Вход

Новини

Мирела Величкова и Савов обявиха нови дати за участия в култовия MAXIMUS Piano Bar

639DE87D-E5D6-4624-8E96-1CA0B9C72678Певицата с кадифен глас Мирела Величкова и популярния великотърновски музикант Петко Савов обявиха нови дати за съвместно гостуване в култовия пиано бар “Максимус”. 

 

Поредните участия на музикантите ще се случат през есента и зимата.

 

Точните дати на следващите участия са 4 и 18 октомври. Атрактивното великотърновско дуо вече потвърди, че ще реализира участия в култовия пиано бар и през следващите три месеца, до края на годината. Следващите участия на музикантите в “Максимус”ще са на 1 и 15 ноември, както и на 6 и 20 декември, вечерта.

 

Пропомняме, че Савов и Мирела са сред най-обичаните и редовно гостуващи музиканти в заведението и вече потвърдиха, че ще продължат съвместната си работа и през новата 2020 година.

Последните участия на дуото в най-стария великотърновски пиано бар бяха в края на лятото и очаквано премина с голям успех и интерес от страна на местната публика и гостите на града.

 

Точните дати на предстоящите гостувания на Савов и Мирела в “Максимус” ще бъдат обявявани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.