Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на сцената на PIANO MUSIC HALL в Благоевград

SAVOV MIRELA B smollПопулярният изпълнител Петко Савов и великотърновската певица Мирела Величкова ще реализират първото си съвместно гостуване в Благоевград.

Музикантите ще свирят и пеят заедно в средата на месец май, а техен домакин ще бъде набиращият все по-голяма популярност местен клуб  "PIANO MUSIC HALL” (бившия пиано бар “LIMITED”).

Точната дата на събитието е 2-ри юни, вечерта (петък).

Гостуването в Благоевград е първо и за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови участия в клуба, през настоящата година и при последвала нова покана от страна на мениджърите.

Припомняме, че наред с редовните си ангажименти в старата столица и другите популярни клубове, извън Велико Търново (където музикантите вече редовно гастролират), от началото на новата година, Савов и Мирела ще продължават  да търсят още нови и нови клубове в страната, в които все още не са гостували.

От началото на март до сега, най-популярното великотърновско дуо вече успя да реализира първите си гостувания в "Music Club SPLAS" в Свищов, „Club CALIENTE” в Плевен и „BACARDI” в Карлово, както и още няколко нощни клуба в Несебър, Силистра, Сливен, Горна Оряховица и Търговище. Предстои и първият за музикантите гастрол в град Казанлък, а след Благоевград, Савов и Мирела ще обявят и датите за първите си гастроли в Смолян и Кюстендил.