Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar NO NAME в Пазарджик

MIRELASAVOVПопулярният музикант и изпълнител Петко Савов и най-обичаната великотърновска певица Мирела Величкова ще реализират своето първо съвместно гостуване в град Пазарджик.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно, в две последователни вечери, в средата на следващия месец, а техен домакин ще бъде популярния местен пиано бар "NO NAME".

 

Точните дати на гастрола са 20-и и 21-и юли, вечерта (петък и събота).

Гостуването в този клуб е първо и за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови участия, при последвала нова покана от страна на мениджърите.

 

Припомняме, че наред с редовните си ангажименти в старата столица, Савов и Мирела дадоха старт и на своето трето по ред национално клубно турне и вече реализираха поредица от съвместни концерти. Музикантите дадоха началото на обиколката на страната още през януари, с концерти в най-популярните клубове в Горна Оряховица и Велико Търново, а от началото на пролетта до сега най-популярното великотърновско дуо вече успя да гостува за първи път на сцената на "The BRICK BAR" в град Варна, пиано баровете "Корсет" и "Артистик" в Свищов и Силистра, клуб "FACE 2 FACE" в Габрово, Бар Клуб "Ривърсайд" в Троян, "Орфей" в град Ямбол, емблематичния за Павликени ресторант - градина "Лебед", както и кафе клуб "Бордо" в град Плевен.

Следващите концерти на Савов и Мирела са в Бургас, Несебър и Разград.