Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на сцената на VENUS BAR в Смолян

SAVOV MIRELA 2017Великотърновските изпълнители Петко Савов и Мирела Величкова ще реализират първото си съвместно гостуване в град Смолян.

 

Музикантите ще свирят и пеят отново заедно в средата на месец юни, а техен домакин ще бъде емблематичния местен бар “Венус”.

Точната дата на събитието е 17-ти юни, вечерта (събота).

 

Гостуването в Смолян е първо и за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови участия в клуба, през настоящата година и при последвала нова покана от страна на мениджърите.

 

Припомняме, че от началото на 2017 година, наред с редовните си ангажименти в старата столица и клубовете извън Велико Търново (където музикантите вече редовно гастролират), Савов и Мирела стартираха поредица от дебютни участия в градове и клубове, в които не са свирили до момента.

 

От януари до сега, най-популярното великотърновско дуо вече успя да реализира първите си гостувания в Свищов, Плевен, Антоново, Карлово, Силистра, Сливен, Несебър и Обзор. Предстоят и първите за музикантите гастроли в Благоевград и Казанлък (в началото на юни), а след Смолян, Савов и Мирела ще обявят и датите за своите първи гастроли в Кюстендил, Русе, Варна и Бургас.