Вход

Новини

Савов пуска шоу с пеещи сервитьори в MAXIMUS PIANO BAR

SAVOV MAX2016Пеещите сервитьорки Деси и Ивон ще са новата атракция, която най-старият и елитен великотърновски пиано бар "Максимус", ще предложи на своите редовни посетители и гости, в началото на новия си активен сезон. 

 

Проектът е по идея на популярният великотърновски музикант Савов, който е основен изпълнител в клуба, през последните шест месеца. Той споделя, че вече е виждал такъв тип партита да се случват преди години, в един от популярните нощни клубове в София. В един момент, по време на поредният си летен лайф, Савов се замисля, че подобен формат и представяне може да бъде реализирано без проблем и в старата столица и то именно в пиано бара, в който той основно работи.

Предложената концепция е приета почти веднага от мениджърите на клуба, гласуват му доверие и така от началото на есента, в култовия "Максимус" (който е и един от първите пиано барове в страната) и за първи път във Велико Търново, ще има пеещи сервитьорки.

 

За реализацията на най-новата атракция, в нощния живот на старата столица, към екипа на пиано бара са привлечени двете красиви, чаровни и изключително талантливи млади певици Десислава Янакиева и Ивон Илиева.

Идеята хрумва на Савов и покрай случващите се в, последните няколко месеца, изненади по време на неговите участия в пиано бара. Именно по време на тези уикенди, Ивон (която е доскорошен служител и част от персонала на клуба) често проявявала желание да изпее една или повече песни и гостите на клуба я посрещали с бурни аплодисменти. Самата тя споделяла пред Савов, че от дете обича да пее и има огромно желание да се развива и да търси реализация като певица.

 

Деси също пее и е влюбена в музиката от съвсем малка. Освен меломан, тя е и сред редовните посетители на бара и почти не минава вечер, в която да не поиска да изпее някоя песен за удоволствие. Признава, че също е мечтаела за кариера на певица и добавя, че дори е учила музика като дете. В момента пее в хор, а през годините е посещавала уроци по пиано и виолончело.

 

Очаква се двете красавици да се превърнат в най-новата и харесвана атракция в "Максимус". С тематично облекло и нескрит сексапил, момичетата ще сервират питиета през цялата вечер и в определени моменти ще грабват микрофоните и ще повишават адреналина и настроението на своите клиенти, демонстрирайки завидни вокални качества. Ще ги поздравяват и с любимите им песни. "Идеята ще се развива с времето. Тези дни сменяме и барманът на пиано бара. Новият ще свири на саксофон и също спомена, че може да се опита да пее с нас...", споделя Савов.

Издава също, че вече е започнал усилени репетиции с младите певици (нарича ги адреналинки и се смее), а старт и своеобразен сценичен дебют на новият артистичен формат, ще бъде даден още в началото на следващия месец.

Точните дати или т.н. премиерни партита с Деси и Ивон са 2-ри и 3-ти септември, вечерта. Предвижда се "Пеещи Севритьорки" да продължава да се случва в предстоящите уикенди и по време на всички партита, които Савов ще реализира в най-елитния великотърновски пиано бар.