Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова в Пиано Бара на Спа Хотел "Калиста" в Стара Загора

SAVOV MIRELA 2017Близо година след запомнящото се гостуване в популярния старозагорски клуб "SUSINITO", Савов и великотърновската певица Мирела Величкова отново ще гостуват в град Стара Загора.

Участието този път ще се случи в района на Старозагорските минерални бани, а домакин на събитието ще бъде пиано бара в четиризвездния  спа хотел "Калиста".

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в елитния комплекс на 27-и юни, вечерта (вторник).

Припомняме, че от началото на 2017 година, наред с редовните си ангажименти в старата столица и клубовете извън Велико Търново (където музикантите вече редовно гастролират), Савов и Мирела стартираха поредица от дебютни участия в градове и клубове, в които не са свирили до момента.

От януари до сега, най-популярното великотърновско дуо вече успя да реализира първите си гостувания в Горна Оряховица, Търговище, Смолян, Благоевград, Свищов, Плевен, Антоново, Карлово, Силистра, Сливен, Несебър и Обзор. Предстоят и първите за музикантите вечери в пиано бара на Кюстендил, в началото на следващия месец, а след Стара Загора, Савов и Мирела ще обявят и датите за своите първи гастроли в Русе, Варна и Бургас.

 

Точните дати, градовете и имената на клубовете, в които Савов и Мирела предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.