Вход

Новини

Стелияна Христова, Асен Владимиров и Савов на сцената на Piano Live Club Play

IMG 1215Първата победителка в "Гласът на България" Стелияна Христова и нейния музикант Петко Савов ще гостуват отново на елитния великотърновски пиано бар "Плей".

 

 

Точната дата на участието е 13-ти октомври, вечерта (петък).

 

Музикантите ще поднесат и поредна изненада. Този път, заедно с тях, на сцената ще излезе и певецът Асен Владимиров, познат от участията си в "Гласът на България". Младият изпълнител става част от екипа на търновските музиканти, а участието в Търново ще бъде и своеобразен дебют на новосъздаденото трио.

 

Междувременно, популярните музиканти продължават със своя четвърти съвместен клубен тур, в който участие ще вземе и Асен.

 
Припомняме, че стартът на турнето бе даден на 11-ти февруари, с концерт във Велико Търново, а до края на пролетта, музикантите ще гостуват още в Етрополе, Горна Оряховица, Габрово, Севлиево, Плевен, Карлово и Свищов. До края на годината, дуото (триото) ще реализира участия в още над десет областни градове в страната.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Стелияна и Савов ще реализират участия през 2023 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите в социалните мрежи.