Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова с поредна обиколка на пиано баровете у нас

7FD65A21-09CA-43AD-8A8F-FB7ACE19A243Популярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата у нас – певицата с кадифен глас Мирела Величкова, дадоха начало на своя поредена обиколка на пиано баровете в страната.

 

Това е четвъртият съвместен тур на музикантите и започна още в началото на 2019 година.

 

 

Стартът бе даден през януари, с гостуване в най-популярния пиано бар в град Габрово. Следващите гастроли на Савов и Мирела ще са в пиано баровете в Ямбол и Казанлък, а до края на лятото музикантите ще пеят заедно още в София, Горна Оряховица, Силистра, Плевен, Елена, Арбанаси, Троян, Кърджали, Свиленград, Етрополе, Кюстендил и Дупница.

Музикантите ще пеят заедно и в старата столица Велико Търново на празничния 8-ми март, както и на празника на града - 22 март.

 

Турнето ще продължи през цялата 2019 година, като освен местата, в които музикантите гостуват редовно и са се превърнали в любимци на публиката, Савов и Мирела ще реализират участия и в много пиано барове и клубове, в които до момента все още не са успели да пеят заедно. В някои от клубовете музикантите ще имат повече от едно участие.

Информация за датите, градовете и клубовете, в които музикантите ще се реализират участията от пролетния дял на националното турне, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Фейсбук.

 

Освен в столицата и големите градове, музикантите по традиция отново ще гостуват и в много от по-малките градове в страната.