Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на сцената на ALIVE BAR в Бургас

MIRELASAVOVПопулярният великотърновски музикант и изпълнител Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата у нас - певицата Мирела Величкова, ще реализират първото си съвместно гостуване в град Бургас.

Музикантите ще свирят и пеят заедно, в средата на следващия месец, а техен домакин ще бъде популярния местен бар "АЛАЙВ".

Точната дата на гастрола е 10-и август, вечерта (петък).

 

Припомняме, че наред с редовните си ангажименти в старата столица, още в началото на 2018 година, Савов и Мирела дадоха старт на своето трето поредно национално клубно турне и вече реализираха поредица от съвместни концерти. Музикантите дадоха началото на обиколката на страната още през януари, с концерти в най-популярните музикални клубове в Горна Оряховица, Велико Търново и курорта Арбанаси. От началото на пролетта до сега най-популярното великотърновско дуо гостува за първи път на сцената на "The BRICK BAR" в град Варна, пиано баровете "Корсет" и "Артистик" в Свищов и Силистра, "FACE 2 FACE" в Габрово, Бар Клуб "Ривърсайд" в Троян, "Орфей" в град Ямбол, емблематичния за Павликени ресторант - градина "Лебед", както и кафе "Бордо" в град Плевен. Преди гастрола в Бургас, Савов и Мирела ще свирят и пеят за първи път и в пиано бар "No Name" в град Пазарджик, а веднага след Бургас, музикантите ще гостуват отново и в любимия си "SANTOS MUSIC CLUB" в Несебър. В началото на септември Савов и Мирела ще гостуват и в пиано бар “No Mercy” в Разград.