Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова в Пиано Бар Лазур в град Кюстендил

SAVOV MIRELA SPLASHНай-популярното великотърновско дуо ще реализира първото си съвместно гостуване в пиано бар  “Лазур” , в град Кюстендил.

 

Гастролът ще се случи в две последователни вечери, в средата на следващия месец.

Точните дати на участията са 7 и 8 юли (петък и събота).

 

Припомняме, че още с началото на 2017 година, наред с ангажиментите си в старата столица и региона, Савов и певицата Мирела Величкова подновиха и гастролите си по пиано баровете и клубовете в цялата страна, като с това дадоха старт на второто си национално клубно турне.

 

От януари до момента, музикантите вече няколко пъти свириха и пяха заедно в популяните клубове във Велико Търново и Ловеч, както и в пиано баровете в Горна Оряховица, Козлодуй и курорта Боженци. Успяха да реализират и първите си съвместни дебютни участия в Свищов, Силистра, Антоново, Карлово, Плевен, Сливен, Несебър и Благоевград. Предстои и първото гостуване в Смолян, а след участието в Кюстендил, се очаква музикантите да обявят датите за своите първи участия във Варна, Русе и Бургас.

 

Точните дати, градове и клубове, в които предстоят участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.