Вход

Новини

Стелияна Христова и Савов сред най-търсените музиканти в страната

AF2F99CF-0E7B-4DCF-89C4-2708D3633280Бърза проверка на клубните събития и афишите на пиано баровете в страната показва, че гласовитата Стелияна Христова и нейния музикант Петко Савов се нареждат сред едни от най-желаните и поръчвани изпълнители.

 

Музикантите присъстват в програмата на всички елитни великотърновски клубове, като същевременно от поне две година редят участие след участие и в редица култови заведения, в цялата страна.

 

 

Атрактивното дуо е желано не само за клубни изяви и пиано бар програми, а и за различни частни партита, фирмени събития и много други.

Участията на Стелияна и Савов са буквално през няколко дни и се покачват с всеки изминал месец. 

 

Припомняме, че Стелияна доби популярност с победата си в първия сезон на най-успешното музикално риалити у нас “Гласът на България” и още тогава се превърна в любимка не само на журито, а и на публиката и всички зрители пред малкия екран.

 

Гласовитата певица неотдавна обяви, че отново се завръша на сцена, след като стана майка за втори път, и към днешна дата е затрупана с ангажименти.

Стелияна, обаче е неуморна измежду майчинството и работата. Напротив! Певицата кипи от енергия, която се забелязва на последните и музикални изяви, които се радват на огромен интерес от страна на гостите на нощните клубове.

 

Меломани твърдят, че Стелияна и Савов безспорно са сред лидерите в бранша и не спират да впечатляват и да поднасят изненади всеки следващ път.