Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на живо в Club CALIENTE в Плевен

plevenНай-популярното великотърновско дуо ще реализира първото си гостуване в Cafe & Club CALIENTE Bar, в град Плевен.

 

Участието в града е първо и за двамата музиканти и ще се случи в самият край на този месец. Точната дата на събитието е 28-и февруари, вечерта.

 

Припомняме, че от началото на миналата година, наред с редовните си ангажименти в старата столица, Савов и великотърновската певица Мирела Величкова стартираха поредица от участия и гастроли по пиано баровете и клубовете в цялата страна. За малко повече от година, музикантите успяха да реализират първите си съвместни участия и клубни концерти във Велико Търново, Стара Загора, София, Шумен, Габрово, Козлодуй, Ловеч, Боженци, Арбанаси, Обзор, Сандански, Монтана, Етрополе, Севлиево и др. В голяма част от клубовете Савов и Мирела получиха повторни покани и вече обявиха нови дати за участията си в тях.

През новата година, популярните великотърновски музиканти ще продължат с гастролите в страната и наред с клубовете, в които музикантите вече са свирили, ще продължат да търсят и да реализират участия в още нови градове и клубове. 

Първата чисто нова дестинация за 2017 година бе Клуб "SPLASH" в град Свищов, където Савов и Мирела гостуваха в началото на месеца и където ще пеят и свирят отново на 14 февруари. Веднага след това идва датата и за първото гостуване в град Плевен.

За начало на участието в "Club CALIENTE" е обявен начален час 20:00.