Вход

Новини

Стелияна Христова, Асен Владимиров и Савов на сцената на Piano Bar Selecto

IMG 1388Първата победителка в "Гласът на България" Стелияна Христова и нейния музикант Петко Савов ще гостуват отново на елитния великотърновски пиано бар "Selecto".

 

Точните дати на участията са 10, 11 и 25 ноември, както и на 16 декември.

 

В съботните вечери, музикантите ще поднесат и поредна изненада. Този път, заедно с тях, на сцената ще излезе и певецът Асен Владимиров, познат от участията си в "Гласът на България". Младият изпълнител вече е част от екипа на търновските музиканти и направи своя дебют преди седмица.

Междувременно, популярните музиканти продължават със своя четвърти съвместен клубен тур, в който участие ще вземе и Асен.

Припомняме, че стартът на турнето бе даден на 11-ти февруари, с концерт във Велико Търново, а до края на пролетта, музикантите ще гостуват още в Етрополе, Горна Оряховица, Габрово, Севлиево, Плевен и Свищов. До края на годината, дуото (триото) ще реализира участия в още над десет областни градове в страната.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Стелияна и Савов ще реализират участия през 2023 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите в социалните мрежи.