Вход

Новини

САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо в MAXIMUS Piano Bar

SAVOVSTELIYANA smollСавов и победителката от първия сезон на "Гласът на България" Стелияна Христова ще реализират втори съвместен концерт, в старата столица.

След невероятният успех на проекта "SAVOV&STELIYANA HRISTOVA LIVE" и поради все по-големият интерес, от страна на публиката, двамата решиха да обявят нова дата за свой клубен концерт.

Припомняме, че популярните музиканти се събраха за обща работа в края на миналата година и именно през декември успяха да направят и дебют на клубната сцена. Първото им участие заедно се състоя в популярният великотърновски клуб J'ADORE и премина с изключителен успех.

Още тогава Савов и Стелияна обещаха, че това ще е едва началото на съвместната им работа и няколко месеца по-късно вече обявяват и нова дата за свой съвместен концерт.

 

Савов и Стелияна Христова ще свирят и пеят отново заедно още в края на тази седмица, а именно на 23-и април, вечерта. Участието този път ще се случи в най-старият великотърновски пиано бар и един от първите в страната, а именно култовия MAXIMUS PIANO BAR.

НАЛАЧО: 23:30 часа
За допълнителна информация и резервации: 062 601 577, 0888 889 622, 0889 922 160
МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ: KONCERTI.BGEVENTS.BG