Вход

Новини

САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо във Велико Търново

SAVOVSTELIYANA smollСавов и победителката от първия сезон на "Гласът на България" Стелияна Христова, подготвят свой съвместен клубен концерт, във Велико Търново.

Двамата се познават от различни музикални конкурси и фестивали, на които са се изявявали самостоятелно, но едва сега решават да започнат съвместна работа, като реализират и свой първи съвместен музикален проект.

Името на проекта е "SAVOV & STELIYANA HRISTOVA LIVE", а неговият сценичен дебют ще се случи в самият край на годината, в най-популярният великотърновски пиано бар J'ADORE.

Първото съвместно участие на най-известният великотърновски музикант и неповторимата и обичана Стелияна, ще се състои още този месец, а точната дата на събитието е 19-ти декември, вечерта. 

Музикантите признават, че ще работят за първи, но не за последен път заедно, като обещават, че това е само началото на тяхната обща сценична дейност. Не крият, че имат планове проекта да излезе и далеч, извън границите на Велико Търново, а защо не и да прерастне в национално клубно турне.

Савов и Стелияна не крият плановете си и за съвместна творческа работа, като споделят, че е напълно възможно, още следващата година, да реализират и собствена дуетна песен и видеоклип към нея.

МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ: KONCERTI.BG и EVENTS.BG