Вход

Новини

Християна Цветкова е новата сензация на великотърновската музикална сцена

B444E1B3-45F9-4D97-93A2-FC1880BBB965Най-новата изпълнителка в лейбъла “SAVOV MUSIC” Християна Цветкова предизвика истински фурор с концерта си в старата столица.

 

Събитието се състоя в края на миналата седмица и препълни до пръскане най-новия и луксозен великотърновски пиано бар ”Arte”.

 

Гласовитата красавица доби популярност още преди време с изявите си в интернет, където освен множеството положителни реакции и коментари, до скоро успяваше да си докарва и доста прилични хонорари с таланта и визията си.

 

От началото на годината, 21-годишната хубавица реши да се присъедини към екипа на популярния великотърновски музикант и мениджър Петко Савов и да започне своя собствен музикален път и професионална кариера.

Според Савов, освен очевидната красота и чар, Християна притежава също толкова красив и разпознаваем глас и има всички предпоставки за успешна кариера на голямата сцена.

 

“Няма нищо по-хубаво от това едновременно да имаш визия и в същото време талант и глас...” споделя Савов и допълва: “Това винаги е имало значение, а днес е вече задължително. Хората слушат и с очи и все повече в интернет. Всички забелязваме тенденцията в последните години, как млади красавици, на възраст около 20-25 години, завладяват световната музика и сцена. Младите поп звезди като Дуа Липа, канадската поп сензация Алесия Кара, шведската красавица Зара Ларсон и много други се рекламират и промотират супер успешно в интернет и печелят милиони. Християна е от новото време и мисля, че има огромни шансове за успех, дори и извън България.”