Вход

Новини

Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Live Club PLAY на 24 Май

Savov SteliyaПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова, обявиха нова дата за свое съвместно участие във Велико Търново.

 

Събитието ще се случи на връх празника на българската просвета и култура и на славянската писменост, а именно на 24 май. Домакин на концерта отново ще бъде популярният "Piano Live Club PLAY,"  намиращ се в центъра на старата столица.

Припомняме, че музикантите работят заедно вече повече от три години и имат зад гърба си редица изключително успешни и запомнящи се съвместни изяви. Последният съвместен лайв на Савов и Стелияна в "PLAY", беше в началото на месец март, тази година и премина с изключителен успех и при голям зрителски интерес. По тази причина, още тогава изпълнителите потвърдиха, че ще реализират и нови участия в клуба.

 

Припомняме cъщо, че наред с концертите и участията във Велико Търново, в началото на 2018 година музикантите дадоха старт на своето първо съвместно национално клубно турне и вече реализираха своите първи гастроли в градовете Горна Оряховица и Троян.

Следващите концерти на Савов и Стелияна ще бъдат във Варна, Несебър, Созопол, София, Пловдив, Плевен, Севлиево, Павликени, Свищов, Габрово, Ловеч и Стара Загора.