Вход

Мирела Величкова

Мирела Величкова безспорно се е превърнала в най-обичаната великотърновска певица и е наричана като една от живите легенди на пиано бар културата у нас.

8BFCA20F-D052-4CA2-80CA-EC23A2E541E7


 

Стелияна Христова

Стелияна Христова се превърна в безапелационен победител и любимка на публиката в първият сезон на музикално ТВ риалити “Гласът на България”.


 

Момчил Караиванов

Момчил Караиванов е бивш фронтмен на столичната ню уейв група “Мъртви Поети” и настоящ оперен тенор. Изпълнява еднакво добре класическа и съвременна поп и рок музика. Дълги години живее и работи в Италия, след което се прибира и започва работа в българските оперни театри и на клубната сцена в страната.


 

Християна Цветкова

Християна Цветкова е най-новото лице от лейбъла на Савов. Младата певица се превърна в най-новата великотърновска музикална сензация. Само на 21 години, тя е красива, харизматична и готова за голямата сцена. Християна изпълнява по изключителен, различен и модерен начин много от любимите на всички световните хитове.

6506F163-6DD6-4C87-B47D-635535281E19


 

Аспарух Бойлов

Аспарух Бойлов е сред най-успешните млади български джаз пианисти. Концертита самостоятелно и в групи вече повече от петнадесет години.

DACDE714-1CED-4B46-852A-59E5BFA53A6A

Тони Ангелов

Тони Ангелов е сред най-новите попълнения в лейбъла на Савов. Неговата звезда изгрява през 90-те години и добива голяма популярност в региона по това време.

Най-големият му хит е песента "Неземна власт", към която има и издаден видеоклип през 1995 година. След дълга пауза, в която създава семейство и му се налага да загърби музикалната си кариера, сега Тони отново ще има възможността да се завърне на сцената.

Някои от вас може да познаят и да си припомнят за Тони Ангелов и от участието му във ТВ формата на "Шоуто на Слави" (с водещ Слави Трифонов) "Пеещи семейства", където Тони и двете му деца се представиха повече от прекрасно и успяха да достигнаха до самият финал.