Вход

Новини

Християна Цветкова се включи в кампанията за родното черноморие

BF8FEA3E-3D54-4874-93D6-26AB41D250ECГласовитата великотърновска красавица Християна Цветкова също реши да се включи в националната кампания в защита на родното Черноморие “Родното море не е демоде”.

 

21 годишната певица, обявена неотдавна за новата музикална сензация, публикува горещ и предизвикателен кадър, придружен с думите “На нашето море си е най-добре” и хаштаг #РоднотоМореНееДемоде. Младата звезда уточнява, че се снима на плажа в Созопол.

Така Християна, наред с много наши популярни артисти и певци, призовава сънародниците ни да почиват у нас, а не в съседни или други страни и курорти.

 

Припомняме, че инициативата в подкрепа на морския ни туризъм бе стартирана неотдавна в социалните мрежи и става все по-популярна и подкрепяна. Родните звезди се снимат на красиви места по родното Черноморие, за да покажат,  че да се почива тук в България не е никак лошо.

Пръв във Фейсбук бе актьорът и режисьор Ники Илиев, който публикува послание и снимка от къмпинг “Градина” и само за часове събра редица последователи от музикалната и театралната сцена, политици и спортисти.

До момента към кампанията са се присъединили още Орлин Павлов, Мария Илиева, Кубрат Пулев, Башар Рахал, Йоанна Драгнева, Алисия, Нелина, Преслава, Анелия и много други родни знаменитости.