Вход

Новини

Мирела Величкова и Савов подготвят клубен тур 2022

C606EFDE-4543-4EAF-9E1B-E84DD569DF21Певицата с кадифения глас Мирела Величкова и нейния музикант Петко Савов отново тръгват на път. Това е техният шести съвместен клубен тур.

 

Първите участия на атрактивното търновско дуо ще се състоят още през февруари, а националната им обиколка ще продължи през цялата 2022 година.

 

Мирела и Савов отново ще гастролират в повечето от най-популярните пиано барове и клубове в цялата страна, в много от които музикантите вече са се превърнали в любимци. С приоритет, обаче ще бъдат градовете и клубовете, в които музикантите до момента не са гостували. Такъв е град Русе, където всъщност ще бъде даден и старта на турнето. Гастролът ще се състои на 29 януари (събота). През пролетта, атрактивното дуо ще продължи с участия в Плевен, Белене, Павликени, Велико Търново, Елена, Казанлък, Търговище и Видин. До края на годината Мирела и Савов ще гастролират още в Несебър, Габрово, Троян, Карлово, Перущица, Враца, Силистра, Свищов, Добрич, Горна Оряховица и др.

 

Информация за датите, градовете и клубовете, в които Мирела и Савов ще реализират участия, ще бъдат публикувани в сайта на Савов, както и в страниците на музикантите в социалните мрежи.