Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на сцената на “The PLACE” в Свиленград

SAVOVMIRELAПопулярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата у нас, певицата с кадифен глас Мирела Величкова, ще реализират своето първо съвместно гостуване на сцената на култовия “The Place”, в Свиленград.

 

Най-популярното великотърновско дуо ще гостува в популярния клуб в средата на следващия месец.

Точната дата на гастрола е 23-ти март (събота).

Гостуването в този клуб е първо и за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови участия до края на 2019 година.

 

Гастролът в Свиленград е част от четвъртото национално клубно турне на Савов и Мирела. Поредната обиколка на страната ще започне още през януари, с участия в пиано баовете в Горна Оряховица, Габрово, Ямбол и Казанлък. Предстоят и първите за годината гастроли в София, Велико Търново и Силистра, а след Свиленград, музикантите ще гостуват за първи път и на сцената на новооткрития пиано бар “Umbrella” в град Плевен, както и на клуб “Централ” в град Кърджали.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които музикантите предстои да реализират участия, през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.