Вход

Новини

Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова тръгват на Национално турне

SAVOV STELIYANA2018smollПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката от първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова, обявиха началото на своето първо съвместно национално клубно турне.

 

Обиколката на страната ще започне с концерт в родния на Стелияна град Горна Оряховица и ще се състои на 27-ми януари (вечерта), в местния "Piano Bar GO".

До края на февруари, музикантите ще рализират своя първи гастрол в клуб "RIVERSIDE" в Троян, след което ще минат и през Велико Търново и курорта Арбанаси (14 феруари).

Концертът в старата столица ще се случи на 9-ти март (събота), в популярния "Piano Live Club PLAY".

 

Савов и Стелияна ще продължат с концерти в Плевен (21/04), Бургас (11/05),  Варна (19/05), Севлиево (04/05), Свищов (01/06), Пловдив (30/06), Несебър (14/07), Павликени (28/07), Габрово (29/09), Созопол (22/09), Ловеч (20/10) и Стара Загора (17/11).

До края на годината, музикантите планират да реализират концерти в голяма част от популярните клубове в цяла България, като освен в столицата и големите градове, ще реализират участия и в няколко от по-малките области на страната. 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Стелияна ще реализират своите клубни концерти, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ: KONCERTI.BG & EVENTS.BG