Вход

Новини

Стелияна Христова се дипломира като магистър!

05EFB5AD-52F7-41AB-BFF8-DF48B2DD33FFПървата победителка в "Гласът на България" Стелияна Христова използва времето на пандемия за да се дипломира като магистър.

 


В края на тази есен певицата успешно завърши ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" в специалността "Ръководство и мениджмънт на музикални състави". Нещо, с което гласовитата изпълнителка така или иначе се занимава вече професионално.
Припомняме, че Стелияна отвори собствена вокална школа за певци, а нейните възпитаници вече печелят многобройни награди и призови места от музикалните конкурси в страната.

 

Поп дивата признава, че именно покрай ситуацията с коронавируса е успяла да намери време за да довърши образованието си.

 

"Бях си взела всички изпити и бях завършила семестриално. Оставаше ми само държавният изпит, за който все не ми оставаше време да се подготвя. Но ето, че вече завърших!"


Споделя още, че заради все още влошената епидемиологична обстановка в страната, едва ли ще има официална церемония по връчване на дипломите, но пак се чувства много щастлива.