Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на живо в SANTOS Music Club в Несебър

SAVOV MIRELA 2017Най-популярното великотърновско дуо ще реализира първото си съвместно участие в култовия SANTOS MUSIC CLUB, в град Несебър.

 

Гостуването е по покана на мениджърите на клуба и ще се случи още тази събота, а именно на 15-ти април, вечерта.

 

Припомняме, че още с началото на 2017 година, наред с редовните си ангажименти в старата столица, Савов и певицата Мирела Величкова подновиха и гастролите си по пиано баровете и клубовете в цялата страна.

Освен в градовете и местата, където музикантите вече редовно гастолират обаче, популярните музиканти продължават да търсят и нови сцени на които да гостуват.

 

Само от януари до сега, музикантите реализираха първите си съвместни дебютни гастроли в Свищов, Силистра, Антоново, Карлово и Плевен. Предстоят и още няколко участия в пиано бара на хотелския комплекс в курорта Боженци, а след гостуването в Несебър, Савов и Мирела ще гостуват за първи път във великотърновския клуб "СПАЙДЪР", както и на сцената на PIANO MUSIC HALL в Благоевград.

 

Очаква се през лятото музикантите да гостуват и в популярни пиано барове и клубове във Варна, Сливен и Бургас, както и други черноморски градове и курорти.

 

Точните дати, градове и клубове, в които предстоят участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.