Нови участия в пиано бар J'ADORE
 369. Предстоящи изяви с "Кантилена" през май
 370. SAVOV в екипа на BBR TV
 371. Предстоящи спектакли и премиера във великотърновския театър
 372. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 373. Годишен купон на музикантите в старата столица
 374. Концерт на хор "КАНТИЛЕНА" и хор "ТЪРНОВГРАД"
 375. "Хубавата Елена" излиза в турне
 376. SAVOV в пиано бар J'ADORE на 8-ми март
 377. Предстоящи спектакли през февруари
 378. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 379. "Българи от старо време" отново на 31-ви януари
 380. Участия в бар TREMOL
 381. SAVOV в пиано бар J'ADORE
 382. Предстояща премиера и Коледен концерт във великотърновския театър
 383. Турнето на "Графиня Марица" продължава в Ботевград и Сливен
 384. Предстоящ коледен концерт с "Кантилена"
 385. Концерт 200 години Верди в търновския театър
 386. САВОВ ще преподава китара във Великотърновският университет
 387. Мюзикълът "Българи от старо време" в Благоевград и Петрич
 388. САВОВ на фестивал в Гърция с "Кантилена"
 389. „Признание”-то на Савов събра младоженци
 390. Савов започна репетиции с Националната опера
 391. Савов отново на път с великотърновската оперета
 392. Участие в международен фестивал с "Кантилена"
 393. Операта "Травиата" отново на сцена
 394. Отпада планираното турнето в Истанбул
 395. Предстояща премиера и спектакли на "Графиня Марица"
 396. "Веселата вдовица" в навечерието на 24-ти май
 397. Предстоящи концерти с "Кантилена" този месец
 398. Великотърновските артисти се включват в кампанията "Да изчистим България за един ден"
 399. SAVOV в годишните музикални награди на БГ РАДИО
 400. "Българи от старо време" отново в турне
 401. Messe G-Dur от Шуберт отново през юни
 402. Предстоящ концерт във великотърновския театър
 403. SAVOV подарява "Признание" в сайта на БГ РАДИО
 404. САВОВ ще пее в благотворителен концерт за Ани
 405. ФИНАЛ на ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по Българска Национална Телевизия
 406. SAVOV стартира ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по БНТ 1
 407. Предстоящ Коледен концерт в търновския театър
 408. SAVOV feat. LOVE AN ACOUSTIC EVENING OF ORIGINAL MUSIC
 409. Спектакъл по случай 100-годишнината от рождението на Парашкев Хаджиев
 410. Турнето на "Веселата вдовица" продължава
 411. Концерт по случай деня на Народните будители
 412. "Травиата" отново на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 413. Статия във вестник "24 часа"
 414. "Българи от старо време" в турне
 415. SAVOV отново в миманса на "Сцена на вековете"
 416. Оперната прима Елена Филипова отново във Велико Търново
 417. "Признание" вече в ефира на БГ РАДИО
 418. Участие в хоров фестивал в Габрово
 419. SAVOV отново на път с великотърновската оперета
 420. SAVOV в "Софийски вечери на авторската песен"
 421. "Българи от старо време" ще участва в "Славейковите празници" в Трявна
 422. Предстоящ концерт и спектакли в търновския театър
 423. Предстоящи участия с "Кантилена" във Велико Търново
 424. Савов с представяне в "Шумен бард' 2012"
 425. Годишно парти на музикантите от старата столица
 426. Посланика на България във Виена за концерта на "Кантилена"
 427. Започва турнето на "Веселата вдовица"
 428. Предстоящи концерти във Виена, Австрия
 429. Предстоящи спектакли и премиера в търновския театър
 430. SAVOV приключи с работата по "Признание"
 431. SAVOV ще играе в два спектакъла през януари
 432. SAVOV събра колеги в музикантски купон в старата столица
 433. Коледен концерт в търновския театър
 434. Почина големият Пламен Ставрев
 435. "Травиата" ще гостува в Музикалния театър в София
 436. Участието с "Кантилена" е отложено за началото на новата година
 437. "Страната на усмивките" отново на сцена
 438. "Травиата" отново през ноември
 439. Савов на фестивал в Ямбол с "Кантилена"
 440. Мюзикълът "Българи от старо време" отново през октомври, ноември и декември
 441. SAVOV започна репетиции с рок банда
 442. "Хубавата Елена" отново в Пловдив
 443. Савов ще пее в "Травиата" от Верди
 444. SAVOV подготвя втори самостоятелен сингъл
 445. Савов започва третия си творчески сезон в търновската оперета
 446. SAVOV отново в миманса на Националната опера
 447. "Кантилена" подготвя нов диск със свои записи
 448. За майсторският клас и приятелството с Елена Филипова...
 449. SAVOV стана доброволец в ромски фестивал
 450. Край на театралния сезон с "Хубавата Елена"
 451. SAVOV заминава за Франция с "Кантилена"
 452. SAVOV отново в "Софийски вечери на авторската песен"
 453. За наградата "Златен Орфей"
 454. "Страната на усмивките" отново на сцена
 455. И мюзикъла "Службогонци" излиза в турне
 456. Предстоящ съвместен концерт със състав от Холандия
 457. За музикантската среща във Велико Търново
 458. Савов и Стела Петрова отново в MAXIMUS PIANO BAR
 459. Предстоящ гастрол на "Хубавата Елена"
 460. Предстояща премиера на мюзикъла "Службогонци"
 461. SAVOV на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 462. Романтична оперета за деня на влюбените
 463. Савов отново на турне с търновската оперета.
 464. Гласуването в БГ РАДИО продължава
 465. Савов отново като Аякс в "Хубавата Елена"
 466. Коледен концерт на търновския театър
 467. Савов с авторски рецитал в Пловдив
 468. Турнето на "Страната на усмивките" продължава в Русе
 469. Савов ще пее отново с "Кантилена" на 7-ми декември
 470. "Хубавата Елена" на сцената на ТЕАТЪР СОФИЯ
 471. Савов ще играе Аякс, отново в търновския театър на 23-ти ноември.
 472. Савов на сцената на музикалния театър в София
 473. "Кантилена" посреща хоров състав от гр. Байон, Франция
 474. "Страната на усмивките" ще бъде представена и в Разград
 475. Савов в ролята на цар Аякс в "Хубавата Елена"
 476. Савов в квартет "ИРИС"
 477. Участие в театрален фестивал в Бургас
 478. Савов и Михаела Филева на живо в "McNamara's Irish Pub"
 479. Награда за фолклор от фестивал в Сърбия
 480. "Страната на усмивките" в Монтана
 481. SAVOV / Чужди неща - ВИДЕОКЛИП
 482. "Кантилена" с награда от хоровия фестивал в Разград
 483. Участие в общински празник на хоровата музика
 484. Силвиана Андреева се снима в клип на Савов
 485. Савов в успешна премиера на “Страната на усмивките"
 486. Предстоящо участие в тържествена Архиерейска литургия
 487. Гласувайте в номинациите на БГ РАДИО за Савов!
 488. Савов започна работа във Великотърновската оперета
 489. Савов спечели голямата награда на международния конкурс „Короната на Търновград”
 490. Песента "Чужди неща" вече в ефира на БНР
 491. Хор “Кантилена” получи награда за най-проспериращ състав
 492. Савов вече в ефира и на БГ-радио
 493. Савов се завърна от едноседмично турне в Словакия с хор „Кантилена”
 494. Савов на една сцена с Националната опера
 495. Приключиха снимките по видеото към песента „Чужди неща"
 496. Савов на сцената на „Чудомировите празници” в Казанлък.
 497. Участие в Коледен концерт в София
 498. Хор „Кантилена” на фестивал в Македония
 499. Савов представя нова песен на сцената на Арт клуба на Театъра в град Плевен.
 500. Предстоящ коледен концерт
 501. "Кантилена" представя български фолклор на Богословска конференция във Велико Търново
 502. Савов на гости в „Перфектната вечеря”
 503. Савов взе участие в международния фестивал на изкуствата в Созопол