Вход

Новини

Тони Ангелов отново на сцената на Piano Bar GO

received 2390792214283411Популярният от близкото минало изпълнител Тони Ангелов ще гостува отново на сцената на “Piano Bar GO”, в град Горна Оряховица. Участието е по покана на мениджърите на клуба и ще се случи в края на тази седмица.

 

Точната дата на гастрола е празничния 8-ми декември, вечерта (събота).

 

Припомняме, че Тони Ангелов е сред най-новите имена от лейбъла на Савов и вече гостува веднъж в пиано бара на железничарския град. Участието му се случи още в началото на 2018 година, в рамките на проекта “Балкански вечери”. Тогава Тони бе поканен като специален гост в програмата за вечерта и се представи с няколко популярни парчета и собствени песни и хитове.

 

“Именно датата 6-ти януари се превърна в нещо  като дебют или по - точно официалното завръщане на Тони на голямата сцена...”, споделя Савов и допълва, че гостуването в Горна Оряховица този уикенд ще е първото официално самостоятелно участие на изпълнителя.

 

Звездата на Тони Ангелов изгрява в средата на 90-те години и добива голяма популярност в страната и региона. В негов най-голям хит се превръща песента “Неземна власт”, към която успява да реализира и видеоклип през 1995 година. По-късно му се налага да се оттегли от голямата сцена. 

 

Някои от вас могат да си спомнят за Тони и от участието му във формата на “Шоуто на Слави” - “Пеещи семейства”, където музиканта участва заедно с двете си деца. Семейство Ангелови се представят повече от достойно, като успяват да достигат до самия финал. 

 

До края на годината Тони Ангелов ще реализира още няколко гостувания в “Piano Bar GO”, както и в заведения във Велико Търново. Точните дати на участията ще бъдат обявени тук, както и в страницата на Тони Ангелов / Tony Angelov във Facebook.