Вход

Новини

Савов и Мирела ще пеят за гостите от филмовия фестивал в старата столица

SAVOV MIRELA2017Най-популярното великотърновско дуо е поканено да изнесе свой рецитал в първата вечер от международния филмов фестивал "На източния бряг на Европа", във Велико Търново.

 

Участието на Савов и певицата Мирела Величкова ще се състои на 6-ти април вечерта, в ресторанта на хотелски комплекс "Панорама", в старата столица.

 

Фестивалът се провежда за 13 пореден път и се превръща в един от значимите форуми за кино на Балканите и в Европа. За фестивала във Велико Търново пристигат над 70 гости от България и чужбина, сред които актьори и филмови продуценти, представители на чуждестранни министерства и различни дипломатически мисии.

 

Освен прожекциите и представянето на Савов и Мирела, за участниците и публиката във фестивала са подготвени още редица интересни събития и изненади. Ще бъде представена нова приключенска поредица, премиера на филма "Тибет" на пътешественик номер едно на България - Симеон Идакиев, игра "В търсене на пътешественик", която ще разкрие търновските потайности и др.