Вход

Новини

Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов на сцената на Piano Bar GO

SAVOV MOMCHIL GO 2Популярният великотърновски музикант Петко Савов и бившия фронтмен на столичната ню уейв група "Мъртви Поети" и настоящ оперен певец - тенора Момчил Караиванов, обявиха дълго чаканата дата за свой пореден съвместен клубен концерт.

 

Събитието ще се случи в самия край на месеца, като точната дата е 31-ви март , вечерта (събота).

Домакин на концерта ще бъде набиращият все по-голяма популярност "Бар Клуб Пиано" (познат още с името Piano Bar GO), намиращ се в центъра на град Горна Оряховица.

 

Припомняме, че Савов и Момчил са бивши колеги от великотърновския музикален театър, където се запознават и работят заедно. През 2015 година, отделно от работата в театъра, музикантите започнаха да реализират свои участия на клубната сцена. Именно тогава се състояха и първите им съвместни концерти.

 

Освен гастрола в Горна Оряховица, музикантите обявиха, че до края на 2018 година планират да реализират още няколко съвместни концерта в страната. Следващите градове, които Савов и Момчил ще посетят до края на лятото са Велико Търново, Варна, Плевен и Троян.
Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Момчил ще реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Фейсбук.