Вход

Новини

Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO

SAVOV STELIYANA GOПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България", певицата Стелияна Христова, обявиха дълго чаканата дата за своят втори летен клубен концерт, през тази година.

 

Събитието ще се случи в началото на следващия месец, като точната дата е 4-и август (петък), вечерта.

Домакин на концерта ще бъде набиращият все по-голяма популярност "Бар Клуб Пиано" (познат още с името Piano Bar GO), намиращ се в центъра на Горна Оряховица.

Припомняме, че музикантите работят заедно повече от три години и вече имат зад гърба си поредица от няколко изключително успешни и запомнящи се изяви в голяма част от елитните великотърновски пиано барове и нощни клубове. Поради голямата и непрекъсната ангажираност и на двамата изпълнители обаче, съвместните им изяви се случват сравнително рядко. Последният миналогодишен съвместен лайф на Савов и Стелияна, бе едва през лятото.

 

В началото на 2017 година обаче, изпълнителите отново дадоха знак, че ще излязат заедно на сцената, като обещаха, че ще реализират два съвместни клубни концерта, един във Велико Търново и още един, в родния на Стелияна град Горна Оряховица. Концертът в старата столица вече се случи в края на миналия месец, в култовия за болярите клуб "Спайдър" и премина с изключителен успех. Месец по-късно Савов и Стелияна обявяват и датата за участието си в Горна Оряховица.

 

Музикантите не крият, че не е изключено да направят още концерти заедно, но те едва ли ще се случат до края на лятото. Признаха също, че е напълно възможно да запишат и своя дуетна песен, с която да зарадват своите верни почитатели и фенове.