Вход

Новини

Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на VOGUE Live Music Bar

STELY SAVOVПочитателите на хубавата музика ще имат възможността отново да се срещнат и да чуят на живо победителката в първия сезон на "Гласът на България" Стелияна Христова и Петко Савов, по време на техния предстоящ съвместен клубен концерт във Велико Търново.

Събитието ще се случи на 15-ти септември (събота), в напълно обновения великотърновски "Live Music Bar VOGUE", намиращ се в сърцето на старата столица.

Стелияна Христова няма нужда от представяне. Певицата стана безапелационен победител и се превърна в любимка на публиката, в първият сезон на един от най-гледаните музикални формати „Гласът на България”. Носител е на още десетки награди, а  зад гърба си има вече стотици концертни изяви. В момента е преподавател по поп и джаз пеене в Музикалното училище в Плевен и подготвя собствена музикална школа за певци в Горна Оряховица.

Петко Савов е добре познат в музикантските среди. Той се превърна в един от най-популярните  музикални артисти в старата столица. Пише собствени песни, играе в търновския музикален театър и реализира клубни участия и турнета в страната. Понастоящем Савов е преподавател в музикалната катедра на ВТУ “СВ. СВ. Кирил и Методий”.

Тази година Савов отбелязва своята 10-та годишнина на музикалната сцена.

Савов и Стелияна започват съвместна работа през 2015 година и вече имат зад гърба си десетки изяви. Реализирали са и продължават да реализират участия и концерти в цялата страна.