Вход

Новини

Савов връща любимите търновски певици в Maximus

DFB1D3A8-AE76-4086-9A78-E97FB314A6C3Популярният великотърновски музикант Петко Савов обяви, че отново се завръща на сцената на най-старият пиано бар в старата столица - “Maximus”.

 

Това се случи неформално още в края на миналата година, когато изпълнителя бе поканен да реализира поредица от участия през ноември и декември.

Гостуванията преминаха с голям успех и при засилен интерес от страна на местната публика и гостите на града, поради което елитния клуб решават да продължи и дори увеличи участията на изпълнителя.

 

Съвсем логично, заедно със Савов в култовия за поколения търновци пиано бар ще се завърнат и певиците, с които той работи през последните години.

Това са първата победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова, младата и харизматична Християна Цветкова, както разбира се и певицата с кадифения глас - Мирела Величкова, която се е превърнала в една от живите легенди на родната пиано бар култура и емблема на култовия търновски клуб.

 

Трите болярки са сред най-търсените певици и без съмнение са се превърнали в любимки на местната публика. Заедно със Савов често са предпочитан музикален тандем за участия и различни частни партита и празненства. Музикантите реализират участия във всички елитни търновски клубове, а от няколко години гастролират редовно и в цялата страна.

 

От тази година ще гостуват буквално през седмица в “Максимус”. 

 

Освен музикалните вечери на изпълнителите, заведението единствено в града ще предлага отново и караоке вечери, които също ще се случват през седмица, както и различни тематични партита, промоции и много изненади за своите гости.

 

Припомняме, че пиано барът направи кратко прекъсване за почивка и освежаване през януари и вече е готов да се върне с пълна сила и блясък в нощния живот на старата столица, като дава сериозна заявка отново да се превърне в лидер и да диктува правилата и стандартите в този род забавления. 

 

”Максимус” е готов да разчупи стереотипа, наложил се в последните години и да продължи традицията на един истински пиано бар, предлагащ топлина и уют, интимна атмосфера, умерена сила на звука и любима музика.

 

Със своята атмосфера и комфорт комплексът е готов да посрещне и всяко фирмено или семейно частно парти. Съчетанието от качествена музика и напитки, възможността за осигуряване на вкусна храна и кетъринг при предварителна заявка, локацията, хотелската част и безплатен паркинг, са гарант за пълното и професионално обезпечаване на всяко събитие и превръщането му в незабравимо изживяване.