Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar MAXIMUS

NEW REKLAMA MAXIMUS FINALВеликотърновският музикант и изпълнител Петко Савов и певицата Мирела Величкова обявиха нова дата за свое съвместно гостуване в култовия пиано бар "МАКСИМУС", намиращ се в центъра на старата столица.

Най-популярното великотърновско дуо ще свири и пее в клуба след близо двегодишно прекъсване.

Участието на музикантите в най-старият великотърновски пиано бар и един от първите в страната, ще се случи в самото начало на месеца.

Точната дата на събитието е 2-ри април, вечерта.

Освен тази дата, Савов и Мирела вече потвърдиха, че въпреки ангажиментите си в страната, не е изключено до края на 2018 година да гостуват отново в популярния клуб.

 

Припомняме, че "Максимус" е създаден от Мирела Величкова и има дългогодишна история и традиции. Дълго време той е бил единственият пиано бар в старата столица и с него е свързана голяма част от баровата култура в града и региона. В него са гостували много от най-популярните български музикални звезди. Там до скоро се случваха и годишните срещи (купони) на великотърновските музиканти. Следва кратко прекъсване, до преди две години, когато Савов и Мирела отново се завръщат и бяха основни музиканти в клуба. Именно в "Максимус" за първи път в града Савов реализира една от най-атрактивните за времето си програми - нощно лайф шоу "Пеещи Сервитьори", което се радваше на голям успех.