Вход

Новини

Савов и Стелияна отново на живо в Piano Bar GO

savov stelqnaaПопулярният великотърновски изпълнител Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова, обявиха нова дата за свое съвместно участие в град Горна Оряховица.

Събитието ще се случи в самия край на тази седмица, като точната дата е 27 януари, вечерта (събота). Домакин на концерта отновво ще бъде набиращият все по-голяма популярност "Piano Bar GO", намиращ се в центъра на железничарския град.

Припомняме, че музикантите работят заедно вече повече от три години и имат зад гърба си редица изключително успешни и запомнящи се изяви в голяма част от попуярните пиано барове и нощни клубове в страната. Последният съвместен лайф на Савов и Стелияна и първи в този клуб, се случи през месец ноември, миналата година.

Още тогава обаче, изпълнителите дадоха заявка, че ще гостуват отново в родния на Стелияна град Горна Оряховица.

Освен този гастрол, до края на годината музикантите ще реализират още 16 концерта в най - популярните музикални клубове в София, Пловдив, Троян, Велико Търново и Арбанаси, Плевен, Варна, Бургас, Несебър, Созопол, Севлиево, Павликени, Свищов, Габрово, Ловеч и Стара Загора.

Тоните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Стелияна предстои да реализират участия през 2018 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.