Вход

Новини

Певицата Петя Маринова - между майчинството, ученето и кариерата

50D9A9B6-E7C9-4676-9E7B-EE3BA651FA0CМладата изпълнителка съчетава без проблем ролята на млада майка, ученето и музикалната кариера. 

Оказва се, че великотърновката Петя Маринова от скоро е горда майка на момче, но това не и пречи да учи и да гради самостоятелна музикална кариера.

Певицата вече има доста планирани участия, освен това се е заела и да довърши образованието си, което се е наложило да прекъсне заради майчинството. Тази година гласовитата изпълнителка подготвя своето дипломиране като магистър по "Поп и джаз музика" в НБА.

 

Петя Маринова стана майка през октомври 2019 година, но явно не среща особени трудности в съчетаването на семейните задължения и музикалната кариера. Единствената разлика е, че с нейният партньор вече са родители и отдават цялото си свободно време в грижи за детето и дома. 

 

Припомняме, че Петя Маринова е най-новото лице на великотърновската музикална сцена и още с първите си участия, се превърна в любимка на мнозина меломани и любители на нощния живот. Мнозина вече и вещаят успех на музикалната поп сцена.

Изпълнителката ще пее отново във Велико Търново на 21и 28 август, в пиано бар "Дийп".