Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на живо в Павликени, Миндя и Обзор

SAVOVMIRELA BGsmollПопулярното великотърновско дуо продължава с гостуванията и изявите си извън старата столица, а предстоящите два гастрола ще се случат в гардовете Павликени и Обзор.

Наред с редовните си ангажименти в най-старият великотърновски пиано бар "Максимус", Савов и Мирела Величкова не спират да реализират свои концерти и участия в клубове и сцени, в цялата страна.

Припомняме, че от началото на годината, музикантите дадоха старт на своето първо съвместно национално турне и до момента вече реализираха гостувания в голяма част от българските градове, сред които Ловеч, София, Козлодуй, Шумен, Стара Загора, курортите Арбанаси и Боженци и др. Вече са обявени и датите за първите участия в Габрово, Сандански и Монтана, които ще се случат до края на този и началото на следващия месец.

Поредните три нови дестинации, в които Савов и Мирела предстои да реализират съвместни участия, са градовете Павликени и Обзор, както и превърналото се в едно от рок средищата на България, великотърновското село Миндя. Изявите ще се случат в края на този и средата на следващите два месеца, а датите съответно са 29-ти юни, 15 & 16 юлимим25?август, вечерта. Гостуването на 29-ти е по повод празника на град Павликени и е по специална покана от кмета на града.

Две седмици по-късно музикантите ще пътуват за морето, където ще реализират и последният си гастрол за месец юни. Участието в Обзор ще се състои в две последователни вечери на 15 и 16 юли, а точното място е бар-ресторанта на хотел "АНИКСИ"

Гостуването в Обзор е първият гастрол на Савов и Мирела по българското черноморие, но двамата не крият, че вече имат планове и покани за участия в тази част на страната и изявите им по морето тепърва предстоят. Музикантите вече уточняват точните дати за свои партита в популярни пиано барове и клубове във Варна, Созопол и Бургас.

На 25-ти август пък, музикантите ще реализират участие в центъра на великотърновското село Миндя. Гостуването се случва непосредствено преди поредното издание на "Миндя Рок Фест".

Точните дати и клубовете, в които Савов и великотърновската певица предстои да реализират участия и концерти, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.