Вход

Новини

Гласът на България Стелияна Христова и Савов на сцената на CITY PUB на 8-ми декември

SAVOV STELIYANA2018smollПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в ”Гласът на България" за 2011 година, певицата Стелияна Христова, обявиха нова дата за свое съвместно гостуване на сцената на бирария “Сити Пъб”, в старата столица.

 

Концертът на атрактивното дуо се случва отново по покана на мениджърите на обновения великотърновски клуб и ще се случи на празничния 8-ми декември.

 

 

Припомняме, че Савов и Стелияна вече бяха гости в “Сити Пъб”, в средата на месец октомври. Представянето им премина с голям успех и при изключително голям интерес, от страна на местната публика, поради което почти веднага получиха покана за нови две гостувания, до края на 2018 година.

Преди концерта на връх празника на студентите, популярните музикантите ще реализират още едно участие в клуба и в средата на следващия месец. Точната дата на гостуването е 16-ти ноември, вечерта.

 

Наред с изявите си в старата столица, популярните музиканти продължават и своето първо национално турне, започнало в началото на 2018 година. От януари до сега, освен във Велико Търново, изпълнителите реализираха концерти в Горна Оряховица, Свищов, Троян, Павликени, Севлиево, Плевен, Пловдив, Габрово, Созопол, Несебър и Бургас.