Вход

Новини

Мирела и Савов отново на живо в Корнер Бар & Грил в Белене

4077ABBA-28C6-41C4-8499-2165CE4DE02DПевицата с кадифения глас  Мирела Величкова и нейния музикант Петко Савов отново ще гостуват отново на сцената на популярния бар "Корнер", в град Белене.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в края на следващия месец.

Точната дата на гастрола е 28-ми октомври, вечерта (събота).

 

Музикантите ще поднесат и поредна изненада. Този път, заедно с тях, на сцената ще излезе и певецът Асен Владимиров, познат от участията си в "Гласът на България". Младият изпълнител вече е част от екипа на търновските музиканти.

 

Гастролът в Белене е част от календара на поредното седмо съвместно национално клубно турне, което Мирела и Савов  започнаха още в началото на годината. 

 

До момента, атрактивното дуо вече гостува в популярни клубове във Велико Търново, Русе, Стара Загора, Свищов, Габрово, Етрополе, Велинград, Павликени, Плевен, Кюстендил, Карлово, Перущица и Бургас. През есента музикантите ще гостуват още в популярни клубове във Враца, Козлодуй, Търговище, Горна Оряховица и Севлиево.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Мирела ще реализират участия през цялата 2023 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите в социалните мрежи.