Вход

Новини

Стелияна Христова в отлична форма след раждането

A8D05C00-03F5-4329-8EA3-6C9A8ACE76A0Победителката в “Гласът на България” изглежда страхотно след раждането, завръща се ударно на сцената.

 

Стелияна Христова, която преди време спечели по безапелационен начин най-успешното музикално риалити у нас, отново е в топ форма. Само няколко месеца след раждането на второто си дете, певицата се завръща на сцена в перфектна форма.

Нейни фенове са категорични: “Тя е по-прекрасна от всякога!”.

 

Това ясно личи и от последната снимка, която певицата сподели в социалните мрежи, преди поредното си участие. На кадъра виждаме Стелияна стилно облечена и в отлична форма и сме сигурни, че ще се съгласите и вие с нашето мнение.

 

Звездата е заложила на изцяло черен и изчистен тоалет, който допринася за елегантната и визия.

 

Любимката на цяла България определено блести с удивителна визия и ясно показа, че няма никакво намерение да си стои у дома.

Очевидно можем да твърдим също, че съвсем спокойно красавицата може да се конкурира с колежки, които дори не са раждали. Похвално е как е успяла да свали излишните килограми за толкова кратко време.

Майчинството определено я е разкрасило!

 

От публикацията става ясно още, че певицата е на участие в град Бяла и е отново заедно с нейния музикант Петко Савов. Двамата работят вече повече от пет години, а през 2018 реализираха съвместно национално турне.

 

Стелияна определено се превръща в един от най-успешно реализиращите се победили в телевизионната надпревара. Певицата работи здраво, а успехите са все по-големи и видими.