Вход

Новини

Гласът на България Стелияна Христова, Мирела Величкова и Савов на живо в хотелски комплекс “Меридиан Болярски” на 31-ви декември

STELIYANA MIRELA smollВ самия край на 2018-та година, попуярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов ще представи една наистина атрактивна и любопитна музикална изненада на жителите и гостите на старата столица.

 

Музикантът ще направи една съвсем нова музикална програма, в която основна роля и участие, освен него и гост DJ, ще вземат двете певици, с които работи активно, през последните няколко години и с които реализира вече четири национални турнета. Това са превърналата се в най-обичаната великотърновска певица и една от живите легенди на пиано бар културата и нас - Мирела Величкова и победитеката в първия сезон на “Гласът на България” - певицата Стелияна Христова.

 

Савов обяснява, че е работил от дълго време с двете певици, но до сега винаги поотделно и добавя, че всъщност именно сега за първи път и тримата излизат заедно на една сцена. “Аз лично мисля, че ще се получи една наистина очаквано добра комбинация...”, допълва изпънителя.

 

Своеобразният сценичен дебют на колаборацията ще се състои на празничния 31-ви декември вечерта, а домакин на шоуто ще бъде елитния великотърновски хотелски комплекс “Меридиан Болярски”, от където всъщност е дошла и поканата за гостуване и представяне в този формат.

 

Савов споделя, че това наистина е първото съвместно участие на всички заедно, но ако се поличи добре и има интерес от страна на публика и клубове, то най-вероятно ще планира и реализира и нови участия в този състав, през новата 2019-та година.