Вход

Новини

Савов и Стелияна Христова отново на сцената на Piano Live Club PLAY

Savov SteliyaСавов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" Стелияна Христова обявиха нови две дати за свои съвместни участия във великотърновския "Piano Live Club PLAY".

Участията на изпълнителите са по покана на мениджърите на клуба и ще се случат в две последователни вечери, в начало на месец август. 

Точните дати на събитията са 03-ти и 04-ти август (петък и събота).

Савов и Стелияна са вече сред редовно гостуващите музиканти в елитния клуб. Последният лайв на Савов и Стелияна в "ПЛЕЙ" беше на 24 май, когато представиха на великотърновци своя специален празничен концерт.

Наред с изявите си в старата столица, популярните музиканти продължават и своето първо национално турне, започнало в началото на 2018 година. От януари до сега изпълнителите реализираха концерти в Горна Оряховица, Свищов, Троян, Севлиево, Плевен и Бургас. Предстои и гостуването в популярен клуб в град Пловдив (в края на юни), а след поредното гостуване във Велико Търново Савов и Стелияна ще реализират и своите първи гастроли в Несебър, Созопол, Габрово, Варна, Стара Загора, Павликени и Ловеч.