Вход

Новини

Християна и Савов препълниха култовия търновски MAXIMUS

0673A912-1C30-442A-8043-78F0E3753120Християна Цветкова и популярния великотърновски музикант Петко Савов препълниха до пръскане един от най-старите пиано барове в страната “Максимус”.

 

От екипа на клуба признаха, че едва са успяли да настанят всички желаещи, наложило се да връщат хора още на входа.

 

“Това е първото гостуване на Християна в заведението и очаквах да има голям интерес...” споделя Савов, който потвърди че вече има планирани нови дати за участия с младата певица.

Великотърновката е най-новото лице на местната музикална сцена, а интереса към нейните клубни изяви се засилва все повече, с всеки следващ път.

 

Видимо и от десетките снимки в социалните мрежи, Християна бе посрешната изключително радушно от гостите на заведението, а купонът продължи до малките часове на нощта.

С огромна доза качествена музика и хитове, в съчетание с отлично обслужване и алкохол, вечерта се превърна в незабравимо нощно изживяване.

 

Съботната вечер се превърна и в перфектно продължение на уикенда. В петък, отново под акомпанимента на Савов, гост на най-стария търновски пиано бар бе любимката на поколения боляри и една от живите легенди на пиано бар културата у нас - Мирела Величкова. Певицата с кадифен глас остави гостите на заведението без дъх и с много заряд, след изпълненията си.

 

Че уикендът в “Максимус” е бил култов са категорични и мениджърите на емблематичния търновски клуб. Потвърдиха още, че все повече подбрани вечери ще бъдат посвещавани изцяло на популярните местни изпълнители и звезди, което е иновация за нощния живот на града. 

Повечето от петъците в заведението са предвидени за неповторимата и обичана Мирела, а Християна ще пее отново още в началото на следващия месец.

 

Още две дати пък са предвидени за гостуване на победителката в първия сезон на “Гласът на България” - неповторимата Стелияна Христова. Нейните участия ще са отново заедно със Савов и ще се случат на 19 октомври и 16 ноември.