Вход

Новини

Мирела Величкова, Асен и Савов на сцената на Пиано Бар “Бохеми” в Добрич

IMG 1882Певицата с кадифения глас Мирела Величкова, Асен Владимиров и Петко Савов ще реализират първо си съвместно гостуване в град Добрич.

Музикантите ще свирят и пеят заедно в самото начало на новата година, а техен домакин ще бъде новооткрития елитен пиано бар "Бохеми".

Точните дати на гастрола са 5 и 6 януари (петък и събота).

 

Това е първото гостуване на музикантите в този клуб, но те вече потвърдиха, че ще реализират и нови участия през настоящата година. 

Гостуването в Добрич ще даде и началото на ново национално клубно турне на музикантите. За Мирела и Савов това е осми пореден клубен тур и първи за новосъздаденото трио, с участието на Асен.

През пролетната част от турнето, музикантите ще гостуват още в Плевен, Белене, Стара Загора, Търговище, Попово, Карлово, Свищов, Севлиево, Стражица, Силистра, Тутракан, Павликени, Пазарджик, Перущица, , Габрово, Шумен, Ловеч и Велико Търново.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които атрактивното трио предстои да реализират участия през новата 2024 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите в социалните мрежи.