Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на сцената на Club DUBLIN в Дупница

SAVOVMIRELAПопулярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и певицата с кадифен глас Мирела Величкова, ще реализират своето първо съвместно гостуване в град Дупница.

 

Участието на музикантите ще се случи в средата на следващия месец, а домакин на събитието ще бъде емблематичния за града местен клуб “Дъблин”.

 

Точната дата на гастрола е 18-ти май, вечерта (събота).

Припомняме, че наред с ангажиментите си в старата столица, в началото на 2019 година, Савов и Мирела дадоха старт на своята четвърта поредна обиколка на  клубовете в страната. 

Музикантите дадоха начало на турнето си още през януари, с участия в пиано бар & клуб “Face 2 Face” в  град Габрово. През февруари Савов и Мирела гостуваха още в пиано баровете в Горна Оряховица, Силистра, Ямбол и Казанлък, както и в елитния пиано бар “SKY”, намиращ се на последния етаж на хотел “Европа”, в София.

До края на април атрактивното дуо ще гостува в най-популярните клубове в Кърджали, Плевен и Свиленград, а след Дупница, Савов и Мирела ще обявят и датите за лятната част от турнето.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Мирела ще реализират участия до края на годината, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.