Вход

Новини

Савов предложи на любимата си по време на свое участие

desiСавов докара до еуфория клиентите на пиано бар "Максимус", след като най-неочаквано и пред очите на всички, грабна микрофона и задавайки бленувания от всяко момиче въпрос „Ще се омъжиш ли за мен“ падна в нозете на своята приятелка Десислава Янакиева.

Утвърдителният отговор, произнесен от развълнуваната Деси предизвика бурни аплодисменти и одобрителни възгласи сред всички свидетели на трогателния жест.

Годеницата на твореца Савов също е изкушена от музиката. Тя е част от тандема пеещи сервитьорки, който отскоро печели все по-голяма популярност в старата столица. Уникалното шоу на двете талантливи момичета се радва на изключително одобрение от страна на ценителите на популярната музика.

Всъщност, във въпросната вълнуваща вечер, зрелищното предложение за брак на Савов не бе единствено. Нощното заведение се превърна в началната точка за семеен живот на цели две влюбени двойки, след като приятелят и на другата пеща сервитьорка Ивон също коленичи публично с пръстен в ръка.

Вълнението сред присъстващите напълно ескалира, когато веднага след произнасянето на двете заветни „Да“, членове на великотърновския хор „Кантилена“ изпълниха пиано бара, пеейки „На многая лета“.

В „Кантилена“ пеят и Савов, и бъдещата му съпруга. Двамата се познават от деца, но искрата помежду им пламнала преди година.

Бъдещата съпруга на Петко Савов е доста активен човек. Завършила е „Маркетинг“ и „Медии и реклама“ във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий". Освен, че се изявява като пееща сервитьорка и е част от най-известния великотърновски хор, тя работи като търговски представител.

Двойното предложение за брак и годежа на двете влюбени двойки са една от най-обсъжданите светски теми през последните дни.