Вход

Новини

Стелияна Христова и Савов дадоха началото на своето четвърто клубно турне

B5ED29CF-A09C-4B6F-B768-DA2C8458A61FПървата победителка в "Гласът на България" започна нова серия от участия в страната.


Това е нейният четвърти клубен тур.

Стелияна излиза на сцената, заедно с нейния музикант Петко Савов (клавишни), а концертите им по традиция ще бъдат с продължителност от близо три часа. Атрактивното дуо ще поднесе на почитателите си нестандартни версии на много от най-любимите български песни и световни класики, импровизации и авторски парчета.

Гласовитата изпълнителка не веднъж е споделяла, че харесва свободата и уюта на клубната сцена. Тя е предпочитана от нея и заради близостта и контакта с публиката.

Обиколката на страната бе открита с концерт във Велико Търново (на 11 февруари) и ще продължи през цялата 2023 година.  През пролетта музикантите ще гостуват в популярни клубове в Етрополе, Габрово, Плевен, Горна Оряховица, Русе, Карлово и Враца.

 

Всички дати и градовете, в които Стелияна и Савов ще гостуват, ще бъдат публикувани в официалните канали на музикантите в социалните мрежи, а билети ще се продават на място, в самите клубове.