Вход

Новини

Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова отново в Пиано Бар Горна Оряховица

Steliyana SavovПопулярният великотърновски изпълнител Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова, обявиха нова дата за свое съвместно участие в град Горна Оряховица.

Събитието ще се случи в самия край на тази седмица, като точната дата е 18-и ноември, вечерта (събота). Домакин на концерта отновво ще бъде набиращият все по-голяма популярност "Piano Bar GO", намиращ се в центъра на железничарския град.

Припомняме, че музикантите работят заедно вече повече от три години и имат зад гърба си редица изключително успешни и запомнящи се изяви в голяма част от попуярните пиано барове и нощни клубове в страната. Последният съвместен лайф на Савов и Стелияна и първи в този клуб, се случи през месец август, тази година.

Още тогава обаче, изпълнителите дадоха заявка, че до края на 2017 ще гостуват поне още веднъж в родния на Стелияна град Горна Оряховица.

 

Освен този гастрол, до края на годината музикантите планират да реализират още два концерта в София и Плевен.

Тоните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Стелияна предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.