Вход

Новини

САВОВ стартира национално клубно турне

angel like copyВеликотърновският музикант Петко Савов стартира първото си национално клубно турне. Още в началото на 2016 година, наред с клубните концерти във Велико Търново, Савов реши да стартира и участия извън старата столица. Концертите, с които музиканта ще гастролира на клубната сцена в страната, ще са предимно в дуетни формации. Това ще са изяви предимно с дългогодишната му сценична партньорка Мирела Величкова, настоящият оперен тенор и бивш рокаджия и фронтмен на „Мъртви Поети“ – Момчил Караиванов, както и добре познатите вече проекти, съвместно с Яница Русева и победителката от първия сезон на „Гласът на България“ – певицата Стелияна Христова.

Първите няколко участия, извън великотърновския клуб (където Савов основно се изявява в последните няколко години), вече се случиха в един от най-старите пиано барове в страната, в курортите Боженци и Арбанаси, както и в Клуб "Версай" в град Ловеч.

Освен тези клубове, през следващите три месеца Савов ще реализира участия в Козлодуй, София, Шумен, Габрово, Стара Загора, Монтана, Созопол, Сандански и Пловдив а до края на годината музикантът вече води преговори и за клубни концерти във Варна, Севлиево, Русе, Ботевград, Кюстендил, Бургас, Свищов, Разград, Търговище, Добрич и др.

Информация за точните дати, градове и клубове, в които предстоят гостувания, ще бъде публикувана в официалният интернет сайт на Савов, както и в Страницата му във Facebook.

МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ: KONCERTI.BG & EVENTS.BG