Вход

Новини

Стелияна Христова и Савов стягат турне 2022

301B93BA-5153-4849-9C15-21ECCDF5DC40Първата победителка в "Гласът на България" Стелияна Христова и популярния търновски музикант Петко Савов тръгват на съвместно турне в страната.

 

Това е техният трети пореден клубен тур. Стартът ще бъде даден на 21 януари, с концерт в популярен нощен клуб в Севлиево. До края на март, атрактивното дуо планира да гостува още в София, Горна Оряховица, Павликени, Русе, Силистра, Свищов, Карлово, Велико Търново, Търговище и Плевен.

Турнето ще продължи през цялата 2022 година и ще премине през повечето от популярните лайв клубове в цялата страна. Музикантите ще продължат да реализират участия и във Велико Търново.

 

"Нямаме търпение отново да тръгнем на път" споделя Савов и добавя: "Доста ни липсваше това през изминалата година. Последните ни гастроли бяха през 2020-та и помня, че беше много трудно с организацията. Заради настъпващата тогава пандемия се наложи да преместваме дати и дори да отменим част от концертите си. В крайна сметка успяхме да направим не малко гастроли, свирихме доста и по морето. Сега нещата са не по-малко сложни, но се надявам да няма нови ограничения и да успеем да реализираме планираните участия."

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Стелияна и Савов ще реализират участия, ще бъдат публикувани в сайта на Савов, както и в страниците на музикантите в социалните мрежи.