Вход

Новини

Музика и Караоке на живо с Деси и Мирела

SHAMBALA KARAOKE REKLAMA"Музика и Караоке на живо с Деси & Мирела" е най-новият проект, който Чайна & Снек Бар "Шамбала" ще предложи на своите гости и редовни посетители, в старата столица.

 

Проектът е по идея на Савов и певицата Мирела Величкова (която е и мениджър и съдържател на клуба), а за неговата реализация, към екипа на популярното дуо се присъединява младата певица и от скоро годеница на Савов,  великотърновката Десислава Янакиева. 

 

Припомняме, че от началото на годината, Савов и Мирела дадоха старт на поредица от пиано вечери в чайната. Деси пък бе част от нашумелите проекти "Пеещи Сервитьорки" и "MAXIMUS DIVAS SHOW", които Савов реализира в най-стария великотърновски пиано бар "Максимус" и за първи път в старата столица.

 

С настъпването на пролетта, музикантите решиха да изненадат своята публика с нещо ново и различно и така се ражда идеята за пеене на живо и караоке в едно. Различното в това шоу е, че освен изявите на двете певици и караокето ще бъде изцяло на живо със съпровод на пиано. 

 

Музикантите споделиха, че вече са успяли да пробват формата съвсем импровизирано и това е предизвикало голям интерес сред гостите на пиано вечерите.

Именно зарад това Савов, Деси и Мирела решиха да обявят тези вечери и това шоу официално и като нещо различно и отделно от вече случващото се в чайната. 

 

Официалната премиера на "Музика и Караоке на живо с Деси & Мирела" ще се случи на връх празника на Велико Търново, а именно на 22-ри март, вечерта.

Проектът ще бъде представен отново на 24-ти и 25-ти март, на празничния 14-ти април а също и на 19 и 20 май.

След премиерната вечер, обаче тематичните партита ще продължават да се случват и през цялата 2017 година. Точните дати ще бъдат обявявани тук, както и на страницата на "Шамбала" във Facebook.

НАЧАЛО: 21:00 часа