Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на живо в Club BACARDI в Карлово

SAVOV MIRELA 2017Великотърновският поп изпълнител и пианист Петко Савов и певицата Мирела Величкова ще реализират първото си съвместно гостуване в град Карлово. 

 

Участието на музикантите ще се случи в самото начало на следващия месец. Точната дата на гастрола е празничният 3 МАРТ.

 

Домакин на събитието ще бъде популярният местен клуб "BACARDI BAR & DINNER".

 

Припомняме, че от началото на миналата година до сега, наред с анажиментите си в старата столица, Савов и Мирела успяха да направят поредица от гостувания в редица популярни пиано барове и клубове в цялата страна. Музикантите реализираха първите си съвместни участия и клубни концерти в София, Стара Загора, Шумен, Габрово, Козлодуй, Етропое, Монтана, Боженци, Сандански, Севлиево, Ловеч, Обзор и др. В много от клубовете музикантите получиха повторни покани и вече редовно гостуват.

 

През новата 2017 година, популярното великотърновско дуо обяви, че ще продължи с изявите си в цялата страна и наред с клубовете, в които вече редовно гастролира, ще продължи да търси и нови клубове и градове, в които да се представя.

През февруари, Савов и Мирела вече реализираха пъвите си гостувания в популярния клуб "SPLASH" в град Свищов. В края на месеца музикантите ще гостуват за първи път и в град Плевен, а след гастрола в Карлово, предстоят и пъвите участия в Силистра, Благоевград и Бургас.

 

Информация за всички предстоящи участия ще ъде публикувана тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.